Antaranya: Cara Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma

Kosmetik di Among Us semuanya terkunci di belakang paywall, yang memerlukan anda mendapatkan wang tunai. Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan apa-apa selain mendapatkan permainan, anda tidak bernasib baik. Walau bagaimanapun, masyarakat telah menemui cara untuk mendapatkan kosmetik dan haiwan kesayangan secara percuma.

Antaranya: Cara Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma

Sekiranya anda ingin mendapatkan haiwan peliharaan percuma di Antara Kami, anda tidak perlu mencari di tempat lain. Panduan kami akan memandu anda melalui langkah-langkah. Kami juga akan menjawab beberapa soalan anda.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di antara Kita di Windows 10?

Malangnya, versi rasmi Di antara Kami yang berjalan di Epic Games atau Steam tidak dapat dipecahkan, atau belum retak. Kami akan menggunakan versi Antara Kami yang retak untuk mengakses semua haiwan peliharaan dan kulit juga. Tidak ada kaedah untuk mengakses versi retak di Windows kecuali melalui emulasi Bluestacks.

Bluestacks adalah emulator aplikasi mudah alih yang boleh anda muat turun secara percuma. Anda boleh memainkan semua permainan mudah alih yang anda mahukan di PC melalui Bluestacks, termasuk Among Us. Mari kita lihat memainkan versi retak melalui peniruan.

 1. Muat turun Bluestacks di Windows, jalankan dan pasangkannya.

 2. Muat turun aplikasi Antara Kami yang terkini dari TechBigs.com.

 3. Lancarkan Bluestacks.

 4. Tekan "" Ctrl + Shift + B "atau cari butang" Pasang APK "di bar sebelah kanan.

 5. Pasang fail APK Antara Kami yang retak.

 6. Pelancaran Di Kalangan Kita.

 7. Anda mesti membuka semua barang kosmetik, termasuk haiwan kesayangan.

Ini adalah cara yang agak bijak untuk memainkan aplikasi yang retak pada PC. Anda juga boleh melakukan ini di Mac kerana Bluestacks juga boleh dipasang di PC Apple.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di antara Kita di MacOS?

Langkahnya sama kerana Bluestacks berfungsi di kedua platform. Pastikan anda memuat turun versi yang betul dan anda sudah bersedia.

Ini adalah langkah-langkah untuk macOS:

 1. Muat turun Bluestacks pada Mac, jalankan dan pasangkannya.

 2. Muat turun aplikasi Antara Kami yang terkini dari TechBigs.com.

 3. Lancarkan Bluestacks.

 4. Cari fail APK dan klik dua kali padanya.

 5. Pasang fail APK Antara Kami yang retak.

 6. Pelancaran Di Kalangan Kita.
 7. Anda mesti membuka semua barang kosmetik, termasuk haiwan kesayangan.

Anda tidak perlu merasa terasing kerana menjadi pengguna Mac. Versi retak ini akan berjalan di mana-mana komputer selagi ia dilengkapi emulator. Kini pengguna Mac juga dapat menikmati haiwan peliharaan percuma di Antara Kami sambil bermain dengan rakan dan orang asing dalam talian.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Antara Kami di iOS?

Aplikasi yang retak tidak akan dapat dijalankan di iOS kerana ia adalah fail APK. Apple tidak membenarkan produknya menjalankan fail APK secara lalai. TechBigs tidak mempunyai versi IPA.

Oleh kerana itu, aplikasi Among Us yang retak biasanya tersedia untuk telefon Android. Namun, jangan risau. Masih ada cara untuk memainkan versi retak pada peranti iOS anda.

Anda boleh mendapatkan emulator aplikasi berasaskan penyemak imbas yang boleh anda gunakan di mana sahaja. Kelemahannya adalah bahawa perkhidmatan ini sering menelan belanja wang. Pada asalnya, mereka dimaksudkan untuk pengembang untuk menguji aplikasi sebelum melepaskannya.

Kami tidak mengesyorkan agar anda menggunakan kaedah ini, kerana anda akan menjana wang. Lebih baik bermain di PC bukan melalui Bluestacks.

Namun, jika anda melakukan jailbreak pada peranti iOS anda, anda dapat menjalankan aplikasi Android. Membongkar peranti anda akan membatalkan jaminan dan membuat pembaikan mahal. Terpulang kepada anda sama ada risiko ini bernilai atau tidak.

Bergantung pada perkhidmatan, langkahnya akan berbeza. Walau bagaimanapun, kami dapat memberi anda beberapa langkah umum yang selamat.

 1. Daftar untuk perkhidmatan jika diminta.
 2. Muat naik fail APK ke pelayan perkhidmatan.
 3. Jalankan fail APK dan anda seharusnya dapat bermain.

Seperti yang kami sebutkan, ini bukan idea yang bagus.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Antara Kita di iPad?

Sama seperti entri di atas, anda boleh menggunakan emulator aplikasi berasaskan penyemak imbas untuk menjalankan APK di iPad anda. IPad mempunyai skrin yang lebih besar sehingga anda mungkin lebih banyak memanfaatkannya. Walau bagaimanapun, sama sekali tidak cekap

Langkah-langkah umum adalah:

 1. Daftar untuk perkhidmatan jika diminta.
 2. Muat naik fail APK ke pelayan perkhidmatan.
 3. Jalankan fail APK dan anda seharusnya dapat bermain.

Perkhidmatan emulasi yang anda perolehi akan menawarkan kelebihan yang berbeza. Ada yang percuma dan ada yang memerlukan anda membayar. Terdapat juga beberapa percubaan percuma.

Bagaimana Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma di Antara Kita di Android?

Sekarang setelah kita mendapatkan bahagian pemasangan iOS, kita dapat membincangkan tentang memasang versi retak di Android. Ini sama sekali tidak sukar kerana dalam format yang betul.

 1. Padamkan aplikasi Antara Kami rasmi anda dari Play Store jika anda sudah memilikinya.
 2. Muat turun aplikasi Antara Kami yang terkini dari TechBigs.com.

 3. Sekiranya diperlukan, biarkan telefon anda menjalankan pemasangan APK pihak ketiga.
 4. Pasang versi Antara Kami yang retak.

 5. Jalankan aplikasi baru pada peranti Android anda.
 6. Anda harus dapat mengakses semua kosmetik, termasuk haiwan peliharaan percuma.

Perlu diingat bahawa versi retak ini tidak akan dikemas kini secara automatik. Anda mesti memuat turun versi terbaru setiap kali InnerSloth mengeluarkan kemas kini baru. Namun, memandangkan ia hanya dikemas kini sekali-sekala, anda tidak perlu terlalu risau.

Untuk mengemas kini, ulangi langkah yang sama seperti di atas. Perbezaannya ialah anda harus menghapus aplikasi retak lama dari peranti Android anda. Selepas itu, anda seharusnya dapat bermain lagi.

Bolehkah Saya Menggunakan Versi Retak pada Nintendo Switch?

Tidak, anda tidak boleh. Versi retak adalah fail APK yang hanya serasi dengan peranti Android. Tukar bukan peranti Android, dan anda juga tidak boleh memasang aplikasi anda sendiri dengan cara biasa.

Sekiranya anda bermain Di antara Kami di Suis anda, tidak ada cara untuk mendapatkan haiwan peliharaan percuma. Anda buntu dengan membayarnya.

Antara Soalan Lazim Haiwan Peliharaan Percuma

Adakah Diantara Kita Skrip Haiwan Peliharaan Percuma Selamat?

Kami tidak menemui bukti kukuh bahawa mereka selamat. Sebilangan dari mereka mungkin berfungsi, tetapi anda mesti mencubanya.

Banyak laman web yang mengandungi skrip haiwan kesayangan percuma telah ditutup atau tidak tersedia. Satu-satunya cara yang boleh dipercayai untuk mendapatkan haiwan peliharaan dan kosmetik percuma adalah melalui laman web TechBigs - sekurang-kurangnya, ini adalah kaedah selamat yang paling popular.

Bolehkah Saya Mendapatkan Percuma Haiwan Peliharaan Tanpa Pengesahan Manusia?

Menurut beberapa laman web hack dan cheat, anda boleh mendapatkan haiwan peliharaan percuma tanpa pengesahan manusia. Walau bagaimanapun, anda harus berhati-hati semasa memuat turun peretasan ini. Sebilangan besar laman web mempunyai fail yang dijangkiti yang membolehkan penggodam mengakses komputer anda.

Kami tidak mengesyorkan laman web yang kelihatan suram. Anda harus berhati-hati setiap kali anda mencuba ini.

Bagaimana Anda Mendapatkan Pet Twitch Glitch Percuma di antara Kami?

Pada asalnya, pemain Antara Kita boleh mendapatkan haiwan peliharaan unik ini dari 4 hingga 18 Disember 2020. Mulai 2021, mereka tidak lagi tersedia. Namun, sekiranya ia dikeluarkan lagi, langkahnya harus sama.

1. Terbuka Di Kalangan Kita.

2. Pergi ke "Tetapan."

3. Pergi ke "Data" dan pilih ikon Twitch di sebelah kanan.

4. Setelah diarahkan ke Twitch, log masuk dengan maklumat anda.

5. Pilih "Authorize" untuk "Among Us Drops."

6. Tonton sekurang-kurangnya 30 minit aliran TwitchRivals Among Us Showdown.

7. Pilih "Tuntutan" di panel Sembang atau pergi ke "Tetes" di Antara Kita.

8. Beri kuasa kepada Twitch untuk memberi anda haiwan kesayangan baru.

Haiwan peliharaan ini terdapat di semua platform. Yang mesti anda lakukan adalah mengikut arahan di atas. Terlepas dari platformnya, anda dijamin haiwan peliharaan Twitch di sisi anda.

Berapa Kos Haiwan Peliharaan Anda?

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan haiwan peliharaan percuma di Antara Kami. Walau bagaimanapun, kebanyakan dari mereka adalah kaedah yang tidak selamat, yang membolehkan virus menyerang peranti anda.

Setelah mengetahui cara selamat untuk mendapatkannya, anda boleh bermain dengan rakan kecil yang comel di sisi anda. Adakah anda mempunyai haiwan kesayangan di Among Us? Apakah haiwan kesayangan terbaik pada pendapat anda? Beritahu kami di bahagian komen.