Sambungan Chrome Terbaik untuk Menukar Alamat IP Anda

Sekiranya anda tidak menggunakan VPN mandiri dan ingin menukar alamat IP anda, anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas. Anda memerlukan peluasan proksi atau pelanjutan VPN tetapi kedua-duanya menyelesaikan tugas. Sekiranya anda ingin kelihatan berasal dari negara lain atau ingin menambahkan lapisan tanpa nama pada penyemakan imbas anda, ini adalah beberapa sambungan Chrome terbaik untuk menukar alamat IP anda.

Sambungan Chrome Terbaik untuk Menukar Alamat IP Anda

Saya selalu mencadangkan menggunakan VPN penuh. Ini bukan sahaja menyembunyikan alamat IP anda tetapi juga menyulitkan semua lalu lintas web anda antara komputer anda dan pelayan VPN. Ini mungkin tidak disulitkan sepanjang jalan tetapi tidak ada kaitan bukti antara sambungan VPN anda dan lalu lintas yang tidak disulitkan jika VPN anda tidak menyimpan log.

Proksi bertindak sebagai orang tengah dan serupa dengan VPN kecuali ia tidak menyulitkan lalu lintas anda atau menyembunyikannya. Sebaliknya, di mana sahaja anda melayari dari pelayan proksi itu akan melihat alamat IP pelayan itu dan bukan alamat sebenar anda.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Sekiranya anda tidak dapat menggunakan VPN, menggunakan proksi atau pelanjutan VPN di penyemak imbas anda adalah pilihan kedua yang baik. Terdapat lebih banyak pilihan VPN daripada proksi tetapi saya mempunyai dua yang terbaik.

Sambungan Chrome yang Mengubah Alamat IP Anda

Sekiranya anda tidak dapat menggunakan VPN, menggunakan proksi atau pelanjutan VPN di penyemak imbas anda adalah pilihan kedua yang baik. Berikut adalah beberapa yang terbaik di luar sana sekarang.

ExpressVPN

Bagi anda yang biasa dengan ExpressVPN, anda mungkin gembira mengetahui bahawa ia juga mempunyai sambungan Chrome. Sebelum anda memulakan peluasan Chrome ExpressVPN, anda perlu memasang aplikasi desktop dan membuat akaun dengan ExpressVPN.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Mari kita bahas cara penggunaan dalam penyemak imbas Chrome anda.

  1. Pasang sambungan ExpressVPN dari Kedai Web Chrome dengan mengklik Tambahkan ke Chrome butang, anda juga boleh mengikuti pautan di laman ExpressVPN untuk ke sana. Halaman Kedai Chrome ExpressVPN
  2. Sekarang, klik Tambahkan peluasan untuk menerima kebenaran peluasan. Kebenaran Kedai Chrome ExpressVPN
  3. Seterusnya, klik pada Sambungan ikon di sudut kanan atas dan pilih sambungan ExpressVPN. Sambungan Chrome
  4. Sekiranya anda sudah log masuk pada aplikasi desktop, anda akan melihat tetingkap yang tertulis Langkau atau Teruskan, Klik pada Langkau. jika tidak, anda akan melihat tetingkap yang berbunyi Dapatkan ExpressVPN atau Pelanggan yang sedia ada, klik pada yang anda perlukan. Sambungan ExpressVPN
  5. Bagi mereka yang mempunyai aplikasi desktop, klik Bermula di tetingkap seterusnya. Sambungan ExpressVPN 2
  6. Seterusnya, klik pada menu hamburger untuk memeriksa tetapan privasi anda sebelum menyambung. Sambungan ExpressVPN 3
  7. Kemudian, pastikan tetapan anda adalah yang anda mahukan. Sambungan ExpressVPN 4
  8. Kemudian, klik elips, tiga titik mendatar, di bawah Lokasi Terpilih. Sambungan ExpressVPN 5
  9. Di antara Lokasi VPN tetingkap, pilih lokasi pilihan anda dari Disyorkan atau Semua Lokasi tab. Sambungan ExpressVPN 6
  10. Setelah memilih lokasi anda, klik pada butang Sambung dan anda boleh pergi.

GeoProxy

GeoProxy adalah peluasan proksi yang kukuh dengan pelbagai lokasi pelayan dan alamat IP. Aplikasi ini terus dikemas kini dan menunjukkan jarak IP mengikut latensi. Alamat di bahagian atas lebih cepat daripada yang terdapat di bawah dalam senarai. Terdapat banyak negara yang boleh dipilih dan aplikasinya percuma dan berfungsi dengan baik.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Kukus

Stealth adalah pelanjutan proksi lain untuk Chrome. Pelanjutan ini tidak memberi anda senarai tetapi membolehkan anda menaip negara dan akan memilih pelayan proksi dari negara tersebut. Ia membuat karya pendek muncul di tempat lain dan tetap tidak berfungsi semasa digunakan. Ia sangat sesuai untuk pemula kerana yang perlu anda ketahui adalah negara mana yang ingin anda datangi. Selebihnya dijaga untuk anda. Pilihan yang kukuh.

Penyekat Proksi VPN Hola Percuma

Hola Free VPN Proxy Unblocker adalah salah satu daripada beberapa VPN percuma yang patut digunakan. Ia hanya sesuai untuk aktiviti letupan pendek kerana dapat melambatkan dengan cepat dengan pengguna lain tetapi sangat baik untuk produk percuma. Ia menggunakan persediaan yang serupa dengan Tor di mana setiap pengguna Hola menyumbangkan sebahagian dari lebar jalur mereka kepada pengguna lain untuk memastikan sistem berjalan. Ia juga berfungsi.

TabVPN

TabVPN adalah satu lagi pelanjutan VPN percuma untuk Chrome yang akan menyembunyikan alamat IP anda. Seperti Hola, ini adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan percuma yang patut diperiksa. Ia boleh melambatkan pada waktu puncak tetapi sebaliknya cukup pantas dan berfungsi dengan baik. Anda tidak akan dapat memuat turun dengan cepat tetapi untuk menyemak imbas umum ini lebih dari sekadar tugas!

Proksi Percuma CyberGhost VPN

Proksi Percuma CyberGhost VPN adalah pilihan lain. Ini adalah versi percuma perkhidmatan VPN berbayar CyberGhost tetapi tidak berkompromi dengan kelajuan atau utiliti. Anda terhad kepada empat titik akhir tetapi selain itu, peluasannya berfungsi dengan baik, menawarkan kelajuan yang baik walaupun pada waktu puncak dan tidak membombardir anda terlalu banyak dengan iklan. Ia juga bernilai diperiksa.

Windscribe - VPN dan Penyekat Iklan percuma

Windscribe - VPN Percuma dan Penyekat Iklan adalah sambungan VPN percuma berkualiti lain untuk Chrome. Ia juga dari penyedia VPN premium dan akan memaparkan iklan tetapi menawarkan prestasi yang baik, banyak pilihan dan akan membantu menyekat iklan juga. Sebilangan iklan masih dapat dilalui tetapi ia berfungsi dengan baik untuk membersihkan pengalaman melayari anda.

VPN Percuma vs Berbayar

VPN melakukan lebih daripada sekadar menukar alamat IP anda. Mereka juga membantu melindungi privasi anda dengan mengamankan lalu lintas internet dari ISP anda atau sesiapa sahaja yang ingin mengetahui apa yang anda mahukan dalam talian.

Biasanya, jika produk percuma, anda adalah produk. Maksudnya syarikat yang menawarkan freebie akan menghasilkan wang mereka dari data anda atau analisis yang diperoleh dari anda menggunakan program ini. Sekiranya VPN percuma biasanya disokong iklan, jadi anda akan melihat iklan yang mempromosikan produk premium pelanjutan itu sendiri atau milik orang lain.

VPN percuma biasanya akan mengalami masalah kelajuan pada waktu sibuk kerana setiap orang menggunakan pilihan percuma di mana sahaja mereka boleh. Lebar jalur sering terhad atau pengguna premium akan diutamakan daripada pengguna percuma. Sambungan VPN yang saya tampilkan dalam pelanjutan Chrome terbaik untuk menukar alamat IP anda mengalami sedikit kelambatan atau penalti kelajuan daripada banyak sebab itulah mereka ada di sini.

Adakah anda mempunyai cadangan untuk sambungan Chrome terbaik untuk menukar alamat IP anda? Beritahu kami tentang mereka di bawah jika anda melakukannya!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found