Bolehkah Pluto TV Dirakam?

TV Pluto tentunya mempunyai banyak ciri peningkatan pengalaman untuk menawarkan penontonnya. Namun, satu pilihan mungkin menjadi faktor penentu bagi banyak pengguna: kemampuan untuk merakam kandungan.

Bolehkah Pluto TV Dirakam?

Tetapi adakah Pluto TV menyediakan perkhidmatan ini? Sekiranya anda ingin mengetahui, teruskan membaca! Artikel ini akan memberikan jawapannya.

Bolehkah Anda Merakam Kandungan di Pluto TV?

Malangnya, Pluto TV tidak membolehkan anda merakam kandungan pada perkhidmatannya. Ini kerana tidak mempunyai pilihan Cloud DVR, satu ciri yang terdapat pada penyedia perkhidmatan penstriman serupa lain seperti Hulu. Akibatnya, beberapa penonton yang menilai rakaman kandungan tinggi dalam senarai permintaan mereka mungkin diberhentikan dari Pluto TV.

Apa yang ditawarkan oleh TV Pluto sebagai gantinya?

Walaupun kekurangan yang disebutkan di atas, Pluto TV masih dapat menyediakan banyak perkhidmatan dan ciri menarik yang akan membuat penonton tetap terlibat. Berikut adalah semua faedah termasuk memasukkan TV Pluto dalam repertoir hiburan anda.

Anda Mendapatkan Banyak Saluran untuk Memenuhi Rasa Semua Orang

Dengan Pluto TV, anda dapat menonton lebih dari 250 saluran yang merangkumi hampir semua genre yang boleh anda fikirkan: hiburan, berita, sukan, komedi, penerokaan, kehidupan, gaya, dan banyak lagi. Oleh itu, anda dapat mencari kandungan untuk semua kumpulan umur dan minat.

TV Pluto

Perkhidmatan ini menyiarkan TV langsung. Sekiranya anda mencari beberapa saluran paling popular yang anda dapati di televisyen kabel biasa anda, Pluto TV telah membuat anda mendapat liputan. Sebagai contoh, anda boleh mencari CNN, Cheddar News, Logo, Bloomberg Television, People TV, Nick, dan CMT Westerns.

Lebih-lebih lagi, Pluto TV juga berusaha keras untuk mempromosikan rancangan TV dan filem yang akan datang. Sebagai contoh, anda boleh melihat "The Hills", rancangan TV popular yang mula-mula disiarkan oleh MTV, dalam jangka masa yang terhad.

Adakah Acara Sukan Langsung Terdapat di TV Pluto?

Walaupun TV Pluto mempunyai saluran sukan seperti Fox Sports, NFL Channel, atau Major League Soccer, platform ini tidak menyiarkan acara sukan langsung. Semua kandungan sukan yang anda dapati merangkumi sorotan dan analisis pasca permainan.

TV Pluto Dirakam

Walau bagaimanapun, Pluto TV bukan satu-satunya penyedia tanpa sukan langsung. Banyak penyiar lain menuntut langganan untuk anda mengakses siaran langsung. Atas sebab ini, Pluto TV tidak boleh dikritik terlalu keras kerana ketidakcukupan ini.

Di mana saya boleh menonton TV Pluto?

TV Pluto boleh diakses pada pelbagai peranti. Berikut adalah beberapa platform yang berkaitan:

  1. Roku
  2. TV Api Amazon
  3. Chromecast
  4. Apple TV
  5. TV Android
  6. TV Pintar Samsung
  7. Tingkap
  8. Mac

Bagaimana dengan Harga?

Harga adalah satu lagi bidang di mana Pluto TV unggul kerana anda boleh mendapatkannya secara percuma. Anda bahkan tidak perlu memasukkan nombor kad kredit anda.

Satu-satunya kelemahan adalah bahawa anda perlu melalui iklan. Tetapi apabila anda menganggap bahawa anda tidak perlu membayar wang untuk perkhidmatan Pluto TV, ini seharusnya tidak menjadi pemecah masalah.

Bercakap tentang Iklan, Berapa Lama dan Berapa Kerap Mereka?

Dari segi durasi dan jumlah iklan yang muncul di Pluto TV, situasinya tidak seburuk yang anda fikirkan. Sebenarnya, anda tidak akan melihat perbezaan yang dramatik daripada jeda iklan di Pluto TV dan yang terdapat pada rangkaian kabel purata anda.

Ketika datang ke bilangan yang banyak, aliran 30 minit biasanya mengandungi sekitar empat jeda iklan. Iklan masing-masing berdurasi sekitar 30 saat dan tidak berulang dalam kebanyakan kes, yang sangat terpuji.

Adakah TV Pluto Menawarkan Filem Atas Permintaan?

Di TV Pluto, anda boleh menonton lebih daripada 1,000 filem berdasarkan permintaan. Tawaran yang bervariasi ini terdiri dari semua jenis genre (Drama, Komedi, Aksi, dll.) Hingga Black Cinema, dan juga '80-an Rewind.

TV Pluto Dirakam

Beberapa entri terbaru dalam pilihan filem Pluto TV termasuk Terminus, Eloise, Push, Elysium, Predestination, dan banyak lagi yang lain.

Sekiranya anda mencari beberapa klasik klasik, jangan ragu untuk memilih antara Road to Perdition, The Sum of All Fears, City of Ghosts, dan banyak lagi.

TV Pluto Akan Menyampaikan Apa yang Anda Cari

Seperti yang anda lihat, TV Pluto masih mempunyai banyak bahan hiburan untuk memastikan pengalaman menonton yang menyenangkan. Walaupun tidak termasuk pilihan rakaman kandungan, pelbagai filem, rancangan TV, saluran sukan, dan kartun harus cukup untuk memenuhi semua permintaan televisyen anda. Selain itu, ia hadir secara percuma, yang jarang berlaku di pasaran kompetitif masa kini.

Pernahkah anda melihat apa yang ditawarkan oleh Pluto TV? Adakah kekurangan rakaman kandungan terlalu banyak kekurangan? Adakah anda pernah mencuba platform pada pelbagai peranti? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found