Cara Reroll di Arknights

Anda menemui Arknights, memasangnya, dan membuka permainan. Kemudian, anda akhirnya melancarkan sepanduk. Adakah anda mempunyai pemikiran tertentu tetapi tidak bernasib baik? Malangnya, dengan sistem gaya gacha, semuanya berkaitan dengan nasib.

Cara Reroll di Arknights

Namun, tidak ada yang perlu dirisaukan ketika anda baru memulakan perjalanan Arknights. Anda boleh memilih untuk melakukan rololling seberapa banyak kali yang diperlukan sehingga anda berpuas hati dengan penurunannya.

Untuk penjelasan, "rerolling" bukanlah pilihan dalam permainan. Sebagai gantinya, ini adalah untuk membuat akaun baru sama sekali untuk menggulung sepanduk lagi dari awal. Sekiranya anda ingin mencubanya, anda berada di tempat yang betul. Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara melakukan roll untuk iPhone, Android dan Bluestacks.

Cara Reroll di Arknights di iPhone

Ini adalah arahan untuk melakukan roll dengan berjaya di Arknights menggunakan iPhone:

 1. Selepas membuka Arknights, anda mesti log masuk sebagai tetamu.
 2. Teruskan untuk menyelesaikan atau melangkau pertempuran tutorial. Anda boleh mundur dari pertempuran dengan mengklik roda roda gigi yang terletak di kiri atas.
 3. Kumpulkan hadiah untuk membuat rolling terlebih dahulu.
 4. Pilih sepanduk pilihan anda. Cadangan lalai adalah sepanduk 6 bintang.
 5. Pergi ke laman utama dan teruskan dengan mengklik ikon roda gigi untuk membuka tetapan.
 6. Kemudian pergi ke "Akaun" dan klik "Bind. "Gunakan alamat Gmail yang sah, idealnya alamat palsu untuk akaun palsu. Anda boleh menggunakan Gmail yang sama untuk ikatan yang diikuti dengan meletakkan nombor selepasnya. Untuk kesederhanaan, ia harus sesuai dengan percubaan ulang. Salah satu contohnya adalah "[dilindungi e-mel]" untuk percubaan kedua.
 7. Log keluar melalui tab Akaun yang sama setiap kali anda mengikat akaun.
 8. Log keluar akan membawa anda ke skrin permulaan, di mana anda akan menemui butang "Pengurusan Akaun".
 9. Log masuk sebagai tetamu sekali lagi untuk mengulangi proses jika anda tidak berpuas hati dengan daftar.

Perhatikan bahawa iOS dapat memberikan reroll kesalahan kerana data simpan tidak dihapus setelah pemain cuba memasang semula permainan untuk melakukan rerolling.

Sebab di sebalik pengikatan e-mel adalah mustahak kerana anda tidak boleh log keluar sebagai tetamu. Semua kod untuk akaun baru dihantar ke e-mel asas. Ingat, setelah membuat senarai yang anda mahukan, anda harus mengikat akaun itu ke e-mel lain dan bukannya yang palsu kerana + nombor akaun dummy boleh memberikan masalah ketika membatalkannya nanti.

Sentiasa ingat untuk mengikat akaun utama anda. Jika tidak, anda akan kehilangan data yang disimpan bersama dengan gulungan yang berpotensi baik.

Cara Reroll di Arknights pada Peranti Android

Petunjuk berikut merangkumi arahan Arknights untuk Peranti Android:

 1. Buka aplikasi Arknights. Kemudian, log masuk sebagai tetamu.

 2. Ikuti dengan menyelesaikan atau melangkau pertempuran tutorial.

 3. Kumpulkan hadiah percuma untuk ulang.

 4. Pilih sepanduk. Sepanduk 6 bintang adalah yang paling banyak dipilih oleh pemain.

 5. Pergi ke skrin utama, teruskan dan buka tetapan atau klik pada ikon roda gigi.

 6. Pilih "Akaun" dan klik "Bind." Gunakan alamat Gmail yang sah, idealnya alamat palsu.

 7. Sekarang teruskan dengan log keluar melalui tab Akaun yang sama. Lakukan ini setiap kali anda mengikat akaun baru.

 8. Anda akan melihat skrin Mula sekali lagi setelah log keluar. Di sinilah anda akan menemui butang "Pengurusan Akaun".

 9. Anda bersedia untuk log masuk sebagai tetamu sekali lagi jika anda tidak berpuas hati dengan senarai anda.

Ingatlah untuk menggunakan Gmail yang sama untuk pengikatan berikutnya. Anda boleh melakukan ini dengan meletakkan nombor setelah alamat e-mel anda, tetapi nombor tersebut harus sesuai dengan percubaan ulang. Contohnya ialah "[dilindungi e-mel]" untuk percubaan ketiga.

Sebagai alternatif, anda boleh menghapus data Arknights pada Android anda. Menghapus data membolehkan pemain menggunakan semula akaun tetamu. Inilah cara untuk memulakan:

 1. Tutup aplikasi Arknights.

 2. Pergi ke tetapan aplikasi Arknights dan kosongkan data aplikasi bersama dengan cache.

 3. Tetapkan semula ID iklan Google pada peranti Android anda dengan pergi ke Tetapan, Google (Perkhidmatan Google), Iklan. Dalam iklan, pilih "Tetapkan semula ID iklan."

 4. Buka Arknights untuk mengulang kaji ulang.

Anda juga boleh memilih untuk hanya mencopot pemasangan dan memasang semula permainan dan bukannya menghapus data. Satu kelemahan untuk kedua-dua kes tersebut ialah anda perlu menunggu kelajuan internet yang ada untuk memuat turun data aplikasi.

Kod untuk akaun baru dihantar ke e-mel asas, jadi mengikat e-mel diperlukan kerana anda tidak dapat log keluar sebagai tetamu. Ingatlah untuk mengikat akaun utama anda, kerana anda boleh kehilangan data yang disimpan.

Juga, ingat bahawa anda harus mengikat akaun tersebut ke akaun e-mel yang berbeza setelah membuat senarai yang anda mahukan. Akaun palsu yang menggunakan "+ nombor" boleh menyebabkan masalah ketika anda ingin mengurungkannya kemudian.

Cara Reroll di Arknights di Bluestacks

Oleh kerana Bluestacks menggunakan Android, arahan serupa digunakan di sini.

 1. Buka Arknights dan log masuk sebagai tetamu.

 2. Langkau atau mainkan tutorial.

 3. Kumpulkan ganjaran pendatang baru dan log masuk, kerana ini akan membolehkan anda mengulang kaji ulang dengan cepat.

 4. Apabila menggunakan sepanduk, disarankan untuk memilih sepanduk 6 bintang.

 5. Pergi ke tab utama setelah melancarkan dan buka menu tetapan.

 6. Navigasi ke "Akaun" dan pilih "Bind." Ikat akaun tetamu menggunakan alamat Gmail palsu.

 7. Anda boleh menggunakan alamat e-mel yang sama untuk pengikatan berikutnya apabila anda meletakkan nombor selepasnya. Sebaik-baiknya, alamat ini sama dengan alamat roll anda sekarang. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan "[dilindungi e-mel]" untuk percubaan keempat.

 8. Setelah pengikatan berjaya, sudah tiba masanya untuk log keluar melalui tab Akaun.

 9. Anda akan melihat skrin Mula dan pilihan "Pengurusan Akaun".

 10. Kini mungkin bagi anda untuk log masuk sebagai tetamu lagi dan mengulangi prosesnya.

Kod untuk akaun dummy selalu dihantar ke e-mel utama. Sebaik sahaja anda sampaikan gulungan yang anda mahukan, pastikan untuk mengikat akaun itu ke e-mel yang berbeza dan bukan yang palsu, kerana itu boleh menyebabkan masalah untuk mengurungkannya kemudian.

Mengikat e-mel adalah perlu kerana anda tidak boleh log keluar sebagai tetamu. Pastikan untuk mengikat akaun utama anda, atau anda akan berisiko kehilangan data yang disimpan, termasuk daftar anda.

Cara Reroll Lebih Cepat di Arknights

Mengulangi lebih cepat melibatkan melangkau pertempuran tutorial. Melangkau pertempuran adalah mudah untuk melakukannya dengan menggunakan ikon roda gigi. Juga, apabila anda mempunyai sepanduk tertentu, ia pasti mempercepat.

Penyedia e-mel yang diberi garam adalah suatu keharusan untuk pengikatan ulang cepat. Apabila penyedia e-mel menggunakan garam, seperti akaun Google Mail, ini bermaksud bahawa ia dapat menggunakan e-mel asas yang sama berkali-kali untuk pendaftaran pada titik pendaftaran yang sama. Sebagai catatan sampingan, apa yang anda tulis selepas + dapat berupa angka dan huruf, walaupun angka lebih baik kerana ia dapat membantu anda mengikuti banyak pengulangan. Tidak sama dengan mempunyai banyak e-mel kerana apabila e-mel masin menerima e-mel, ia diarahkan ke e-mel asas.

Sekiranya anda menggunakan Android dan internet anda dan kecepatan pemasangannya cepat, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan kaedah "Menetapkan semula ID iklan".

Untuk menggunakan kaedah ini, mulakan dengan menutup aplikasi Arknights. Pergi ke tetapan aplikasi dan kosongkan data dan cache. Selepas itu, anda mesti menetapkan semula ID iklan Google dengan pergi ke Tetapan -> Google (Perkhidmatan Google) -> Iklan. Setelah proses itu selesai, anda boleh mengulangi lagi.

Umumnya, menggunakan kaedah Android ini mungkin memerlukan beberapa saat, jadi kaedah alamat e-mel harus menjadi pilihan masuk tanpa mengira platformnya. Mana-mana penyedia e-mel yang anda gunakan, pastikan penyedia e-mel ini menggunakan garam. Oleh kerana akaun Gmail dapat menggunakan garam, mereka sesuai untuk pengulangan.

Pengulangan Ulang-Alih Hanya Semula jadi di Arknights

Rerolls adalah bahagian dari dunia permainan sistem gacha. Walaupun perundingan ulang dianjurkan ketika Anda menginginkan karakter yang akan menjadikan permainan awal anda lebih terkawal, anda mungkin ingin menggunakan kaedah ini dengan hemat. Dalam banyak permainan, termasuk Arknights, fokusnya adalah pada permainan. Melatih watak yang diperoleh bersama dengan mengumpulkan bahan untuk tarikan masa depan adalah sebahagian daripada proses.

Akhirnya, tarikan masa depan ini akan menjadikan watak yang anda perhatikan, jadi tidak perlu memprioritaskan pengundian semula. Seperti kata pepatah, "di mana tidak ada ubat, ada kesabaran."

Roll apa yang anda mahukan? Bagaimana sistem gacha memperlakukan anda setakat ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.