Cara Menukar Tagline di Valorant

Adakah anda bosan melihat hashtag di bawah nama anda setiap kali anda bermain Valorant? Mungkin anda mahu mencampurkannya dan menunjukkan solidariti dengan teg yang sesuai dengan kumpulan anda?

Cara Mengubah Tagline di Valorant

Mengubah hashtag atau "tagline" di Valorant semudah masuk ke tetapan anda, tapi sayangnya, tidak.

Oleh itu, jika anda melihat seluruh menu Valorant untuk mencari tetapan perubahan slogan dan tidak dapat menemuinya, anda tidak akan tergila-gila. Anda hanya mencari di tempat yang salah.

Teruskan membaca untuk mengetahui dengan tepat apa makna tagline di Valorant dan juga ke mana harus pergi untuk mengubahnya.

Bagaimana Menukar Tagline pada Valorant?

Tagline Valorant anda terikat dengan Riot ID anda dan digunakan di IP yang berbeza seperti League of Legends dan Team Fight Tactics. Tidak seperti permainan lain, anda tidak perlu menggunakan Riot Points (RP) untuk mengubahnya - sekurang-kurangnya buat masa ini.

Untuk menjadi jelas, Riot ID anda adalah gabungan dari nama paparan anda dan slogan di bawahnya. Sebilangan besar orang mempunyai slogan atau hashtag berdasarkan wilayah mereka atau gabungan nombor yang dihasilkan secara automatik. Anda boleh mengubahnya dan memperibadikannya.

Oleh itu, jika anda sudah bersedia untuk menukar slogan anda, lihat langkah-langkah di bawah:

  1. Keluar dari permainan jika anda menjalankannya.
  2. Pergi ke laman web Riot Games rasmi ATAU cari "Riot Games" dan pilih "Riot Account."
  3. Log masuk ke Riot Games.

  4. Pilih Riot ID dari pilihan panel kiri kotak maklumat akaun yang dipaparkan. Anda dibenarkan menukar ID anda setiap 31 hari. Sekiranya sudah lebih dari 31 hari sejak perubahan terakhir anda, anda akan melihat pilihan untuk memasukkan Riot ID baru di bawah yang sekarang. Walau bagaimanapun, jika anda masih mempunyai masa yang tersisa sebelum perubahan berikutnya yang tersedia, masa menunggu yang diperlukan disenaraikan di bawah ID semasa anda.

  5. Masukkan Riot ID baru anda di kotak teks pertama.

  6. Masukkan hashtag baru di kotak teks kedua.

  7. Tekan butang '' Kirim '' di bahagian bawah skrin.

  8. Lancarkan Valorant sekali lagi dan periksa nama dan hashtag Valorant baru anda.

Sebelum anda memilih nama paparan baru, ingatlah bahawa Riot kini memaksa pemain menukar ID yang mereka percaya menyinggung perasaan. Ini termasuk kata-kata penghinaan dan benci serta nama-nama yang dianggap oleh platform yang melanggar Tatakelakuan mereka.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana Melancarkan Valorant?

Valorant kini hanya boleh dimainkan di PC dengan pelepasan konsol yang dirancang pada masa akan datang. Namun, Riot tidak mempunyai tarikh pelepasan konsol yang tepat, jadi jika anda ingin bermain Valorant, anda perlu pergi ke komputer.

Sekiranya anda belum memasang permainan, lihat langkah-langkah di bawah:

• Pergi ke laman web rasmi Riot Games.

• Tekan ikon pertama di header yang beralih antara penumbuk dan Riot Games dan pilih Valorant ATAU tatal ke bawah dan klik pada banner Valorant yang mengarahkan anda ke laman web rasmi.

• Tekan butang ‘‘ Main Percuma ’’ di tengah-tengah skrin untuk memulakan muat turun.

• Tunggu muat turun selesai.

• Lancarkan fail .exe untuk memulakan pemasangan permainan.

• Hidupkan semula komputer anda apabila diminta.

• Lancarkan permainan dengan menekan ikon Valorant desktop.

• Log masuk ke akaun Riot anda atau buat.

• Pilih nama paparan.

Sekiranya anda sudah memasang Valorant, pastikan anda mempunyai sambungan internet dan lancarkan permainan dari desktop anda.

Bagaimana Anda Mendaftar untuk Valorant?

Anda memerlukan akaun Riot Games untuk bermain Valorant. Nasib baik, membuat akaun baru adalah proses yang agak tidak menyakitkan:

• Pergi ke laman web rasmi Riot Games dan pilih Valorant ATAU terus ke laman web rasmi Valorant.

• Pilih butang '' Main Gratis '' di tengah-tengah skrin.

• Di tetingkap timbul ‘‘ Get Setup to Play ’’ baru, pilih butang putih untuk membuat akaun Riot baru.

• Ikuti arahan untuk menyediakan akaun baru anda dan jangan lupa mengesahkannya.

• Gunakan maklumat akaun Riot baru anda untuk log masuk ke permainan.

Valorant sudah keluar dari tahap beta tertutup sekarang, jadi ini bermakna permainan ini tersedia untuk dimainkan oleh semua pengguna PC. Tidak perlu mendaftar!

Bagaimana saya menukar nama paparan saya yang gagah?

Anda boleh menukar nama paparan Valorant anda secara percuma setiap 31 hari. Sekiranya anda bosan melihat nama paparan lama anda, ikuti langkah di bawah untuk menukarnya:

• Keluar dari permainan (pilihan).

• Pergi ke laman web Riot Games rasmi dan log masuk ke akaun anda.

• Di kotak maklumat akaun, pilih Riot ID dari panel sebelah kiri.

• Masukkan Nama Paparan dan Hashtag baru anda.

• Pilih butang '' Kirim '' di bahagian bawah layar.

• Lancarkan permainan sekali lagi dan periksa nama baru anda.

Menukar nama paparan anda untuk Valorant memang mudah tetapi pilih nama baru anda dengan berhati-hati. Anda hanya boleh menukar nama anda setiap 31 hari, jadi apa sahaja yang anda pilih, anda akan bertahan selama sebulan lagi - suka atau tidak.

Bagaimana Saya Menukar Gambar Berwibawa Saya?

Gambar profil anda di Valorant disebut Kad Pemain dalam permainan. Walaupun anda tidak dapat memuat naik gambar anda sendiri, anda boleh menukar gambar yang ditampilkan ke kad lain. Lihatlah bagaimana untuk memulakan:

• Lancarkan permainan.

• Pergi ke tab '' Koleksi ''.

• Di bawah Arsenal, pilih Kad Pemain untuk melihat keseluruhan koleksi anda.

• Tinjau pilihan yang tidak terkunci yang tersedia dan pilih gambar pengganti.

• Tekan butang ‘‘ Equip Card ’’ yang terletak betul-betul di atas dan di sebelah kanan gambar kad.

• X keluar dari menu atau tekan kekunci '' ESC '' untuk kembali ke papan pemuka permainan.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak Kad Pemain untuk digunakan sebagai avatar anda dengan menyelesaikan kontrak. Kedua-dua Ejen individu dan kontrak khusus acara memberikan kad baru kepada pemain. Anda mungkin mendapat kad pemain sebagai ganjaran Battlepass juga.

Bagaimana saya menukar nama dalam permainan saya di Valorant?

Sekiranya anda ingin menukar nama dalam permainan atau nama paparan anda di Valorant, anda perlu pergi ke laman web rasmi Riot Games untuk mengubahnya. Nama paparan disebut Riot ID dan terikat dengan akaun Riot Games anda.

Untuk menukar nama anda, cukup pergi ke laman web dan pilih Riot ID di tetingkap maklumat akaun.

Anda diizinkan untuk menukar nama paparan anda setiap 31 hari, jadi jika pilihan itu tersedia, anda akan melihat beberapa kotak teks untuk membuat perubahan. Sekiranya anda masih dalam tempoh bertenang, anda akan melihat mesej yang menunjukkan berapa hari masa menunggu yang tersisa.

Setelah menukar nama paparan dan hashtag anda, jangan lupa untuk mengklik butang '' Kirim '' untuk memastikan perubahan tersebut berlaku.

Apa itu Tagline di Valorant?

Tagline dalam Valorant adalah hashtag yang terdiri dari serangkaian huruf dan angka. Ini membantu membezakan anda dari pemain lain yang mungkin mempunyai nama paparan yang sama dengan anda. Ini juga merupakan komponen yang diperlukan kerana rakan anda tidak dapat menambahkan anda tanpa ia.

Semasa pertama kali mendaftar untuk akaun Riot dan log masuk ke Valorant, anda tidak akan dapat memilih tanda nama anda. Hashtag dihasilkan secara automatik untuk anda. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu menyimpan hashtag tersebut sekiranya anda mempunyai sesuatu yang lebih baik. Pergi ke laman web rasmi Riot dan periksa halaman akaun anda dan pergi ke tab Riot ID untuk memperibadikannya.

Bagaimanakah saya dapat menjumpai Tagline saya?

Untuk melihat slogan anda, kunjungi laman web rasmi Riot Games dan log masuk untuk melihat halaman akaun anda. Pilih tab Riot ID untuk melihat nama paparan dan hashtag atau slogan anda.

Bolehkah Anda Mengubah Tagline Riot Anda?

Anda boleh menukar slogan Riot anda, tetapi ia mengikuti tempoh penyejukan yang diperlukan selama 31 hari. Anda hanya boleh membuat perubahan pada nama paparan, slogan, atau keduanya sekali setiap 31 hari. Pilih ID baru anda dengan berhati-hati, kerana jika anda tidak menyukainya, anda perlu menunggu sebulan untuk menukarnya lagi.

Bagaimana Saya Menambahkan Seseorang ke dalam Senarai Saya yang Berbahagia?

Menambah rakan ke senarai anda di Valorant adalah proses yang mudah. Pastikan anda mempunyai Riot ID dan Tagline mereka dan ikuti langkah-langkah di bawah:

• Lancarkan dan log masuk ke permainan.

• Pilih orang dengan ikon tanda tambah di sudut kanan bawah skrin anda di bahagian bawah senarai anda.

• Masukkan maklumat Riot ID dan Tagline rakan anda di kotak teks.

• Tekan butang tanda tambah di sebelah kanan kotak untuk mencari maklumat Riot mereka.

• Tunggu rakan anda untuk menerima permintaan itu.

• Setelah mereka menerimanya, mereka akan ditambahkan ke senarai anda.

Bersatu Dengan Tanda Iklan yang Betul

Anda mungkin mendapat senarai huruf dan nombor yang kelihatan rawak ketika pertama kali masuk ke permainan, tetapi itu tidak bermakna anda perlu menyimpannya selama-lamanya. Tagline adalah kaedah terbaik untuk mengenal pasti dan menyatukan klan permainan dalam permainan berbilang pemain. Mereka juga merupakan kaedah yang baik untuk memastikan anda menambahkan orang yang tepat ke senarai rakan anda.

Ingatlah bahawa anda hanya boleh menukar nama paparan dan hashtag anda sebulan sekali, jadi pastikan anda memilih yang anda tidak akan menyesal. Jika tidak, anda harus menghabiskan sebulan penuh sebagai gurauan semua rakan anda sehingga anda boleh mendapatkan yang baru.

Berapa kerap anda menukar nama paparan dan / atau hashtag anda di Valorant? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found