Cara Mempunyai Nama Kosong di Kalangan Kita

Mempunyai nama kosong di Antara Kami membolehkan Penipu untuk membunuh dengan lebih cepat. Sebaliknya, Crewmates dapat bersembunyi dengan lebih baik jika mereka mempunyai nama kosong.

Cara Mempunyai Nama Kosong di Kalangan Kita

Tambahan pula, nama kosong adalah fungsi yang sangat baik jika anda membuat video atau mengambil gambar diri anda semasa bermain permainan. Jadi, bagaimana anda memperolehnya? Dan, adakah pengguna masih boleh memiliki nama kosong di Antara Kami? Sekiranya kami mendapat perhatian anda, teruskan membaca.

Cara Mempunyai Nama Kosong di Antara Kita di PC

Sayangnya, nama kosong dalam versi Antar Kita tidak lagi mungkin jika anda menggunakan PC untuk bermain permainan. Pada masa lalu, pengguna dapat menyamar dengan cukup baik dengan nama kosong. Walau bagaimanapun, jika anda cuba melakukannya sekarang, anda tidak akan dapat mengakses papan keratan untuk menampal apa-apa ke dalam permainan.

Kemungkinan besar, terdapat bug dalam permainan sebelumnya, yang membolehkan pemain memanfaatkan fitur ini. Pembangun permainan sudah mengatasinya pada versi PC terbaru dari Kami. Walau bagaimanapun, beberapa pengguna dengan versi permainan yang lebih lama mungkin masih mempunyai nama kosong.

Tetapi apakah maksud nama kosong? Nama kosong menggunakan watak, yang disebut Hangul Filler. Dalam permainan, ini dianggap sebagai nama yang boleh diterima.

Yang mengatakan, mempunyai nama kosong memerlukan menyalin dan menampal Hangul Filler sebagai nama pengguna. Walaupun Hangul Filler terdiri daripada watak, menggunakannya bermakna anda tidak akan dapat melihat watak sebenar di telefon pintar.

Oleh itu, jika anda adalah salah satu daripada orang yang mempunyai versi permainan lama, berikut adalah langkah-langkah untuk mendapatkan nama kosong:

 1. Lancarkan "Di antara Kami."
 2. Ketik "Dalam talian."
 3. Salin ini - "ㅤ".

Catatan: Anda hanya boleh menyalin ruang kosong di antara petikan. Jangan salin petikan juga!

Sebaik sahaja anda menyalin watak, ikuti langkah berikut:

 1. Kembali ke permainan.
 2. Klik pada nama pengguna anda
 3. Padamkan nama pengguna.
 4. Tampal watak.

Perlu diingat bahawa hanya masalah masa sebelum pilihan ini tidak tersedia bagi mereka yang menggunakan versi lama permainan di PC mereka.

Cara Mempunyai Nama Kosong di Antara Kita di iOS dan Android

Memiliki nama kosong atau kosong di Among Us juga boleh dilakukan sekiranya anda menggunakan telefon pintar. Baiklah, sehingga baru-baru ini. Pembangun permainan sepertinya telah menangani masalah pada versi telefon pintar permainan, jadi ada kemungkinan Anda akan memiliki nama kosong. Tetapi jangan bimbang dulu. Daripada nama kosong, anda boleh mempunyai titik sebagai nama. Anda harus mengakui, ini masih tipu muslihat.

Tetapi, jika anda benar-benar ingin mendapatkan nama kosong, kami akan menunjukkan langkah-langkahnya. Siapa tahu, mungkin ia tetap berfungsi untuk anda.

 1. Lancarkan permainan di telefon pintar anda.

 2. Klik "Dalam Talian."

 3. Minimumkan permainan.

 4. Salin "ㅤ" tetapi tanpa tanda petik. Ingat, hanya salin ruang di antara mereka.

 5. Pergi ke "Antara Kami."

 6. Klik pada nama pengguna anda di bahagian atas skrin.

 7. Padamkan nama pengguna yang ada.

 8. Tampal salinan.

Sekiranya ini berfungsi pada peranti anda, anda seharusnya dapat memainkan permainan dengan nama kosong. Tetapi, jika anda menerima mesej "Pelayan menolak nama pengguna" ini bermakna pilihan tersebut tidak tersedia untuk anda. Sekiranya demikian, anda boleh mempunyai titik bukan ruang kosong. Inilah yang harus anda lakukan:

 1. Buka permainan di telefon pintar anda.

 2. Klik "Dalam Talian."

 3. Minimumkan permainan.

 4. Salin hanya titik "ㆍ" tetapi jangan salin tanda petik

 5. Ketik nama pengguna anda.

 6. Padamkannya.

 7. Tampal titik.

Catatan: Menyalin tanda petikan secara tidak sengaja akan meninggalkan anda nama dengan tanda petik. Anda boleh mengulangi langkah di atas jika ini berlaku.

Antara Kita Mempunyai Nama Kosong

Sebilangan pengguna Di Kalangan Kita menentang nama kosong, atau menggunakan titik sebagai nama, dan melihat ini sebagai tipu muslihat. Terdapat situasi ketika pengguna ini akan menendang pemain dengan nama kosong dari lobi, jadi fikirkan dua kali sebelum anda mengikuti langkah-langkah ini.

Trik Menyeronokkan

Mempunyai nama kosong atau titik untuk nama adalah helah yang menyeronokkan di Antara Kita. Ini membolehkan pemain menyamar dengan lebih baik. Penipu boleh menyembunyikan dan mengusir semua orang dari lobi. Namun, perlu diingat bahawa kebanyakan pengguna yang bermain permainan di PC tidak dapat menggunakan fungsi ini lagi.

Selain itu, terdapat sebilangan kecil daripada mereka yang masih boleh memiliki nama kosong jika mereka menggunakan telefon pintar. Kemungkinan besar, pilihan ini akan menjadi tidak tersedia walaupun untuk mereka. Anda masih boleh mempunyai titik dan bukannya nama pengguna, yang merupakan cara yang baik untuk menyamar dalam permainan.

Adakah anda Penipu atau Crewmate? Bagaimana anda suka permainan setakat ini? Kongsikan pengalaman anda di bahagian komen di bawah.