Cara Menukar Fail VCE ke PDF

Ramai di antara kita telah mengikuti kursus pensijilan IT sehingga kita dapat mengikuti ujian tersebut dan mendapatkan sijil yang diinginkan untuk membina kerjaya IT kita. Sebilangan besar syarikat menggunakan model ini untuk memperakui pekerja teknikal - Microsoft, Cisco, SeaChange, CompTIA, Nortel dan banyak lagi.

Cara Menukar Fail VCE ke PDF

Semua peperiksaan mengikuti format yang hampir serupa: anda duduk di hadapan komputer di bilik ujian dengan proctor peperiksaan, dan menjawab soalan pelbagai pilihan mengenai subjek pensijilan. Satu kesamaan yang terdapat dalam banyak ujian ini adalah mereka telah membina perisian Ujian Persijilan Visual dan menggunakan fail VCE. Terdapat komuniti yang berkembang maju untuk berkongsi peperiksaan ini agar orang dapat mempersiapkan diri untuk menghadapi peperiksaan ini.

Walau bagaimanapun, jika anda mendapat salinan peperiksaan, atau menjalani ujian praktik dalam format VCE, dan ingin membuat kajian lebih lanjut mengenai bahan peperiksaan, fail VCE tidak akan banyak digunakan untuk anda .

Untuk membaca fail peperiksaan ini, anda mesti mempunyai perisian Ujian Persijilan Visual, yang mahal - tidak berbaloi untuk pelaburan hanya untuk membaca beberapa ujian.

Tapi tunggu! Adakah anda tahu anda boleh menukar fail VCE ke fail Format Dokumen Portable (PDF)? Anda boleh! Dalam artikel panduan ini, saya akan membimbing anda melalui langkah-langkah untuk menggunakan alat yang tersedia secara meluas untuk menukar fail VCE ke fail PDF supaya anda dapat menggunakannya dengan mudah untuk belajar dan mempersiapkan diri untuk menghadapi ujian pensijilan IT.

penukar PDF doPDF

doPDF adalah alat penukaran PDF umum yang berfungsi dengan baik dalam hampir semua keadaan. Ditawarkan dalam versi percuma dan premium, alat ini membolehkan anda menukar, mencetak ke PDF, menukar PDF ke Microsoft Office dan helah yang lain.

Yang menjadikannya lebih berguna ialah sokongan untuk alat tambah. Salah satu alat tambah ini dipanggil VCE Designer dan itulah yang anda perlukan. Pilih versi percuma kedua aplikasi, buka fail VCE di VCE Designer dan pilih Print as doPDF.

Prosesnya boleh memakan masa agak lama bergantung pada ukuran fail dan beberapa pemformatan mungkin tidak kemas tetapi ia berjaya.

Penukar CutePDF

Cara menukar fail VCE ke PDF3

CutePDF Converter berfungsi dengan cara yang serupa dengan doPDF Converter. Ia adalah versi percuma dari penukar fail PDF komersial dan pencetak yang juga berinteraksi dengan sambungan seperti VCE Designer.

The CutePDF Converter Ia boleh menukar fail VCE ke PDF dan mencetaknya ke dokumen atau kertas yang anda perlukan. Sebagai aplikasi mandiri, CutePDF cukup bagus. Ia kecil, tidak mengambil terlalu banyak sumber dan mencetak PDF dengan baik.

Anda perlu memuat turun VCE Designer untuk menggunakannya dan kemudian mencetak PDF menggunakan CutePDF.

Penukar VCE ke PDF

Saya belum mencuba penukar VCE ke PDF tetapi saya melihatnya disemak di laman web teknologi lain dan maklum balas positif. Perisian ini adalah perisian percuma tetapi anda perlu melengkapkan borang tawaran pemasaran agar tidak dibenarkan memuat turun program.

Cukup pilih salah satu daripadanya dan gunakan alamat e-mel sekali pakai dan perincian palsu untuk dilengkapkan. Setelah selesai menghantar borang, kotak muat turun akan diaktifkan. Aplikasi ini kelihatan mudah digunakan, cukup pilih fail VCE, pilih jenis output, dan tekan Convert.

Tukar VCE ke PDF

Cara menukar fail VCE ke PDF2

Tukar VCE ke PDF bukan sahaja mempunyai nama yang cukup jelas, tetapi juga alat yang serba lengkap yang menjadikan penukaran fail menjadi mudah. Walau bagaimanapun, laman web ini mengenakan $ 3,99 setiap penukaran. Anda memuat naik fail, memberikan alamat e-mel anda, membayar yuran dan fail yang anda ubah akan dihantar melalui email kepada anda dalam masa 12 jam. Saya belum menggunakan laman web ini, kerana ada pilihan percuma lain, tetapi ulasan kelihatan positif sehingga mungkin patut dicuba.

Penukar VCEPlus VCE ke PDF

VCEPlus agak rumit untuk digunakan tetapi menyelesaikan tugas menukar fail VCE ke fail PDF dan VCEPLUS adalah percuma.

Halaman Utama VCE Plus

Untuk menukar fail VCE ke PDF, pertama-tama anda perlu memuat naik fail ke penyimpanan awan. Kemudian anda perlu menghantar pautan ke pentadbir di VCEPlus. Pentadbir kemudian menukar ke PDF dan menghantar fail kepada anda melalui e-mel. Proses penukaran memerlukan masa sehingga 24 jam. Laman web ini kemudian menyenaraikan fail yang mereka ubah untuk anda di laman web mereka sendiri untuk dibeli / digunakan oleh orang lain, iaitu bagaimana mereka menghasilkan wang mereka.

Anda perlu menyemak laman web mereka terlebih dahulu jika anda mencari teks peperiksaan, ujian latihan, masalah otak atau apa sahaja untuk peperiksaan IT utama, kerana VCEPlus mempunyai ratusan dari mereka di laman web ini. Sebilangannya percuma sementara yang lain memerlukan wang tetapi disertakan dengan salinan fail VCE dan Pemain VCE untuk mendapatkan pengalaman peperiksaan yang paling realistik.

Tukar VCEC

Halaman utama VCEConvert

Sekiranya anda mempunyai beberapa dolar untuk dibelanjakan dan mahukan versi PDF fail VCE anda dalam masa kurang dari 15 minit, lihat VCEConvert. Walaupun anda dikenakan, pada saat mencetak, $ 4,99- $ 7,99 untuk penukaran, anda dapat melakukan maksimum 3 file sekaligus dan akan menerima pengembalian dana jika ada masalah.

Lihat apa yang mereka tawarkan jika masa adalah faktor untuk anda.

Menukar fail VCE ke PDF cukup mudah apabila anda tahu caranya. Sekiranya anda tidak tahu di mana mencari untuk mendapatkan fail yang sudah ditukar ke PDF atau mengambil ujian khusus yang tidak mempunyai fail VCE yang sudah ditukar, ini adalah pilihan terbaik anda. Sebilangan besar perisian yang disenaraikan sendiri cukup bagus dan membuat kerja pendek untuk digandakan sebagai penukar VCE.

Sekiranya artikel ini berguna, anda mungkin ingin mempelajari cara memasukkan fail PDF ke dalam dokumen Word.

Adakah anda tahu cara lain untuk menukar fail VCE ke PDF? Sekiranya ada, sila tinggalkan komen di bawah!