Cara Menambah Nada Dering Video di Android

Telefon pintar telah berkembang jauh, dan tidak akan berhenti berkembang dalam masa terdekat. Oleh kerana ciri-cirinya dan menjadi lebih mengagumkan dan rumit setiap tahun, sukar untuk mengikuti apa yang boleh dilakukan oleh telefon pintar anda.

Pertimbangkan nada dering lama yang baik. Adakah anda tahu anda boleh menaikkannya menjadi sesuatu yang lebih menarik yang akan menjadikan telefon anda kelihatan lebih sejuk?

Apabila seseorang memanggil anda, peranti anda memainkan video dan bukan hanya suara. Penyediaan ini mudah. Kaedah yang kami pilih dalam artikel ini ditujukan untuk pengguna Android.

Aplikasi Android Terbaik untuk Nada Dering Video

Hari-hari ini, anda dapat mencari aplikasi untuk apa sahaja, nada dering video disertakan. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk mengetahui cara memilih aplikasi yang betul untuk telefon bimbit anda dengan segera.

Ketika hendak memperibadikan telefon anda, terdapat banyak aplikasi yang tidak memuaskan di luar sana, dan memuat turunnya lebih banyak masalah daripada yang patut. Sebelum kami menunjukkan kepada anda aplikasi apa yang boleh anda gunakan untuk menetapkan nada dering video, mari kita periksa beberapa peraturan yang akan menjimatkan masa dan memastikan telefon pintar anda selamat.

Bagaimana cara memuat turun aplikasi atau fail pada telefon Android anda dengan selamat?

Untuk mengelakkan maklumat peribadi anda dicuri, pastikan untuk melakukan perkara berikut:

Muat turun dan Pasang perisian Antivirus untuk telefon bimbit

Sama seperti komputer, telefon bimbit boleh dijangkiti malware. Bergantung pada jenis perisian hasad, data anda dapat dicuri atau dihapus. Anda boleh mencuba AVG AntiVirus, Avast, dll. Mereka percuma di gedung Google Play, walaupun beberapa ciri mereka terkunci dan memerlukan pembayaran.

Sekat Muat turun Pihak Ketiga

Tempat paling selamat untuk memuat turun aplikasi anda ialah Google Play Store. Memuat turun sesuatu dari laman web "belum terbukti" dianggap sebagai muat turun pihak ketiga, dan berpotensi membahayakan data telefon anda, kerana perisian hasad biasanya menyamar sebagai aplikasi biasa.

Dengan itu, anda perlu mengelakkan muat turun yang tidak selamat dan hanya menggunakan sumber yang dipercayai. Telefon Android mempunyai pilihan yang dapat menyekat muat turun pihak ketiga jika anda secara tidak sengaja mengklik pautan yang boleh dimuat turun. Pilihan ini biasanya diaktifkan, tetapi anda harus menyemak dan menukarnya sendiri jika tidak.

Cukup buka tetapan telefon anda dan ketik Aplikasi. Anda seharusnya dapat mencari sesuatu seperti "Sekat sumber yang tidak diketahui" (tidak sama pada setiap telefon Android) dan isi kotak centang di sebelahnya.

Untuk memastikan bahawa anda menemui aplikasi yang tepat, anda harus:

 1. Baca komen di Google Play Store
 2. Periksa penilaian aplikasinya
 3. Baca ciri-cirinya
 4. Periksa pengeluarnya

Apa Aplikasi yang Digunakan untuk Menetapkan Nada Dering Video?

Aplikasi berikut, yang terdapat di Google Play Store, dapat membantu anda menetapkan video sebagai nada dering. Kesemuanya sangat senang digunakan.

Vyng

vyng

Vyng adalah salah satu aplikasi paling popular yang membolehkan anda menetapkan video sebagai nada dering. Yang perlu anda lakukan ialah:

 1. Cari "Vyng" di Google Play - cari logo biru dan putih
 2. Ketik "pasang"
 3. Tunggu aplikasi dimuat turun dan dipasang
 4. Buka aplikasi dan ketuk "Bermula"
 5. "Enable Vyng" akan dipaparkan dengan semua pilihan dan ciri-cirinya

  deringan video-vyng

 6. Ketik Kebenaran dan benarkan Vyng mengakses kenalan anda
 7. Ketuk Draw Video dan beri Vyng kebenaran untuk memaparkan video di telefon anda
 8. Ketik Audio untuk membolehkan Vyng memainkan muzik dengan video anda
 9. Lakukan perkara yang sama untuk Autostart Vyng dan Notification Access, kerana ini akan memastikan bahawa Vyng berfungsi untuk setiap panggilan dan bahawa ia memaparkan video skrin penuh
 10. Sekiranya anda telah melakukan langkah-langkah ini dengan betul, anda akan melihat tanda centang di sebelah semuanya dan butang Semua Set akan muncul
 11. Ketik butang Semua Set dan log masuk
 12. Setelah memilih video yang ingin anda tetapkan, ketuk bulatan biru di sebelah kanan skrin anda
 13. Kemudian pilih kenalan yang anda mahu tetapkan video

nada dering vyng-video

Vyng membolehkan anda menggunakan beberapa video percuma mereka dan memuat naik video anda sendiri. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak bantuan dengan aplikasi ini, anda boleh melihat Soalan Lazim Vyng.

Nada Dering Video

nada dering video

Video Ringtone adalah aplikasi lain yang boleh anda gunakan untuk tujuan ini. Langkah menggunakan aplikasi ini hampir sama seperti yang sebelumnya.

Mula-mula cari aplikasinya dengan menaip Nada Dering Video di Gedung Google Play anda atau dengan mengklik pautan kami, memasangnya, dan lakukan semua perkara seperti di aplikasi sebelumnya. Reka bentuknya berbeza tetapi fungsinya hampir sama.

Aplikasi serupa lain yang mungkin menarik bagi anda:

 1. Nada Dering Video untuk Panggilan Masuk
 2. Nada Dering Video - Pro Panggilan Video Masuk
 3. Nada Dering Video Skrin Penuh untuk Panggilan Masuk

Sesuaikan Nada Dering Anda

Kami memilih aplikasi yang disyorkan dengan berhati-hati agar semua orang dapat memanfaatkannya sepenuhnya. Pilihan utama kami adalah semua yang anda perlukan untuk memodenkan nada dering anda dan mengikuti perkembangan zaman.