Cara Meningkatkan Pelayan Discord

Adakah anda bersedia untuk membawa Discord ke tahap seterusnya? Tidak kira sama ada anda pengguna Discord Nitro atau tidak, ada berita baik untuk anda, anda boleh meningkatkan pelayan Discord anda dan mendapatkan lebih banyak daripadanya.

Cara Meningkatkan Pelayan Discord

Buka potensi streaming permainan anda dengan faedah baru! Teruskan membaca untuk melihat bagaimana meningkatkan pelayan serta apa yang diharapkan semasa anda pergi untuk Boost.

Discord Nitro

Bagi mereka yang membayar $ 9.99 sebulan atau langganan $ 99 / tahun, Discord merangkumi 2 peningkatan pelayan dan kemudian potongan 30% untuk semua rangsangan yang dibeli yang lain. Sekiranya anda mempunyai Discord Nitro Classic, maka anda tidak akan menerima peningkatan pelayan yang disertakan, tetapi hanya $ 4.99 / bulan

Panduan Meningkatkan Pelayan

Sekiranya anda bersedia untuk meningkatkan pelayan Discord, ikuti arahan mudah di bawah:

a - Pilih Pelayan untuk Meningkatkan

Pertama, anda perlu memilih pelayan mana yang ingin anda tingkatkan. Sebaik sahaja anda berada di pelayan tersebut, pergi ke Tetapan Pelayan menu lungsur turun dan klik pada Peningkatan Pelayan butang.

b - Sahkan Peningkatan dan Faedah

Setelah memilih butang Boost, anda akan melihat skrin baru. Ini memaparkan faedah yang anda miliki serta jumlah Peningkatan Pelayan yang telah digunakan untuk pelayan ini.

Sekiranya semuanya kelihatan sah, sahkan dengan mengklik pada Tingkatkan Pelayan Ini butang.

Perlu diingat bahawa skrin ini juga memberi anda pilihan untuk "Hadiah Nitro" kepada orang lain. Sekiranya anda merasa murah hati, anda boleh mengklik butang ini terlebih dahulu.

c - Halaman Pengesahan (Lagi!)

Discord benar-benar ingin memastikan bahawa anda mengetahui perkara yang anda daftarkan, jadi anda perlu mengesahkannya lagi.

Setelah mengklik butang pengesahan, mereka akan bertanya sekali lagi. Ini adalah peluang anda untuk mundur jika anda mempunyai pemikiran kedua.

Discord tahu bahawa anda serius untuk meningkatkan pelayan. Mereka hanya ingin memastikan bahawa anda meningkatkan yang betul. Sekiranya semuanya masih betul, tekan pada Galakan butang kali terakhir.

Anda harus tahu bahawa anda tidak dapat memindahkan Boost ini ke pelayan lain selama tujuh hari jika anda meningkatkannya.

Tingkatkan Pelayan Discord

d - Pilih Nombor Boost Anda

Adakah anda mencari pelbagai peningkatan?

Selepas skrin pengesahan adalah tempat untuk melakukannya.

Discord meminta anda memilih berapa banyak peningkatan yang anda mahukan untuk pelayan ini. Jangan bimbang! Anda dapat melihat subtotal sebelum benar-benar membayarnya.

Untuk mengubah jumlah peningkatan pelayan, pilih simbol tambah atau tolak di tetingkap.

e - Maklumat Pembayaran

Anda hampir ke garisan penamat, tetapi anda perlu mengurus beberapa butiran terlebih dahulu - iaitu maklumat pengebilan anda.

Discord memberi anda penjelasan penuh bil semasa anda dan pembelian Boost supaya tidak ada kejutan. Ini adalah pandangan yang disingkat. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat, anda boleh mengklik butang Detail.

Tetingkap yang berguna ini juga membolehkan anda mengesahkan maklumat kad kredit anda untuk membayar pembelian. Sebagai pengguna Discord, maklumat tersebut diisi terlebih dahulu.

Anda juga mendapat barang yang sah untuk perjanjian Syarat Perkhidmatan Discord. Baca dengan baik dan klik pada kotak "Saya setuju".

Apabila anda baik-baik saja dengan semua yang dipaparkan di halaman pembayaran, klik pada butang Pembelian untuk menyelesaikan Boost anda.

Sekiranya semuanya berjalan dengan lancar, skrin seterusnya yang akan anda lihat adalah yang meraikan Peningkatan Pelayan baru anda.

Tahniah!

Cara Meningkatkan Discord Server

Tahap dan Faedah yang tidak dapat dikunci

Setiap tahap terkunci dilengkapi dengan pelbagai faedah. Tetapi anda memerlukan orang untuk menggunakan Server Boosts mereka ke server anda agar ini berfungsi.

Ini seperti perincian tahap:

Tahap 1 w / 2 Peningkatan Pelayan

Pertama, anda mendapat 50 slot Emoji tambahan sehingga jumlah keseluruhan anda menjadi 100 emoji. Anda juga mendapat peningkatan 128 Kbps dalam kualiti audio. Di samping itu, aliran langsung anda juga mendapat peningkatan. Anda melihat peningkatan hingga 720P 60 FPS untuk Siaran Langsung. Sebagai tambahan, Discord kini menawarkan pilihan arkib 3 hari untuk utas dan aktiviti terakhir mereka.

Anda juga mendapat latar belakang jemputan pelayan pelanggan dan juga ikon pelayan animasi.

Tahap 2 w / 15 Peningkatan Pelayan

Apabila anda membuka Tahap 2 anda mendapat semua faedah dari Tahap 1 dan kemudian beberapa. Anda mendapat 50 slot emoji lagi dengan jumlah keseluruhan 150 apabila anda merangkumi Tahap 1 juga. Anda juga mendapat kualiti audio yang lebih baik pada 256 Kbps dan aliran Go Live anda mendapat peningkatan lagi kepada 1080P 60FPS.

Selain itu, Tahap 2 memberi anda sepanduk pelayan serta had muat naik 50MB ke pelayan untuk semua ahli, keupayaan untuk membuat utas peribadi, dan pilihan arkib 1 minggu untuk aktiviti terakhir pada utas.

Tahap 3 w / 30 Peningkatan Pelayan

Seperti yang sudah anda duga, Level 3 memberi anda semua akses ke semua yang ada di tahap sebelumnya. Tetapi jumlah slot emoji anda meningkat hingga 250 dengan tambahan 100 tambahan untuk tahap ini. Anda juga mendapat peningkatan kualiti audio pada 384Kbps.

Anda sebenarnya tidak dapat melangkah lebih jauh untuk kualiti streaming Go Live, jadi Discord memberi anda had muat naik yang lebih tinggi. Tingkat 3 juga memberi anda akses ke URL sia-sia untuk digunakan mengikut kesesuaian anda. Gunakan frasa, gabungan nombor, atau kata-kata untuk memaut ke pelayan anda.

The Takeaway

Ini adalah proses yang mudah untuk menambahkan peningkatan pada pelayan dan membuka kunci kelebihan dalam proses tersebut. Discord juga menawarkan faedah langganan untuk semua pembelian Server Boost. Dan anda boleh memindahkan rangsangan anda dari satu pelayan ke pelayan yang lain setelah tempoh penyejukan.

Perselisihan hanya berfungsi apabila komuniti bersatu sebagai satu pasukan. Oleh itu, jika anda menjumpai pelayan kegemaran anda, inilah masanya untuk menyokong mereka dengan Boost atau dua. Beritahu kami semua mengenai aktiviti berkaitan Discord anda di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found