Kod Kehidupan Shindo Terbaik [Februari 2021]

Bagi peminat Naruto di seluruh dunia, tidak ada permainan lain yang memberi mereka pengalaman shinobi yang sama dengan Shinobi Life 2. RELL World. Permainan ini telah dibayangkan kembali dengan nama baru, Shindo Life, dengan persamaan Naruto yang dihapus. Namun, permainan ini masih mempunyai premis dan aset yang sama seperti yang digemari peminat.

Salah satu aset tersebut ialah penebusan kod.

Ketahui apa yang anda dapat dengan kod dan cara menebusnya dalam pelancaran baru ini dari salah satu pembangun popular Roblox.

Kehidupan 2 Kod Shinobi

Selalunya, kod memberi anda percuma untuk permainan. Dalam kes Shindo Life, ini biasanya berbentuk lebih banyak putaran. Sekiranya anda memainkan permainan ini dalam jangka masa yang lama, anda akan tahu bahawa putaran adalah perkara yang semua orang mahu membina watak mereka.

Biasanya, anda perlu mengisar selama satu jam untuk mendapatkan beberapa putaran setiap hari. Walau bagaimanapun, kod dapat membantu mengurangkan proses penggilingan yang menyakitkan.

Anda boleh mendapatkan kod di pelbagai tempat, seperti laman peminat dan media sosial. Pembangun permainan, RELL World, juga mempunyai saluran YouTube mereka sendiri di mana anda boleh mendapatkan kod dan kemas kini.

Beberapa laman web bagus untuk memeriksa dan membuang kod yang akan habis masa berlakunya, sementara yang lain menyiarkan kod dan melupakannya. Oleh itu, kadang-kadang menjadi hit atau ketinggalan.

Cara Menebus Kod Kehidupan Shinobi 2

Adakah anda fikir anda menemui kod yang akan memberi anda putaran percuma?

Ketahui dengan menebusnya dalam permainan melalui langkah-langkah berikut:

 • Buka dan log masuk ke Shindo Life
 • Pergi ke menu Edit (tekan anak panah KE ATAS atau BAWAH)

 • Masukkan atau tampal kod di kotak yang terletak di sudut kanan atas skrin

 • Tekan butang Main di sebelah kiri kotak kod

Sekiranya berjaya, anda akan melihat mesej berkelip di bawah kotak kod penebusan yang memberitahu anda. Anda juga boleh memeriksa untuk melihat apakah putaran baru ditambahkan pada jumlah watak anda.

kod kehidupan 2 shinobi

Shinobi Life 2 Kod di Wiki

Shindo Life mempunyai Halaman Peminat Wiki sendiri. Di sana, mereka cenderung untuk memeriksa kod mereka secara berkala dan membuang kod yang tidak aktif. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa halaman peminat yang tidak berfungsi, jadi pastikan anda menggunakan istilah carian "shindo life rell wiki" untuk mendapatkan yang betul.

Di halaman Wiki, tatal ke bawah ke Navigasi dan klik pada ikon Kod untuk melihat kod kerja terkini untuk permainan.

Shinobi Life 2 Kod di Twitter

Twitter bukanlah tempat terbaik untuk mencari kod Shindo Life semasa. RELL World memang mempunyai akaun Twitter tetapi mereka menyiarkan berita mengenai semua permainan mereka tetapi jarang menghantar kod.

kehidupan shinobi 2

Kod Shinobi Life 2 di YouTube

Anda boleh mendapatkan beberapa kod permainan semasa untuk Shindo Life jika anda melanggan akaun YouTube yang betul. Saluran, seperti ItzVexo dan RazorFishGaming, memuat naik video dengan kerap menunjukkan kod terkini. Adakah mereka benar-benar berfungsi atau tidak bergantung pada kapan anda menonton video kerana kod tamat dengan cepat.

Spawn Times for Shinobi Life 2 Kod

Banyak bos dan item muncul di Shindo Life, jadi masuk akal bahawa anda mungkin menganggap kod berfungsi dengan cara yang sama. Malangnya, mereka tidak, dan tidak ada yang pasti bila kod baru akan dijatuhkan.

Kod baru keluar di suatu tempat sekitar minggu pertama atau dua setiap bulan. Anda mungkin bernasib baik dan mendapat kod setiap minggu, tetapi tidak mengharapkan lebih dari itu kerana tidak sering berubah.

Shinobi Life 2 Kod untuk Pelayan Peribadi

Kod pelayan peribadi berbeza dengan kod "putaran percuma" biasa yang diinginkan oleh kebanyakan pemain Shindo Life. Mereka tidak memberi anda putaran percuma atau set semula percuma. Sebaliknya, mereka memberi anda ketenangan jiwa.

Kod pelayan peribadi umumnya dikongsi oleh pemain altruistik lain yang memahami keperitan dunia terbuka yang sesak. Anda hanya mahu bertelur, bukan? Atau bagaimana dengan kebebasan untuk mengisar tanpa mengawasi belakang anda sepanjang masa?

Pelayan peribadi membolehkan anda melakukan perkara yang betul.

Sekiranya anda tidak mempunyai akses ke pelayan peribadi, terdapat beberapa kod pelayan peribadi yang dikongsi dalam talian. Sebagai contoh, anda boleh mencari kod pelayan untuk kampung, seperti Ember dan Obelisk. Terdapat juga beberapa kod untuk Dawn Base dan Training Ground, walaupun tidak sebilangan kampung.

Lihat halaman peminat Shindo Life Wiki rasmi untuk maklumat lebih lanjut.

Sebagai alternatif, terdapat banyak video YouTube yang memaparkan kod pelayan peribadi untuk bahagian peta yang berlainan. Apabila anda menemui kod yang ingin anda cuba, ikuti langkah berikut untuk menggunakannya:

 • Buka Kehidupan Shindo
 • Tekan Main
 • Pilih kawasan peta dan biarkan memuatkannya
 • Buka Menu atau Tekan M pada PC
 • Klik di Desa
 • Klik pada [Private Servers] untuk memasukkan ID
 • Tekan Teleport dan tunggu permainan memindahkan anda ke pelayan baru

Shinobi Life 2 Kod di Trello

Trello mungkin merupakan sumber kod yang baik ketika permainan itu disebut Shinobi Life 2. Sejak diluncurkan semula, halaman Shindo Life masih dalam tahap awal dan halaman Shinobi Life 2 belum diperbarui dalam beberapa saat .

Shinobi Life 2 Kod untuk Topeng

Salah satu tempat yang paling dipercayai untuk mencari kod topeng untuk watak Shindo Life anda adalah di YouTube. Pengunggah tidak hanya berkongsi kod mereka di sana, tetapi mereka juga memberi anda pratonton bagaimana rupa watak tersebut.

Kod Rahsia Shinobi Life 2

Apakah kod rahsia untuk Shindo Life?

Mereka hanyalah kod yang sangat baru dan belum ada yang membicarakannya. Namun, mereka tetap menawarkan perkara yang sama. YouTuber biasanya pandai memuat naik video baru untuk kod yang belum diketahui oleh sesiapa pun. Halaman Wiki rasmi juga merupakan sumber yang baik untuk mencari kod-kod ini.

Soalan Lazim Tambahan

Apa itu Shinobi Life 2?

Shinobi Life 2 dikeluarkan oleh pembangun permainan indie, RELL World. Ini adalah permainan RPG dunia terbuka dalam ayat Naruto Shonen-Jump dan mencerminkan penampilan dan elemen anime dan manga yang popular.u003cbru003eu003cbru003eNamun, pada akhir tahun 2020, RELL World melancarkan semula permainan dengan nama barunya, Shindo Life. Ini masih membawa elemen permainan yang sama, tanpa persamaan langsung dengan anime yang popular.

Bagaimana Anda Mendapatkan Senjata di Shinobi Life 2?

Anda boleh membeli senjata tertentu dalam kategori Alat Ninja setelah anda memenuhi tahap yang diperlukan, statistik Taijutsu, dan memiliki cukup Ryo untuk membeli barang tersebut.

Bagaimana Anda Mendapat Lebih Banyak Putaran di Shinobi Life 2?

Salah satu kaedah termudah untuk mendapatkan lebih banyak putaran adalah dengan mendaftar untuk kumpulan RELL di Roblox. Mereka memberi anda putaran percuma hanya untuk bermain. Anda juga boleh mencari kod putaran dalam talian yang memberikan watak anda berputar percuma juga.

Adakah Shinobi Life 2 Akan Bergerak?

Anda boleh bermain Shindo Life, secara rasmi Shinobi Life 2, di telefon bimbit melalui aplikasi Roblox.

Apakah Beberapa Kod untuk Shinobi Life 2?

Kod akan luput dengan cepat sehingga anda mungkin tidak dapat menukarkannya pada saat anda membacanya. Walau bagaimanapun, sebarang kod putaran percuma akan kelihatan seperti ini: u003cbru003e • 1ceW0rks! - 30 spinsu003cbru003e • 2021N3wY3AR! - 50 putaran

Bolehkah Anda Memainkan Shinobi Life 2 di Roblox?

Rell Worl menamakan semula Shinobi Life 2 menjadi Shindo Life dan, ya, anda boleh memainkannya di Roblox.

Langgan Kod

Kehidupan menjadi sibuk dan anda mungkin tidak mempunyai masa untuk memeriksa kod baru sepanjang masa. Walau bagaimanapun, jika anda menemui sumber yang anda suka, anda mungkin dapat melanggannya untuk mendapatkan maklumat terkini. Platform seperti YouTube memberi tahu anda apabila pengunggah kegemaran anda mengeluarkan video baru mengenai kod, jadi anda tidak akan ketinggalan lagi.

Di mana tempat kegemaran anda untuk mencari Kod Kehidupan Shindo baru? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.