Bagaimana Mengubah Kerajaan dalam Kebangkitan Kerajaan

Rise of Kingdoms adalah permainan strategi masa nyata mudah alih (RTS) yang popular yang membolehkan anda memenuhi impian menaklukkan dunia. Sekiranya anda gemar bermain permainan strategi dan ingin mempunyai pengalaman berbilang pemain dalam talian (MMO), anda mungkin akan mendapati Rise of Kingdoms sangat menggembirakan. Permainan ini percuma dimuat turun di iOS dan Android.

Bagaimana Mengubah Kerajaan dalam Kebangkitan Kerajaan

Untuk menjaga permainan tetap menarik, Anda diizinkan untuk mengubah kerajaan di Rise of Kingdoms jika Anda merasa ingin melakukannya. Dalam artikel ini, anda akan mempelajari semua tentang mengubah kerajaan dan berhijrah. Kami juga akan menjawab beberapa soalan anda mengenai RoK.

Cara Mengubah Kerajaan

Setiap pemain baru bermula di Tahap 1 pada pelayan rawak. Pelayan pemula ini dipenuhi dengan pemain baru yang lain untuk memastikan tidak ada pemain yang lebih kuat yang memanfaatkan anda. Oleh kerana semua orang di sekitar anda berada pada tahap yang sama, anda dapat naik level dengan santai.

Namun, anda selalu bebas untuk mengubah kerajaan anda, yang mengubah server anda dengan berkesan. Dalam Rise of Kingdoms, keduanya merujuk pada hal yang sama. Sekiranya anda berjaya mencapai Dewan Bandaraya Tingkat 7, anda boleh menggunakan item Teleport Permulaan untuk menukar pelayan selagi anda memenuhi syarat. Jangan bimbang - kerana percuma, anda tidak perlu mengeluarkan satu sen pun untuk menukar kerajaan anda.

Adakah Saya Terhad Hanya dengan Kerajaan Saya?

Tidak, anda tidak terbatas pada kerajaan asal anda. Dengan bantuan Teleports Permulaan, anda boleh menukar kerajaan dengan mudah. Dengan sampai di Dewan Bandaraya Tingkat 7, anda mendapat dua daripadanya. Pada asalnya, setelah melepasi Tahap 8, anda tidak akan dapat mengubah kerajaan lagi.

Ini berlaku sehingga kemas kini memperkenalkan Passport Pages. Mereka sekarang membolehkan anda berhijrah ke kerajaan lain yang anda inginkan selagi anda memenuhi syarat. Menggunakannya memungkinkan semua orang menukar kerajaan kapan pun mereka mahu.

Oleh itu, Anda dapat bersukacita, kerana ada cara untuk mengubah kerajaan Anda kapan pun anda inginkan. Permulaan Teleport adalah sebahagian daripada ganjaran kemajuan permainan, yang bermaksud semua orang akan menerimanya. Bagi Halaman Pasport, anda perlu membelinya sendiri.

Keperluan Mana Yang Harus Saya Memenuhi untuk Mengubah Kerajaan?

Menggunakan Teleports Permulaan untuk Mengubah Kerajaan

Untuk menggunakan Teleports Permulaan, ada beberapa syarat yang mesti dipenuhi. Mereka tidak sama dengan Pasport Halaman, dan jika anda ingin menggunakannya, anda mungkin ingin melewatkan bahagian ini. Tetapi pemula harus memperhatikan, kerana mereka mungkin masih memiliki Teleports Pemula.

Syarat untuk menukar kerajaan dengan Teleports Pemula adalah seperti berikut:

 • Dewan Bandaraya mestilah Tingkat 7 atau ke bawah.
 • Semua pasukan anda mesti ada di rumah.
 • Tidak ada bala bantuan di bandar anda.
 • Anda tidak boleh menjadi sebahagian daripada pakatan.
 • Anda hanya boleh mempunyai satu watak di dunia yang ingin anda teleport.

Sekiranya anda berjaya memenuhi syarat ini, anda boleh menggunakan Teleport Permulaan anda. Sudah tentu, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya satu untuk dimakan. Melepaskan pasukan anda dari pertempuran sebelum berhijrah tidak boleh terlalu sukar.

Menggunakan Halaman Pasport untuk Mengubah Kerajaan

Sekiranya anda sudah melewati Dewan Bandaraya Tingkat 8, satu-satunya cara untuk menukar kerajaan adalah menggunakan Passport Pages. Anda boleh membelinya dengan mata wang dalam permainan atau wang kehidupan sebenar. Yang pertama mungkin memerlukan sedikit masa, tetapi dengan sedikit kesabaran dan ketekunan, Anda masih dapat mengubah kerajaan tanpa membuat dompet Anda lebih ringan.

Untuk menggunakan Passport Pages, perhatikan syarat di bawah:

 • Mempunyai Dewan Bandaraya di atas Tingkat 16
 • Mempunyai Halaman Pasport yang mencukupi
 • Beratur kosong
 • Kedua-dua bandar dan tentera anda mesti keluar dari konflik
 • Tidak mempunyai pakatan
 • Mempunyai status yang dibangunkan untuk kerajaan anda
 • Kekuasaan anda berada di bawah Cap Daya Imigrasi kerajaan sasaran
 • Kerajaan sasaran anda mestilah berumur lebih dari 120 tahun dan bukan sebahagian dari Kingdom vs. Kingdom (KvK)
 • Sekiranya kerajaan sasaran anda adalah tingkat Imperium, mereka hanya dapat menerima pemain dengan kekuatan tempur di bawah 25 juta, tetapi sebulan sekali mereka dapat menerima siapa pun
 • Anda hanya boleh mempunyai satu watak di dunia yang ingin anda teleport

Bergantung pada kedudukan kuasa anda, anda mungkin perlu membeli lebih banyak Halaman Pasport untuk berhijrah. Jumlahnya berkadar terus, jadi semakin kuat anda, semakin banyak yang anda perlukan. Kaedah percuma mendapatkan Passport Pages memerlukan masa yang lama, jadi selalu ada pilihan untuk membelinya sebagai sebahagian daripada paket.

Setiap Halaman Pasport adalah 600,000 Kredit Perikatan Individu. Untuk mengembalikannya, anda perlu menghabiskan 100,000 Kredit Alliance. Imigrasi harus menjadi keputusan yang dikira dengan teliti, jadi kami mengesyorkan anda duduk dan berfikir dengan bersungguh-sungguh sebelum berhijrah ke kerajaan lain.

Bundel Dunia Baru berharga $ 4.99 USD dan merangkumi satu Halaman Pasport. Kami tidak mengesyorkan membelinya melainkan anda mempunyai wang tambahan untuk dibelanjakan atau tidak sabar. Item lain dalam Bundle sangat membantu, jadi anda tidak boleh membiarkan Halaman Pasport menjadi satu-satunya sebab pembelian anda.

Di bahagian ini, kita akan membahas langkah-langkah untuk pindah ke kerajaan lain. Pertama, anda akan belajar bagaimana menggunakan Teleports Permulaan permainan memberi ganjaran kepada anda. Selepas itu, kami akan membahas cara menggunakan Halaman Pasport anda.

Cara Pindah ke Kerajaan Lain

Untuk menggunakan Teleports Permulaan anda, ikuti langkah berikut:

 1. Lancarkan Rise of Kingdoms.
 2. Pergi ke skrin utama.
 3. Perkecil sebanyak mungkin dengan mencubit skrin ke dalam.
 4. Gunakan jari anda untuk memilih dunia di bahagian bawah skrin.

 5. Pilih kerajaan yang ingin anda pindahkan.

 6. Selepas itu, anda mesti memilih wilayah yang ingin anda tinggalkan.
  • Anda dapat melihat wilayah sebelum bergerak untuk membantu membuat keputusan yang lebih baik.

 7. Pilih "Teleport," dan jika anda memenuhi semua syarat, permainan akan diset semula.

 8. Setelah permainan ditetapkan semula, anda kini akan berada di kerajaan baru anda.

Oleh kerana anda hanya mempunyai dua Teleport Pemula, anda hanya boleh melakukannya dua kali. Kedua-dua masa ini, Dewan Bandaraya anda mesti berada di bawah Tahap 8. Setelah anda menghabiskan bekalan Telekomunikasi Permulaan anda, sudah tiba masanya untuk beralih menggunakan Laman Pasport pada masa akan datang.

Halaman Pasport mempunyai lebih banyak syarat untuk dipenuhi sebelum anda dapat menggunakannya, dan anda mungkin memerlukan lebih dari satu. Anda mesti membeli cukup daripadanya sebelum imigrasi dapat dilakukan.

Untuk menggunakan Halaman Pasport, ikuti arahan berikut:

 1. Lancarkan Rise of Kingdoms.
 2. Beli Halaman Pasport yang mencukupi.
 3. Zum keluar dengan jari sehingga anda dapat melihat ikon dunia di bahagian bawah skrin.
 4. Ketuk dunia untuk membuat menu kerajaan muncul.

 5. Pilih kerajaan yang ingin anda pindahkan.

 6. Selepas itu, pilih provinsi untuk menetap.
  • Anda dapat melihat wilayah sebelum bergerak untuk membantu membuat keputusan yang lebih baik.

 7. Pilih "Teleport," dan jika anda memenuhi semua syarat, permainan akan diset semula.

 8. Setelah permainan ditetapkan semula, anda kini akan berada di kerajaan baru anda.

Langkahnya serupa dengan menggunakan Teleports Permulaan, tetapi anda akan menggunakan Halaman Pasport anda. Sekiranya anda tidak dapat berhijrah, anda perlu memastikan kerajaan anda telah memenuhi semua syarat untuk menukar kerajaan.

Rise of Kingdoms tidak memiliki batasan berapa kali anda dapat mengubah kerajaan. Selagi anda mampu menukar dan memenuhi syarat, anda boleh menggunakan Sebilangan Halaman Pasport yang anda mahukan.

Mendapatkan Kredit Perikatan Individu dan Kredit Perikatan

Kedua-dua mata wang ini sangat penting untuk membeli lebih banyak Halaman Pasport. Terdapat juga barang-barang lain untuk membelanjakannya, tetapi banyak persembahan lain di kedai itu tidak sepadan. Passport Pages adalah perkara terbaik untuk dibeli dengan Individual Alliance Credits (IAC).

Ini adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan Kredit Perikatan Individu:

 • Bantu pakatan anda dengan maksimum 10,000 IAC sehari.
 • Beri sumbangan untuk pengembangan teknologi pakatan selama 100 IAC sehari, atau berpotensi lebih.
 • Bina struktur untuk pakatan anda dengan, pada, 20,000 IAC sehari.
 • Dapatkan peti dari ahli membeli bundel.
 • Main Ark of Osiris.
 • Main dalam Acara.

Bersekutu adalah bagaimana anda memperoleh Kredit Perikatan Individu. Tetapi jika anda mahu berhijrah, anda harus meninggalkan pakatan semasa anda.

Mendapatkan Kredit Alliance sangat penting untuk mengisi semula Halaman Pasport. Oleh itu, kami mengesyorkan anda mengumpulkan banyak dari mereka. Adalah lebih baik jika anda juga memiliki banyak kekayaan untuk membina kubu-kubu perikatan, yang masing-masing berharga 900,000.

Inilah cara mendapatkan Kredit Alliance dengan cepat:

 1. Anda akan mendapat beberapa ketika seseorang menolong pakatan.
 2. Ahli yang menyumbang untuk pembangunan teknologi memberi anda Kredit Alliance.
 3. Apabila anda membina struktur, anda juga boleh mendapatkan Kredit Alliance.
 4. Ahli yang membeli peti juga memberi anda Kredit Alliance.

Mata wang ini penting untuk mengukuhkan pakatan anda. Syukurlah, walaupun anda meninggalkan persekutuan dengan yang lain, anda tetap menyimpan timbunan anda. Anda juga boleh menghabiskan Kredit Alliance dalam pakatan baru anda.

Soalan Lazim Tambahan

Apa kelebihan menukar kerajaan?

Mengubah kerajaan memungkinkan anda bertemu dengan pemain tingkat tinggi jika anda mengatasi pelayan peringkat pemula. Anda juga dapat mendekatkan diri dengan rakan anda, yang menjadikan permainan dengan mereka lebih mudah daripada sebelumnya. Sebagai alternatif, alasan terbaik untuk menukar kerajaan adalah jika anda ingin bermain dengan pemain tingkat bawah.

Berapa kali saya boleh menukar kerajaan?

Anda boleh melakukan ini seberapa banyak yang anda mahukan, selagi anda mampu. Sekiranya anda mempunyai Pasport Halaman yang cukup, anda sering dapat mengubah kerajaan anda. Tetapi kami tidak mengesyorkan untuk menukar terlalu cepat kerana anda akan menghabiskan banyak wang dengan cara ini.

Masa untuk Berhijrah

Sekarang setelah anda mengetahui cara mengubah kerajaan dengan kedua kaedah, anda dapat mendekatkan diri dengan rakan atau sekutu yang kuat. Menukar kerajaan juga bermanfaat dengan cara lain, tetapi biaya yang tinggi dapat menghindarkan anda dari sering berpindah. Selagi anda mampu dan layak, anda boleh berubah menjadi kerajaan yang anda inginkan.

Berapa kali anda menukar kerajaan? Kerajaan kegemaran anda untuk dimainkan? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.