Cara Menambah PayPal ke StockX

Apakah kaedah masuk untuk pembayaran dalam talian di laman web seperti StockX? Pada masa ini, bukan masalah besar untuk menggunakan kad debit atau kredit anda dalam talian untuk pembelian, dan StockX mempunyai reputasi sebagai sangat selamat.

Cara Menambah PayPal ke StockX

Tetapi jika anda lebih selesa menggunakan sistem dompet dalam talian seperti PayPal, itu juga dapat difahami. Tetapi bolehkah anda menggunakan PayPal untuk membeli atau menjual item di StockX?

Jawapannya adalah ya, anda boleh. Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda melalui proses bagaimana menambahkan PayPal ke profil jual beli anda di StockX.

Menambah PayPal ke Maklumat Pembelian Anda

Sekiranya anda berfikir untuk membuat akaun StockX, adakah membeli atau menjual kasut dan aksesori? Pembeli mempunyai masa yang lebih mudah di StockX kerana mereka mempunyai lebih sedikit peluang untuk dilalui.

Anda boleh membuat akaun StockX dengan akaun Twitter atau Facebook anda hanya dalam beberapa minit. Tetapi anda perlu menyediakan profil anda. Anda boleh menemui profil pembeli dan penjual anda dengan mengikuti jalan ini di halaman StockX "Akaun Saya> Tetapan".

Paypal StockX

Setelah anda berada di sana, anda akan dapat melihat semua perubahan yang boleh anda buat. Setelah membaca nama dan e-mel, saiz kasut, dan mata wang pilihan anda, anda akan pergi ke bahagian maklumat pembelian. Untuk menambahkan PayPal, ikuti langkah berikut:

  1. Di sebelah "Maklumat Pembelian", klik pada butang "Edit" hijau.
  2. Tetingkap baru akan muncul. Anda akan diminta untuk memilih untuk menambahkan PayPal atau menambahkan kad kredit.
  3. Setelah anda memilih "PayPal," tetingkap baru akan terbuka. Anda akan diminta memasukkan e-mel yang disambungkan ke akaun PayPal anda.
  4. Anda harus menerima "Setuju & Teruskan".
  5. Kemudian terus masukkan nama penuh dan maklumat penghantaran anda.
  6. Kemudian klik "Teruskan dengan PayPal".

Itu sahaja yang ada. Kini akaun StockX anda mempunyai PayPal sebagai bentuk pembayaran yang diinginkan ketika anda membeli kasut atau pakaian dalam. Anda selalu boleh kembali dan mengedit maklumat penghantaran secara khusus atau menyambungkan kad kredit sekiranya akaun PayPal anda kekurangan dana.

penghantaran bilPayPal ke StockX

Menambah PayPal ke Maklumat Penjual Anda

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan StockX terutamanya sebagai tempat anda menjual barang, maka menambahkan PayPal adalah panggilan yang tepat. Sebagai penjual, anda mempunyai dua pilihan. Anda boleh menggunakan pindahan wang ACH elektronik ke bank anda. Proses ini boleh memakan masa sehingga lima hari bekerja.

Sebagai alternatif, jika anda mahukan proses yang lebih pantas, PayPal adalah pilihan yang lebih baik. Namun, sebelum anda dapat menambahkan PayPal sebagai kaedah pembayaran, anda harus memberikan maklumat Penjual yang merangkumi kad kredit yang sah dan alamat penagihan.

Cukup klik butang "Edit" di sebelah "Maklumat Penjual" di bawah Tetapan dan sahkan. Selepas itu, anda boleh menatal ke bawah dan ikuti langkah berikut:

  1. Pilih butang "Edit" hijau di sebelah "Maklumat Pembayaran".
  2. Pilih pilihan "Gunakan PayPal untuk pembayaran".
  3. Masukkan maklumat PayPal anda. Tulis di alamat e-mel anda dua kali.
  4. Pilih "Hantar".

PayPal secara automatik akan menghubungkan akaun anda ke StockX. Dan sekarang, ini adalah sistem pembayaran rasmi anda. Namun, kadangkala transaksi dengan PayPal mungkin gagal.

Ini boleh berlaku kerana akaun yang dibekukan atau sebilangan alasan. Sebaiknya hubungi PayPal secara langsung dan periksa apa yang menyebabkan masalahnya. Walaupun begitu, perkara ini tidak kerap berlaku.

Tambah PayPal ke StockX

Mengapa Anda Perlu Menggunakan PayPal untuk Pembayaran Dalam Talian?

Semua orang telah mendengar mengenai PayPal. Ini adalah sistem pemindahan wang dalam talian yang paling popular di sekitar. Untuk membeli-belah dalam talian, terdapat banyak sebab mengapa menggunakan PayPal dan bukannya kad kredit adalah pilihan yang lebih baik. Pada akhirnya, PayPal sangat mudah.

Yang diperlukan hanyalah alamat e-mel dan voila anda, sudah selesai. PayPal juga dienkripsi, dan di era keselamatan siber yang boleh dipersoalkan yang telah banyak berlaku.

PayPal malah membayar penggodam untuk mencari kelemahan dalam sistem mereka, jadi anda tahu bahawa maklumat anda selamat. Oleh itu, tidak hairanlah syarikat terkenal seperti StockX menggunakannya sebagai salah satu daripada dua pilihan pembayaran untuk penjual mereka.

Membeli dan Menjual di StockX dengan PayPal

Sekiranya anda terbiasa menggunakan PayPal untuk sebahagian besar pembelian dalam talian anda, anda juga suka bahawa anda boleh melakukannya di StockX. Sekiranya anda seorang pembeli, anda tidak perlu meninggalkan maklumat kad kredit anda, hanya maklumat penghantaran dan e-mel anda.

Sebagai penjual, anda perlu menyambungkan kad kredit anda untuk pengesahan, tetapi kaedah pembayaran anda masih boleh menjadi PayPal secara eksklusif. Terdapat banyak faedah menggunakan PayPal, tetapi keselamatan dalam talian adalah yang paling relevan.

Adakah anda menggunakan PayPal untuk pembelian atau penjualan StockX? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.