Cara Mendapatkan Paramount + di Samsung Smart TV

Hari ini, setiap rangkaian nampaknya mempunyai perkhidmatan streaming sendiri. Paramount juga telah melonjak dan mencipta Paramount + yang sebelumnya dikenali sebagai CBS All Access, yang merupakan tempat yang bagus untuk menonton semua dari rangkaian ini dalam talian.

Cara Mendapatkan Paramount + di Samsung Smart TV

Samsung Smart TV adalah antara peranti yang disokong, dan jika anda terus membaca, anda akan mengetahui cara mendapatkan Paramount + di Samsung Smart TV anda. Tidak semua model Samsung TV menyokong Paramount +, tetapi kebanyakan model pada tahun 2015 dan seterusnya akan berfungsi dengan baik.

Pendaftaran agak mudah dan mudah.

Daftar untuk Paramount + First

Pertama, anda perlu membuat akaun Paramount +. Pergi ke laman web Paramount + rasmi dan mulakan proses pendaftaran. Pilih pelan langganan bulanan. Hanya ada dua rancangan, satu dengan iklan terhad dan yang lain tanpa iklan, walaupun yang terakhir harganya sedikit lebih banyak.

Anda juga dapat menjimatkan 15% dengan rancangan tahunan, yang merupakan tawaran hebat. Kemudian, anda boleh membuat akaun. Anda harus memberikan nama, alamat e-mel, poskod, tarikh lahir, jantina, dan memilih kata laluan untuk akaun anda.

Setelah selesai, klik Teruskan, dan anda hanya perlu menyelesaikan satu langkah lagi. Isi maklumat pembayaran anda dan klik Teruskan. Itu sahaja, anda telah mendaftar untuk Paramount +.

kaedah pembayaran

Dapatkan Paramount + di TV Pintar Samsung Anda

Pastikan TV pintar Samsung anda serasi dengan Paramount +. Sekiranya ada, anda boleh mula streaming segera. Ikuti langkah-langkah untuk mendapatkan Paramount + di TV pintar Samsung anda:

 1. Sekiranya TV Samsung anda disambungkan dengan betul ke kuasa dan sambungan Wi-Fi, anda boleh mendapatkan aplikasi Paramount + di Kedai TV Samsung anda.
 2. Gunakan butang carian di Kedai TV Samsung anda dan cari aplikasi ini. Muat turun secara percuma.
 3. Apabila aplikasi selesai dipasang, buka.
 4. Klik pada Tetapan di sudut kanan atas skrin anda.
 5. Pilih Log masuk Secara Manual atau Log masuk dengan Kod, bergantung pada pilihan anda.
 6. Taipkan maklumat log masuk atau kod anda. Sekiranya anda menggunakan kaedah kod, kunjungi halaman pengaktifan Paramount + untuk TV Samsung dan taipkan kod dari aplikasi Paramount + anda.

Itu sahaja, dan anda boleh menggunakan perkhidmatan streaming Paramount + dengan segera di TV pintar Samsung anda.

Peranti yang Disokong Lain

Anda dapat menonton Paramount + pada dua peranti pada masa yang sama, tetapi anda boleh memasang aplikasinya dan menggunakannya pada seberapa banyak peranti yang anda mahu. Selain TV pintar Samsung, banyak peranti lain yang dapat menjalankan perkhidmatan penstriman hebat ini juga. Berikut adalah senarai semua peranti yang menyokong Paramount +:

 1. Komputer (Mac dan PC)
 2. TV Android
 3. Apple TV
 4. Amazon Fire Stick dan Fire TV
 5. Tablet dan telefon iOS
 6. Tablet dan telefon Android
 7. Laman Utama Google
 8. Roku
 9. Xbox One
 10. TV Pintar Vizio
 11. Chromecast Google
 12. Peranti Amazon Alexa
 13. Tablet dan telefon Windows

Seperti yang anda lihat, senarai ini sangat besar, dan hampir semua platform dan pengeluar utama diliputi. Sekiranya TV pintar Samsung anda tidak serasi dengan perkhidmatan, mungkin anda boleh menggunakan salah satu peranti yang disebutkan lain.

Nikmati Tayangan Paramount di TV Pintar Samsung Anda

Samsung adalah jenama TV pintar yang terkenal, dan kebanyakan pembangun cuba menjadikan aplikasinya berfungsi pada peranti Samsung. Itu juga bergantung pada rangkaian di belakang aplikasi penstriman. Secara logiknya, Paramount mahu sebilangan pengguna Samsung menggunakan perkhidmatan penstriman mereka, kerana begitu banyak orang mempunyai TV pintar Samsung.

Selain banyak pilihan rancangan CBS dan filem berdasarkan permintaan, anda juga dapat menonton TV langsung menggunakan Paramount +. Itu bagus untuk mengikuti episod terbaru rancangan kegemaran anda, seperti Star Trek Discovery, Young Sheldon, dll.

Adakah anda melanggan Paramount +? Pelan mana yang anda ada? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found