5 Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome [2021]

Bagi kebanyakan orang, VPN kini penting setiap kali anda dalam talian. Sama ada anda menggunakan desktop, komputer riba atau telefon, anda harus menggunakan VPN untuk menyembunyikan apa yang anda lakukan. Anda tidak perlu menyembunyikan apa-apa tetapi dengan ISP yang kini dibenarkan untuk mengumpulkan data mengenai tabiat menyemak imbas anda dan menjualnya untuk keuntungan, privasi anda tidak pernah begitu berharga.

5 Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome [2021]

Dengan Chrome sebagai salah satu penyemak imbas paling popular di dunia, tidak hairanlah penyedia VPN terkemuka membina pelanjutan terutama untuknya. Beberapa perkhidmatan berfungsi lebih baik daripada yang lain dan beberapa VPN lebih baik daripada yang lain juga. Sebenarnya, bergantung pada penyedia internet anda, kelajuan internet anda mungkin mengalami kelambatan ketika menggunakan VPN, jadi pastikan anda telah melakukan semua yang anda mampu untuk mempercepat pengalaman Chrome anda.

Sebagai laman web yang sangat mementingkan privasi dalam talian, kami telah mengumpulkan senarai pelanjutan VPN terbaik untuk Chrome ini. Masing-masing berfungsi dengan baik dalam penyemak imbas dan menawarkan aplikasi desktop dan pelanjutan Chrome khusus untuk perlindungan yang dilokalkan. Ikuti artikel ini untuk mendapatkan penjelasan kami mengenai sambungan VPN Chrome.

VPN dan Privasi

Tindak balas umum dari pihak berkuasa ketika membincangkan VPN atau privasi internet adalah 'jika anda tidak mempunyai apa-apa yang perlu disembunyikan, mengapa perlu bimbang?' Ini adalah pandangan yang sangat berpandangan pendek dan sengaja tidak dipedulikan untuk tiga sebab yang sangat baik.

ISP Menjana Wang dari Data Anda

Oleh kerana peraturannya dilonggarkan yang membolehkan ISP mengewangkan data penyemakan imbas anda, kebanyakan dari mereka telah melakukannya. Maklumat anda tidak dikenali dan tidak dapat dikenal pasti yang kami ketahui, tetapi data anda masih digunakan untuk memperoleh keuntungan di ISP anda.

VPN Melindungi Anda Dalam Talian

VPN bukan hanya mengenai privasi. Mereka juga mengenai keselamatan. Gunakan hotspot WiFi? Sambung ke rangkaian tanpa wayar di lapangan terbang atau di tempat kerja? Sekiranya demikian, melakukannya tanpa VPN membiarkan anda terbuka untuk pengambilan data atau serangan dari penggodam, tempat panas palsu, atau perisian hasad. Lakukan carian internet yang sangat asas pada mana-mana sahaja dan anda akan melihat banyak bukti yang menunjukkan bahawa ancaman ini adalah nyata.

Kaedah terbaik untuk melindungi diri daripada mereka adalah dengan menyulitkan hubungan anda dengan VPN. Anda dapat dilihat tetapi lalu lintas anda tidak dapat dikenali atau disentuh. Itu alasan yang cukup untuk menggunakannya.

Data Anda adalah Milik Anda

Akhirnya, tidak kira sama ada anda perlu menyembunyikan atau tidak Data anda betul-betul, milik anda. Tidak ada orang lain yang berhak melainkan anda memberikan hak itu kepada mereka, jadi itu juga adalah hak anda untuk melindunginya.

Dengan alasan kami untuk menggunakan VPN di luar jalan, mari kita selami lima pilihan kami untuk sambungan VPN di Chrome.

Cadangan kami: Pasang ExpressVPN

ExpressVPN adalah penyedia VPN yang sangat kompeten secara keseluruhan, termasuk pelanjutan Chromenya. Ini adalah salah satu nama terbesar dalam VPN tetapi juga merupakan salah satu pilihan yang lebih mahal. Pelan tahunan berharga $ 8.32 sebulan, $ 12.95 jika dibayar setiap bulan, atau anda boleh mendapat rancangan 6 bulan dengan harga $ 9,99 sebulan. Anda mendapat lebar jalur tanpa had, prestasi dan kebolehpercayaan yang sangat baik, penyulitan AES 256-bit dan banyak ciri sekalipun. ExpressVPN adalah VPN tanpa log jika anda menggunakan aplikasi tetapi ada beberapa pembalakan jika anda menggunakan pelanjutan Chrome. Ketahui apa yang anda lakukan semasa menggunakan Chrome!

Tempat kedua: Pemasangan Tunnelbear

Tunnelbear adalah penyedia VPN berkualiti tinggi yang menawarkan pakej percuma asas dengan 500Mb sebulan data, $ 3,33 sebulan tanpa had untuk rancangan 3 tahun, dan $ 4,99 sebulan untuk rancangan 1 tahun. Ia menawarkan aplikasi VPN mandiri dan sambungan Chrome untuk kemudahan. Tunnelbear terkenal dengan kebolehpercayaan dan kelajuan dan menggunakan enkripsi 256-bit AES secara lalai. Dengan audit pembalakan dan keselamatan bebas yang sangat sedikit dilakukan secara teratur, Tunnelbear menggunakan banyak sumbernya untuk menjaga keselamatan anda.

Semua orang Pasang Perisai Hotspot

Hotspot Shield adalah nama lain yang sangat mantap dalam VPN yang juga menawarkan pelanjutan Chrome dan aplikasinya sendiri. VPN ini tidak mempunyai reputasi terbaik sejauh kelajuan dan kebolehpercayaan tetapi sekarang adalah pilihan yang sangat baik untuk keselamatan, kepantasan, dan kebolehpercayaan. Aplikasi dan peluasan berfungsi dengan baik dan membuat kerja ringkas untuk menyulitkan sambungan anda di hampir semua peranti. Harga juga berpatutan, bermula dari $ 7,99 sebulan untuk trafik tanpa had.

Pemasangan ZenMate VPN

ZenMate VPN adalah penyedia dipercayai lain yang menawarkan aplikasi mandiri dan sambungan Chrome. Ia telah lama wujud dan telah membuktikan dirinya boleh dipercayai. Aplikasi ini berfungsi dengan baik dan mengekalkan sambungan tanpa mengira apa yang anda lakukan dan pada peranti apa. Perkhidmatan ini tidak menjamin log, yang memberi manfaat kepada banyak pengguna. Kelemahannya adalah bahawa perkhidmatan ini hanya menawarkan enkripsi 128-bit, yang bukan yang paling kuat. Hanya untuk privasi, ini cukup banyak. Untuk keselamatan yang lebih serius, bukan. Terdapat versi aplikasi percuma dan berbayar dengan kelajuan dan data yang terhad sementara premium adalah dari $ 10,99 sebulan, $ 4,49 sebulan untuk rancangan tahunan, atau $ 1,65 sebulan untuk rancangan 3 tahun, bergantung pada apa diskaun yang ditawarkan .

Pasang NordVPN

NordVPN adalah nama terkemuka lain dalam VPN yang menawarkan aplikasi mandiri dan pelanjutan Chrome. NordVPN sangat dihormati kerana saiz rangkaian, kelajuan perkhidmatan dan kualiti aplikasinya. Ia biasanya juga merupakan salah satu pilihan VPN termahal tetapi saat ini ada tawaran khas yang menurunkan harganya ke jumlah yang jauh lebih wajar. Aplikasi ini sangat stabil, seperti peluasannya. Terdapat beratus pelayan yang tersedia dan ini adalah VPN tanpa log.

Sambungan Chrome VPN

Terdapat banyak pelanjutan VPN Chrome untuk dipilih, semoga senarai kami membantu anda memahami apa yang harus dicari dan beberapa pilihan untuk dipilih. Tidak kira penyedia mana yang anda pilih untuk VPN anda, pastikan mereka tidak mencatat aktiviti atau menjual data anda, seperti halnya kebanyakan VPN gratis.

Jangan ragu untuk berkongsi pendapat dan pengalaman anda di VPN di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found