Warna iPhone 7: Pelbagai warna cantik

Oleh itu, iPhone 7 tidak lagi menjadi mercu tanda Apple, bagaimana dengan iPhone 8 dan iPhone X yang dilancarkan awal tahun ini. Namun, iPhone 7 adalah pilihan yang bagus, dan sekarang dengan harga potongan juga. Tetapi apabila anda sampai di tempat pembayaran, anda mempunyai satu keputusan lagi: warna iPhone 7 apa yang anda pilih? Tersedia dalam pelbagai warna yang melamun, keraguan pengguna ketika datang ke iPhone 7 terasa jelas. Sial pilihan-pilihan rendah ini.

Warna iPhone 7: Pelbagai warna cantik Lihat iPhone 8 vs iPhone 7 yang berkaitan: Mana yang patut anda beli? Ulasan iPhone 7: Adakah perdana Apple 2016 masih bersaing dengan model yang lebih baru?

Berikut adalah garis besar semua pilihan yang ada, untuk memberi anda peluang terbaik untuk memilih pilihan yang tidak akan anda sesali setiap bulan kontrak anda.

Sekarang, anda boleh membeli iPhone 7 dalam satu daripada lima warna. Di sini mereka berada dalam barisan estetik yang menarik di laman web Apple:iphone_7_warna

Sayangnya iPhone 7 berwarna merah seperti yang dijanjikan Apple, dan ia tidak lagi tersedia untuk diambil, walaupun anda selalu boleh memeriksa eBay. Mari pecahkan baki warna iPhone 7 satu demi satu, dari yang paling ringan hingga yang paling gelap.

iPhone 7 Jet Blackiphone_7_jet_black_colours

Hitam menjadi kurang warna dan lebih banyak lagi dengan ketiadaan cahaya, anda akan membayangkan bahawa "hitam" akan sama gelapnya, tetapi tidak: Jet Black adalah iPhone paling gelap Apple setakat ini, datang dalam kemasan hitam berkilat yang luar biasa untuk lihat pada.

Terdapat kelemahan untuk memilih warna iPhone 7 ini. Ia goresan dengan lebih mudah, dengan Apple mencatat bahawa model "mungkin menunjukkan lecet mikro yang baik saat digunakan."

iPhone 7 Emasiphone_7_gold_colours

Emas mendapat sedikit rap buruk, dan ya: agak mencolok, tetapi jika anda membelanjakan lebih dari £ 500 untuk beberapa perkakasan, maka mungkin tidak ada yang salah dengan memamerkannya sedikit,

Seperti model Rose Gold, garis antena muncul sedikit, jika anda melihatnya sebagai masalah.

iPhone 7 Perakiphone_7_silver_warna

Perak, walaupun sangat mencolok, tidak mendapat separuh buruk rap seperti emas. Saya hanya boleh menganggapnya kerana itu bermaksud "tempat kedua" di Olimpik, dan membeli telefon "tempat kedua" mesti menunjukkan sejumlah kerendahan hati, bukan?

Tidak banyak yang boleh diperkatakan mengenai perkara ini, selain perlu diperhatikan bahawa garis antena hampir tidak dapat dilihat, dan ia akan sesuai dengan MacBook lama anda dengan baik jika anda memilikinya. Itu mungkin bernilai untuk seseorang, di suatu tempat.

iPhone 7 Hitamiphone_7_black_warna

Sebilangan orang menyukai telefon pintar mereka biasa, dan itulah yang akan dilakukan oleh iPhone 7 hitam. Tanpa embel-embel, hanya telefon bergaya dan abadi yang tidak akan ketinggalan zaman.

Malah Apple di bahagian belakang peranti lebih gelap dari biasa. Ia sungguh selesa.

iPhone 7 Rose Goldiphone_7_rose_gold_colours

Sejauh ini yang paling berwarna iPhone 7s adalah edisi Rose Gold. Walaupun gambarnya kelihatan agak merah jambu, secara peribadi gambarnya sedikit lebih halus, memberikan kelebihan pada telefon bimbit anda.

Ini menggariskan garis antena putih dengan jelas, yang sebenarnya bukan perkara yang baik atau buruk - tetapi memandangkan mereka tidak dapat dilihat pada model perak, perlu diserlahkan sama.

B01LW70BZX