Cara Menggunakan Antara Kita Kedekatan Berbual

In Among Us, komunikasi sangat penting untuk menang, terutamanya jika anda adalah Crewmate. Penipu biasanya dapat memperoleh kemenangan yang mengagumkan dengan bekerja sendiri, tetapi Crewmates perlu dapat berkomunikasi sebanyak mungkin untuk mencapai kemenangan. Namun, tidak ada cara untuk semua berkomunikasi di luar Mesyuarat Darurat.

Cara Menggunakan Antara Kedekatan Sembang

Tetapi tahukah anda anda boleh memasang mod yang membolehkan anda menggunakan chat jarak dekat di PC? Anda akan belajar bagaimana melakukannya dalam artikel ini. Kami juga akan menjawab beberapa soalan yang anda ada.

Cara Menggunakan Antara Sembang Kedekatan

Apa yang Ada diantara Kita Kedekatan Sembang?

Sebelum kita memulakan, mod sembang jarak dekat, bernama CrewLink, hanya tersedia di PC Windows. Sekiranya anda bermain Di antara Kami di peranti lain, panduan ini tidak akan dapat membantu anda.

Selepas memuat turun CrewLink, anda boleh menggunakan ciri sembang jarak. Bagi mereka yang tidak tahu maksud istilah ini, definisinya mudah. Proximity chat adalah bentuk sembang suara yang hanya diaktifkan ketika anda berada dalam jarak tertentu dari pemain lain.

Sekiranya anda terlalu jauh dari pemain lain, yang boleh anda lakukan adalah saling memandang. Tetapi setelah anda berdua saling dekat dan memasuki jarak, CrewLink akan membiarkan anda mula berbual. Sekiranya anda mula berjalan jauh, sembang suara akan dinyahaktifkan ketika anda meninggalkan jarak jauh.

Dengan maklumat penting ini, bahagian di bawah akan memberitahu anda cara memasang CrewLink Proximity Chat for Among Us di PC.

Cara Memasang Sembang Kedekatan Antara Kita

Sebelum memasangnya, anda mesti mendapatkan pemasang dari laman web rasmi. Ottomated, pembangun CrewLink, akan mengemas kini mod apabila diperlukan. Pastikan anda memuat turun versi terbaru kecuali ada masalah dengannya.

Berikut adalah langkah-langkah untuk memasang CrewLink:

 1. Pergi ke laman web rasmi dan muat turun versi terbaru CrewLink.

 2. Setelah dimuat turun, pasang CrewLink dengan menjalankan fail EXE.

  • Sekiranya keselamatan PC anda menghalang anda, klik pilihan untuk menjalankan pemasang pula.
 3. Ikuti langkah pemasang.
 4. Buka CrewLink.

Sekarang anda baru sahaja memasang aplikasi CrewLink, anda bebas membukanya dengan segera atau meninggalkannya sehingga anda ingin mula bermain di antara Kami.

Cara Menggunakan Antara Sembang Kedekatan

Setelah dipasang, menggunakan CrewLink untuk perbincangan jarak dekat adalah mudah. Aplikasi ini sangat ringan dan tidak memerlukan banyak daya pemprosesan. Jalankan di sepanjang permainan supaya anda boleh bercakap dengan pemain berdekatan.

Inilah cara anda menggunakan CrewLink untuk perbincangan jarak dekat:

 1. Lancarkan CrewLink.

 2. Pelancaran Di Kalangan Kita.

 3. Di tetingkap CrewLink, anda akan melihat arahan untuk membuka permainan Antara Kami. Klik butang "Buka Permainan" di CrewLink.

 4. Mula bermain Antara Kita.

Dalam permainan, anda dapat berbual dengan Crewmates dan / atau Penipu di dekat anda.

CrewLink membolehkan anda menguruskan tetapan sembang jarak juga. Tetapan ini merangkumi:

 • Jarak yang diperlukan untuk mencetuskan perbincangan jarak dekat
 • Keupayaan untuk mendengar penipu di dalam bolong
 • Tahap output mikrofon dan pembesar suara
 • Konfigurasi push-to-talk

CrewLink boleh dibebani jika terdapat terlalu banyak orang di pelayan. Sekiranya ia menunjukkan mesej ralat, satu-satunya jalan keluar adalah mencuba lagi. Cuba lagi nanti jika masalah tidak akan selesai setelah banyak percubaan lagi.

Sama ada lobi Diantara Kami adalah awam atau peribadi, CrewLink akan berfungsi dengan baik jika keadaannya sempurna. Membuka tetingkap CrewLink di sebelah tetingkap Antara Kami menunjukkan senarai semua pemain. Bulatan hijau akan menyerlahkan nama mana-mana pemain yang berada berdekatan.

Lingkaran merah di sekitar nama pemain menunjukkan bahawa pemain tidak memasang CrewLink atau tidak dibuka pada PC mereka.

Tetapi bagaimana jika anda mahu berbual semasa mesyuarat? Bahagian berikut akan mengajar anda cara menyuarakan suara di Antara Kami menggunakan Discord.

Cara Menyuarakan Sembang di Antara Kita Menggunakan Discord

Discord sangat berguna untuk berbual suara, terutamanya ketika anda bermain permainan dengan rakan. Perkhidmatan ini mempunyai pelayan yang sangat baik dan sambungan yang stabil. Dengan Discord, anda tidak perlu bergantung pada sembang teks dalam permainan, yang dapat melambatkan anda.

Menggunakan Discord untuk mengatur lobi Di antara Kami juga sangat senang. Anda boleh menghantar jemputan permainan jika anda menghubungkan akaun Steam anda ke Discord dan membenarkan Discord mengakses permainan yang anda mainkan sebagai status.

Tanpa berlengah lagi, inilah cara untuk menyiapkan PC anda supaya anda dapat bersembang suara dengan orang lain menggunakan Discord:

 1. Daftar untuk akaun Discord jika anda tidak memilikinya.

 2. Muat turun Discord untuk PC anda atau log masuk ke Discord untuk penyemak imbas web anda.

 3. Cari pelayan Antara Kami dengan mengklik pautan jemputan pelayan yang sah.
 4. Pilih "Terima Jemputan" untuk menyertai pelayan.

 5. Buka Discord jika diperlukan.
  • Sekiranya diperlukan, pelayan mempunyai langkah tambahan seperti mendapatkan peranan dan banyak lagi yang perlu dilakukan.
 6. Pilih saluran suara dan sertai sembang suara.

Anda kini boleh bercakap dengan orang lain semasa permainan Diantara Kami.

Semasa dalam sembang, anda boleh mematikan diri ketika permainan sedang berlangsung. Apabila seseorang memanggil Mesyuarat Kecemasan, semua orang akan membungkam diri mereka dan mula berbincang. Sebilangan pemain mungkin tidak mempunyai Discord, jadi anda harus menaip respons untuk peserta tersebut, terutama dalam permainan awam.

Sembang suara Discord lebih berkesan dalam permainan peribadi, di mana setiap orang dijemput secara peribadi melalui Discord. Oleh kerana setiap orang mempunyai akaun, tidak perlu risau seseorang tidak dapat berbual. Terdapat juga cara untuk membaca sembang teks jika mikrofon seseorang tidak berfungsi.

Saluran teks sandaran tersedia untuk mereka yang mikrofonnya tidak berfungsi tetapi dapat menyertai panggilan dan mendengar. Masih sangat senang dan memerlukan lebih sedikit masa daripada menaip lebih daripada satu orang.

Menghantar Antara Jemputan Kami Tidak Benar

Untuk menghantar jemputan Diantara Kami melalui Discord, anda harus memasang versi Steam Among Us dan versi desktop Discord. Setelah selesai, terdapat beberapa tetapan untuk dikonfigurasi sebelum anda dapat menghantar jemputan langsung kepada orang lain.

Berikut adalah langkah-langkah untuk menghantar jemputan Antara Kami di Discord:

 1. Dapatkan Antara Kami di Steam dan versi Discord PC.
 2. Lancarkan Discord pada PC anda.

 3. Pergi ke tetapan.

 4. Pastikan "Display Game yang Sedang Berlangsung sebagai Pesan Status" dicentang.

 5. Pergi ke "Sambungan" dan pautkan akaun Steam anda.

 6. Setelah selesai, lancarkan Antara Kami.

 7. Tuan rumah permainan.

 8. Pergi ke Discord dan pilih butang "Lampiran".
 9. Jemput beberapa rakan dan dapatkan saluran suara untuk mula bermain.

Menghantar undangan Discord menjadikan permainan dengan rakan sangat mudah. Anda tidak perlu menyalin dan menampal kod lobi berkali-kali. Cukup hantar jemputan kepada rakan anda, dan mereka akan berlari.

Pastikan anda mempunyai izin untuk melampirkan fail ke mesej terlebih dahulu. Sebaiknya, anda mempunyai pelayan rakan yang boleh bergabung dengan serta-merta. Sekiranya anda menggunakan pelayan lain yang tidak anda miliki atau uruskan, periksa peraturannya terlebih dahulu.

Soalan Lazim Tambahan

Mengapa anda mesti menggunakan sembang jarak dekat di antara Kami?

Sembang jarak menambah elemen tambahan dan lapisan kedalaman permainan. Mampu bercakap semasa fasa perayauan menjadikan berbohong menjadi lebih mencabar, dan anda boleh bertanya antara satu sama lain di mana anda sebelumnya. Walaupun mungkin menipu dengan CrewLink, ini akan merosakkan pengalaman bagi semua orang.

Crewmates akan menjumpai dan menukar maklumat dengan orang lain yang mungkin dilakukan di luar mesyuarat. Oleh kerana semua orang boleh bercakap antara satu sama lain, penipu harus bekerja lebih keras untuk membunuh tanpa dapat dikesan. Lagipun, maklumat cepat tersebar.

Namun, itu bukan kerugian total bagi Penipu, kerana mereka juga dapat menggunakan jarak dekat untuk keuntungan mereka. Mereka boleh berbohong dan menipu Crewmates untuk pergi ke sudut atau membingungkan mereka. Apabila semua orang keliru, penipu dapat dengan lebih mudah membunuh Crewmates dan membalikkannya terhadap diri mereka sendiri.

Pendek kata, mengadakan perbincangan jarak dekat dapat menjadikan permainan lebih menarik daripada sebelumnya. Ini membolehkan lapisan strategi tambahan tidak dijumpai dalam versi Antara Kami semasa. Mungkin apabila pembangun menyatukan ciri tersebut, Among Us akan lebih menyeronokkan berbanding sebelumnya.

Adakah Antara Kita secara asli menyokong perbincangan jarak dekat?

Tidak dalam versi yang tidak dimodifikasi. Satu-satunya cara untuk berkomunikasi dalam versi asal adalah melalui sembang teks dalam permainan semasa perjumpaan. Sembang jarak memerlukan penggunaan mod seperti CrewLink, tetapi mod ini hanya tersedia di PC.

Namun, ada cara untuk bermain di telefon bimbit dan menikmati sembang jarak. Menggunakan jarak dekat boleh dilakukan semasa anda menggunakan PC dan perkhidmatan sembang suara yang lain. Walau bagaimanapun, tidak ada aplikasi untuk sembang jarak yang tidak memerlukan PC berdekatan.

Apa yang Dia katakan kepada Anda?

Dengan pertolongan jarak dekat, Among Us menjadi permainan yang sangat bernuansa penuh dengan perang psikologi. Keupayaan untuk bercakap di luar mesyuarat dapat mengubah strategi semua orang sepenuhnya, memaksa pendekatan yang lebih rumit dan licik untuk menang. Sekarang setelah anda mengetahui cara menggunakannya di PC, permainan akan menjadi lebih menarik daripada sebelumnya.

Apa lagi ciri yang anda mahukan untuk diperkenalkan oleh pembangun Among Us? Adakah anda fikir mengadakan sembang dekat akan menjadikan permainan lebih menarik? Beritahu kami pendapat anda di bahagian komen di bawah.