Kajian Komprehensif mengenai Snoopreport

Internet jauh berbeza hari ini daripada dua puluh tahun yang lalu. Pengguna internet masa kini selalu mengetahui, dari pemasaran dan iklan hingga terus berhubung dengan rakan dan ahli keluarga.

Kajian Komprehensif mengenai Snoopreport

Dengan pengetahuan yang tidak terhad datang rasa ingin tahu. Adalah bermanfaat untuk mengetahui apa yang dilakukan orang lain dalam talian, terutamanya di media sosial. Sekiranya anda berminat dengan maklumat yang sukar dicari mengenai aktiviti akaun Instagram, teruskan membaca.

Pencarian Google yang sederhana akan menghasilkan puluhan laman web yang menjanjikan untuk menunjukkan kepada anda aktiviti peribadi dari akaun Instagram orang lain. Tetapi, banyak laman web ini membuat janji palsu. Dalam percubaan kami untuk mencari pelacak Instagram yang boleh dipercayai dan ternama, kami menemui Snoopreport.

Teruskan membaca semasa kami menerangkan apa yang kami dapati.

Apa itu Snoopreport

Snoopreport adalah perkhidmatan dalam talian yang direka untuk memberi pengguna maklumat tentang akaun Instagram dengan mudah. Digunakan untuk melihat ikutan, suka, dan aktiviti akaun orang lain, Snoopreport menyusun laporan mingguan mengenai aktiviti akaun Instagram.

Keupayaan untuk melihat perincian ini adalah alat yang sangat baik bagi mereka yang ingin mengembangkan akaun Instagram mereka sendiri, mengawasi pesaing mereka, atau mengawasi apa yang dilakukan orang lain. Walaupun Instagram mempunyai beberapa pandangan asli, seperti menunjukkan siapa akaun yang diikuti atau jumlah pengikutnya, SnoopReport dirancang untuk menunjukkan lebih banyak maklumat kepada anda.

Sekiranya mengintip akaun pengguna lain kelihatan menarik bagi anda, adalah wajar untuk bertanya-tanya sama ada perkhidmatan ini benar-benar berfungsi. Nasib baik untuk anda, kami juga ingin tahu! Kami menghabiskan masa berbulan-bulan untuk mengesan akaun Instagram dengan Snoopreport untuk memberikan ulasan terperinci ini berdasarkan penemuan sebenar.

Cara Menggunakan Snoopreport

Menggunakan Snoopreport adalah mudah. Yang perlu anda lakukan ialah menambahkan akaun yang ingin anda pantau dan mengakses laporan anda apabila tersedia.

Inilah cara anda menggunakan Snoopreport:

  1. Log masuk menggunakan kelayakan akaun anda.
  2. Papan pemuka Snoopreport anda akan muncul. Di bahagian atas klik 'Tambah Akaun'.
  3. Taipkan nama pengguna akaun yang ingin anda pantau. Kemudian, klik 'Semak'.
  4. Klik ‘Tambah Akaun’.
  5. Anda boleh membeli laporan dari masa lalu dengan mengklik pilihan tersebut. Atau tunggu sehingga tarikh yang disenaraikan untuk menarik laporan baru.
  6. Lihat suka, ikuti dan lain-lain akaun

Setelah menambahkan akaun, anda akan menerima laporan mingguan. Anda memiliki pilihan untuk membeli laporan dari masa lalu, seperti yang disebutkan di atas. Tetapi, anda juga dapat melihat laporan masa lalu sejak anda menambahkan akaun secara percuma.

Snoopreport akan memberi anda tarikh apabila laporan seterusnya tersedia. Yang perlu anda lakukan ialah mengklik salah satu akaun yang telah anda tambahkan, dan melihat tarikh di bahagian atas. Di sini, anda akan melihat bila laporan seterusnya tersedia.

Adakah Snoopreport berfungsi?

Berdasarkan ujian kami pada tahun 2021, Snoopreport memang menghasilkan maklumat penting yang tidak akan kami ketahui tanpa perkhidmatan tersebut. Kami mengikuti beberapa akaun dan cukup terkesan dengan jumlah maklumat terperinci yang kami terima. Mari kita pecahkan.

Apa yang ditunjukkan oleh Snoopreport?

Snoopreport memberitahu kami pengguna yang disukai, akaun yang disukai, interaksi hashtag, dan pengguna kegemaran. Ini juga memberi kita gambaran tentang bagaimana akaun interaktif dengan pengguna Instagram yang lain. Mari kita ambil Nasa, misalnya.

Instagram menunjukkan kepada kita bahawa Nasa membuat catatan dengan kerap. Halaman ini mempunyai lebih daripada 64 juta pengikut, tetapi hanya mengikuti 73 akaun lain. Instagram juga memberitahu pengguna yang kita ikuti bersama. Dalam contoh ini, kita dapat melihat bahawa Miley Cyrus, the Rock, dan salah seorang rakan peribadi kita juga mengikuti Nasa.

Sekarang, perbezaan antara apa yang ditunjukkan oleh Instagram kepada kami dan apa yang Snoopreport tunjukkan kepada kami adalah aktiviti peribadi akaun tersebut. Sebagai contoh, jika kita ingin mengetahui sama ada pengguna lain kemungkinan akan mengikuti kita kembali, kita dapat melihat akaun mana yang diikuti oleh profil sasaran kita.

Sekiranya kita menguruskan akaun Instagram yang serupa, kita dapat melihat hashtag dan akaun mana Nasa berinteraksi. Ini akan membantu kita mengembangkan akaun yang serupa dan serupa dengan mengetahui persaingan kita.

Secara keseluruhan, kami cukup kagum dengan maklumat yang diberikan Snoopreport.

Adakah Snoopreport Tepat?

Berdasarkan ujian kami, laporan yang kami terima sesuai dengan aktiviti yang kami lihat di Instagram. Sebagai contoh, mengikuti Nike, kita dapat melihat bahawa akaun jarang mengikuti atau berinteraksi dengan akaun pengguna lain.

Nike mempunyai pengikut dan catatan yang kerap. Tetapi perkara yang tidak dilakukan oleh akaun adalah sering berinteraksi dengan pengguna lain. Kami mengesan akaun Instagram dan membandingkan aktiviti yang kami lihat dengan laporan yang diberikan oleh Snoopreport. Kesimpulan kami adalah bahawa Snoopreport tepat.

Berkat laporan pada bulan Julai 2021 hingga Ogos 2021, kita dapat melihat bahawa Nike sering menggunakan tiga hashtag yang sama, mempunyai satu pengguna kegemaran, dan hanya menyukai dua siaran lain.

Snoopreport juga menunjukkan kepada kami dengan tepat siaran akaun yang berinteraksi. Menggulir ke bahagian bawah laporan, kami dapat melihat catatan yang paling popular dengan akaun sasaran kami.

Secara keseluruhan, Snoopreport tidak hanya memberikan maklumat yang tepat mengenai akaun sasaran kami, tetapi juga memberikan perincian yang sangat berguna mengenai aktiviti akaun tersebut.

Apakah Jenis Akaun Yang Boleh Dilacak Snoopreport?

Snoopreport memberikan pandangan penggunanya mengenai semua data yang tersedia untuk umum. Ini bermaksud bahawa anda boleh menjejaki akaun awam dengan mudah. Sama ada selebriti atau rakan, anda pasti akan melihat aktiviti pengguna secara menyeluruh sekiranya akaun mereka bersifat umum.

Walau bagaimanapun, anda tidak dapat melihat akaun peribadi atau maklumat peribadi.

Soalan Lazim

Kami telah memasukkan bahagian ini untuk menjawab beberapa soalan yang lebih kerap anda tanyakan mengenai Snoopreport.

Adakah ia sah?

Ya! Snoopreport benar-benar sah, dan juga beretika. Sebab kami mengatakan bahawa ini adalah maklumat yang anda terima dalam laporan tersedia untuk umum. Perkhidmatan ini tidak memberikan maklumat peribadi mengenai pengguna atau aktiviti akaun peribadi apa pun.

Berapa harganya?

Snoopreport menawarkan tiga rancangan harga untuk memenuhi keperluan setiap pengguna. The Pelan Peribadi hanya $ 4.99 / bln dan membolehkan pengguna mengesan dua akaun. Seterusnya, anda boleh melanggan Perniagaan kecil kecilan pelan membolehkan anda mengesan sepuluh akaun dengan harga $ 14,99 / bln. Terakhir, rancangan Profesional hanya $ 44.99 / bln, dan anda dapat mengikuti 100 akaun.