Cara Membatalkan Stitch Fix

Stitch Fix adalah perkhidmatan langganan pakaian dan gaya peribadi yang menolong lelaki dan wanita, yang canggih atau tidak, memilih dan menerima pakaian dalam surat secara berkala yang tidak hanya sesuai tetapi juga menambah gaya.

Cara Membatalkan Stitch Fix

Sekiranya anda tidak dapat membayar langganan atau tidak memerlukannya lagi, anda boleh membatalkan penghantaran automatik Stitch Fix.

Anda juga boleh membatalkan akaun anda jika anda tidak menyangka anda akan menginginkannya di masa hadapan, tetapi daripada membatalkan akaun Stitch anda, anda boleh mengurangkan frekuensi penghantaran di mana anda menerima penghantaran anda.

Oleh itu, anda mempunyai tiga cara untuk membatalkan Stitch Fix, termasuk:

 • Membatalkan akaun Stitch Fix anda
 • Mengalih keluar penghantaran dan langganan automatik
 • Menyelaraskan kekerapan penghantaran dan langganan

Cara Membatalkan Stitch Fix Penghantaran Automatik

Terlepas dari alasan anda, berikut adalah cara membatalkan penghantaran automatik dari Stitch Fix, memberikan anda pilihan untuk meneruskan penghantaran automatik pada masa akan datang.

Stitch Fix adalah perkhidmatan langganan, jadi anda perlu mengikuti prosedur yang betul untuk berjaya membatalkan langganan anda. Nasib baik, prosesnya agak mudah. Anda boleh membatalkan langganan Stitch Fix dari penyemak imbas web dan aplikasi Stitch Fix.

Cara Membatalkan Penghantaran Langganan Stitch Fix

 1. Log masuk ke akaun Stitch Fix anda.

 2. Pilih "Urus Pembaikan automatik," kemudian pilih "Saya mahu berhenti menerima Pembaikan automatik."

 3. Tandakan kotak di sebelah "Berhenti menerima Pembaikan secara automatik" dan klik "Hantar."

  Catatan: Anda juga dapat membatalkan Perbaiki seterusnya dengan mencentang kotak di sebelahnya "Ya, tolong batalkan [bulan / hari] Perbaiki saya."

Dari aplikasi Stitch Fix:

 1. Buka aplikasi Stitch Fix dan pilih Akaun.
 2. Nyahpilih kotak yang bertuliskan, "Jimat saya masa dengan menghantar Perbaikan mengikut jadual."
 3. Sahkan pilihan anda.

Prosesnya akan membatalkan pesanan seterusnya secara berturut-turut, dan selagi semua barang yang dikirim telah dikembalikan, Stitch Fix tidak akan mengambil pembayaran lagi. Sekiranya penghantaran lain dibuat, anda mungkin tidak dapat membatalkan pesanan. Sekiranya anda melihat ‘Perbaikan Anda Sedang Berlangsung’, anda boleh membuka tiket Stitch Fix untuk membatalkan pesanan tersebut. Jika tidak, kembalikan barang ke Stitch semasa mereka tiba.

Stitch Fix lebih suka anda menguruskan semuanya secara dalam talian atau melalui aplikasi, tetapi jika anda perlu bercakap dengan manusia, anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan Stitch di (415) 882-7765.

Seperti yang anda perhatikan, proses di atas menjeda akaun anda dan menukarnya dari penghantaran automatik ke manual tetapi tidak membatalkan akaun sepenuhnya. Anda mungkin mahu menggunakannya kemudian untuk pesanan manual. Sekiranya anda yakin tidak mahu lagi menggunakan Stitch Fix, anda boleh membatalkan akaun Stitch anda.

Selaraskan Frekuensi Langganan Stitch Fix Anda

Pilihan kedua adalah menyesuaikan kekerapan anda menerima penghantaran Stitch Fix.

 1. Log masuk ke akaun Stitch Fix anda.

 2. Pilih "Urus Pembaikan automatik" dan kemudian pilih "Saya mahu menukar frekuensi Perbaiki saya."

 3. Pilih frekuensi Perbaiki anda dari pilihan yang dipaparkan, kemudian tekan "Hantar."

Cara Membatalkan Sepenuhnya Akaun Stitch Fix Anda

Sekiranya anda pasti mahu membatalkan akaun Stitch Fix sama sekali (tidak hanya berehat sebentar), anda perlu menghantar e-mel kepada syarikat di [dilindungi e-mel] dan meminta pembatalan akaun. Anda juga boleh menghubungi media sosial, dan pasukan sokongan akan memberi respons, walaupun e-mel adalah kaedah terbaik untuk membatalkan akaun Stitch Fix anda.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found