Cara menggunakan PayPal.me

paypal

Diumumkan kelmarin, Paypal.me membolehkan transaksi yang cepat dan lancar antara pengguna dan perniagaan tanpa melihat kod atau nombor akaun. Semua yang diperlukan adalah akaun paypal yang ada.

Cara menggunakan PayPal.me

Sekiranya anda ingin menyelesaikan tagihan tanpa masalah, atau memerlukan penyelesaian yang rapi untuk perniagaan bebas anda, baca terus.

Cara menggunakan PayPal.me

  1. Untuk meminta pembayaran, pengguna harus terlebih dahulu membuat akaun, dan kemudian mengirim URL pembayaran unik kepada penerima. Ini akan memaut ke halaman pembayaran yang unik untuk transaksi cepat dan mudah.
  2. Untuk menambah jumlah, cukup isi kotak di halaman, pastikan untuk memilih mata wang yang tepat. skrin_pembayaran
  3. Untuk mempercepat lagi, menghantar URL yang diubah dengan jumlah yang ditambahkan juga akan mengisi jumlah yang akan dibayar secara automatik. Contohnya, menghantar paypal.me/khurtizz/25 pada mulanya akan meminta pembayaran sebanyak £ 25.
  4. Jika akaun yang Anda bayar adalah peribadi, tidak mengapa mengklik "Seterusnya", tetapi jika Anda membayar produk atau perkhidmatan, klik kotak berjudul "Membayar barang atau perkhidmatan." Ini bermakna anda akan dilindungi oleh skim Perlindungan Pembeli PayPal yang luas.

Cara menubuhkan PayPal.me

  1. Pertama, lawati halaman pendaftaran PayPal.me. Anda akan diminta untuk memilih nama pengguna yang unik, dan PayPal bahkan akan memberikan senarai kemungkinan pengguna menggunakan butiran anda yang ada. Setelah anda berpuas hati dengan pilihan anda, pilih "Ambil Sekarang". nama_sukan
  2. Anda kemudian akan diminta untuk log masuk ke akaun anda yang ada atau mendaftarkan yang baru. Untuk menyediakan akaun baru secara percuma, kunjungi halaman pendaftaran PayPal. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun, log masuk sahaja.
  3. Sebelum akaun anda disiapkan, Anda dapat memilih akaun "rakan dan keluarga" atau "barang dan perkhidmatan". Walaupun akaun sebelumnya cukup untuk memindahkan wang antara rakan, yang terakhir adalah yang terbaik bagi mereka yang menggunakan PayPal untuk freelancing atau membeli dan menjual barang. Jenis Akaun
  4. Akaun "barang dan perkhidmatan" disertakan dengan keuntungan tambahan perlindungan Pembeli atau penjual, tetapi PayPal akan mengenakan bayaran 3,4% + 20 p setiap transaksi. Walaupun anda mesti memilih ini semasa pendaftaran, PayPal.me memungkinkan anda mengubah tetapan akaun anda berdasarkan pembayaran berdasarkan pembayaran.page_is_ sudah
  5. Paypal.me juga membolehkan anda memperibadikan halaman pembayaran anda. Anda boleh memilih warna latar belakang, dan memuat naik gambar diri anda dapat memberi ketenangan kepada rakan atau pelanggan anda semasa memindahkan wang. sesuaikan_laman_anda