Cara Memperoleh Kosmetik di Team Fortress 2

Semua kelas di Team Fortress 2 mempunyai kostum lalai, tetapi bagaimana jika anda ingin membezakan diri anda dengan pemain lain? Nasib baik, Valve mengeluarkan kosmetik sejak 1 April 2009, dan kosmetik hanya menjadi lebih maju dan bervariasi. Hari ini, kosmetik reka bentuk komuniti telah ditambahkan ke dalam permainan.

Cara Memperoleh Kosmetik di Team Fortress 2

Sekiranya anda tidak pasti cara mendapatkan kosmetik ini, anda sudah sampai di tempat yang betul. Anda akan mengetahui semua tentang kosmetik Team Fortress 2 dan cara membuatnya. Kami juga akan menjawab beberapa soalan yang berkaitan dengan topik tersebut.

Sebelum kita mengetahui kaedah mendapatkan kosmetik, kita mempunyai beberapa maklumat untuk anda perhatikan.

Apakah Item Kosmetik?

Pada mulanya, kosmetik di Team Fortress 2 dilabel sebagai "Topi" dan "Pelbagai Item", tetapi sejak jenis kosmetik telah diperluas, Valve mengklasifikasikan semula istilah tersebut. Kosmetik adalah barang yang boleh dilengkapkan pada salah satu daripada tiga slot kosmetik di skrin muat. Terdapat banyak jenis kosmetik, dan anda tidak dibenarkan melengkapkan jenis yang bertentangan.

Kini terdapat 1,608 item kosmetik dalam permainan. Daripada jumlah itu, 109 adalah kualiti Vintage, 189 adalah pelik, 290 adalah asli, dan 78 adalah kualiti Pemungut. Sebagai tambahan kepada kualiti ini, 1,056 daripadanya dapat dicat dalam 29 warna dengan penggunaan Paint Cans.

Barang-barang kosmetik ini boleh didapati dengan pelbagai kaedah. Sebahagian daripadanya tidak dapat diperdagangkan, sementara yang lain dapat dibeli secara bebas di pasar. Cara mendapatkan pelbagai kosmetik adalah:

 • Pencapaian

 • Item jatuh

 • Membeli mereka dari Kedai Mann Co.

 • Kerajinan

 • Berniaga

 • Membuka Peti Bekalan

Item kosmetik ini biasanya tidak memberi kelebihan kepada pemain semasa permainan. Namun, sebilangan kecil dari mereka berpotensi memberikan lokasi anda kerana mereka mengeluarkan suara. Ini termasuk Bootie Time dan Elf Care Provider.

Cara lain untuk membuat kosmetik memberi kelebihan kepada anda adalah dengan melengkapkan Horseless Headless Horsemann's Head dan Saxton Hale Mask. Kedua-duanya membuat anda kebal terhadap ejekan Boo dari Horseless Headless Horsemann.

Selain kesan khusus dan tidak praktikal ini, kosmetik umumnya membolehkan anda membezakan diri anda dengan pemain lain. Mereka tidak memberi anda kelebihan praktikal.

Terdapat beberapa barang kosmetik yang hanya berfungsi semasa percutian atau acara. Oleh itu, mereka tidak berguna di luar hari ini dan tidak dapat dilengkapkan.

Senarai Barangan Kosmetik

Menyenaraikan semua barang kosmetik adalah di luar ruang lingkup artikel ini. Walau bagaimanapun, kami akan menyenaraikan beberapa kategori kosmetik yang dibahagikan kepada. Untuk senarai lengkap, sila klik di sini.

Pelbagai jenis kosmetik termasuk:

 • Senjata

 • Tatu Lengan

 • Belakang

 • Janggut

 • Tali pinggang

 • Item Terapung yang Tidak Dihentikan

 • Telinga

 • Muka

 • Kaki

 • Baju

 • Cermin mata

 • Bom tangan

 • Kulit Kepala

 • Bahu Kiri

 • Kanta

 • Pingat

 • Kalung

 • Seluar

 • Bahu Kanan

 • Baju

 • Lengan

 • Seluruh Ketua

Ada banyak lagi yang boleh anda perolehi, yang boleh anda periksa di sini. Dengan begitu banyak pilihan, anda mempunyai pilihan tanpa henti untuk menyesuaikan penampilan anda.

Sekarang, mari kita lihat beberapa kaedah untuk mendapatkan kosmetik di Team Fortress 2.

Dapatkan Kosmetik dengan Membuat Kraf

Salah satu kaedah termudah untuk mendapatkan kosmetik tanpa membelanjakan wang sebenar adalah dengan menggunakan sistem pembuatan. 428 barang kosmetik tergolong dalam kategori barang buatan. Untuk membuat item, anda perlu mempunyai akaun Premium, yang memberi anda akses ke semua Blueprints.

Inilah cara anda membuat kosmetik di Team Fortress 2:

 1. Lancarkan Team Fortress 2.
 2. Pilih "Item" dari menu utama.

 3. Di tab Loadout, pilih pilihan "Crafting", yang diwakili oleh landasan.

 4. Cari cetak biru kosmetik yang ingin anda hasilkan.

 5. Buat semua bahan prasyarat yang diperlukan untuk barang kosmetik anda.

 6. Setelah selesai, buat barang kosmetik itu sendiri.

 7. Lengkapkan barang kosmetik baru anda di skrin Loadout.

Oleh kerana terdapat banyak jenis barang kosmetik, kami hanya memberi anda panduan umum. Permainan ini akan memberitahu anda tentang apa yang perlu anda buat, jadi duduklah dan ikuti arahannya.

Cara Mendapatkan Item Kosmetik dengan Berdagang

Sama seperti membuat, anda perlu menjadi pemain Premium Team Fortress 2 untuk berdagang. Sekiranya tidak, anda boleh membeli keahlian atau menukarnya.

Untuk berdagang barang kosmetik dengan pemain lain, ikuti langkah berikut:

 1. Tambahkan orang yang anda mahu berdagang dengan di Steam sebagai rakan.
 2. Klik kanan nama pengguna mereka di senarai Rakan atau tetingkap sembang anda.

 3. Pilih "Undang untuk Berdagang" atau terima permintaan perdagangan dari orang tersebut.

 4. Tambahkan item yang ingin diperdagangkan ke kotak "Penawaran Anda".

 5. Kaji barang dagangan di kedua-dua belah pihak.
 6. Pilih "Buat Perdagangan" apabila anda bersetuju dengan syarat perdagangan.

 7. Item akan berada di inventori anda dengan segera.

Tidak semua item boleh diperdagangkan, dan anda mungkin perlu memeriksa apakah item tertentu termasuk dalam kategori ini. Anda juga harus memastikan bahawa anda membuat perdagangan yang adil melainkan hanya rakan yang memberikan barang dengan harga yang murah.

Cara Mendapatkan Barang Kosmetik dengan Membeli Mereka

Terdapat beberapa tempat di mana anda boleh membeli barang kosmetik. Mann Co. Store adalah pilihan dalam permainan, tetapi ini bukan tempat terbaik untuk berdagang. Sebaliknya, banyak pemain mengesyorkan laman web pihak ketiga untuk membeli barang dengan harga yang berpatutan.

Yang mengatakan, ada beberapa kosmetik yang hanya boleh didapati di Mann Co. Store. Mereka kebanyakan adalah promosi untuk permainan Steam lain yang juga dapat diperdagangkan dengan pemain lain. Barang khas ini boleh dibeli dari Mann Co. Store:

 • Total War: SHOGUN 2
 • Deus Cth. Revolusi Manusia
 • Pek QUAKECON

Anda memerlukan kaedah pembayaran yang sah seperti PayPal atau kad kredit untuk membeli kosmetik anda. Periksa sama ada laman web menyokong kaedah pembayaran pilihan anda sebelum membeli.

Juga berhati-hati untuk memeriksa sama ada laman web yang tidak disenaraikan di atas adalah sah. Memeriksa harga barang di pelbagai laman web juga merupakan kaedah terbaik untuk menjimatkan wang. Tidak ada komitmen jika anda hanya melayari.

Peti Bekalan Terbuka

Mann Co. Supply Crates adalah antara banyak ganjaran rawak yang dapat diberikan oleh sistem penurunan item kepada anda. Untuk setiap 30 hingga 70 minit anda bermain, rata-rata sekitar 50 minit, anda boleh mendapat ganjaran dalam bentuk item. Item tersebut mungkin berupa barang kosmetik atau Peti Persediaan dengan peluang untuk menghasilkan barang kosmetik lain.

Untuk memenuhi syarat penurunan item, anda mesti memenuhi syarat berikut:

 • Main di pelayan selamat VAC.
 • Balas pemberitahuan dalam permainan tanpa menggunakan perisian lain.
 • Hanya satu contoh Team Fortress 2 berjalan.
 • Tidak berada dalam mod teks.

Apabila anda mencapai had mingguan, anda tidak akan mendapat ganjaran lagi untuk mengelakkan penurunan item yang berlebihan. Tidak kira apa yang anda lakukan, anda hanya boleh mendapatkan jumlah yang telah ditetapkan oleh Valve.

Sekiranya anda mendapat Mann Co. Supply Crate, anda perlu membeli Kunci untuk membukanya. Mereka boleh dibeli dari Kedai Mann Co. atau laman web pihak ketiga. Setiap kunci hanya boleh digunakan sekali.

Pencapaian

Item kosmetik tertentu hanya dapat dibuka dengan menyelesaikan pencapaian dalam permainan. Ini tidak boleh diperdagangkan dan anda mesti mengikuti arahan untuk surat tersebut. Sebaik sahaja anda menyelesaikan pencapaian, anda boleh segera mencari barang kosmetik di inventori anda.

Soalan Lazim Tambahan

Bolehkah Topi Digunakan secara Percuma untuk Bermain?

Sekiranya anda berjaya mendapatkan barang kosmetik melalui pencapaian yang berjaya, seperti topi, maka anda boleh melengkapkannya. Walau bagaimanapun, anda tidak akan dapat memperdagangkan atau memperoleh lebih banyak barang kosmetik dari sistem penurunan item tanpa akaun premium. Oleh kerana sekatan ini, anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan keahlian premium.

Apakah Item Kosmetik Paling Mahal?

Sehingga 2018, barang kosmetik yang paling mahal adalah Kapten Pasukan Pembakar yang Tidak Biasa. Ia bernilai $ 6,695, dan sejak beberapa tahun kebelakangan ini harganya meningkat.

Itu Aksesori Hebat!

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan barang-barang kosmetik Team Fortress 2, dan kami mengesyorkan untuk menjadikan diri anda akaun premium. Dengan cara itu, anda boleh berniaga dan mendapatkan tetesan kosmetik secara rawak untuk isi hati anda.

Apakah perdagangan kosmetik terbaik anda? Berapa banyak yang telah anda belanjakan untuk barangan kosmetik? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.