Cara Menyertai Sembang Pasukan secara automatik dalam Overwatch

Sembang berpasukan sangat sesuai untuk menyelaraskan pasukan anda dalam Overwatch. Berpisah dari sembang kumpulan dan lebih tertumpu pada tugas yang ada, anda boleh menggunakannya untuk menangkap angin dan memberi dan menerima arahan. Anda tidak akan menang tanpanya, jadi anda juga boleh berkawan dengan sembang dalam semua bentuknya.

Cara Menyertai Sembang Pasukan secara automatik dalam Overwatch

Adakah anda tahu anda boleh menyertai sembang pasukan secara automatik di Overwatch? Anda selalu boleh menyertai sembang pasukan secara manual tetapi jika anda bermain dengan sekumpulan rakan biasa, bergabung secara automatik adalah satu perkara yang perlu anda jalani sebelum pertandingan bermula. Walaupun anda tidak mempunyai atau menggunakan mikrofon, mendengar saluran boleh menjadi menghiburkan dan penting untuk memenangi pertandingan.

Sertai secara automatik sembang pasukan di Overwatch

Sembang adalah bahagian penting dalam banyak permainan dalam talian dan beberapa pasukan akan menendang anda jika anda tidak menyertai saluran sembang atau tidak menyertai perbualan. Walaupun agak keras, jika anda bermain secara kompetitif dan bukan hanya untuk bersenang-senang, anda perlu mengingatnya.

Inilah cara untuk menyertai sembang pasukan secara automatik di Overwatch:

 1. Buka permainan dan pilih Pilihan.
 2. Pilih Suara dan aktifkan Sembang Suara Kumpulan.
 3. Pilih Team Voice Chat dan tetapkan pada Auto-Join.
 4. Simpan perubahan anda.

Anda fikir ini akan ada di menu Sosial tetapi tidak. Suara adalah tempat yang logik untuk ini tetapi bukan yang pertama yang terlintas di fikiran. Walaupun begitu, begitulah cara anda melakukannya.

Semasa saya bermain Overwatch, chat adalah beg campuran sebenar. Beberapa hari ini adalah keracunan sikap dan ego yang beracun sedangkan pada masa yang lain ia adalah tempat yang bagus untuk melepak. Saya tidak bermain sebentar tetapi saya rasa ia tidak banyak berubah. Apa lagi yang berlaku semasa saya bermain ialah sembang sesekali berhenti atau mikrofon saya akan berhenti berfungsi secara rawak.

Menyelesaikan masalah sembang di Overwatch

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan sembang kumpulan di Overwatch, saya merasakan kesakitan anda. Saya selalu menghadapi masalah di mana permainan akan hancur, kadang-kadang bisu secara berkala atau dimatikan sama sekali. Seperti yang diketahui oleh sesiapa yang bermain permainan, chat sangat penting untuk berjaya.

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan berbual di Overwatch, cubalah salah satu pembetulan ini. Saya menggunakan Windows 10 jadi pembaikan ini berkaitan dengan itu. Sekiranya anda menggunakan konsol, prinsip yang sama mungkin akan berlaku tetapi kaedah mencapainya akan berbeza.

Mulakan semula / but semula

Cara terpantas untuk memperbaiki sesuatu yang salah adalah memulakan semula permainan. Sekiranya tidak berjaya, nyalakan semula komputer anda antara perlawanan untuk melihat apakah sembang suara berfungsi semula. Sekiranya tidak ada yang berjaya, cubalah salah satu daripadanya.

Periksa alat dengar anda

Sebilangan besar pemain akan menggunakan alat dengar dengan mikrofon terpasang dan itulah tempat pertama untuk diperiksa. Pastikan semua sambungan selamat dan anda tidak melepaskannya semasa bermain. Anda harus melihatnya didaftarkan di Windows sebagai peranti audio jadi periksa semula.

Sekiranya semuanya kelihatan selamat, lepaskan alat dengar dari peranti dan tunggu sehingga alat itu hilang. Kemudian pasang semula dan tunggu sehingga didaftarkan semula. Uji semula.

Sekiranya anda menggunakan mikrofon mandiri, lakukan perkara yang sama dan lihat apa yang berlaku.

Periksa tetapan input dan output

Sekiranya anda menukar antara alat dengar dan pembesar suara, pastikan alat dengar anda dipilih sebagai alat main balik dan peranti rakaman di Windows.

 1. Klik kanan ikon pembesar suara di kawasan pemberitahuan Windows.
 2. Pilih Bunyi.
 3. Pilih tab Main balik dan pastikan alat dengar anda adalah peranti yang dipilih.
 4. Pilih tab Rakaman dan pastikan mikrofon anda adalah peranti yang dipilih.

Sekiranya tetapan ini kelihatan betul, gunakan pilihan Properties pada setiap tab untuk menguji. Dengan Rakaman, dalam Properties, pilih tab Levels dan pastikan volume input tidak ditetapkan ke nol.

Periksa tetapan audio Overwatch

Sekiranya peranti anda kelihatan baik dan alat dengar sepertinya berfungsi di luar Overwatch, kami harus menyemak tetapan permainan.

 1. Buka Overwatch dan pilih Pilihan.
 2. Pilih Suara dan periksa peranti apa yang dipilih dalam Peranti Sembang Suara.
 3. Periksa tetapan Push to Talk semasa anda berada di sana juga.

Sekiranya anda membuat perubahan, uji. Sekiranya semuanya kelihatan baik-baik saja, mungkin menukar pemacu audio mungkin berfungsi. Sekiranya hanya Overwatch tidak berfungsi, menukar pemandu mungkin tidak melakukan apa-apa tetapi perlu dicuba.

Kemas kini pemacu audio anda

Mengemas kini pemacu audio anda adalah tugas terakhir. Sekiranya semuanya gagal dan alat dengar dan mikrofon anda berfungsi dalam permainan lain, anda boleh memasang semula Overwatch atau menukar pemacu. Sebagai pemacu baru jauh lebih kecil dan lebih pantas dilakukan daripada memasang semula keseluruhan permainan, mari kita teruskan.

 1. Klik kanan butang Windows Start dan pilih Device Manager.
 2. Pilih alat dengar anda dari Pengawal suara, video dan permainan.
 3. Klik kanan dan pilih Kemas kini Pemacu.
 4. Benarkan Windows mencari pemacu yang lebih baru dan memasangnya.

Sekiranya Windows tidak menemui pemacu yang lebih baru, cari secara manual dari pengeluar kad suara anda, bukan pengeluar alat dengar anda. Walaupun versi yang sama seperti sekarang, pasang dan lihat apa yang berlaku.

Sekiranya tidak berjaya, satu-satunya perkara yang perlu dicuba ialah memasang semula Overwatch. Itu akan memakan masa yang lama dan itulah sebabnya saya meninggalkannya sehingga terakhir!