Cara Menambah Lagu ke Leapfrog Scout

My Pal adalah mainan anak anjing yang boleh disesuaikan untuk anak anda yang mendorong pembelajaran dan keseronokan. Dua mainan My Pal, Scout dan Violet, dapat diperibadikan dengan nama anak, warna kegemaran, haiwan kegemaran, makanan kegemaran dan banyak lagi. Tahap gred dapat diatur dengan mainan sehingga mainan itu sendiri dapat tumbuh bersama anak anda.

Cara Menambah Lagu ke Leapfrog Scout

Semua penyesuaian dilakukan melalui aplikasi Leapfrog untuk PC dan Mac. Inilah cara menyediakan dan menggunakan mainan My Pal untuk si kecil.

Memuat turun dan Memasang Aplikasi

Seperti disebutkan, untuk mengatur dan memperibadikan peranti My Pal, anda perlu memuat turun dan memasang Aplikasi Leapfrog Connect pada Mac atau PC anda. Dengan menggunakan aplikasi ini, anda dapat memperibadikan mainan Scout / Violet dengan menambahkan nama anak anda, makanan, haiwan, warna, muzik kegemaran mereka, dll. Selain itu, anda boleh membuat jalan belajar Leapfrog untuk menonton aktiviti dan kemahiran yang diterokai oleh anak anda.

Untuk memuat turun aplikasi Leapfrog Connect, kunjungi www.leapfrog.com/support dan arahkan ke My Pals Scout & Violet halaman. Dari halaman ini, cari Muat turun Perisian bahagian dan klik Muat turun. Setelah dimuat turun, pasang aplikasi dengan menjalankan fail pemasangan dan ikuti arahan di skrin untuk menyelesaikan prosesnya. Perlu diingat bahawa anda mungkin diminta untuk memilih beberapa perkara beberapa kali semasa pemasangan, jadi bersabar dan tetap berada di komputer anda sehingga pemasangan selesai.

Sekarang, klik Teruskan untuk meneruskan penyediaan My Pal anak anda.

tambah lagu ke pengakap leapfrog

Menyiapkan My Pal

Seterusnya, anda akan melihat aplikasi Leapfrog Connect bermula. Anda akan menggunakan aplikasi ini untuk menyiapkan mainan Pengakap / Violet anak anda dengan betul.

Membuat Akaun

Di skrin utama Leapfrog's Connect, klik Sediakan Palang Anda dan ikuti arahan yang ditunjukkan di skrin dengan teliti. Anda perlu menyambungkan peranti Pengakap / Violet ke komputer menggunakan kabel USB yang disediakan.

Pada peranti, anda akan melihat cahaya pada warna berkelip. Sekiranya tidak mula berkedip secara automatik, gunakan kaki merah untuk menyalakannya (tekan). Kemudian, teruskan dengan mengikuti arahan pada skrin.

Sekarang, anda perlu membuat akaun ibu bapa Leapfrog anda. Ia berfungsi seperti proses pendaftaran dalam talian yang lain dan cukup mudah dan mudah. Dengan membuat akaun, anda akan mendapat akses ke Leapfrog Learning Path anak anda. Jalur Pembelajaran mempunyai pandangan peribadi mengenai kemahiran yang diterokai oleh anak anda. Setelah memasukkan semua maklumat yang diperlukan, klik Setuju dan Teruskan.

Memberi Maklumat Anak Anda

Setelah selesai membuat akaun Leapfrog, anda perlu menambahkan maklumat yang diperibadikan mengenai siapa yang akan bermain dengan mainan anda. Ini adalah langkah penting dalam mewujudkan Jalan Belajar anak anda. Masukkan nama anak anda, tarikh lahir, tahap gred dan jantina mereka. Setelah selesai, cukup klik Selesai.

pengakap lompatan

Sekarang, anda akan berada di laman utama Leapfrog, menunjukkan semua mainan Leapfrog yang bersambung. Di dalam My Pals Scout dan Violet kotak, anda akan melihat butang dengan nama anak anda. Klik butang. Sekiranya terdapat tanda seru di sebelah nama, ini bermaksud bahawa persediaan untuk mainan baru anak anda belum selesai sepenuhnya. Klik tanda seru. Ikuti arahan untuk menyelesaikan persediaan.

Menyiapkan Laman Utama Anda

Setelah selesai, anda boleh memilih mainan yang dimaksud dan anda akan diarahkan ke halaman utama My Pal. Klik Bermula untuk terus menyesuaikan mainan Scout / Violet. Di bawah Nama saya, masukkan nama depan anak anda dan kemudian klik Cari Audio. Setelah memilih sebutan audio nama anak anda, klik Simpan ke Pal Saya di sudut kanan bawah skrin.

Sekarang, pilih makanan, haiwan, dan warna kegemaran anak anda dengan menavigasi ke Pilihan Saya tab ke kiri. Setelah selesai, klik Simpan ke Pal Saya.

Pada Muzik saya tab di sebelah kiri, anda boleh memilih muzik untuk anak anda. Anda boleh menambah lima lagu pada waktu siang dan lima lagu pengantar tidur. Setelah selesai, klik Simpan ke Pal Saya.

Anda Selesai!

Itu sahaja! My Pal anak anda telah siap sepenuhnya dan sekarang dia dapat menikmati mainan interaktif baru mereka. Ikuti perkembangan anak anda dengan menggunakan aplikasi Connect.

Adakah proses penyediaan untuk Pal saya mudah? Adakah tutorial ini membantu? Tekan bahagian komen di bawah dengan sebarang fikiran, soalan, atau petua yang mungkin anda ada.