Cara Menuntut Kulit Nintendo Switch Fortnite

Semua pemain utama di pasaran konsol telah mengeluarkan edisi Fortnite sistem mereka. Edisi khas ini mengandungi sekumpulan barang Fortnite yang tidak dapat anda dapatkan dengan cara lain, menjadikannya barang koleksi dan juga peningkatan kosmetik. Nintendo melancarkan bundle pada tahun 2018 dengan konsol Switch.

Cara Menuntut Kulit Nintendo Switch Fortnite

Sekiranya anda membeli bundel Tukar ini, anda boleh menebus kulit anda di mana-mana platform. Di bawah ini anda akan mendapat petunjuk mengenai cara menuntut kulit Nintendo Switch Fortnite, serta kulit dan ikatan lain yang terikat pada kod. Sekiranya anda berjaga-jaga mengenai nilai, kami juga akan membahas butiran kumpulan ini.

Cara Menebus Kod untuk Fortnite

Kod Fortnite boleh ditebus di mana-mana platform yang anda mainkan di Fortnite. Prosesnya sedikit berbeza untuk setiap sistem sehingga mereka akan dilindungi secara berasingan. Dengan pembelian edisi khas Switch anda, anda akan menerima kod untuk menuntut ganjaran anda.

Pertama, kita akan membahas cara menebus kod tersebut di PC melalui kedai Epic Games.

 1. Navigasi ke Permainan Epik kedai pada mana-mana penyemak imbas.
 2. Log masuk ke akaun Permainan Epik anda di mana anda mahu menerima kumpulan itu. Setelah anda menebus kod, kod tersebut akan terikat secara kekal ke akaun yang dilog masuk, jadi pastikan anda menggunakan yang betul.
 3. Di penjuru kanan sebelah atas, arahkan kursor ke atas nama akaun anda untuk memaparkan menu. Dalam menu itu, cari dan klik pada pilihan "Tebus kod".

  menebus

 4. Di laman web penebusan kod, klik di mana sahaja di medan nombor dan Masukkan kod anda persis seperti yang tertera pada kad yang anda terima dengan suis, kemudian klik "Tebus."

Pada masa berikutnya anda melancarkan Fortnite, paket anda akan tersedia dalam produk kosmetik anda. Sekiranya tidak muncul dengan segera, berikan beberapa minit. Gunakan langkah-langkah berikut untuk menebus kumpulan anda pada Suis sendiri:

 1. Pada menu Utama Suis, pilih Nintendo eShop.
 2. Pilih akaun yang ingin anda gunakan.
 3. Di sebelah kiri skrin, anda akan melihat "Masukkan kod" Pilih untuk menunjukkan medan untuk memasukkan kod anda.
 4. Masukkan kod anda dalam bidang.
 5. Setelah selesai, pilih "Hantar" dan permainan akan mula dimuat turun secara automatik pada suis anda. Apabila anda log masuk ke permainan, anda akan mendapat akses ke kumpulan ini.

Mengklaim Kulit Anda di Xbox dan PS4

Xbox One dan PS4 keduanya mempunyai kedai mereka sendiri, jadi anda akan memasukkan kod anda melalui mereka. Untuk Xbox One, ikuti langkah berikut:

 1. Menu Xbox Home akan memberi anda akses ke Microsoft Store.
 2. Sebaik sahaja anda berada di kedai, cari pilihan untuk "Gunakan Kod."
 3. Masukkan kod anda di bidang yang muncul dan kemudian pilih pilihan "Seterusnya". Anda mungkin diminta untuk masuk, jika belum, sebelum memasukkan kod.

Xbox One mempunyai proses penebusan kod yang paling mudah, dan paket anda akan tersedia sebaik sahaja kod dihantar. Terdapat beberapa langkah lagi untuk menuntut kulit pada PS4 tetapi sama sekali tidak sukar.

 1. Akses ke Playstation Store dari menu rumah.
 2. Di sebelah kiri skrin anda, cari dan pilih pilihan berlabel "Kod penebusan."

  menebus kod

 3. Masukkan kod anda di lapangan dan tekan "X" untuk meneruskan.
 4. Seterusnya, anda akan melihat apa yang akan anda tebus dengan kodnya. Dalam kes ini, ia akan menjadi bundle Fortnite Switch. Pilih "Confirm" dan tekan X untuk meneruskan.
 5. Anda akan diberitahu bahawa kod tersebut telah ditebus. Pilih OK dan anda semestinya mempunyai akses ke kod anda.

Itu merangkumi cara-cara di mana anda boleh menuntut kulit anda dari platform mana pun yang menyokong Fortnite. Sekiranya anda masih belum mendapat Switch edisi khas, anda akan menemui butiran mengenai kumpulan di bawah ini untuk membantu anda memutuskan sama ada ia berbaloi.

Adakah Bundle Layak?

Pertama, jika anda sudah berada di pasaran untuk Switch, bundle ini semestinya bernilai. Switch edisi khas harganya sama dengan Switch biasa dan pada dasarnya anda akan mendapat wang percuma. Walaupun anda tidak bermain Fortnite, kod bundel dapat memberikan hadiah yang baik untuk rakan. Anda juga dapat menggunakannya untuk hadiah jika anda seorang streamer.

Kumpulan pada dasarnya terdiri daripada beberapa warna dan bukannya item baru. Bahagian bundle yang paling menonjol adalah kulit Double Helix. Sekali lagi, ini hanyalah kulit berwarna dan bukan kulit yang paling asli dalam permainan tetapi eksklusif untuk kumpulan itu, jadi ini akan menarik bagi semua pengumpul anda di luar sana.

heliks

Bundel ini juga dilengkapi dengan Rotor Glider berwarna merah / putih, Telemetry Back Bling, dan Pinpoint Pickaxe. Kesemuanya mengikuti skema warna yang sama dan membuat penambahan yang baik pada pek kosmetik mana-mana pemain. Akhirnya, kumpulan itu merangkumi 1000 V-dolar, yang berharga $ 9.99 di kedai Fortnite.

Secara keseluruhan, paket ini bernilai kira-kira $ 45, yang bermaksud ia tidak bernilai jika anda sudah mempunyai Suis.

Koleksi Anda Itu Lebih Dekat dengan Penyelesaian

Malangnya, jika anda mahukan akses ke paket ini, satu-satunya cara untuk mendapatkannya adalah dengan membeli Nintendo Switch. Anda boleh menebus kod bundle anda dengan cara yang anda pilih tetapi cara termudah dan terpantas adalah melakukannya melalui kedai Epic Games di komputer anda. Cukup log masuk ke akaun anda dan cari pilihan untuk menebus kod di laman web kedai. Sekarang setelah anda tahu apa yang harus dilakukan, keluarlah dan buatkan kulitnya!

Adakah anda fikir ada baiknya menukarnya hanya untuk kumpulan Fortnite? Adakah anda rasa ada yang pelik untuk menggabungkan kandungan permainan percuma dengan konsol? Beritahu kami pendapat anda dalam komen di bawah.