Audi telah membuat RIDICULOUS Final Fantasy XV edisi R8

Gambar 1 dari 5

audi_r8_final_fantasy_1

audi_r8_final_fantasy_2
audi_r8_final_fantasy_3
audi_r8_final_fantasy_4
audi_r8_final_fantasy_5

Audi R8 adalah salah satu kereta paling menyeronokkan di jalan sekarang, tetapi Audi Jepun mungkin baru saja menjadi yang paling menarik. Memperkenalkan Final Fantasy XV Audi R8, projek bersama antara Audi dan Square Enix, pembuatnya Fantasi terakhir.

Kereta satu-of-a-kind disebut "Audi R8 Star of Lucis," dan pada asalnya dibuat untuk filem ini, Kingsglaive: Final Fantasy XV, dan malangnya, atau untungnya - bergantung pada pilihan gaya anda - hanya satu versi Audi khas yang telah dibuat.

//youtube.com/watch?v=0USrtc7-sjc

Seperti yang anda dapat lihat dari gambar, Fantasi terakhir R8 menampilkan reka bentuk dan gaya hiasan yang sama seperti yang anda harapkan untuk dilihat dalam RPG baru, tetapi di luar itu semua yang ada di dalam kereta sama dengan R8 V10 "standard". Itu bermaksud Fantasi terakhir R8 menggunakan 5.2 liter V10 dan memasukkannya melalui kotak gear tujuh kelajuan S tronic. Keputusan? 0-100km / jam dalam 3.2 saat, dan kelajuan tertinggi 330km / j.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin membeli Fantasi terakhir R8 untuk diri sendiri, anda mungkin akan kecewa. Kereta ini berharga 50,000,015 yen ($ 472,145.57) dan, kerana hanya ada satu, Audi Jepun akan mengadakan undian untuk mencari seorang pembeli yang bertuah. Sekiranya anda berminat dengan R8 standard, anda boleh menonton ulasan EVO laman web kakak kami di bawah.