Cara Memeriksa Skor & Coretan Snapchat Orang Lain (April 2021)

Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda cara memeriksa skor Snapchat orang lain dan bagaimana meningkatkan skor anda sendiri. Skor Snapchat adalah salah satu elemen yang lebih kontroversial dari rangkaian sosial. Memberi markah kepada orang tentang bagaimana mereka berinteraksi, seberapa kerap mereka berinteraksi, apa yang mereka lakukan, ketika mereka melakukannya, dan siapa yang mereka lakukan dengan bunyi dystopian tetapi merupakan ukuran yang paling tidak berbahaya untuk seberapa banyak anda menggunakan Snapchat. Mereka mahu anda menggunakan aplikasi mereka secara konsisten agar mereka memberi anda mata yang tidak bermakna. Ini adalah strategi pemasaran yang mudah dan berkesan.

Skor Snapchat adalah bonus tambahan yang banyak pengguna dapatkan untuk lebih kerap mengambil bahagian dalam aplikasi. Bagi banyak orang, Skor Snap bukan sekadar simbol status. Ini adalah cara untuk mengetahui sama ada rakan baru sering menggunakan aplikasinya, ini adalah cara untuk menunjukkan kepada orang lain bahawa itu adalah kaedah komunikasi pilihan anda, dan bahkan boleh menjadi cara untuk mengetahui sama ada seseorang aktif berkomunikasi dengan rakan lain di platform.

Walaupun pemain mempunyai masa dan pencapaian mereka, pengguna media sosial mempunyai Skor Snap mereka. Oleh itu, mari kita selami semua yang kita tahu mengenai sistem pemarkahan, termasuk cara melihat Skor Snap seseorang.

Periksa skor Snapchat anda

Skor Snapchat anda sendiri ditunjukkan sebagai nombor di bawah gambar profil anda di halaman utama Snapchat utama dalam aplikasi. Itu di bawah nama pengguna anda dan di atas sebarang piala, anda mungkin mempunyai dan kemungkinan akan dihitung dalam jumlah ribuan.

Skor anda terdiri terutamanya dari jumlah Foto yang anda hantar dan terima serta Cerita yang anda buat, hantar dan baca. Terdapat ‘faktor lain’ juga menurut Snapchat tetapi mereka tidak memberitahu kami apa sebenarnya.

Memandangkan "coretan" adalah sesuatu yang diminati oleh pengguna Snapchat, kita dapat dengan aman menganggap mereka mempunyai kaitan dengan hal itu juga. Cukup untuk mengatakan, semakin banyak anda menggunakan Snapchat, semakin tinggi skor anda.

Periksa skor Snapchat orang lain

Anda tahu anda dapat melihat skor anda sendiri. Kami bahkan memberitahu anda di mana ia berada. Soalan sebenarnya adalah. "Bagaimana saya dapat melihat skor orang lain?" Jawapannya ialah anda dapat melihat skor orang lain, tetapi anda mesti berkawan dengan mereka di Snapchat untuk dapat melihatnya.

Inilah caranya:

  1. Buka sembang dengan orang yang skornya ingin anda periksa.

  2. Ketik ikon profil mereka sama ada dari mesej anda, atau mesej yang anda terima dengan orang ini.

  3. Periksa skor mereka di tetingkap profil yang muncul. Ia akan berada di sebelah nama pengguna mereka di bahagian atas.

Anda tidak perlu memilih item menu tersebut di bahagian bawah jika anda hanya memeriksa skor Snapchat mereka. Cukup tekan butang "belakang" pada telefon anda untuk menutup tetingkap. Anda boleh membilas dan mengulang untuk semua rakan anda dengan cara yang sama.

Tingkatkan skor Snapchat anda

Skor Snapchat semakin bertambah apabila anda menggunakan aplikasinya tetapi kami tahu bahawa membuat dan menerima Snaps, membuat Cerita, menambah rakan, dan mengekalkan Snap Streaks semuanya meningkatkan skor itu.

Mesej peribadi mudah tidak membantu skor anda tetapi secara aktif mengambil bahagian dalam mesej kumpulan mengikut teori yang paling masuk akal.

Untuk meningkatkan skor anda:

  • Hantarkan Selamat Pagi atau Selamat Pagi kepada rakan anda. Satu atau dua Snaps tambahan setiap hari akan segera meningkat.
  • Baca setiap Snap atau Kisah yang anda lihat. Walaupun menyakitkan untuk membaca atau melihat anda akan mendapat mata untuk hanya membukanya.
  • Ikuti dan bergaul dengan selebriti. Mereka bukan sahaja menghantar puluhan Tembusan sehari, yang sekali dibuka akan membantu anda mengumpulkan poin tetapi mereka juga tidak akan mengeluh kerana dihantar puluhan hari dari anda. Sebenarnya, beberapa selebriti utama menggunakan agensi untuk menguruskan kehadiran media sosial mereka sehingga mereka mungkin tidak melihatnya.
  • Ikuti dan terlibat dengan jenama. Seperti di atas, kebanyakan jenama utama akan menggunakan agensi atau pemasar media sosial. Mengikuti dan menghantar Snaps ke jenama semestinya mempunyai kesan yang sama. Terutama jika anda dapat menghantar salah seorang daripada anda dengan produk jenama.
  • Menyerah Snapchat. Kedengaran bisu kan? Dapatkan mata kerana berputus asa? Nampaknya, anda mendapat peningkatan mata jika anda berhenti dari aplikasi ini dan bergabung semula.

Ini mungkin bukan apa-apa yang belum anda ketahui tetapi ini adalah satu-satunya cara yang diumumkan untuk meningkatkan Snapscore anda.

Akhirnya, abaikan laman web yang mengatakan bahawa mereka dapat meningkatkan skor anda dalam 24 jam hanya dengan beberapa dolar. Mereka biasanya palsu dan ada juga yang akan menggunakan akaun yang diretas untuk menjalankan tugas mereka. Walaupun anda dapat meningkatkan skor Snapchat anda, tidak ada yang ingin mendorong penggodaman atau aktiviti jahat lain.

Paling baik anda akan melihat banjir spam atau banyak tinjauan untuk diselesaikan. Paling teruk, anda mendorong orang-orang ini untuk menggodam lebih banyak akaun Snapchat dan merosakkan pengalaman untuk beratus-ratus pengguna.

Soalan Lazim

Mengapa saya tidak dapat melihat Skor Snap seseorang?

Satu-satunya cara anda diberi kemampuan untuk melihat skor snap orang lain adalah menambahkannya sebagai rakan dan meminta mereka menerima anda sebagai rakan sebagai balasannya. Sekiranya kedua-dua pengguna tidak menekan butang ‘Tambah’, mereka tidak akan melihat Snap Score yang lain.u003cbru003eu003cbru003e Perkara yang sama berlaku sekiranya seseorang menyekat atau membuang anda. Sekiranya anda pernah dapat melihat Skor Snap tetapi anda tidak dapat lagi, ini mungkin bermaksud bahawa anda berdua tidak lagi berkawan di Snapchat.

Berapa kerapkah Skor Snap dikemas kini?

Pengguna sering dapat melihat skor mereka sendiri meningkat dengan segera sementara anda mungkin mengambil masa lebih lama untuk melihat skor orang lain meningkat. Terdapat banyak teori mengenai bagaimana Snapchat Score dikemas kini, tetapi kebanyakan orang bersetuju bahawa memerlukan masa sehingga satu minggu sebelum skor baru dicerminkan di platform. ada kemungkinan skor itu ditangguhkan sekiranya anda berusaha menolong seseorang meningkatkan skornya. Sekiranya, setelah seminggu, skor belum diperbarui, kemungkinan kerana aktiviti yang dilakukan pengguna di aplikasi (seperti mesej peribadi) bukan merupakan sebahagian daripada sistem pemarkahan.

Tahu cara sah lain untuk meningkatkan skor Snapchat anda? Beritahu kami di bawah jika anda melakukannya!