Cara Mengubah Lokasi dan Stesen Tempatan anda di TV YouTube

Sekiranya anda berada di luar kawasan yang diliputi oleh YouTube TV, atau anda ingin menonton kandungan yang dikunci di rantau ini, anda mungkin berminat untuk belajar bagaimana mengecoh lokasi anda untuk menonton apa sahaja kandungan yang anda mahukan. Sekiranya ini berlaku untuk anda, anda beruntung - tutorial ini akan menunjukkan cara memalsukan lokasi anda untuk YouTube TV.

Bolehkah Anda Mengubah Lokasi Anda di TV YouTube?

Seperti perkhidmatan penstriman lain, YouTube TV menawarkan kandungan yang berbeza di lokasi yang berlainan, dan bergantung pada tempat tinggal anda, anda mungkin tidak dapat menonton kandungan yang paling anda minati. Nasib baik, ada beberapa cara mudah yang boleh anda ubah dengan mudah lokasi anda di YouTube TV untuk membuka kandungan yang tidak dapat anda tonton.

Gunakan VPN untuk Mengubah Lokasi Anda untuk TV YouTube

Rangkaian Peribadi Maya (VPN) adalah penyelesaian terbaik bagi pengguna yang berminat untuk memalsukan lokasi mereka. Mereka bukan sahaja membantu anda mengelakkan pencekalan geografi, tetapi juga membantu menjaga privasi anda semasa anda berada dalam talian. Menggunakan satu dalam contoh ini bermaksud anda seharusnya dapat mengakses TV YouTube dari mana sahaja.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Tidak ada jaminan bahawa perkhidmatan ini akan berfungsi sepanjang masa. Laman web sentiasa mencari keselamatan mereka, jadi pilihlah VPN yang sentiasa mengemas kini perkhidmatan mereka seperti ExpressVPN.

Semasa mencari perkhidmatan VPN, cari yang:

  1. Tidak menyimpan balak.
  2. Memberi tindak balas kepada perkhidmatan yang melakukan geoblock.
  3. Mempunyai pelayan titik akhir di bandar yang tersedia TV YouTube. Kami telah menguji ExpressVPN dan dapat mengesahkannya berfungsi.

Penyedia yang bertindak balas terhadap perkhidmatan yang geoblock bermaksud bahawa apabila alamat IP pelayan senarai hitam Netflix atau YouTube TV, mereka bergerak dengan cepat untuk menukar julat alamat IP untuk mengatasinya. Penyedia biasanya menerbitkan perubahan atau membincangkannya di laman web mereka.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Untuk memastikan perkhidmatan VPN anda berfungsi dengan TV YouTube, periksa lokasi yang ditawarkan oleh VPN dan periksa untuk memastikan YouTube TV tersedia di sekurang-kurangnya salah satu lokasi tersebut. Anda boleh memasukkan poskod di laman utama TV YouTube untuk diperiksa. ExpressVPN dalam pengalaman kami merangkumi semua lokasi utama untuk menonton apa sahaja pasukan sukan atau kandungan tempatan yang anda ingin tonton.

Setelah anda menjumpai VPN yang memenuhi kriteria ini, anda seharusnya dapat menghidupkannya dan mula menonton TV YouTube pada waktu lapang.

Gunakan Pelanjutan Penyemak Imbas untuk Mengubah Lokasi anda untuk TV YouTube

Anda juga dapat menggunakan pelanjutan penyemak imbas untuk memalsukan lokasi anda. Kami menguji peluasan ExpressVPN untuk menukar lokasi siaran di Chrome dan ia berfungsi dengan sempurna. Ini adalah lanjutan yang membolehkan anda menetapkan kawasan anda secara manual dan membolehkan Chrome menyiarkan lokasi tersebut dan bukannya lokasi sebenar anda.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Terdapat pelanjutan untuk penyemak imbas internet lain juga. Kami mempunyai arahan penuh untuk menukar lokasi anda di Firefox juga.

Walaupun dengan pelanjutan VPN atau penyemak imbas memalsukan lokasi anda untuk TV YouTube, tidak ada jaminan ia akan berfungsi. Perkhidmatan penstriman bekerja keras untuk menyekat aktiviti seperti ini dan selalu menggerakkan tiang gol untuk menghalang anda daripada menonton media yang tidak sepatutnya. Ini adalah permainan kucing dan tikus yang kekal, tetapi untuk sekali, dengan VPN, kelebihannya adalah milik kita.

Cara Mengubah Lokasi Anda di Firestick

Sebilangan besar perkhidmatan VPN mempunyai aplikasi yang tersedia untuk dimuat turun di kedai aplikasi Firestick. ExpressVPN tidak terkecuali. Cukup daftar untuk mendapatkan perkhidmatan, pasang aplikasi, dan ubah lokasi anda ke pasar tempatan apa pun yang anda cari.

Cara Mengubah Lokasi Anda pada Peranti Mudah Alih

Sekiranya ragu-ragu, anda boleh memuat turun VPN untuk menukar lokasi anda. Menggunakan VPN lebih selamat, dan syarikat cenderung mengakses data anda. Kami menyebut ExpressVPN kerana dalam ujian kami adalah yang paling dipercayai untuk membuka kandungan secara konsisten pada pelbagai perkhidmatan streaming. Mereka terus mengemas kini untuk memastikan mereka dapat mengakses beberapa laman web dan perkhidmatan penstriman yang disekat wilayah.

Garisan bawah

Perkhidmatan penstriman bekerja keras untuk mengelakkan pengguna dari mengecam lokasi mereka dan mengakses kandungan terhad. Ini dapat menyulitkan mereka yang ingin mengakses kandungan yang tidak tersedia di wilayah mereka. Namun, dengan menggunakan perkhidmatan seperti ExpressVPN, pelanjutan penyemak imbas VPN, atau aplikasi mudah alih, anda seharusnya dapat melewati sekatan ini untuk menonton apa sahaja kandungan yang anda mahukan.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penggunaan TV YouTube? Lihat panduan kami mengenai Cara Menonton Rancangan yang Dirakam di TV YouTube.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found