Cara Memberitahu Siapa yang Menyukai Anda di Badoo

Badoo seperti Cupid moden, ia sesuai dengan minat yang serupa dan membuka banyak kemungkinan baru. Sekiranya anda merasa kesunyian dan memerlukan seseorang untuk bercakap, Badoo adalah tempat yang bagus untuk melepak.

Cara Memberitahu Siapa yang Menyukai Anda di Badoo

Anda juga dapat mencari tarikh, dan kemungkinan berpihak kepada anda. Menurut maklumat terkini, Badoo mempunyai lebih dari 400 juta pengguna berdaftar di seluruh dunia. Anda pasti akan mencari seseorang yang anda gemari menghabiskan masa dengannya.

Adakah seseorang di aplikasi menyukai anda? Itu adalah berita baik, tetapi bagaimana anda melihat siapa orang ini? Baca terus dan ketahui.

Keutamaan Badoo

Semasa anda memulakan akaun Badoo anda, mereka akan meminta pilihan anda ketika mencari orang. Anda akan diminta untuk memilih jenis kelamin, lokasi, dan usia orang yang ingin anda temui.

Ikuti langkah-langkah ini untuk mengubah parameter ini pada bila-bila masa:

 1. Buka aplikasi Badoo.
 2. Pilih ikon Globe di kiri bawah.
 3. Ketik ikon Pilihan di sudut kanan atas skrin anda.
 4. Di sini anda boleh mengubah apa-apa pilihan, dan juga menapis orang yang Dalam Talian atau pengguna Baru aplikasi.

Suka pada Badoo

Setelah anda siap, anda boleh mula menyukai orang. Untuk mengakses layar yang sepadan, ketuk ikon kedua di bahagian kiri bawah skrin anda. Profil baru akan muncul setiap kali anda meleret. Meleret ke kiri atau menekan X bermaksud tidak. Meleret ke kanan atau memilih emoji jantung bermaksud ya.

Leret Badoo

Anda juga dapat memilih jantung yang dicucuk dengan anak panah, yang terletak di antara X dan <3. Ini akan menghantui seseorang, yang membolehkan mereka mengetahui bahawa anda sangat menyukainya dan tidak sabar untuk bertemu dengannya. Perhatikan bahawa ciri ini memerlukan beberapa kredit Badoo. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai ini dan ciri premium Badoo yang lain di bawah.

Anda akan diberitahu apabila seseorang menyukai anda, tetapi gambar mereka akan kabur sepenuhnya sehingga mustahil untuk mengetahui siapa mereka. Anda hanya akan mengetahui bandar dari mana mereka berasal.

Menghancurkan Badoo

Anda dapat melihat kesukaan anda semasa mengetuk menu lungsur Semua Sambungan, yang terletak di bahagian atas sembang anda.

Badoo suka

Kelebihan Badoo Premium

Badoo Premium adalah untuk pengguna yang ingin menonjol di khalayak ramai, dan ini membolehkan anda mendapatkan tarikh dan bertemu lebih banyak orang dalam jangka masa yang lebih pendek. Terdapat rancangan premium harian, mingguan, dan bulanan, tetapi anda juga boleh membeli kredit dalam aplikasi jika anda mahu.

Apabila anda menjadi pengguna premium, anda boleh:

 1. Lihat siapa yang menyukai anda - Daripada gambar yang kabur, anda dapat melihat orang yang menyukai anda dengan jelas. Kemudian, anda boleh memutuskan sama ada anda mahu mereka kembali dan mula berbual. Ini menjadikan proses pemadanan menjadi lebih mudah dan pantas.
 2. Lihat siapa yang paling suka anda - Anda akan mendapat akses ke senarai kegemaran di bawah Semua Sambungan.
 3. Kembalikan undian anda - Anda dapat dengan mudah mengubah "Tidak" menjadi "Ya" pada layar yang sesuai.
 4. Masuk ke mod penyamaran - Anda boleh melihat-lihat Badoo dan muncul di luar talian kepada orang lain.
 5. Hantar mesej yang diserlahkan - Letakkan mesej anda di bahagian atas tetingkap sembang jika anda sangat menyukai seseorang.
 6. Hantar pelekat.
 7. Berhubung dengan pengguna yang paling popular - Anda akan dapat berbual dengan "selebriti" aplikasi.

Anda dapat meningkatkan populariti dan mendapatkan lebih banyak lawatan dengan menggunakan kredit aplikasi.

Badoo Percuma, Betul?

Mendaftar ke Badoo adalah percuma dan semua orang boleh memuat turun aplikasinya. Anda boleh menggunakannya secara percuma, tetapi anda akan menghadapi beberapa kesukaran.

Anda boleh memuat naik gambar dan video tanpa batasan, tetapi mencari padanan sedikit lebih mencabar bagi pengguna asas. Setiap orang mempunyai akses ke bahagian aplikasi yang sepadan. Namun, mungkin memerlukan masa yang sangat lama sebelum seseorang yang anda sukai dipadankan dengan profil anda dan menyukai anda kembali.

Saya Gusta

Kini anda tahu mengenai ciri Badoo yang percuma dan berbayar. Malangnya, tidak ada cara lain untuk mengetahui siapa yang menyukai anda daripada membayar perkhidmatan premium. Ini tidak terlalu mahal dan membuka lebih banyak kemungkinan, menjadikannya lebih mudah untuk mencari tarikh dan rakan dalam aplikasi.

Nasihat terakhir kami kepada anda adalah menggunakan gambar terbaik anda, yang anda boleh mengimportnya dari media sosial yang lain. Atau cari sudut terbaik anda dan buat yang baru. Bio anda juga penting tetapi foto yang bagus adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan suka.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found