Antaranya: Bagaimana Menjadi Penipu yang Baik?

Di antara Kami adalah permainan di mana pemain harus mengetahui siapa penyamar sebelum mereka membunuh semua rakan sepasukan. Penyamar akan berbohong dan menipu untuk mencapai matlamatnya. Pasukan kru mesti mengenal pasti dan mendedahkannya melalui pengundian sebelum terlambat.

Antaranya: Bagaimana Menjadi Penipu yang Baik?

Bermain sebagai Penipu boleh menjadi sangat mencabar, terutamanya jika anda masih baru. Mari kita bincangkan beberapa petua dan trik yang baik untuk membantu anda menang. Kami juga akan menjawab beberapa soalan yang anda ada.

Apa itu Penipu?

Penyamar adalah pemain yang harus membunuh sebahagian besar Crewmates untuk menang, dan mereka harus melakukannya sebelum semua tugas selesai. Terdapat lebih daripada satu penipu dalam satu pusingan.

Secara visual, mereka tidak dapat dibezakan sehingga mereka mula membunuh. Ketika itulah mulut dan gigi besar muncul dalam animasi membunuh.

Penipu tidak dapat melakukan tugas, walaupun mereka mempunyai senarai tugas palsu untuk membantu mereka menyatu. Dengan cara ini, mereka boleh berperilaku serupa dengan Crewmates.

Salah satu kemampuan penyamar adalah melakukan sabotaj. Ini memaksa Crewmates menyelesaikan masalah atau mereka tidak dapat menyelesaikan tugas. Penipu boleh membunuh Crewmates semasa kekeliruan ini.

Venting adalah tindakan menggunakan ventilasi untuk bergerak. Hanya penipu yang boleh melakukan ini, dan mereka boleh bersembunyi di dalam lubang untuk mengejutkan orang lain. Membunuh dan kemudian melarikan diri adalah cara terbaik untuk mengelakkan pengesanan.

Selain daripada ini, penipu menyerupai Crewmates. Mereka dapat menggunakan Tombol Kecemasan, melaporkan mayat, dan berinteraksi dengan objek tertentu. Terserah kepada Penipu untuk meyakinkan orang lain tentang ketidak bersalah mereka sambil membunuh Crewmates yang tersembunyi secara tersembunyi.

Antara Kami: Lima Cara Terbaik untuk Menang sebagai Penipu

Setelah anda mempunyai idea asas mengenai apa yang dapat dilakukan oleh seorang Penipu, mari kita lihat lima cara terbaik untuk anda menang. Itu semua strategi berkesan yang terbukti dalam permainan. Mereka adalah:

 • Berkelakuan seperti Crewmate.

Hanya kerana anda mempunyai beberapa tugas palsu tidak bermakna anda tidak dapat menyatu dengan sempurna. Berpura-pura melakukan beberapa tugas dan kemudian menyelinap beberapa pembunuhan di sana sini. Apabila ditanya apa yang anda lakukan, berikan tugas yang berkaitan dengan kawasan anda.

Jangan menyusahkan tugas rawak. Tunjukkan di mana anda sebenarnya, atau katakan anda menuju ke sana. Itu lebih mungkin untuk meyakinkan Crewmates. Campurkan dan luangkan masa anda.

 • Undi seperti Crewmate.

Apabila kecurigaan ditimbulkan pada Crewmate atau bahkan seorang Penipu, anda harus mengundi dengan orang ramai. Ikut majoriti dan anda mungkin akan terlepas dari kecurigaan. Ya, itu mungkin termasuk memilih Penyamar lain jika ada.

Anda juga dapat meyakinkan mereka untuk melangkau jika masih ada banyak keraguan. Ini berlaku pada peringkat awal pusingan Antara Kita. Walaupun pada peringkat seterusnya, anda boleh mencuba ini.

Ingatlah bahawa ini tidak akan berfungsi untuk semua orang. Namun, apabila tiba masanya untuk memilih rakan Impostor anda, anda mungkin tidak mempunyai pilihan.

 • Vet Crewmates dan dapatkan kepercayaan mereka.

Di antara pembunuhan dan pertemuan, semua orang berusaha untuk menentukan siapa yang jelas. Anda boleh menyertai pertandingan dan menjamin Crewmates yang lain. Ini cenderung untuk membuat anda lebih lama.

Beritahu mereka bahawa anda melihat Red menyelesaikan tugas di suatu tempat. Crewmates lain mungkin dapat menyokong pernyataan anda. Akhirnya, ini akan menimbulkan banyak kekeliruan, terutama pada akhir permainan.

Ketika itulah anda menyerang dengan pantas. Gunakan kepercayaan anda sebagai jubah.

 • Penyalahgunaan orang ramai membunuh.

Sabotaj lampu atau komis untuk mengumpulkan sekumpulan Crewmates. Semua orang akan bergegas memperbaikinya kerana mereka mahu meneruskannya. Ini adalah peluang utama untuk membunuh seseorang.

Apabila mereka semua berkumpul, anda boleh memalsukan diri dengan memperbaiki lampu atau koma dan kemudian membunuh Crewmate. Orang ramai akan membuat pengesanan tidak mungkin berlaku. Sekiranya anda memainkan kad anda dengan betul, tidak ada yang akan tahu siapa yang melakukannya.

Semasa fasa pengundian, anda boleh cuba mengelirukan Crewmates dan kemudian membuat mereka mengeluarkan satu sama lain. Ini akan meningkatkan peluang anda untuk menang. Tidak ada yang mempercayai yang lain lagi.

Pembunuhan orang ramai cenderung berkesan, tetapi jangan terlalu menggunakan strategi. Anda juga boleh berpura-pura membunuh orang tetapi membiarkan mereka menimbulkan rasa panik.

 • Sabotaj untuk pembunuhan terakhir.

Pada peringkat terkini permainan, apabila hanya ada satu Impostor dan dua Crewmates atau dua Impostor dan tiga Crewmates yang tersisa, sabotaj akan membolehkan anda menang. Aktifkan sabotaj yang boleh mereka perbaiki.

Oleh kerana sabotaj yang membawa maut seperti kerosakan reaktor dan kegagalan oksigen memerlukannya berpecah, anda boleh membunuh satu Crewmate dan menang. Penipu menang apabila terdapat bilangan Crewmates yang sama seperti Imposters.

Sabotaj juga dapat diaktifkan lebih cepat daripada mesyuarat tergempar. Anda dijamin akan menang pada ketika ini.

Antara lain Petua Strategik Penipu

Sudah tentu, terdapat banyak petua berguna lain yang boleh anda gunakan untuk menipu yang lain. Seperti lima petua pertama, semuanya adalah keadaan. Anda memerlukan sedikit pemahaman tentang permainan untuk menggunakannya dengan berkesan.

 • Strategi camp body vent.

Ini dilakukan dengan membunuh Crewmate di dekat lubang, menyebabkan sabotaj menghamburkan semua orang, dan bersembunyi di lubang setelah cooldown pembunuhan anda selesai. Kira cooldown membunuh anda tidak akan turun di dalam lubang.

Di bolong, tunggu Crewmate yang seterusnya datang. Bunuh mereka untuk mengelakkan mayat dilaporkan.

Jangan gunakan strategi ini terlalu banyak, kerana anda akan sering kali tidak hadir.

 • Awas kamera.

Dalam peta dengan kamera, anda dapat mengetahui sama ada seseorang menggunakannya semasa mereka menyala merah. Elakkan membunuh apabila anda tahu seseorang memerhatikan orang lain.

Cukup mengelakkan kecurigaan dengan memasuki dan meninggalkan kawasan itu seperti Crewmate. Melepaskan diri dengan serta-merta akan menyebabkan orang yang memerhatikan itu curiga.

 • Bekerja dengan Penipu yang lain.

Anda mungkin atau tidak tahu apa yang mereka fikirkan, tetapi anda pasti boleh mencuba mereka sekiranya anda saling melintas. Anda juga dapat mengetahui strategi apa yang mereka jalankan.

Bekerja secara berasingan akan memberi anda alibis yang berbeza untuk menjaga keselamatan anda berdua. Tetapi ketika pusingan sudah hampir berakhir, anda dapat menyelaraskan double kill untuk mendapatkan kemenangan. Ini sering dilakukan melalui sabotaj.

 • Bunuh dengan bijak.

Cuba singkirkan Crewmates yang paling dipercayai dalam pusingan tersebut. Setelah mereka tiada, semakin sedikit orang yang saling mempercayai satu sama lain. Anda boleh memanfaatkan kepanikan ini untuk membunuh lebih banyak tanpa dapat dikesan.

Beberapa tugas tidak dapat dipalsukan, jadi sesiapa yang menyelesaikannya harus mati secepat mungkin. Sebaliknya, sesiapa yang dianggap mencurigakan harus dihindarkan sebentar. Ini akan menyebabkan lebih banyak kekacauan, terutama ketika semua orang panik.

 • Ketahui bagaimana permainan berfungsi.

Dengan mengetahui bagaimana permainan ini berfungsi dengan baik, anda akhirnya akan mengetahui cara terbaik untuk membunuh. Kaji peta dengan teliti dan rancang masa depan. Jangan tertutup untuk improvisasi sekalipun.

Tempat terbaik untuk membunuh harus dipraktikkan sebanyak mungkin. Jangan lupa untuk merebut peluang untuk mencuba pelbagai strategi juga.

 • Awasi semua orang.

Sentiasa perhatikan mental di mana setiap orang berada pada waktu tertentu. Ini dapat membiarkan anda menjangka hasil ketika anda membunuh. Anda bahkan boleh menggunakan pengetahuan ini untuk membingkai orang lain sekiranya mereka berada berdekatan.

Mengetahui keberadaan Crewmates dan mungkin Impostor yang lain akan sentiasa berguna. Rancang dan fikirkan beberapa strategi sandaran sekiranya berlaku.

 • Berpura-pura menjadi AFK?

Itu bukan strategi terbaik, tetapi anda boleh mencubanya sambil ketawa. Berpura-pura menjauh dari papan kekunci dan kemudian membunuh seseorang yang berdekatan. Kembali ke tempat anda berada.

Walaupun tidak semua orang akan membeli strategi, anda boleh berusaha meyakinkan mereka. Jangan bunuh yang pertama datang. Tunggu sebilangan saksi untuk menjamin anda.

Antara Soalan Lazim Strategi Penipu

Apakah Kaedah Terbaik untuk Menggabungkan Sebagai Penyamar di Kalangan Kita?

Cara terbaik adalah dengan berpura-pura anda menyelesaikan tugas, memasuki dan keluar dari bilik secara manual, dan mengundi dengan orang ramai. Ini adalah kaedah termudah untuk dicampurkan. Penipu yang dipraktikkan hampir mustahil untuk dikesan jika tidak ada yang memperhatikan.

Bagaimana Anda Menipu Rakan Anda sebagai Penyamar di kalangan Kami?

Sekiranya anda bermain dengan rakan, anda boleh mencuba salah arah. Sekiranya anda mengetahui kelemahan yang anda miliki, ubahlah menjadi kekuatan. Cuba bersikap telus mungkin tanpa menyatakan bahawa anda adalah seorang Penipu.

Anda juga boleh menyalahkan orang lain. Sekiranya rakan anda cenderung mempercayai anda, mereka mungkin akan mempercayainya. Perhatikan reaksi mereka semasa anda memenangi permainan.

Siapa Sus, Saya atau Dia?

Setelah anda mengetahui beberapa helah Impostor, anda akan menang lebih mudah. Muslihat ini telah dicuba dan diuji. Sudah tentu, anda seharusnya dapat berimprovisasi ketika semuanya berantakan.

Apa strategi kegemaran anda? Adakah anda mempunyai pembunuhan paling lucu sebagai Penyamar? Beritahu kami di bawah.