Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Adopt Me (Roblox)

Adopt Me dengan cepat menjadi salah satu permainan paling popular di Roblox, dan untuk alasan yang baik. Permainan ini mensimulasikan ikatan antara ibu bapa dan anak dengan indah, memberikan anda motivasi untuk meneruskan permainan seberapa banyak yang anda boleh. Terdapat juga beberapa strategi untuk permainan, yang melibatkan mengumpulkan barang-barang untuk menyokong pertumbuhan anak.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Adopt Me (Roblox)

Pada masa ini, permainan ini berkisar pada mengumpulkan sebanyak mungkin haiwan kesayangan, yang boleh anda jual dengan pengguna lain. Walaupun anda dapat membelanjakan wang dunia nyata untuk Robux membeli haiwan kesayangan, terdapat banyak pilihan yang memberi anda beberapa percuma.

Sekiranya anda tidak mahu memecahkan dompet anda, anda berada di tempat yang betul. Artikel ini memberi anda teknik yang dicuba dan diuji untuk mendapatkan haiwan peliharaan tanpa mengeluarkan sedikit pun.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Mengadopsi Saya

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan haiwan peliharaan percuma di Adopt Me, termasuk:

 • Ganjaran bintang
 • Acara
 • Membeli telur
 • Menjana wang

Berikut adalah beberapa cara yang paling biasa untuk mendapatkan haiwan peliharaan percuma.

Telur Permulaan

Sir Woofington memberi anda Permulaan Telur di Nursery ketika anda memasuki permainan untuk pertama kalinya. Terdapat objektif yang perlu diselesaikan untuk menetas telur. Sebaik sahaja anda menyelesaikan objektif, anda boleh memilih antara kucing dan anjing.

Perhatikan bahawa haiwan peliharaan permulaan ini tidak dapat diperdagangkan, jadi fikirkanlah dengan teliti sebelum membuat pilihan.

Ganjaran Bintang

Anda mendapat beberapa Hadiah Bintang setiap hari untuk masuk ke dalam permainan. Bintang-bintang ini terkumpul dari masa ke masa, terutamanya jika anda terus masuk ke dalam permainan untuk masa yang lama.

Selepas beberapa ketika, anda dapat mengakses Hadiah Bintang untuk melihat haiwan peliharaan yang tersedia untuk diambil berdasarkan jumlah Bintang yang telah anda kumpulkan.

Sebagai contoh, anda perlu mengumpulkan 400 Bintang untuk menuntut toucan, dan bintang laut memerlukan 550 Bintang. Selain itu, terdapat beberapa ganjaran ganjil seperti Rocket Racer, Blue Rider, atau didgeridoo.

Menjana Wang

Subtitle ini dapat menyebabkan anda percaya bahawa anda perlu mengeluarkan wang sebenar. Tetapi tidak, menjana wang dalam permainan serupa dengan memperoleh Ganjaran Bintang. Jadi, anda tidak perlu mengeluarkan wang tunai sebenar, yang secara teknikal menjadikan telur yang anda beli dengan token maya percuma.

Untuk mendapatkan sejumlah wang, anda perlu memenuhi objektif tertentu, mendapatkan gaji berkala, mengetahui pokok wang dalam permainan, dll.

Seperti yang dikatakan, gaji datang dari semasa ke semasa, setiap 15 minit aktif dalam permainan. Dan ada helah yang kemas untuk meningkatkan pendapatan anda.

Anda boleh menjalankan permainan di latar belakang untuk sementara waktu, kemudian hanya kembali untuk menuntut cek. Terdapat juga beberapa peretasan lain untuk meningkatkan peluang anda mendapat kredit dan ganjaran percuma untuk menukar haiwan kesayangan.

 • Log masuk ke permainan sekurang-kurangnya sekali sehari selama mungkin. Ini memberi anda kemenangan dan membawa kepada lebih banyak ganjaran.

 • Log masuk selama lima hari berturut-turut, dan anda akan mendapat bintang bonus dan hadiah kejutan.

 • Sekiranya anda terus berjalan selama 30 hari, permainan akan memberi anda Telur Retak.

 • Menyelesaikan objektif biru memberi anda enam hingga tujuh token. Objektif ini dijadualkan, jadi segera lakukan ketika muncul.

 • Melengkapkan objektif oren membawa kepada 12 token.

 • Pokok wang sangat baik kerana mereka menghasilkan wang. Hasilnya biasanya lapan token sehari. Sekiranya anda mempunyai banyak pokok, jumlah maksimum untuk dikumpulkan adalah 100 token sehari.

Apabila anda mengumpulkan wang yang mencukupi, anda boleh pergi ke Nursery dan mendapatkan telur. Semakin tinggi harganya, semakin berharga telurnya. Juga, sebilangan telur khas hanya muncul pada majlis-majlis tertentu.

Contohnya, Ocean Egg telah tersedia pada masa penulisan ini, dan ia memberi anda 750 token kembali.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Legendaris Percuma di Adopt Me

Haiwan peliharaan legenda percuma bersembunyi di lokasi rahsia, dan anda hanya perlu mencarinya. Perlu diingat bahawa ini bukan peretasan tetapi langkah strategik dari pencipta permainan untuk memberi insentif kepada anda untuk terus meneroka ekosistem permainan.

Jadi, di mana legenda?

Lokasi Satu

 1. Pergi ke hospital, dan pergi ke jambatan.

 2. Setelah berada di seberang, ke kiri untuk mencari rumah kayu.

 3. Masuk ke rumah dan cari lubang yang mengatakan, "Tidak ada yang dapat dilihat di sini."

 4. Masuk ke dalam lubang dekat lubang masuk ke bilik tersembunyi yang menampilkan haiwan peliharaan legenda.

Lokasi Dua

 1. Navigasi untuk keluar, tetapi jangan pergi.

 2. Ambil pelocok anda dan buangkannya.
 3. Perlahan-lahan bergerak ke arah pintu keluar, cuba masuk ke dalamnya.

 4. Anda akan melihat dinding hijau di hadapan dinding kelabu.

 5. Pergi ke kedua dinding, dan anda akan melihat struktur dan gunung yang berbeza. Harus ada juga telur legenda.

Lokasi rahsia ini adalah bahagian permainan yang belum dikembangkan dan belum dipetakan, jadi mungkin tidak selalu mengandungi haiwan peliharaan legenda. Kadang kala, anda hanya akan melihat gangguan tanpa sebarang ganjaran. Namun, perlu untuk meninjau kawasan dari semasa ke semasa untuk melihat apakah anda akan bernasib baik.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Neon Percuma di Adopt Me

Mana-mana haiwan kesayangan di Adopt Me boleh berubah menjadi neon jika anda memasukkan banyak TLC ke dalamnya. Anda memerlukan empat haiwan peliharaan yang sama jenisnya, bawa mereka ke Pulau Adoption, dan bawa mereka ke Gua Nixie. (Gua berada di bawah jambatan di pulau.) Letakkan binatang peliharaan di lingkaran neon, dan keempatnya akan digabungkan menjadi satu haiwan peliharaan neon.

Perhatikan bahawa anda tidak boleh mendapatkan haiwan peliharaan neon di lokasi rahsia, dan tidak ada hack untuk mendapatkan haiwan peliharaan seperti itu dengan menggunakan hack.

Sebagai alternatif, cara terbaik untuk mendapatkan haiwan peliharaan neon percuma adalah dengan mengikuti pemain yang pakar dalam permainan. Tidak jarang mereka memberikan haiwan kesayangan sebagai sebahagian daripada promosi atau pertandingan.

Biasanya, anda perlu mengikutinya di media sosial, seperti kandungannya, atau membuat sesuatu sendiri.

Terapkan Kod Saya untuk Dapatkan Haiwan Peliharaan Percuma

Ramai pengguna membincangkan kod dan peretasan Adopt Me yang menjadikan anda haiwan peliharaan paling eksklusif. Walau bagaimanapun, anda harus tahu bahawa ini jarang berfungsi dan mungkin memperkenalkan perisian hasad ke komputer anda.

Maklum, kaedah ini menarik kerana memberi anda kelebihan berbanding pemain lain; namun, penggunaannya boleh menyebabkan akaun anda dilarang.

Secara rasmi, tidak ada kod yang tersedia dalam versi Adopt Me 2021, dan tidak ada cara untuk memasukkan kod ke dalam permainan.

Walaupun begitu, perlu disebutkan beberapa kod yang telah tamat tempoh tetapi mungkin masih muncul di seluruh web.

 • DiscordFTW - 70 token
 • SUMMERBREAK - 70 token
 • MON3YTR33S - 200 token
 • GIFTUNWRAP - 200 token
 • 1B1LL1ONV1S1TS - 200 token

Sebelumnya, anda boleh menebus kod dengan mengklik ikon Twitter dalam permainan. Kotak penebusan akan muncul, anda memasukkan kod, dan voila, lebih banyak token di akaun anda.

Ikon Twitter masih ada, membawa pop timbul yang mendorong anda untuk mengikuti Adopt Me di media sosial. Walau bagaimanapun, anda tidak dapat menebus kod dengan cara ini.

Tidak ada kupon promo untuk Adopt Me. Sekiranya seseorang menawarkan kupon sebagai pertukaran untuk bukti kelayakan anda atau meminta anda nama pengguna dan kata laluan, kemungkinan anda ditipu.

Sahabat Digital Penyayang

Tanpa keraguan, Adopt Me menawarkan banyak keseronokan untuk meneroka dunia permainan yang unik dan mengumpulkan haiwan kesayangan. Dan terdapat banyak pilihan untuk mencari atau mendapatkan haiwan peliharaan percuma dari permainan.

Sebilangan besar dana itu berasal dari meneroka semua muslihat untuk mendapatkan haiwan kesayangan itu. Tetapi perlu diingat bahawa jenis haiwan peliharaan tertentu boleh muncul hanya untuk masa yang terhad.

Berapa banyak haiwan peliharaan percuma yang anda kumpulkan setakat ini? Adakah anda tahu lokasi rahsia lain yang tidak kami senaraikan?

Kongsi kebijaksanaan anda di ruangan komen di bawah.