Sky Soundbox: Tarikh pengeluaran, harga dan spesifikasi

Apakah Kotak Suara Langit?

Televisyen semakin lama semakin nipis. Itu adalah perkara yang baik, kerana cuba memasang CRT akan kelihatan sangat konyol, dan paling teruk pada saat gegaran otak. Walaupun begitu, kualiti suara cenderung tidak rata - terutamanya bass. Bar bunyi menyelesaikan masalah ini: kotak khusus yang terletak di bawah TV dan memberikan anda audio yang lebih hebat.

Sky Soundbox: Tarikh pengeluaran, harga dan spesifikasi

Kotak Suara Langit adalah bar suara, tetapi ia memang menjanjikan. Dibuat oleh audiophiles Perancis kelas atas Devialet, Soundbox adalah bar suara all-in-one 4kg. Ia dilengkapi dengan enam woofer 3in dan tiga pemacu jarak jauh 2in dalam penyediaan 120 darjah untuk memberi anda pemandangan bunyi yang lebar dalam bingkai panjang 15in.

Ia mempunyai HDMI masuk dan keluar, port untuk kabel optik dan berfungsi dengan Dolby Digital +. Ia mempunyai teknologi pengurusan kelantangan dinamik yang pintar untuk mengatur tahap, serta beberapa mod khusus yang berguna untuk situasi yang berbeza. Mod dialog, misalnya, meningkatkan ucapan pada program, sementara mod malam menekan bass ke bawah untuk memastikan jiran anda tidak mula memprotes kehadiran anda di kawasan kejiranan.

Adakah saya memerlukan Sky for the Soundbox?

sky_soundbox_release_date

Secara teknikal, anda bahkan tidak memerlukan TV - anda boleh menyambungkannya ke telefon anda melalui Bluetooth untuk streaming Spotify jika itu beg anda, tetapi anda akan kehilangan fungsi utamanya.

Tetapi tidak, anda boleh membeli bar suara jika anda tidak melanggan Sky, dan menggunakannya dengan Virgin Media, Freeview, Netflix atau apa sahaja - anda akan membayar sedikit lebih banyak untuk keistimewaan itu.

Kotak Bunyi Sky: Harga

sky_soundbox_price

Berapa tepat lagi? Nah, untuk bukan pelanggan, Sky Soundbox berharga £ 799, menjadikannya cukup mahal untuk bar bunyi, walaupun memang sangat bagus. Tetapi jika anda adalah pelanggan Sky TV, harganya akan turun.

Lihat rencana rollover data Sky Mobile yang berkaitan kini tersedia untuk tablet Samsung dengan tawaran iPad "segera hadir" ulasan Sky Q Hub: Akhirnya, Sky membuat penghala yang tidak menyedot ulasan Sky Q: Semua yang perlu anda ketahui

Sekiranya anda mempunyai langganan Sky TV, harganya akan turun menjadi £ 299, yang sangat menggoda, dengan andaian peranti tersebut menepati janjinya. Sekiranya anda mempunyai akaun Sky Q Multiscreen, diskaun menjadi lebih besar: £ 249 - penjimatan 69% pada RRP. Dan ya, anda boleh mendapat potongan harga jika anda menggunakan akaun baru juga - walaupun itu terhad kepada tawaran Sky Q Multiscreen.

Sky Soundbox: Tarikh pelepasan

Sky belum mengumumkan tarikh peluncuran untuk Soundbox, yang saat ini menyenaraikannya untuk tarikh yang tidak ditentukan pada musim luruh, jadi seharusnya tidak terlalu lama sebelum kita tahu. Anda boleh membuat pra-pendaftaran untuk Sky Soundbox melalui laman web Sky untuk mendapatkan kemas kini terus dari mulut kuda.

Imej: Langit dan Devialet