Ulasan SG TCP Optimizer

Ketika mengoptimumkan sambungan jalur lebar anda, anda mungkin berfikir tidak banyak yang dapat anda lakukan, dan jika anda menggunakan Vista, anda pasti betul.

Ulasan SG TCP Optimizer

Tidak seperti tumpukan XP, yang mengalami masalah dalam mendapatkan perincian yang sangat baik seperti tetapan tetingkap penerimaan dengan tepat, Vista berjaya menyesuaikan tetapan TCP secara dinamis ke kesan yang optimum

Kesan yang sama dapat dicapai dalam XP, tetapi dengan menjalankan Pengoptimum SG TCP adalah mungkin untuk menentukan secara automatik tetapan optimum untuk sihir rangkaian gelap seperti nilai MaxMTU dan RWIN ditambah parameter Pendaftaran TCP / IP lain.

Aplikasi percuma, aplikasi mandiri ini menyoal siasat hubungan dan Pendaftaran anda dan mencadangkan perubahan dan perubahan untuk kelajuan dan kestabilan yang lebih baik.

Sudah tentu, sangat penting anda menyandarkan Pendaftaran sebelum membiarkannya hilang, dan idea yang baik untuk menjalankan ujian kelajuan sebelum dan sesudah untuk mengukur kenaikan prestasi dunia nyata.

Ulasan:

Pengenalan

Speedtest.net

Ujian VoIP

SmokePing

Meter Bersih - Disyorkan