Kategori: Hiburan

Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast

Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui 20 aplikasi Chromecast Terbaik tahun 2016 Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast Cara menggunakan Chromecast untuk mencerminkan skrin anda Cara menggunakan Chromecast untuk bermain permainan Cara menggunakan Chromecast untuk streaming audio Cara Mematikan Chromecast Anda Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast Cara menggunakan Chromecast tanpa Wi-Fi Cara menetapkan semula Chromecast anda Petua dan trik Chromecast Semua model Chromecast memberikan resolusi 1080p tetapi setiap versi berbeza dengan spesifikasi lain.
Cara Menggunakan Chromecast untuk Bermain Permainan di TV Anda

Cara Menggunakan Chromecast untuk Bermain Permainan di TV Anda

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui 20 aplikasi Chromecast Terbaik tahun 2016 Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast Cara menggunakan Chromecast untuk mencerminkan skrin anda Cara menggunakan Chromecast untuk bermain permainan Cara menggunakan Chromecast untuk streaming audio Cara Mematikan Chromecast Anda Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast Cara menggunakan Chromecast tanpa Wi-Fi Cara menetapkan semula Chromecast anda Petua dan trik Chromecast Fakta yang sedikit diketahui mengenai Chromecast adalah, selain streaming video dan audio ke dalamnya, juga memungkinkan
Cara Menambah Artis dalam Muzik YouTube

Cara Menambah Artis dalam Muzik YouTube

Pada tahun 2015, Google bergabung dengan Spotify dan Apple Music dengan perkhidmatan streaming mereka sendiri. YouTube Music adalah aplikasi hebat yang dilengkapi dengan dua rancangan langganan: percuma dan berbayar. Setelah log masuk, anda mendapat akses ke Muzik Google Play dan pustaka muzik dan video YouTube yang tidak berkesudahan.
Cara Menambah Peranti di Google Play

Cara Menambah Peranti di Google Play

Artikel Dikemas kini pada 16 Ogos 2021, untuk menggambarkan perincian terkini mengenai penambahan peranti ke Google Play.Menambah peranti ke Google Play adalah mudah, dan anda boleh melakukannya di banyak peranti. Malah peranti iOS boleh menggunakan Google Play. Namun, mereka tidak dapat menggunakan Permainan Google Play, yang eksklusif untuk perangkat Android dan Chrome OS.
Cara Menambah Emosi di Twitch

Cara Menambah Emosi di Twitch

Emot adalah seperti bahasa rasmi Twitch. Tidak seperti kebanyakan gif dan emoji, mereka unik untuk platform dan tidak dapat digunakan untuk aplikasi lain.Anda boleh menggunakannya untuk berkeliaran di ruang sembang atau menunjukkan sokongan untuk rakan pencipta. Ini juga merupakan kaedah yang baik untuk menjadikan saluran anda menonjol dan mendapatkan lebih banyak pelanggan.
Bagaimana Menambah Amazon Fire Stick anda ke TV Samsung

Bagaimana Menambah Amazon Fire Stick anda ke TV Samsung

Penstriman video perlahan-lahan menjadi cara paling popular di dunia untuk menonton TV. Dengan pelbagai alat, pengguna dapat mengakses perkhidmatan penstriman seperti Netflix, Amazon Prime, Hulu, dan banyak lagi.Di antara alat ini, Fire Stick Amazon adalah salah satu yang paling popular. Ia mudah digunakan, dan anda boleh memasangkannya dengan hampir semua TV.
Cara Menambah Muzik ke Video Saya dengan Klip Apple

Cara Menambah Muzik ke Video Saya dengan Klip Apple

Sejauh penciptaan kandungan, video adalah salah satu cara terbaik untuk mengekspresikan diri atau memberitahu orang lain apa yang berlaku di sekeliling anda. Sekiranya gambar bernilai seribu perkataan, maka bayangkan berapa nilai video. Salah satu bahagian terpenting dari mana-mana rakaman video untuk media sosial ialah muzik yang menambahkan audio ke klip anda dapat membezakannya.
Cara Menambah Ahli Keluarga ke Apple Music

Cara Menambah Ahli Keluarga ke Apple Music

Salah satu perkara hebat mengenai Apple Music adalah pilihan untuk berkongsi langganan anda. Dengan mendaftar Keahlian Keluarga, anda dan orang tersayang dapat menggunakan rancangan yang sama dengan pelbagai ID Apple. Yang mesti anda buat ialah menubuhkan kumpulan Family Sharing dan mengajak mereka untuk bergabung.
Cara Menambah Fail Tempatan ke Spotify

Cara Menambah Fail Tempatan ke Spotify

Anda bukan sahaja dapat mengalirkan muzik di Spotify pada waktu dan tempat tertentu, tetapi anda juga mempunyai pilihan untuk menambahkan fail tempatan ke senarai main Spotify anda. Ciri unik ini menjadikan Spotify sebagai aplikasi muzik dengan mana anda dapat mengalirkan lagu baru yang tidak terhitung jumlahnya dan menambahkan kegemaran anda sendiri dari komputer anda untuk membuat senarai main peribadi yang sesuai.
Cara Menambah Roku ke Samsung Smart TV

Cara Menambah Roku ke Samsung Smart TV

Sebagai salah satu peranti penstriman paling popular di luar sana, pemain dan TV Roku adalah pilihan biasa bagi banyak pita. Permainan televisyen sedang dalam proses untuk berubah menjadi sesuatu yang lebih sesuai untuk gaya hidup "rumah pintar". Manusia moden rata-rata ingin mempunyai akses ke kandungan video apa pun yang mereka mahukan, kapan pun mereka mahu.
Cara Menambah Sarikata dalam Pemain Media VLC

Cara Menambah Sarikata dalam Pemain Media VLC

Ketika menonton video atau mendengarkan muzik di komputer atau melalui aliran internet, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada VLC, platform video sumber terbuka yang memudahkan untuk memainkan semula semua jenis fail yang mungkin anda simpan di peranti anda. VLC berfungsi di hampir semua platform yang dapat dibayangkan, dari Windows dan Mac, Android hingga iOS, dan juga sokongan untuk distro Linux seperti Ubuntu.
Cara Menambah Sarikata ke Kodi

Cara Menambah Sarikata ke Kodi

Dengan jumlah kandungan yang dapat dimainkan oleh Kodi, baik melalui internet dan dengan streaming dari rangkaian atau storan tempatan anda, jelas bahawa Kodi adalah salah satu platform terbaik yang boleh anda pilih untuk keperluan media anda, seperti pengganti Windows yang pernah aktif Pusat media. Dengan populariti Kodi, ada kemungkinan banyak pengguna memerlukan atau menginginkan sari kata.
Cara Menggunakan Airplay dengan Chromecast - Semua Yang Perlu Anda Ketahui

Cara Menggunakan Airplay dengan Chromecast - Semua Yang Perlu Anda Ketahui

Pada hari ini, orang biasa mempunyai pelbagai jenis peranti. Dari komputer riba ke komputer meja hingga telefon pintar hingga tablet hingga jam pintar dan juga rumah pintar, tidak biasa bagi orang untuk mempunyai lebih banyak teknologi daripada yang dapat mereka senaraikan dengan mudah. Oleh itu, anda akan berfikir bahawa semua peranti ini akan lebih serasi antara satu sama lain, untuk menyenangkan pengguna.
AirPod Terus Berhenti - Penyelesaian untuk Masalah Umum

AirPod Terus Berhenti - Penyelesaian untuk Masalah Umum

Sekiranya salah satu atau kedua AirPod anda keluar dari telinga anda, muzik akan berhenti dimainkan secara automatik. Tetapi apa yang berlaku jika AirPod anda berhenti sejenak walaupun masih di telinga anda? Nasib baik, masalah yang mengecewakan ini dapat diselesaikan dengan mudah.Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda mengapa AirPod anda berhenti sejenak, dan memberikan kemungkinan penyelesaian agar anda dapat kembali mendengarkan muzik tanpa gangguan dalam masa yang singkat.
Cara Memasang Kodi pada Firestick

Cara Memasang Kodi pada Firestick

Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV 9 tambahan Kodi terbaik 7 kulit Kodi terbaik Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick Cara menggunakan Kodi 5 VPN terbaik untuk Kodi 5 kotak Kodi terbaik Cara memasang Kodi ke Chromecast Cara memasang Kodi pada TV Android Cara memasang Kodi pada Android Cara mengemas kini Kodi Cara menghentikan penyangga Kodi Cara membuang binaan Kodi Adakah Kodi Sah?
Apa yang Perlu Dilakukan jika Amazon Firestick anda Tidak Dapat Mendapatkan Alamat IP

Apa yang Perlu Dilakukan jika Amazon Firestick anda Tidak Dapat Mendapatkan Alamat IP

Amazon Firestick adalah peranti pintar dan mampu melakukan banyak perkara tetapi tanpa sambungan tanpa wayar, tidak banyak. Ini adalah peranti berkemampuan internet yang kekuatannya berasal dari akses ke jaring. Tanpa sambungan, ia hanyalah kotak hitam kecil. Jadi apa yang boleh anda lakukan sekiranya Amazon Firestick anda tidak dapat memperoleh alamat IP?
Tongkat TV Amazon Fire Stuck Zoomed - Cara Menyahzum

Tongkat TV Amazon Fire Stuck Zoomed - Cara Menyahzum

Menurut peti surat TechJunkie, skrin Amazon Fire Stick yang tersekat ketika diperbesar adalah perkara biasa. Ditambah sebagai sebahagian dari rangkaian fitur aksesibilitas, zoom membolehkan anda memperbesar sebahagian skrin anda untuk menjadikan teks lebih jelas dan lebih besar. Apa yang seharusnya berlaku ialah anda memperbesar, membaca teks dan kemudian mengembalikan layar ke ukuran normal.
Amazon Terus Mengeluarkan Saya - Apa yang Perlu Dilakukan?

Amazon Terus Mengeluarkan Saya - Apa yang Perlu Dilakukan?

Ramai orang mengeluh kerana selalu keluar dari akaun Amazon mereka. Adakah anda salah seorang dari mereka? Jangan risau, masalah ini kebanyakannya bersifat sementara dan ia dapat diselesaikan. Masalahnya mungkin tidak berlaku di Amazon.Anda mungkin perlu mencuba beberapa pembaikan untuk penyemak imbas anda sebelum membuatnya berfungsi dengan betul.
Petua dan Trik TV Api Amazon: Sembilan Ciri Tersembunyi mengenai Streamer TV Amazon

Petua dan Trik TV Api Amazon: Sembilan Ciri Tersembunyi mengenai Streamer TV Amazon

Amazon Fire TV (Generasi ke-2) adalah kotak yang direka ramping yang dihentikan pada tahun 2018, digantikan dengan Fire TV Stick yang terus berkembang (kebanyakannya disebabkan oleh kejayaan Fire TV Stick Generasi ke-2 2016). Amazon juga menjual Fire Cube dan model gaya loket yang dijual sebelumnya. Hari ini, anda mendapat beberapa pilihan Amazon Fire TV Stick dari Classic hingga 4K, dan petua dan trik yang dibincangkan di sini semestinya sesuai untuk mana-mana versi Fire TV, Fire TV Stick, Fire Cube, dan loket Fire.
Cara Membatalkan Netflix: Hentikan Langganan Netflix Anda di iPhone, iPad, Android, dan Dalam Talian

Cara Membatalkan Netflix: Hentikan Langganan Netflix Anda di iPhone, iPad, Android, dan Dalam Talian

Apa itu Netflix?: Semua yang perlu anda ketahui mengenai perkhidmatan langganan TV dan filem Tayangan baru terbaik di Netflix pada bulan Ogos Rancangan TV terbaik di Netflix Filem terbaik di Netflix untuk ditonton SEKARANG Kandungan terbaik di Netflix pada bulan Ogos Netflix Originals terbaik untuk ditonton SEKARANG Dokumentari Netflix terbaik Cara mendapatkan Netflix Amerika di UK Cara mencari kategori tersembunyi Netflix Cara menghapus sejarah tontonan Netflix anda Cara mengeluarkan peranti dari Netflix Cara menonton Netflix dalam Ultra HD Petua dan trik Netflix Bagaimana untuk me
Enam Petua dan Trik Kodi Terbaik: Ada XMBC? Cuba Tweaks Ini Pertama

Enam Petua dan Trik Kodi Terbaik: Ada XMBC? Cuba Tweaks Ini Pertama

Kodi adalah streamer yang hebat, tetapi dengan beberapa tweak dan tambahan, ia dapat menjadi cara utama untuk menonton dokumentari, rancangan TV, filem, dan sukan. Sekiranya anda baru memuat turun Kodi dan ingin segera memperbaikinya, berikut adalah senarai petua dan trik untuk XMBC.Harap maklum bahawa banyak alat tambahan mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi, dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah.
Apple Music: Cara Menambah Rakan

Apple Music: Cara Menambah Rakan

Apple Music lebih daripada sekadar perkhidmatan streaming - ia juga merupakan platform yang bagus untuk bersosialisasi ringan antara peminat muzik. Setelah membuat profil, anda boleh mula mengikuti rakan anda dan melihat apa yang mereka dengarkan. Lebih daripada itu, anda boleh membuat senarai main kolaboratif dan berkongsi lagu kegemaran anda.
Cara menyediakan Kodi PVR pada Windows

Cara menyediakan Kodi PVR pada Windows

Kodi mungkin adalah cara terbaik untuk mengalirkan kandungan dari cakera keras atau internet, tetapi juga dapat dikonfigurasi untuk menampilkan saluran digital dan analog terestrial. Dan, kerana Kodi boleh dipasang pada komputer riba Windows atau PC Windows anda, ia juga akan berfungsi sebagai PVR - membolehkan anda menonton dan merakam apa sahaja yang anda suka.
2017 Wrapped: Spotify mengungkapkan tahun anda dalam muzik - bagaimana mendapatkan laporan 2017Wrapped anda

2017 Wrapped: Spotify mengungkapkan tahun anda dalam muzik - bagaimana mendapatkan laporan 2017Wrapped anda

Secara teknikal, masih ada beberapa minggu lagi hingga akhir 2017 tetapi itu belum menghentikan Spotify untuk melonjak pada Tahun Baru dengan ulasan Tahun dalam Muziknya.Seperti tahun-tahun sebelumnya, aplikasi streaming telah menunjukkan artis, trek dan genre mana yang paling banyak ditayangkan selama 12 bulan terakhir di seluruh platform, serta membuat senarai main individu yang disesuaikan untuk setiap pengguna.
Apple Music: Cara Menambah ke Perpustakaan

Apple Music: Cara Menambah ke Perpustakaan

Apple Music adalah salah satu platform terbesar untuk mendengar muzik. Ia hadir pada semua produk Apple sebagai perkhidmatan yang mudah. Salah satu perkara terbaik mengenai Apple Music ialah kemampuan membina perpustakaan peribadi.Sekiranya anda tidak tahu bagaimana proses menambahkan muzik ke perpustakaan anda berfungsi, anda beruntung.
Apple Music: Cara Memuat turun Semua Lagu

Apple Music: Cara Memuat turun Semua Lagu

Idea di sebalik Apple Music adalah membiarkan anda mempunyai semua trek kegemaran anda yang berguna dan bersedia untuk streaming. Dengan cara ini, anda dapat mendengar semua muzik yang anda suka tanpa mengisi simpanan peranti anda.Namun, kadangkala lebih mudah untuk memuat turun muzik ke telefon anda, terutamanya jika anda pergi ke suatu tempat tanpa sambungan internet yang stabil.
Cara Melihat Lagu Main Paling Banyak Dimainkan di Apple Music

Cara Melihat Lagu Main Paling Banyak Dimainkan di Apple Music

Replay adalah ciri terbaru Apple Music. Ia membolehkan anda melihat lagu yang paling banyak anda mainkan sepanjang tahun. Walaupun serupa dengan senarai main Dibungkus Spotify, Mainan Apple Music membolehkan anda melihat lagu yang paling banyak dimainkan pada bila-bila masa yang anda mahukan. Anda boleh mengakses senarai main ini dengan peranti yang berbeza, dan hanya memerlukan beberapa saat.
Cara Mengarkibkan Siaran Anda di Twitch

Cara Mengarkibkan Siaran Anda di Twitch

Dengan semua kandungan yang ada di Twitch, tidak menghairankan bahawa pengguna ingin mengambil sebahagian daripada kandungan mereka di luar talian, baik untuk menonton kemudian atau bekerja dengannya dalam program penyuntingan video.Nasib baik, bergantung pada tahap keahlian anda, anda dapat mengarkibkan video anda untuk jangka masa yang tetap selepas siaran.
Ulasan Asus VivoBook X200CA

Ulasan Asus VivoBook X200CA

Gambar 1 dari 5 £ 290 Harga semasa dikaji Menyusun komputer riba anggaran adalah tindakan penyeimbangan yang sukar pada masa-masa terbaik, dan Asus VivoBook X200CA adalah salah satu percubaan syarikat yang paling bercita-cita tinggi. Mengikuti jejak VivoBook S200E yang sangat baik, VivoBook X200CA menurunkan harganya kepada £ 290 dengan membuat beberapa kompromi kecil namun ketara.
Sky Soundbox: Tarikh pengeluaran, harga dan spesifikasi

Sky Soundbox: Tarikh pengeluaran, harga dan spesifikasi

Apakah Kotak Suara Langit?Televisyen semakin lama semakin nipis. Itu adalah perkara yang baik, kerana cuba memasang CRT akan kelihatan sangat konyol, dan paling teruk pada saat gegaran otak. Walaupun begitu, kualiti suara cenderung tidak rata - terutamanya bass. Bar bunyi menyelesaikan masalah ini: kotak khusus yang terletak di bawah TV dan memberikan anda audio yang lebih hebat.
Cara Menyalin Video YouTube Secara Automatik

Cara Menyalin Video YouTube Secara Automatik

Untuk meningkatkan kedudukan SEO anda atau untuk menjadikan video YouTube anda lebih mudah diakses, anda mungkin ingin mengetahui cara menyalinnya.Dalam artikel ini, kami akan menjelaskan cara menyalin video anda secara automatik dan mengedit transkripsi di YouTube. Selain itu, kami akan menunjukkan kepada anda cara membuat transkrip video yang tepat menggunakan alat pihak ketiga.
Memperbaiki port pengecas bengkok pada telefon pintar

Memperbaiki port pengecas bengkok pada telefon pintar

Sekiranya anda mempunyai port pengecas yang bengkok pada telefon pintar, anda boleh memperbaiki port pengecasan USB untuk menyelesaikan masalah anda.Untuk Samsung Galaxy S5, S4, S4 atau model Samsung lain yang tidak akan dicas atau mempunyai pengecas bengkok yang tidak mengecas telefon pintar anda, mudah untuk memperbaiki pengecas USB.
Cara Batch Menukar Fail Media dalam VLC

Cara Batch Menukar Fail Media dalam VLC

Berbagai jenis fail media yang tersedia untuk PC, komputer riba, dan peranti mudah alih adalah berkat dan kutukan. Sangat bagus kerana setiap ceruk khusus di luar sana mempunyai format yang tersedia untuk mengoptimumkannya untuk dimainkan semula pada semua peranti yang kami bawa bersama, tetapi juga mengerikan kerana sesekali anda menjumpai fail video yang tidak akan dimainkan peranti khas anda.
Menggunakan Kawalan Ibu Bapa Untuk Menyekat Tayangan Di Netflix

Menggunakan Kawalan Ibu Bapa Untuk Menyekat Tayangan Di Netflix

Perkhidmatan penstriman seperti Netflix memahami bahawa lebih daripada satu ahli keluarga sering menonton kandungan di rumah. Anggota keluarga tersebut mempunyai minat yang sangat berbeza. Walaupun ini sering kali menjadi persoalan - seperti ketika anda dan orang penting anda menganggap komedi yang berbeza lucu - anak-anak yang lebih muda juga sering menggunakan akaun Netflix yang sama dengan ibu bapa mereka.
Cara Menyekat Iklan YouTube di Roku

Cara Menyekat Iklan YouTube di Roku

Sekiranya anda mempunyai Roku, anda mungkin sudah mengetahui semua kekurangannya. Ini adalah peranti penstriman yang hebat, tetapi harganya mahal. Tanpa mengalahkan semak-semak, ia mempunyai terlalu banyak iklan. Ada iklan di layar utama, ada jeda iklan jika anda menonton saluran TV, dan tentu saja, ada iklan di YouTube.
Cara Menyekat YouTube di Nintendo Switch

Cara Menyekat YouTube di Nintendo Switch

Nintendo Switch menjadi platform yang semakin popular dengan anak muda. Terutamanya, kerana antara muka intuitif dan kemudahan penggunaannya.Namun, ini juga memudahkan kanak-kanak mengakses kandungan yang tidak sesuai. YouTube menjadi kaedah yang paling menonjol untuk melakukannya.Oleh itu, banyak pengguna mengemukakan soalan yang sama - Bagaimana cara menyekat YouTube di Nintendo Switch?
Cara Menyekat YouTube di Kindle Fire

Cara Menyekat YouTube di Kindle Fire

Ya, kita semua tahu betapa mudahnya kecanduan video YouTube dan menghabiskan berjam-jam terpaku pada Kindle Fire anda. Nasib baik, mudah untuk menyekat YouTube atau aplikasi lain di Kindle Fire dan pergi kalkun sejuk untuk sementara waktu.Selain itu, menyekat YouTube boleh menjadi cara yang baik untuk mengelakkan anak-anak anda bermain video.
Cara Menyekat YouTube pada Peranti Roku

Cara Menyekat YouTube pada Peranti Roku

Banyak isi rumah memilih Roku sebagai peranti streaming lalai mereka. Roku moden dan unik, jauh dari peranti tradisional. Oleh itu, kawalan ibu bapa berfungsi sedikit berbeza.Menyekat saluran adalah mudah, tetapi tidak begitu intuitif seperti yang anda harapkan. Untuk itu, anda boleh membaca tentang langkah terperinci yang perlu anda lakukan untuk menyekat saluran seperti YouTube pada peranti Roku dalam artikel ini.
Apa itu trypophobia dan mengapa di Bumi sangat takut pada lubang?

Apa itu trypophobia dan mengapa di Bumi sangat takut pada lubang?

Gambar 1 daripada 16Berita buruk. Anda mungkin menghidap trypophobia. Adakah anda pernah merasa takut dengan bahagian dalam bar Wispa, cawan biji bunga teratai atau bahkan skrin utama di Apple Watch?Ribuan orang mengaku menderita trypophobia, suatu keadaan yang tidak wujud secara rasmi. Teruskan membaca untuk mengetahui apa itu, dan apa yang kita tahu mengenainya sehingga kini .
Adakah Pencetak Brother Sesuai dengan AirPrint?

Adakah Pencetak Brother Sesuai dengan AirPrint?

Teknologi baru membolehkan anda mencetak foto, dokumen, dan halaman web, serta mengimbasnya, menggunakan sambungan internet. Lebih praktikal daripada memindahkan fail ke pencetak melalui kabel.Teknologi AirPrint Apple membolehkan anda mencetak tanpa wayar tanpa memasang pemacu atau aplikasi tambahan.
Pencetak Brother Terus Mencegah? Beberapa Cadangan untuk Memperbaiki

Pencetak Brother Terus Mencegah? Beberapa Cadangan untuk Memperbaiki

Betapa menjengkelkan apabila kertas tersekat di pencetak anda, dan anda hampir hendak membongkar mesin untuk mengeluarkannya? Dan mengapa pencetak selalu mula macet ketika anda tergesa-gesa?Pencetak Brother sangat bagus, tetapi anda masih tidak selamat daripada kesesakan kertas. Sekiranya pencetak Brother anda terus macet, berikut adalah beberapa cadangan yang dapat menyelesaikan masalahnya.
Scrum: Apakah sistem Scrum dan bagaimana untuk memulakan papan Scrum

Scrum: Apakah sistem Scrum dan bagaimana untuk memulakan papan Scrum

Sekiranya anda menonton ragbi, anda akan mengetahui bahawa pemain scrum melibatkan banyak pemain yang rapat di dalam kotoran, bertarung dengan bola. Sayangnya, sistem aliran kerja ‘Scrum’ tidak seperti ini. Tidak banyak yang harus dilakukan dengan berjuang melawan musuh anda, dan lebih banyak lagi dengan menyelesaikan tugas dengan berkesan dan tepat pada masanya.Scru
Cara Menyekat YouTube di Google Chrome

Cara Menyekat YouTube di Google Chrome

Dari insiden yang mengejutkan hingga telatah kucing yang popular, YouTube telah memperlihatkan kepada dunia beberapa video hebat. Tetapi kadang-kadang, mengklik melalui ribuan video yang menonton kandungan lucu, mengejutkan, dan mengagumkan dapat mengalihkan perhatian anda dari tanggungjawab penting.
Cara Memintas Sekatan Umur YouTube

Cara Memintas Sekatan Umur YouTube

Sebagai platform terbesar dan paling popular untuk kandungan video, YouTube telah menjadi tempat untuk semua demografi. Dari kanak-kanak dan orang dewasa hingga orang tua, berjuta-juta orang beralih ke laman web ini ketika mencari pelbagai video, sama ada klip pendek lucu atau tutorial mendalam.Oleh kerana kepelbagaian usia di kalangan penontonnya, YouTube harus mengenakan sekatan tertentu pada jenis kandungan yang dimuat ke laman web dan siapa yang dapat mengaksesnya.
Cara Membatalkan Hulu Langsung

Cara Membatalkan Hulu Langsung

Sebagai salah satu perkhidmatan penstriman premium paling popular di sekitarnya, Hulu Live TV mempunyai perpustakaan berdasarkan permintaan. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mahu banyak saluran atau langganan bulanan terlalu tinggi, anda mungkin mahu membatalkan perkhidmatan tersebut.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara membatalkan Hulu Live TV melalui laman web rasmi dan platform pihak ketiga.
Cara Membatalkan Langganan Hulu dengan Mudah

Cara Membatalkan Langganan Hulu dengan Mudah

Pada masa kini, terdapat begitu banyak perkhidmatan penstriman untuk dipilih. Setelah melanggan beberapa perkhidmatan tersebut, anda mungkin bertanya kepada diri sendiri apakah kos bulanan ini dibenarkan.Itulah sebabnya orang mula mengoptimumkan jumlah aplikasi penstriman yang mereka bayar. Sudah tentu, faktor utama di sini adalah sama ada perkhidmatan menyediakan cukup kandungan yang sesuai dengan citarasa anda.
Cara Membatalkan Starz pada Roku

Cara Membatalkan Starz pada Roku

Starz adalah rangkaian televisyen premium yang boleh anda streaming dalam definisi tinggi menggunakan peranti streaming seperti Roku. Walaupun tidak sepopuler HBO, ia tetap mengandungi banyak filem dan rancangan TV berkualiti yang mungkin ingin anda tayangkan di layar besar.Namun, jika anda ingin membatalkan Starz dan mengeluarkannya dari peranti Roku, anda perlu berhenti berlangganan terlebih dahulu.
Cara Membatalkan Saluran Premium pada Video Perdana

Cara Membatalkan Saluran Premium pada Video Perdana

Sejak debutnya pada bulan September 2006, Amazon Prime Video telah mendapat banyak pengikut di kalangan peminat filem. Ini kerana, selain keahlian Amazon Prime biasa anda, anda berpeluang menambahkan lebih dari seratus saluran dari penyedia perkhidmatan lain. Melalui pengaturan ini, Prime Video telah menempatkan dirinya sebagai kedai sehenti untuk semua keperluan hiburan anda.
Bolehkah Pluto TV Dirakam?

Bolehkah Pluto TV Dirakam?

TV Pluto tentunya mempunyai banyak ciri peningkatan pengalaman untuk menawarkan penontonnya. Namun, satu pilihan mungkin menjadi faktor penentu bagi banyak pengguna: kemampuan untuk merakam kandungan.Tetapi adakah Pluto TV menyediakan perkhidmatan ini? Sekiranya anda ingin mengetahui, teruskan membaca!
Kapsyen Terus Menghidupkan Netflix - Apa Yang Berlaku?

Kapsyen Terus Menghidupkan Netflix - Apa Yang Berlaku?

Kapsyen Netflix berfungsi dengan baik. Mereka bukan sahaja dapat membantu orang yang mengalami masalah pendengaran, tetapi mereka juga dapat membantu anda mempelajari bahasa lain.Walaupun begitu, jika anda menonton kandungan dalam bahasa Inggeris dan para pelakon menjerit atau bercakap sepuluh hingga lusin, kapsyen kadang-kadang berlebihan.
TONTON: Telur Paskah terbaru Tesla membawa pengisian Rainbow ke Model S dan Model X

TONTON: Telur Paskah terbaru Tesla membawa pengisian Rainbow ke Model S dan Model X

Tesla benar-benar mempunyai kebiasaan untuk meletakkan telur Paskah di dalam kereta elektriknya. Awal tahun ini, kami mendapat tahu Elon Musk telah memasukkan tetapan ‘Rainbow Road’ yang diilhamkan oleh Mario Kart ke papan pemuka Tesla Model S dan Model X - dan kini keseronokan pelangi memperluas titik pengisian. Bet
Audi telah membuat RIDICULOUS Final Fantasy XV edisi R8

Audi telah membuat RIDICULOUS Final Fantasy XV edisi R8

Gambar 1 dari 5 Audi R8 adalah salah satu kereta paling menyeronokkan di jalan sekarang, tetapi Audi Jepun mungkin baru saja menjadi yang paling menarik. Memperkenalkan Final Fantasy XV Audi R8, projek bersama antara Audi dan Square Enix, pembuatnya Fantasi terakhir. Kereta satu-of-a-kind disebut "Audi R8 Star of Lucis," dan pada asalnya dibuat untuk filem ini, Kingsglaive: Final Fantasy XV, dan malangnya, atau untungnya - bergantung pada pilihan gaya anda - hanya satu versi Audi khas yang telah dibuat.
Semua Akses CBS Terus Menjeda - Apa yang Perlu Dilakukan?

Semua Akses CBS Terus Menjeda - Apa yang Perlu Dilakukan?

Ingin menstrimkan kegemaran anda seperti NCIS, Trek Bintang, atau Presiden Amerika? CBS All Access telah membuat anda dilindungi. Perkhidmatan on-demand dan live streaming telah mengumpulkan penonton sejak mula bersaing dengan perkhidmatan seperti Netflix dan Hulu.Dengan sejumlah besar kandungan untuk dipilih, anda boleh menikmati CBS All Access selama ribuan jam.
Cara Mengubah Bahasa Crunchyroll di Roku

Cara Mengubah Bahasa Crunchyroll di Roku

Anda berjaya memuat turun Crunchyroll ke Roku anda. Sudah tiba masanya untuk duduk dan bersantai dengan rancangan kegemaran anda, bukan?Tidak begitu pantas.Sebelum anda dapat menikmati keseluruhan One Piece sepanjang musim, anda perlu memastikan bahawa Crunchyroll memaparkan bahasa yang tepat. Lagipun, apa gunanya gambar jika anda tidak memahami tindakannya?
Cara Mengubah Episod di HBO Max

Cara Mengubah Episod di HBO Max

HBO Max telah menjadi salah satu perkhidmatan streaming yang paling popular. Selain menawarkan pelbagai rancangan TV dan filem, ia juga menawarkan kandungan asli yang sangat disukai oleh banyak orang. Namun, jika anda menonton rancangan TV tetapi ingin melangkau episod tertentu, anda mungkin dapat melihat kemampuan untuk melonjak ke depan tidak begitu mudah.
Cara Mengubah Input pada Elemen TV

Cara Mengubah Input pada Elemen TV

Pasaran TV pintar berkembang pesat, dengan banyak jenama kini bersaing untuk menawarkan peranti TV pintar yang berpatutan. Element TV memposisikan dirinya sebagai syarikat yang membuat semua jenis model TV, dari model mesra bajet asas hingga model Fire TV yang disokong 4K premium yang mengatasi pesaing pasaran besar.
Cara Mengubah Bahasa Anda di Netflix di TV Anda

Cara Mengubah Bahasa Anda di Netflix di TV Anda

Platform streaming kini merupakan salah satu kaedah paling popular untuk menonton filem dan rancangan TV. Sebagai salah satu platform terbaik di luar sana, Netflix menyediakan hiburan selama ribuan jam. Selain itu, Netflix juga membawa kandungan asli mereka sendiri, yang setanding dengan produksi filem dan TV standard.
Cara Mengubah Bahasa pada Peranti Roku

Cara Mengubah Bahasa pada Peranti Roku

Roku adalah antara alat termudah yang boleh anda gunakan untuk menstrimkan kandungan di televisyen anda. Peranti Roku juga menawarkan banyak pilihan yang dapat Anda sesuaikan, dengan beberapa daripadanya adalah bahasa, ukuran, dan gaya sari kata. Pilihan ini mudah disusun dan diperibadikan dan sangat berguna, bergantung pada jenis program yang anda tonton.
Cara Mengubah Wilayah Anda di Netflix dan Menonton Sebarang Negara Netflix

Cara Mengubah Wilayah Anda di Netflix dan Menonton Sebarang Negara Netflix

Kandungan Netflix yang boleh anda akses bergantung pada lokasi alamat IP anda. Menurut perjanjian penyiaran Netflix, beberapa kandungan hanya mempunyai lesen untuk disiarkan di negara tertentu. Kunci geo boleh jadi menyakitkan, jika anda jauh dari rumah dan ingin menikmati kandungan yang anda lihat di negara asal anda.
Cara Mengubah Lokasi Anda pada Peranti Roku

Cara Mengubah Lokasi Anda pada Peranti Roku

Anda dapat mengubah lokasi pada perangkat Roku dengan menggunakan perkhidmatan VPN. VPN, atau rangkaian peribadi maya, mengarahkan lalu lintas internet anda melalui terowong yang disulitkan. Alamat IP anda tersembunyi, yang memberi anda akses ke laman web dan perkhidmatan jika tidak tersedia di lokasi anda.
Cara Mengubah Lokasi dan Stesen Tempatan anda di TV YouTube

Cara Mengubah Lokasi dan Stesen Tempatan anda di TV YouTube

Sekiranya anda berada di luar kawasan yang diliputi oleh YouTube TV, atau anda ingin menonton kandungan yang dikunci di rantau ini, anda mungkin berminat untuk belajar bagaimana mengecoh lokasi anda untuk menonton apa sahaja kandungan yang anda mahukan. Sekiranya ini berlaku untuk anda, anda beruntung - tutorial ini akan menunjukkan cara memalsukan lokasi anda untuk YouTube TV.
Cara Mengubah Lokasi di FireStick

Cara Mengubah Lokasi di FireStick

Amazon Fire TV adalah perkhidmatan streaming yang membolehkan anda menonton pelbagai rancangan dan filem dari Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, dan beberapa platform lain dari satu peranti. Walau bagaimanapun, pengguna FireStick di pelbagai negara tidak mempunyai akses ke program dan fungsi yang sama.
Cara Mengubah Resolusi di HBO Max

Cara Mengubah Resolusi di HBO Max

HBO Max adalah platform streaming yang mengumpulkan semua kandungan HBO kegemaran anda di satu tempat. Dengan langganan bulanan (atau jika HBO sudah menjadi sebahagian daripada pakej kabel anda), anda dapat menikmati pelbagai filem blockbuster dan rancangan TV premium yang tersedia atas permintaan, termasuk beberapa eksklusif yang hanya terdapat di platform.
Bagaimana Saya Menukar Akaun Roku di TV Saya?

Bagaimana Saya Menukar Akaun Roku di TV Saya?

Roku adalah salah satu perkhidmatan streaming paling popular yang tersedia dan menawarkan pelbagai jenis kandungan. Senarai ini merangkumi saluran sukan, rangkaian berita, dan banyak saluran yang menawarkan filem dan rancangan TV. Roku juga mempunyai antara muka yang hebat yang membolehkan anda menyesuaikan dan memperibadikan pengalaman menonton anda.
Cara Mengubah Resolusi di TV Samsung Anda

Cara Mengubah Resolusi di TV Samsung Anda

Semasa anda berfikir untuk membeli TV pintar baru, Samsung adalah salah satu daripada banyak pilihan di luar sana. Sekiranya anda mahukan kualiti gambar yang terbaik, edisi UHD 4K adalah pilihan terbaik.Adakah TV anda dapat menampilkan resolusi tertentu bergantung pada sumber input dan nisbah aspek gambar.
Cara Menukar Nombor PIN Roku Anda

Cara Menukar Nombor PIN Roku Anda

Roku adalah perkhidmatan yang luar biasa, dan anda mungkin sudah tahu banyak tentangnya. Namun, ada beberapa perkara di Roku yang tidak telus seperti yang sepatutnya. Kami bercakap mengenai PIN Roku (nombor pengenalan peribadi).Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara mengubah atau memperbarui PIN Roku anda, cara menambahkannya jika anda tidak memilikinya, dan berbagai penggunaan PIN Roku.
Cara Mengubah Gambar Profil di HBO Max

Cara Mengubah Gambar Profil di HBO Max

Aplikasi penstriman baru di blok itu, HBO Max, telah memasuki pertandingan dengan penuh semangat! Pilihan kandungannya yang luas menjadikannya salah satu katalog streaming yang luas di sekitar. Sama seperti perkhidmatan penstriman lain, anda boleh mendaftarkan beberapa peranti secara serentak di bawah satu akaun.
Cara Memeriksa Fire Stick Anda untuk Perisian Kerosakan dan Virus

Cara Memeriksa Fire Stick Anda untuk Perisian Kerosakan dan Virus

Pada tahun 2018, khabar angin mulai beredar mengenai kerentanan Amazon TV dan Fire Stick terhadap serangan malware dan virus. Pelakunya adalah cacing tambang crypto yang disebut "ADB.miner", yang diketahui menyerang telefon pintar dan tablet Android. Walau apa pun, ada segala macam malware di internet yang menargetkan peranti Android yang mudah menjangkiti Fire TV Stick atau Fire TV Cube anda.
Cara Dapatkan Sembang di Skrin di OBS

Cara Dapatkan Sembang di Skrin di OBS

Penglibatan penonton adalah bahagian penting dalam membina penonton streaming dan berbual adalah cara terbaik untuk berinteraksi dengan peminat anda. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mendapatkan sembang aliran ke studio OBS anda, maka anda telah sampai di tempat yang betul.Setelah tetingkap OSB anda mempunyai sembang aliran, pemancar lain akan lebih senang melihat kandungan dan sembang pada masa yang sama.
Cara & Tempat Memeriksa Log masuk Kodi

Cara & Tempat Memeriksa Log masuk Kodi

Adakah anda pernah pergi ke forum Kodi untuk mendapatkan sokongan teknikal? Sekiranya demikian, beberapa ahli forum mungkin meminta anda memberikan butiran log Kodi, tetapi untuk melakukannya, anda harus dapat melihatnya. Fail log tersebut menyediakan senarai tindakan, atau peristiwa, yang berlaku dalam perisian.
Bolehkah Anda Memeriksa Siapa yang Menyukai Komen Anda di YouTube? Tidak!

Bolehkah Anda Memeriksa Siapa yang Menyukai Komen Anda di YouTube? Tidak!

Adakah anda tertanya-tanya siapa yang menunjukkan cinta kepada anda dengan menyukai komen yang anda tinggalkan di YouTube? Sekiranya ya, anda tidak keseorangan.YouTube membolehkan anda memberi komen mengenai apa sahaja di seluruh platform selagi pemilik kandungan tidak dapat menggunakannya. Ini boleh menjadi komen mengenai lagu, tutorial mengenai resipi, klip lucu yang menjadi tren untuk sementara waktu, atau bahkan komen pada komen orang lain.
Cara Memeriksa sama ada Orang Lain menggunakan Akaun Netflix anda

Cara Memeriksa sama ada Orang Lain menggunakan Akaun Netflix anda

Walaupun meningkatnya persaingan dari Amazon, Hulu, Disney, Apple, NBC, dan lain-lain, Netflix terus menjadi perkhidmatan streaming lalai pilihan bagi kebanyakan penonton. Salah satu faktor utama yang menyebabkan populariti Netflix adalah perkongsian kata laluan. Perkongsian kata laluan telah membawa Netflix ke hampir setiap isi rumah - bahkan yang tidak membayar untuk perkhidmatan tersebut.
Cara Memeriksa Kelajuan Internet Anda untuk Roku

Cara Memeriksa Kelajuan Internet Anda untuk Roku

Adakah anda fikir bahawa semua peranti penstriman sama dengan kelajuan streaming? Sekiranya anda melakukannya, maka anda lebih salah daripada yang anda tahu. Peranti penstriman tidak berkongsi teknologi yang sama. Ini bermaksud bahawa beberapa akan lebih pantas daripada yang lain, dan ini juga berlaku untuk peranti dari siri yang sama dan pengeluar yang sama.
Chromecast vs Firestick — Mana Yang Harus Anda Beli?

Chromecast vs Firestick — Mana Yang Harus Anda Beli?

Peranti seperti Google Chromecast dan Amazon Firestick sepenuhnya mengubah cara semua orang melihat dan menggunakan TV mereka. Sekiranya anda ingin mendapatkan salah satu peranti penstriman ini untuk menonton filem dan mengubah TV anda menjadi TV pintar, artikel ini akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui untuk membuat pilihan yang tepat.
Bagaimana Menuntut Bits Anda di Twitch

Bagaimana Menuntut Bits Anda di Twitch

Bits adalah salah satu mata wang Twitch yang digunakan streamer untuk menjana wang dari platform. Biasanya disumbangkan oleh penonton dalam jumlah yang banyak, Bit ini akan bertambah sehingga anda cukup untuk menarik diri, dan kemudian mereka dipindahkan ke akaun bank anda. Sekiranya anda ingin mengetahui cara menuntut Bits di Twitch, anda berada di tempat yang tepat!
Chromecast Terus Mogok - Perbaikan Paling Umum

Chromecast Terus Mogok - Perbaikan Paling Umum

Chromecast membolehkan tontonan yang lebih baik dengan mengambil komputer kegemaran anda, peranti mudah alih, atau kandungan berasaskan internet dan membolehkan anda memproyeksikannya ke layar besar definisi tinggi anda.Ini adalah konsep yang luar biasa apabila berfungsi seperti yang diharapkan. Namun, kadang-kadang boleh menderita akibat sambungan, penyanggaan, dan masalah pembekuan rawak.
Cara Menghapus Cache Aplikasi pada Peranti Roku

Cara Menghapus Cache Aplikasi pada Peranti Roku

Peranti streaming Roku membolehkan anda menstrim kandungan di TV pintar anda dan banyak lagi. Sebenarnya, peranti Roku terdapat dalam pelbagai bentuk: pemain, tongkat, dan TV Roku.Walaupun telah dirancang untuk penggunaan selama berjam-jam dan terlepas dari kenyataan bahawa mereka sangat tahan lama dan dibangun dengan kualiti, pembekuan dan prestasi lambat tidak asing bagi peranti ini.
Cara Menghapus Cache di Amazon Fire Stick

Cara Menghapus Cache di Amazon Fire Stick

Amazon Fire Stick adalah peranti yang sangat berguna yang membolehkan anda menikmati hampir semua perkhidmatan streaming, dari Netflix dan Hulu hingga perkhidmatan langsung seperti Sling atau DirecTV Now. Anda juga menikmati perkhidmatan streaming dan kedai filem Amazon, serta ratusan aplikasi dan permainan.
Cara Menghapus Cache di Kodi

Cara Menghapus Cache di Kodi

Perisian pusat media adalah tempat yang bagus untuk menyimpan, menyusun, dan menonton kandungan video anda. Kodi adalah salah satu platform terbaik di luar sana untuk streaming video, audio, dan muzik dari set-top box atau peranti Android ke televisyen dan teater rumah. Kodi mempunyai antara muka yang hebat, perpustakaan tambahan dan plugin yang luas, dan kaedah penyediaan yang cepat dan mudah, jadi tidak hairanlah bahawa begitu banyak orang telah memindahkan semua menonton mereka ke antara muka Kodi yang diperkemas.
Cara Menghapus Cache di Plex

Cara Menghapus Cache di Plex

Plex adalah pelayan pusat media yang kuat yang membolehkan anda menubuhkan perpustakaan media yang diperibadikan dalam talian dan kemudian mengaksesnya dari semua peranti anda - PC, tablet, komputer riba, telefon pintar, atau apa sahaja yang anda ada. Seperti mempunyai saluran media berasaskan awan anda sendiri yang hanya dapat anda akses.
Cara Menghapus Cache Anda di Hulu

Cara Menghapus Cache Anda di Hulu

Sekiranya anda pengguna Hulu, anda mungkin menyedari bahawa kandungannya hanya bertambah baik. Rancangan seperti The Handmaid's Tale, Castle Rock, atau Shill memikat penonton di seluruh dunia. Tetapi bayangkan jika ada sesuatu yang menghalangi anda menikmati karya asli Hulu kegemaran anda?Kadang-kadang, kerana kerosakan fail cache, Hulu tidak akan disiarkan juga.
Cara Menghapus Sejarah Melihat Tongkat Api

Cara Menghapus Sejarah Melihat Tongkat Api

Sekiranya anda berkongsi Fire Stick anda dengan rakan atau keluarga, ada kemungkinan bahawa pada suatu ketika, mereka akan menonton sesuatu yang tidak menarik bagi anda. Pada masa lain, anda membuka filem atau rancangan TV dan akhirnya tidak menyukainya. Walaupun masalah ini sendiri tidak banyak masalah, ia dapat membelokkan "Apa yang perlu ditonton seterusnya"Cadangan Amazon dan senarai terbaru di Fire Stick anda.
Cara Menghapus Cache Spotify

Cara Menghapus Cache Spotify

Sekiranya anda menggunakan Spotify secara berkala, anda mungkin menyedari cakera keras anda terisi walaupun anda belum memuat turun sesuatu yang baru. Ini kerana Spotify menyimpan cache pada komputer anda untuk membolehkan aplikasinya berjalan lebih cepat. Walaupun ini sangat mudah, ia boleh menjadi masalah jika ruang cakera anda selalu rendah.
Cara Menghapus Roku yang Baru Ditonton

Cara Menghapus Roku yang Baru Ditonton

Dengan Roku, anda mendapat akses ke pelbagai saluran, lebih daripada 3,000 daripadanya pada saat penulisan ini. Secara semula jadi, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana memadam senarai rancangan dan saluran yang baru ditonton. Tidak seperti YouTube, Netflix, atau Amazon Prime Video, Roku tidak mempunyai bahagian ‘Baru Ditonton’ di mana anda dapat melihat semua kandungan yang telah anda tonton pada masa lalu. Sal
Bolehkah Comcast, AT&T, atau Mana-mana ISP Melihat Sejarah Penyemakan Imbas Anda?

Bolehkah Comcast, AT&T, atau Mana-mana ISP Melihat Sejarah Penyemakan Imbas Anda?

Ringkasnya, Ya, Comcast, AT&T, dan mana-mana penyedia perkhidmatan Internet, dapat melihat sejarah penyemakan imbas anda. Tetapi yakinlah. Anda tidak perlu risau Penyedia perkhidmatan Internet anda bukanlah semacam organisasi saudara besar yang bayang-bayang menyaksikan setiap pergerakan anda.Dalam artikel ini, anda akan mempelajari semua yang perlu anda ketahui tentang seberapa banyak ISP anda tahu tentang anda, jika itu penting, dan jika anda akan dikunjungi oleh orang yang berpakaian gelap dalam masa terdekat!
Cara Menghubungkan AirPod ke Apple TV

Cara Menghubungkan AirPod ke Apple TV

Apabila seseorang menyebut Apple AirPods, perkara pertama yang biasanya terlintas di fikiran adalah iPhone dan Mac. Yang biasa dilupakan orang ialah Apple TV juga dapat berhubung dengan peranti hebat ini untuk membolehkan anda menikmati tontonan peribadi tanpa mengganggu sesiapa. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menghubungkan AirPod anda ke Apple TV.
Cara Menghapus Yang Baru Ditonton di Disney Plus

Cara Menghapus Yang Baru Ditonton di Disney Plus

Disney Plus dilancarkan pada 12 November 2019, dan pelancarannya hampir lancar. Tetapi kerana berjuta-juta orang mula menggunakan perkhidmatan pada hari pertama, beberapa masalah dan masalah sistem dijangka.Sebagai contoh, bagi banyak pengguna, bahagian yang Baru Ditonton tidak ada selama beberapa hari.
Cara Menghapus atau Mengedit Daftar Terus Menonton di Netflix di Mana-mana Peranti

Cara Menghapus atau Mengedit Daftar Terus Menonton di Netflix di Mana-mana Peranti

Walaupun senarai "Terus Menonton" di Netflix agak berguna, ia juga boleh mengganggu beberapa pengguna Netflix. Nasib baik, ada beberapa cara mudah untuk mengatasi masalah ini. Anda boleh membersihkan senarai "Terus Menonton" di Netflix pada peranti iOS dan Android. Anda bukan sahaja dapat melakukan ini di desktop anda, tetapi juga hanya memerlukan beberapa langkah cepat.
Cara Menghubungkan Soundbar ke Roku TV

Cara Menghubungkan Soundbar ke Roku TV

Dengan hampir setiap TV hari ini menjadi pintar, sistem operasi mereka terdapat dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Sebahagian daripadanya berfungsi dengan baik, sementara yang lain kurang baik. Untuk mengatasi masalah itu, orang biasanya membeli peranti penstriman dan menyambungkannya terus ke TV. Itu membolehkan mereka mendapatkan banyak pilihan streaming yang berbeza, bersama dengan antara muka yang mesra pengguna.
‘Kandungan Tidak Tersedia di Lokasi Anda’ untuk Netflix, Hulu, & Banyak Lagi — Apa Yang Perlu Dilakukan

‘Kandungan Tidak Tersedia di Lokasi Anda’ untuk Netflix, Hulu, & Banyak Lagi — Apa Yang Perlu Dilakukan

Streaming video melalui Internet telah menjadi salah satu kaedah yang paling popular untuk menonton rancangan TV dan filem. Namun, peningkatan teknologi ini juga bermaksud pertemuan sesekali dengan mesej ralat yang aneh dan membingungkan: "Kandungan tidak tersedia di lokasi anda." Apakah maksud mesej ini, dan apa yang boleh anda lakukan?
Cara Menghubungkan Discord to Spotify

Cara Menghubungkan Discord to Spotify

Discord membolehkan anda berbual dan bergaul dengan rakan anda dalam talian. Namun, tahukah anda bahawa anda juga boleh mengalirkan muzik kepada rakan anda melalui Spotify? Yang harus anda lakukan ialah menghubungkan Discord dengan akaun Spotify anda.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menghubungkan Discord ke Spotify di PC, Mac, iPhone, dan Android.
Cara Menukar Video YouTube ke MP3

Cara Menukar Video YouTube ke MP3

YouTube mengalahkan dunia dengan menawarkan kandungan percuma kepada berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Lama kelamaan, perkhidmatan ini bertambah baik. Sekarang, anda dapat menikmati kandungan YouTube dalam 4K! Tetapi, apa yang berlaku apabila anda perlu memformatnya semula ke MP3?Anda perlu menukar fail 4K ke fail MP3.
Cara Menukar MKV ke MP4

Cara Menukar MKV ke MP4

Kadang kala, anda tidak dapat membuka fail MKV anda kerana program yang anda gunakan tidak menyokong formatnya. Hasilnya, anda perlu mencari jalan untuk menukar fail tersebut menjadi fail MP4. Tetapi bagaimana anda mencapai ini?Dalam artikel ini, kami akan memberi anda pelbagai cara untuk menukar MKV menjadi MP4 pada banyak peranti dan platform.
Cara Menukar WAV ke MP3

Cara Menukar WAV ke MP3

Fail audio WAV mempunyai kualiti audio yang unggul. Keupayaan ketepatan dan pemeliharaan format ini tetap lebih unggul daripada fail MP3. Walaupun begitu, anda jarang dapat mendengar perbezaannya jika anda tidak menggunakan peralatan audio kelas atas. Dan anda mungkin peduli walaupun anda bukan audiophile.