Cara Menukar Pemilik pada Ring Ring

Adakah anda ingin membeli bel pintu dari seseorang untuk meningkatkan keselamatan dan privasi rumah anda? Sekiranya demikian, anda ingin memastikan bahawa anda boleh menukar pemilik dengan selesa. Kerana jika pemilikan tetap dengan penjual, anda tidak akan mempunyai banyak kawalan dari segi peranti anda. Walaupun anda ingin menjual peranti itu sendiri, anda pasti ingin membuang maklumat peribadi anda sebelum melakukannya.

Cara Tukar Pemilik pada Ring Ring

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh menukar pemilik bel pintu Ring.

Cara Menukar Pemilik Ring Bel

Bel pintu Ring tidak diragukan lagi adalah salah satu teknologi moden terbaik dalam hal keselamatan dan privasi kediaman anda. Loceng bel Ring yang baru dilengkapi dengan akaun yang bersih, tetapi jika anda memperolehnya dari orang lain, mereka harus membuang semua maklumat peribadi mereka sebelum anda dapat menggunakan peranti ini.

Untuk menukar pemilik bel pintu, ada dua langkah utama:

 1. Pemilik asal mesti membuang maklumat pengebilan mereka. Malangnya, ini tidak dapat dilakukan dari aplikasi Ring. Ini mesti dilakukan dari laman web Ring, dapat diakses melalui desktop.
 2. Pemilik baru harus memuat turun dan memasang aplikasi Ring dan kemudian mengikuti panduan di skrin untuk membuat akaun baru.

Sebaik sahaja akaun baru disediakan, bel pintu akan hilang secara automatik dari akaun pemilik asal.

Bagaimana Mengeluarkan Pemilik Dari Ring Doorbell

Mengeluarkan pemilik dari bel pintu Ring adalah mudah:

 1. Buka aplikasi Ring.

 2. Ketuk tiga baris di sudut kiri atas.

 3. Ketuk "Peranti" dan pilih "Ring Doorbell."

 4. Ketik "Tetapan."

 5. Buka "Tetapan Umum"

 6. Ketik "Keluarkan Peranti Ini."

Setelah peranti dikeluarkan, kini tidak terikat dan siap dihubungkan ke akaun baru.

Cara Menyiapkan Bel Video Ring Anda

Bel pintu video Ring mudah dipasang. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Muat turun dan pasang aplikasi Ring. Aplikasi ini percuma di App Store dan Play Store.

 2. Log masuk ke akaun Ring anda atau daftar untuk mendapatkannya jika anda baru menggunakan perkhidmatan ini. Aplikasi ini mempunyai antara muka pengguna yang mesra. Yang mesti anda lakukan adalah mengikut arahan di skrin.
 3. Klik "Siapkan Peranti" dan kemudian pilih "Doorbell."

 4. Pada bel pintu Ring anda, cari kod QR dan kemudian jalankan imbasannya dengan pantas. Untuk melakukannya, anda harus mengarahkan kamera telefon anda ke kod QR. Dalam bel pintu video Ring terbaru, kod ini terdapat di bahagian belakang peranti. Setelah imbasan berjaya, bar hijau akan muncul di skrin telefon pintar anda.
 5. Sediakan lokasi anda. Aplikasi ini dirancang untuk mengesan lokasi anda secara automatik, tetapi anda harus membenarkannya mengakses dan menggunakan perkhidmatan GPS. Sekiranya anda tidak menentukan lokasi, beberapa ciri bel pintu Ring mungkin tidak berfungsi.
 6. Seterusnya, sekarang anda harus menamakan peranti anda. Terutama, bel pintu tidak boleh berkongsi nama dengan mana-mana peranti Ring lain di akaun anda. Nama khusus akan bagus, tetapi aplikasi ini juga memberi anda beberapa cadangan.
 7. Angkat bel pintu video anda dan tekan butang oren di bahagian belakang.
 8. Sambungkan peranti anda ke Ring Wi-Fi. Sekiranya anda menggunakan telefon pintar bertenaga Android, sambungan akan dibuat secara automatik. Jika tidak, jika Anda menggunakan perangkat Apple, ketuk "Gabung" ketika diminta pada aplikasi.
 9. Menjalin hubungan antara bel pintu dan Wi-Fi rumah anda. Untuk mendapatkan sambungan dengan cepat, pastikan bahawa anda cukup dekat dengan penghala anda. Setelah bel pintu disambungkan, ia mungkin akan mula mengemas kini perisian dalaman dengan segera. Semasa mengemas kini, bel pintu memancarkan cahaya putih yang berputar sehingga prosesnya selesai.
 10. Lakukan panggilan ujian dengan menekan butang depan.

Setelah anda melakukan semua perkara di atas, loceng pintu video anda akan terus berjalan sebaik sahaja dipasang secara fizikal di pintu anda.

Ring Doorbell Tukar Pemilik

Cara Melepaskan Bel Ring

Melepaskan bel pintu Ring anda boleh menjadi tugas yang sukar walaupun bagi juruteknik berpengalaman. Ini kerana anda mesti bekerjasama dengan beberapa pemutar skru, tetapi yang baik semuanya termasuk dalam kotak produk.

Berikut adalah langkah-langkah umum:

 1. Tanggalkan sekrup keselamatan satu demi satu.
 2. Lepaskan peranti dari pendakap pemasangan. Semasa menggunakannya, elakkan terlalu banyak menggunakan kekuatan kerana pendakap pemasangan boleh pecah. Ini juga akan membantu mengurangkan ukuran lubang yang menjengkelkan yang tertinggal di dinding anda.
Bagaimana Mengubah Pintu Lingkaran Pemilik

Soalan Lazim Tambahan

Siapakah Pemilik Bel Pintu?

Pemilikan adalah milik akaun yang digunakan dalam penyediaan awal. Akaun itu membawa butiran pembayaran tertentu dan data peribadi lain, seperti alamat dan lokasi e-mel. Pemiliknya mempunyai kawalan penuh ke atas peranti itu walaupun jaraknya bermil-mil, selagi peranti ini mempunyai sambungan internet.

Bolehkah Anda Menukar Bunyi Bel Dering?

Ya. Untuk melakukannya: u003cbru003eu003cbru003e • Buka aplikasi Ring dan ketuk bel pintu Ring itu sendiri.u003cbru003e • Buka bahagian konfigurasi.u003cbru003e • Ketuk "Slider Volume Tone Doorbell." U003cbru003e • Luncurkan untuk menambah atau mengurangkan kelantangan suara seperti anda.

Bolehkah Anda Mempunyai Dua Pemilik Dengan Ring Ring?

Ya. Anda boleh menyambungkan peranti anda ke beberapa telefon. Untuk melakukannya: u003cbru003eu003cbru003e • Buka aplikasi Ring dan ketuk bel pintu Ring itu sendiri.u003cbru003e • Ketuk "Shared Users." U003cbru003e • Ketuk "Add User." U003cbru003e • Masukkan alamat e-mel orang yang anda mahu menjemput. Aplikasi itu kemudian akan menghantar pautan kepada mereka untuk memberi mereka akses ke bel pintu anda.

Bagaimana Saya Boleh Menukar Bel Ring Saya kepada Pemilik Baru?

Pertama, padamkan butiran pembayaran anda dan kemudian muat turun aplikasi Ring bel untuk memasukkan maklumat mengenai pemilik baru.

Kekal selamat

Bel pintu Ring dilengkapi dengan banyak faedah. Khususnya, ia dapat membantu menjaga keselamatan rumah dan orang yang anda sayangi dengan menghantar pemberitahuan kepada anda setiap kali ada seseorang di pintu depan anda. Di samping itu, ia dapat memberikan bukti yang besar dalam hal serangan pencuri. Hasilnya adalah ketenangan fikiran di mana sahaja anda berada.

Adakah anda menghadapi cabaran untuk menukar pemilik loceng loceng Ring?

Beritahu kami di bahagian komen di bawah.