Cara Memeriksa Kemenangan dan Statistik di Apex Legends

Sekiranya anda bermain sebentar, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana untuk memeriksa kemenangan dan statistik anda di Apex Legends. Berapa banyak pembunuhan yang anda lakukan? Berapa banyak kemenangan? Berapa banyak pemulihan yang telah anda lakukan? Semua statistik ini sangat penting bagi beberapa pemain, jadi saya akan menunjukkan kepada anda cara memeriksa kemenangan dan statistik anda di Apex Legends.

Cara Memeriksa Kemenangan dan Statistik di Apex Legends

Anda dapat melihat statistik seperti membunuh dan menang untuk setiap watak pada bila-bila masa. Malangnya, tidak ada sistem papan pendahulu, jadi anda hanya dapat melihat statistik rakan sepasukan dan Juara anda yang tertera pada kad watak mereka semasa memuatkan skrin sebelum perlawanan.

Menyemak statistik dan kemenangan di Apex Legends

Untuk melihat apa statistik anda di Apex Legends:

  1. Di lobi, pilih plat nama anda sendiri di atas watak anda.

  2. Skrin ini akan menunjukkan kepada anda pelbagai jenis statistik mengenai profil Apex Legends anda, termasuk permainan yang dimainkan, membunuh, dan kerosakan yang dilakukan, serta banyak lagi. Anda juga boleh memilih musim peringkat tertentu untuk melihat perincian yang lebih terperinci

Terdapat juga cara untuk melihat statistik dan jumlah kemenangan Legenda individu anda. Anda dapat melihat pembunuhan mereka, kerosakan yang dialami, kali anda menggunakan kebolehan khas dan sebagainya dari situ.

Untuk melihat statistik anda untuk legenda individu, lakukan ini:

  1. Pilih Legend dari tetingkap permainan utama dan pilih watak.

  2. Pilih tab Sepanduk dan pilih Penjejak 1, Penjejak 2 dan Penjejak 3.

  3. Lihat statistik anda di tetingkap tengah.

Statistik individu semuanya dijejaki di sini. Anda mesti melihat pembunuhan, tembakan kepala, penyelesai dan semua jenis data. Anda boleh memilih hingga tiga pelacak ini untuk dipaparkan pada kad watak anda.

Memaparkan statistik dan kemenangan anda di Apex Legends

Walaupun anda dapat memaparkan statistik pada kad watak anda, tidak semua statistik segera tersedia. Anda mesti membuka kunci statistik tertentu dengan bahan membuat atau bernasib baik melalui Pakej Apex. Membuka kunci berharga 30 Bahan Kraf setiap satu, jadi semuanya berjumlah 1380 Bahan Kraf. Memandangkan sebilangan kecil yang diberikan selama pertandingan rata-rata, akan memerlukan sedikit masa untuk membuka kunci semuanya!

Mengakhiri

Adakah anda fikir gaya pengurusan stat ini berfungsi untuk atau menentang Apex Legends? Adakah anda suka sistem atau membencinya? Apa yang akan anda ubah mengenainya? Ceritakan pendapat anda di bawah!