TONTON: Telur Paskah terbaru Tesla membawa pengisian Rainbow ke Model S dan Model X

Tesla benar-benar mempunyai kebiasaan untuk meletakkan telur Paskah di dalam kereta elektriknya. Awal tahun ini, kami mendapat tahu Elon Musk telah memasukkan tetapan ‘Rainbow Road’ yang diilhamkan oleh Mario Kart ke papan pemuka Tesla Model S dan Model X - dan kini keseronokan pelangi memperluas titik pengisian.

Betul. Versi terbaru perisian Tesla dilengkapi dengan telur Paskah pengisian ‘Rainbow-infused’, yang membolehkan pengguna menambah kereta elektrik mereka dengan warna yang indah. Untuk mengaktifkan telur Paskah, yang harus dilakukan oleh semua pemilik Model S dan Model X ialah mengecas Tesla mereka, pastikan ia terkunci dan dicas - dan kemudian tekan butang pengecasan sepuluh kali. Bagaimana ia ditemui, saya tidak tahu.

Anda boleh melihat ciri ini dalam video di bawah. Oleh kerana versi Eropah dan Amerika Syarikat Teslas menggunakan pelbagai jenis pengecasan, ciri ini berfungsi berbeza bergantung dari mana asalnya kereta. Pengguna AS mendapat cincin berwarna-warni di sekitar port pengecasan, sementara kami mendapat tiga lampu LED yang berubah.

Beginilah rupanya

BACA SETERUSNYA: Kajian Model S Tesla