Kategori: Alat

Ulasan Brother MFC-J5720DW Business Smart

Ulasan Brother MFC-J5720DW Business Smart

£ 169 Harga semasa dikaji MFC-J5720DW adalah model terbesar dalam MFP inkjet Seri J5000 baru Brother, dan ia dilengkapi dengan pelbagai ciri hebat dengan harga yang sangat baik. Ini memberi kelajuan mono dan warna yang cepat, kos operasi laser-trouncing, operasi berwayar atau tanpa wayar dan dupleks automatik.
We7 menawarkan 500,000 trek untuk muat turun percuma

We7 menawarkan 500,000 trek untuk muat turun percuma

We7 telah melancarkan perkhidmatan muat turun percuma, dengan 500,000 trek yang diklaim tersedia dari label Sony BMG dan artis bebas.Trek percuma didahului oleh iklan pra-putar yang agak tidak mengganggu yang berlangsung hanya beberapa saat sebelum trek dimulakan.Trek percuma adalah fail MP3 tanpa DRM, yang bermaksud ia boleh dipindahkan ke hampir mana-mana pemain muzik digital.
Ulasan tetikus Logitech M330 Silent Plus: Tidak ada yang tahu bahawa anda mengklik

Ulasan tetikus Logitech M330 Silent Plus: Tidak ada yang tahu bahawa anda mengklik

Gambar 1 dari 5 £ 30 Harga semasa dikaji Kami mendapat bungkusan yang tidak dijangka di Alphr HQ pagi ini. Di dalamnya terdapat tetikus, dan pilihan pelekat agresif pasif yang mengejutkan.Sifat selamat datang sebenarnya cukup tepat, kerana tetikus adalah Logitech M330 Silent Plus: tetikus yang berjanji untuk "memberikan ketepatan, ketahanan dan rasa" klik "yang sama tanpa suara".
Ulasan Garmin Montana 650t

Ulasan Garmin Montana 650t

£ 479 Harga semasa dikaji Kini telefon pintar moden semuanya mempunyai GPS dan aplikasi kecergasan yang berkaitan, peranti pendakian khusus mungkin kelihatan berlebihan, tetapi Montana 650t masih banyak menggunakannya.Skrin sentuh 4in sangat bagus: mungkin tahan, tetapi sensitif dan dapat dikendalikan dengan selesa walaupun dengan sepasang sarung tangan tebal, sementara teknologi transflective memastikannya dapat dibaca sepenuhnya di bawah sinar matahari yang terang.
Ulasan pengimbas 3D XYZprinting: pengimbasan 3D dengan harga kurang dari £ 150

Ulasan pengimbas 3D XYZprinting: pengimbasan 3D dengan harga kurang dari £ 150

£ 133 Harga semasa dikaji Saya telah kehilangan banyak masa untuk pengimbas 3D XYZprinting, tetapi tidak dengan cara yang baik. Apa yang harus ditawarkannya adalah cara mudah untuk membuat model 3D menggunakan kamera USB yang pintar. Malangnya, pengalaman saya jauh lebih lancar daripada yang saya mahukan - walaupun dengan harga tawar yang kurang dari £ 150.
Cara Menambah Video Perdana Amazon ke Roku

Cara Menambah Video Perdana Amazon ke Roku

Ingin menambahkan Video Prime Amazon ke Roku? Mengalami masalah dengan memainkan kandungan melalui saluran? Ingin mengetahui cara membuatnya berfungsi agar anda dapat terus menonton? Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda semua itu dan banyak lagi.Salah satu perkara paling menarik tentang memiliki Roku adalah cara yang hampir tidak terhingga anda dapat menyesuaikannya dengan keperluan tertentu.
Ulasan Acer DA241HL

Ulasan Acer DA241HL

Gambar 1 dari 6 £ 350 Harga semasa dikaji Kami telah melihat banyak skrin sentuh all-in-one sejak debut Windows 8, tetapi Acer DA241HL adalah yang pertama yang kami saksikan menjalankan Android. Lihat juga 11 tablet terbaik tahun 2014Ini adalah idea yang menarik, dan secara luarannya kelihatan seperti sistem yang dihormati.
Cara Menambah Palam Pintar Amazon ke Laman Utama Google

Cara Menambah Palam Pintar Amazon ke Laman Utama Google

Palam Pintar Amazon membolehkan anda mengawal mana-mana peranti rumah anda dengan hanya menggunakan suara anda. Untuk melakukan ini, anda memerlukan peranti berkemampuan Alexa seperti Echo, Sonos, atau Fire TV. Aplikasi telefon Alexa juga akan berfungsi dengan baik dengan ini. Palam Pintar Amazon ini menambah kawalan suara ke mana-mana cawangan di rumah anda, tetapi bagaimana menghubungkannya?
Cara Mengaktifkan TV Pluto

Cara Mengaktifkan TV Pluto

Tidak seperti banyak perkhidmatan penstriman di pasaran, Pluto TV adalah percuma dan menawarkan beribu-ribu rancangan TV dan filem, yang disusun dalam sistem saluran yang konsisten dan logik. Walaupun Pluto TV tidak memerlukan pendaftaran untuk menikmati semua faedahnya, mendaftar membolehkan anda menyesuaikan pengalaman anda.
Ulasan Acer Aspire 5600U

Ulasan Acer Aspire 5600U

Gambar 1 dari 6 £ 1050 Harga semasa dikaji Webcam biasanya bukan bahagian komputer yang paling menarik, tetapi Acer's Aspire 5600U melakukan sesuatu yang berbeza dengan snapper 2 megapikselnya - ia menggunakannya untuk kawalan isyarat.Melambaikan telapak tangan terbuka di kamera menggerakkan kursor, mencubit jari bersama-sama mengulangi satu klik, dan melambai masuk dari kanan, kiri dan atas skrin membuka menu tepi Windows 8.
Cara Menambah Watak ke Mugen

Cara Menambah Watak ke Mugen

Mugen, sering digayakan sebagai M.U.G.E.N., adalah mesin permainan pertempuran 2D. Ia unik kerana membolehkan pemain menambahkan watak dan pentas, selain skrin menu dan skrin pilihan tersuai. Mugen juga mempunyai komuniti pengguna yang setia dan mudah didekati.Karakter buatan pengguna yang tidak terhitung jumlahnya tersedia untuk muat turun dan penggunaan percuma, mulai dari versi khas watak yang ada hingga ciptaan yang benar-benar asli.
Cara Menambah AirPod pada Cari iPhone Saya

Cara Menambah AirPod pada Cari iPhone Saya

Airpod Apple adalah salah satu penyelesaian alat dengar tanpa wayar yang paling popular di pasaran sekarang. Tunas kecil mempunyai daya tahan bateri yang hebat, pembatalan kebisingan, dan mereka cukup selesa dipakai berjam-jam. Seperti kebanyakan produk Apple, anda mungkin tertanya-tanya sama ada produk itu berfungsi dengan Cari iPhone saya syarikat.
Cara Menambah Tongkat Api Anda ke Alat Harmoni

Cara Menambah Tongkat Api Anda ke Alat Harmoni

Ramai orang ingin tahu sama ada alat kawalan jauh Harmony dapat digunakan untuk mengendalikan Amazon Firestick dan Amazon Fire TV. Jawapannya ialah iya. Dalam satu kenyataan rasmi oleh Pasukan Harmony rasmi, mereka mengesahkan bahawa alat kawalan jauh Harmony Express dan alat kawalan jauh berdasarkan Harmony Hub berfungsi dengan Fire OS.
Cara Menambah Google Home ke Samsung SmartThings

Cara Menambah Google Home ke Samsung SmartThings

Hab Samsung Smart Things membolehkan anda menyambungkan tanpa wayar semua peranti isi rumah pintar dan menggunakannya bersama-sama. Bahagian terbaik - Laman Utama Google juga dapat disambungkan ke SmartThings.Dengan cara ini anda boleh menggunakan arahan suara untuk mengawal semua peranti pintar di rumah anda - nyalakan atau matikan lampu, atur pemanasan, dan kunci pintu.
Cara Menambah Sorotan di Instagram tanpa Menyiarkan Cerita

Cara Menambah Sorotan di Instagram tanpa Menyiarkan Cerita

Sorotan Instagram adalah kaedah terbaik untuk mendekati pengikut anda. Anda boleh berkongsi momen istimewa anda dengan mereka, sehingga menjadikan profil anda lebih menarik. Namun, ada cara untuk menyimpan video ke sorotan anda tanpa ada yang melihatnya.Ia mungkin merupakan video yang istimewa bagi anda yang tidak mahu anda kongsi dengan orang lain, dan itu bagus.
Cara Menambah Netflix ke Leapfrog Epic

Cara Menambah Netflix ke Leapfrog Epic

Sebagai salah satu tablet kanak-kanak terkemuka di pasaran, Leapfrog menawarkan masa bermain pendidikan dan pembelajaran yang menarik untuk anak-anak. Sebilangan besar ibu bapa tidak mahu menjadikan anak-anak mereka menggunakan tablet dan internet secara amnya. Dengan cara yang sama, mereka juga tidak mahu anak-anak mereka tidak bersedia dari segi teknologi seumur hidup.
Cara Menambah Pencetak dan Mencetak Dokumen dari Kindle Fire

Cara Menambah Pencetak dan Mencetak Dokumen dari Kindle Fire

Dengan mencetak sebagai fungsi asas, anda akan menganggapnya boleh didapati di hampir semua peranti yang boleh anda baca. Tetapi, terdapat banyak peranti yang tidak memungkinkan pengguna menyambungkannya ke pencetak.Tablet Amazon Kindle Reader pasti terlintas di fikiran. Selain daripada banyak eBook yang mempunyai perlindungan DRM, tablet Kindle bahkan tidak dapat disambungkan ke pencetak.
Cara Menambah Penghala Kedua ke Rangkaian Tanpa Wayar Anda

Cara Menambah Penghala Kedua ke Rangkaian Tanpa Wayar Anda

Menambah penghala kedua ke rangkaian wayarles anda dapat meningkatkan jangkauan Wi-Fi anda. Anda sudah mengetahui kawasan pemadaman Wi-Fi di rumah anda. Menempatkan penghala kedua di kawasan tersebut akan memberi anda liputan penuh.Sebahagian besarnya, tidak sukar untuk menambahkan penghala kedua ke Wi-Fi anda, tetapi masih ada beberapa perkara yang perlu anda ketahui.
Cara Menambah Seseorang ke Teks Kumpulan di iPhone

Cara Menambah Seseorang ke Teks Kumpulan di iPhone

Pemesejan kumpulan (teks kumpulan AKA) adalah ciri yang cukup hebat untuk iPhone dan iPad yang menjalankan iOS 10 dan iOS 11. Pemesejan kumpulan adalah ciri yang sangat baik yang membolehkan pengguna telefon bimbit untuk terus berhubung dengan pelbagai rakan, rakan sekerja, dan kenalan. Semasa mesej anda berkembang, anda mungkin mahu memasukkan lebih banyak orang.
Ulasan Adobe Flash CS4 Professional

Ulasan Adobe Flash CS4 Professional

Gambar 1 dari 2 £ 562 Harga semasa dikaji Flash CS4 Professional berkongsi banyak ciri antara muka suite seperti dokumen bertaburan, tetapi belum mendapat baik pulih dari aplikasi lain. Ini kekurangan, misalnya, kemudahan bar aplikasi, dan pengalih ruang kerja tidak menyediakan pratetap. Oleh itu, perubahan antara muka praktikal terbesar adalah penempatan semula panel Properties utama ke docker menegak.
Ulasan Advent Vega Tegra Note 7

Ulasan Advent Vega Tegra Note 7

Gambar 1 dari 5 £ 140 Harga semasa dikaji Sudah empat tahun sejak percubaan terakhir PC World untuk mencetak jenama Adventnya di pasar tablet Android. Pada masa itu, tablet Vega 10innya gagal membuat kes yang meyakinkan untuk dirinya sendiri. Kali ini, dilengkapi dengan pemproses Nvidia Tegra 4 penanda aras dan berharga £ 140, Advent Vega Tegra Note 7 yang kompak jauh lebih lengkap untuk bersaing.
Apa yang Harus Dilakukan Sekiranya AirPod Menerusi Pencucian?

Apa yang Harus Dilakukan Sekiranya AirPod Menerusi Pencucian?

Apple AirPods adalah salah satu produk paling popular yang pernah dikeluarkan syarikat itu. Tunas wayarles kecil cukup menakjubkan, selesa dipakai, dan mempunyai kualiti bunyi yang sangat baik. Selama bertahun-tahun beberapa model telah dikeluarkan.Terlepas dari modelnya, mereka tidak semestinya murah, walaupun terdapat peningkatan yang sangat besar dibandingkan dengan AirPods yang asli.
Cara Menghubungkan Airpod ke iPad

Cara Menghubungkan Airpod ke iPad

AirPods adalah earbud tanpa wayar yang hebat dari Apple, dan mereka adalah model wayarles yang paling popular di dunia. Walaupun begitu, harganya sangat tinggi. AirPods generasi kedua berharga sekitar $ 200, sementara Pro AirPods baru sekitar $ 250.Pada mulanya, anda mungkin meragui bahawa buah itu bernilai wang sebanyak itu.
Cara Membuat Panggilan Telefon dengan AirPods

Cara Membuat Panggilan Telefon dengan AirPods

AirPods dan iterasi terbaru mereka, AirPods Pro, adalah inovasi teknologi yang cukup besar dalam dunia fon telinga tanpa wayar. Mereka mempunyai beberapa ciri paling hebat dan canggih yang menjatuhkan pesaing.Walaupun mereka mempunyai label harga yang besar dan melekat pada namanya, ciri-ciri yang sangat baik dan kualiti keseluruhan menjadikan AirPods lebih bernilai daripada wang anda.
Cara Membuat Laman Web AirDrop Antara iPhone, iPad, dan Mac

Cara Membuat Laman Web AirDrop Antara iPhone, iPad, dan Mac

AirDrop, teknologi rangkaian ad-hoc Apple, memudahkan untuk berkongsi foto, fail, kenalan dan banyak lagi antara peranti iOS dan macOS dengan cepat. Tetapi satu ciri AirDrop yang kurang dikenali adalah kemampuan untuk menghantar laman web juga. Ini, sebagai contoh, membolehkan anda berkongsi pautan laman web dengan rakan sekerja, atau memindahkan artikel lama yang tidak mesra mudah alih dari iPhone ke Mac anda untuk tontonan yang lebih mudah.
Bolehkah AirPod berlebihan dan merosakkan Bateri?

Bolehkah AirPod berlebihan dan merosakkan Bateri?

Pada masa lalu, ketika kita membeli peranti baru, sama ada telefon atau komputer baru, kita berulang kali diberitahu untuk tidak membiarkannya terpasang terlalu lama. Sekiranya anda membiarkan peranti mengecas semalaman, kami diberitahu, anda berisiko merosakkan baterinya. Tetapi sekarang kita mempunyai Apple AirPods yang terdapat dalam casing penahan yang juga berfungsi sebagai pengecas mereka.
Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya AirPods Pro Anda Terus Hilang

Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya AirPods Pro Anda Terus Hilang

Adakah AirPods Pro baru anda keluar dari telinga anda walaupun anda mempunyai meterai yang selesa?Adakah anda pernah berada di gim atau melakukan kerja-kerja rumah dan Pro AirPods anda seolah-olah melompat dari telinga anda?Sekiranya demikian, anda tidak keseoranganRamai pengguna Apple mempunyai keluhan serupa.
Cara Menggunakan Siri dengan AirPods Pro Anda

Cara Menggunakan Siri dengan AirPods Pro Anda

Mengalami Airpods Pro dapat memberikan kenikmatan yang luar biasa. Ia tanpa wayar, direka untuk memasang telinga dengan sempurna, dan mempunyai suara yang unggul dengan pembatalan bunyi pilihan. Sekiranya anda mendapat Airpods Pro baru-baru ini, anda mungkin ingin mencubanya. Tetapi seberapa mudah menggunakannya dalam kombinasi dengan Siri?
Apakah Julat pada AirPods?

Apakah Julat pada AirPods?

Anda mungkin benci bahawa fon kepala anda entah bagaimana kusut tidak kira seberapa kemas anda melipat kordnya. Kabel berhenti berfungsi selepas beberapa ketika, atau kualiti suara menurun setelah kali ke-150 anda melepaskannya.Beralih ke fon kepala tanpa wayar adalah perkara biasa dalam kes ini. AirPods adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang ingin menikmati operasi yang mudah dan mudah serta bunyi berkualiti pada masa yang sama.
AirPods Saya Berkedip Jingga - Apa yang Perlu Dilakukan?

AirPods Saya Berkedip Jingga - Apa yang Perlu Dilakukan?

Apple AirPods adalah beberapa earbud wayarles yang paling popular dan berprestasi terbaik di pasaran. Seperti semua produk Apple, mereka mesra pengguna, minimalis, dan berintegrasi dengan iPhone (dan telefon Android).Walau bagaimanapun, walaupun mereka hebat dan mudah digunakan, AirPod dapat mempunyai banyak masalah.
Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya AirPod Anda Basah

Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya AirPod Anda Basah

AirPods hebat, dan ini dapat menjadikan hidup anda lebih mudah. Mereka membolehkan anda menikmati suara berkualiti tinggi di mana sahaja anda berada kerana ia dapat menghalang bunyi di luar. Anda boleh mendengar podcast kegemaran anda dan mempelajari perkara baru sambil melakukan tugas berulang. Mereka membolehkan anda membawa muzik kegemaran anda semasa anda berjoging.
Adakah AirTags Berfungsi Dengan Telefon Android?

Adakah AirTags Berfungsi Dengan Telefon Android?

AirTags merangkumi cip NFC yang boleh dibaca oleh telefon bimbit Android NFC. Meskipun Android tidak dapat dipasangkan dengan AirTag, Android dapat mengambil perincian pemiliknya setelah pemilik memasukkan AirTag dalam "Mode Hilang". Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cara AirTag berfungsi dengan telefon Android, kami akan memberi anda liputan dalam artikel ini.
Cara Menggunakan AirTag untuk Mengesan Anjing atau Kucing

Cara Menggunakan AirTag untuk Mengesan Anjing atau Kucing

AirTags adalah alat pengesan yang dikembangkan oleh Apple. Mereka dicipta untuk mencari kunci, dompet, peranti kecil lain, dan lain-lain, yang mudah tersasar. Tetapi, pernahkah anda mempertimbangkan untuk menggunakannya untuk mengesan haiwan kesayangan anda? Teruskan membaca untuk mengetahui cara menggunakan AirTag dengan anjing atau kucing.
Amazon Kindle vs Paperwhite vs Voyage vs Oasis: The Oasis kini hadir dalam bentuk emas

Amazon Kindle vs Paperwhite vs Voyage vs Oasis: The Oasis kini hadir dalam bentuk emas

The Kindle baru-baru ini mencapai kejayaan: ia berusia sepuluh tahun pada tahun 2017 dan tahun-tahun itu tidak bertahun-tahun. Dekad ini telah menyaksikan perkembangan dan kepelbagaian rangkaian Kindle yang hampir berterusan, sehingga kini terdapat beberapa pilihan ketika mempertimbangkan Amazon eReader.
Apakah Julat AirTags?

Apakah Julat AirTags?

Apple memperkenalkan AirTag sebagai kaedah untuk mengesan objek. Peranti ini menggunakan sambungan tanpa wayar yang membolehkan anda mengetahui sama ada mereka telah meninggalkan persekitaran anda. Dengan saiz duit syiling yang besar, anda boleh meletakkannya di mana sahaja.Sekiranya anda tertanya-tanya apa julat AirTag dan banyak lagi, anda telah sampai di tempat yang betul.
Adakah Amazon Fire Tablet dianggap sebagai Peranti Android?

Adakah Amazon Fire Tablet dianggap sebagai Peranti Android?

Untuk membeli tablet murah, sebenarnya tidak ada peranti yang lebih baik daripada Amazon Fire Tablet. Dengan harga kurang dari $ 150, anda boleh mendapatkan peranti 7 ″, 8 ″, atau 10 perfect yang sesuai untuk menonton filem dan rancangan TV, memeriksa e-mel anda, atau hanya melayari web. Sudah tentu, jika anda meluangkan masa untuk meneliti barisan Fire Tablets Amazon, anda mungkin pernah melihat rujukan ke Fire OS dan Android ketika datang ke sistem operasinya. Itu
Amazon Echo Terus Terputus - Cara Memperbaiki

Amazon Echo Terus Terputus - Cara Memperbaiki

Anda telah selesai menyediakan Amazon Echo baru anda dan anda ingin mengeluarkan arahan suara pertama anda kepada Alexa, sistem kawalan suara Amazon. Tetapi bagaimana jika ia tidak berfungsi? Anda bercakap kosong dan tidak ada yang berlaku. Alexa ??Apa yang sedang berlaku? Adakah sambungan Wi-Fi buruk atau tidak ada sambungan sama sekali?
Bagaimana Mengetahui Jika Tablet Api Amazon Anda Mengisi Ketika Mati

Bagaimana Mengetahui Jika Tablet Api Amazon Anda Mengisi Ketika Mati

Tablet Kindle Fire adalah antara jenis tablet termurah yang anda dapati di pasaran hari ini. Walaupun fungsi dan ciri mereka terhad, mereka menjalankan OS Fire yang sangat stabil dan hebat dalam apa yang sepatutnya mereka lakukan - membolehkan anda menonton video Amazon Prime, melakukan belanja dalam talian, dan membaca e-buku kegemaran anda di skrin yang mudah dilihat dan boleh dikonfigurasi.
Bagaimana Mencari Senarai Tontonan Anda di Amazon Fire Stick

Bagaimana Mencari Senarai Tontonan Anda di Amazon Fire Stick

Amazon Firestick adalah peranti streaming yang hebat dan pilihan yang sangat baik jika anda ingin memotong tali pusat. Mengapa perlu membayar perkhidmatan TV kabel yang mahal, apabila anda dapat memperoleh semua yang anda perlukan dengan pembelian sekali sahaja? Pasti, anda juga perlu melanggan Amazon Prime, tetapi jauh lebih murah daripada TV kabel.
Tablet Api Amazon Tidak Mengecas? Inilah Cara Memperbaikinya

Tablet Api Amazon Tidak Mengecas? Inilah Cara Memperbaikinya

Malangnya, banyak model Kindle Fire mempunyai masalah reka bentuk yang konsisten dan berterusan yang diketahui bahawa Amazon nampaknya mengalami kesukaran untuk menggoyangkan. Secara khusus, Kebakaran mempunyai kecenderungan pengecasnya menjadi tidak baik dalam satu atau lain cara, sehingga peranti (sementara berfungsi dengan sempurna dalam semua perisian dan kebanyakan aspek fizikal) mengalami kesukaran untuk mengambil alih.
Apa yang Perlu Dilakukan jika Tablet Amazon Fire Anda Tersekat dalam Mode Fastboot

Apa yang Perlu Dilakukan jika Tablet Amazon Fire Anda Tersekat dalam Mode Fastboot

Tablet Amazon telah menemukan titik manis dalam julat anggaran, mengikuti jejak Nexus 7. Mulai dari harga hanya dari $ 50 hingga $ 150 untuk pelbagai model dan ukuran layar, Tablet Kebakaran pada dasarnya adalah cara termurah untuk mendapatkan alat yang sempurna untuk melayari laman web, menonton eksklusif Netflix atau Amazon Prime, dan bermain beberapa permainan ringan semasa dalam perjalanan.
Bolehkah Anda Mencerminkan Tablet Api Amazon ke Televisyen Anda?

Bolehkah Anda Mencerminkan Tablet Api Amazon ke Televisyen Anda?

Walaupun tablet Amazon Fire mungkin bukan peranti yang paling kuat di pasaran sekarang, mereka kini dapat menangani penggunaan media, melayari internet, bermain permainan, dan tentu saja, membeli-belah. Hasilnya, mereka adalah alternatif yang baik untuk tablet mahal untuk pengguna dengan anggaran.Katakan anda berjaya mengambil salah satu peranti Fire terbaru Amazon baru-baru ini - Fire Fire 10 10 (Generasi Kesembilan) 2019, Fire HD 8 8 (Generasi Kesepuluh), atau Fire HD 8 Plus 2020 (Generasi Kesepuluh).
Cara Menggunakan Gema Amazon sebagai Lampu Malam

Cara Menggunakan Gema Amazon sebagai Lampu Malam

Sekiranya anda menghadapi masalah tidur dan mendapati lampu malam menenangkan, mungkin kemahiran Alexa ini dapat membantu. Kita semua tahu bahawa siri peranti Echo menggunakan cincin cahaya untuk memberi tahu anda apa yang sedang berlaku, dengan menambahkan keahlian pada Alexa, anda dapat memastikan cahaya terus menerangi sepanjang malam.
Cara Menetapkan Penggera Gema Amazon untuk Membangunkan Anda dengan Muzik

Cara Menetapkan Penggera Gema Amazon untuk Membangunkan Anda dengan Muzik

Peranti rumah pintar adalah alat teknologi yang popular dan dengan alasan yang baik. Barisan Amazon Echo adalah seperti pembantu peribadi yang siap membantu anda menyelesaikan tugas harian, menjimatkan masa, dan banyak lagi!Anda boleh menetapkan peringatan, menambahkan item ke senarai runcit anda, mendengar kemas kini berita, dan, dengan kemahiran Alexa, ada sesuatu yang baru untuk ditemui setiap hari.
Ulasan AMD Athlon II X4 635

Ulasan AMD Athlon II X4 635

£ 96 Harga semasa dikaji AMD terus mematikan CPU dengan konfigurasi kelajuan jam, teras, dan cache yang berbeza, sehingga nampaknya tidak lama lagi setiap kombinasi yang mungkin akan tersedia di pasaran. Walau bagaimanapun, tidak setiap kombinasi boleh menjadi pemenang.Athlon II terbaru ini adalah contohnya: dengan murah hati diberikan empat teras fizikal, tetapi kemudian dihantui oleh ketiadaan L3 cache.
Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya Tablet Api Amazon Anda Tidak Menghidupkan

Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya Tablet Api Amazon Anda Tidak Menghidupkan

Kipas tablet mempunyai tempat yang lembut untuk tablet Amazon's Fire. Rangkaian tablet yang popular ini berpatutan, boleh dipercayai, dan mempunyai pelbagai saiz dan tahap ciri yang tersedia. Terdapat Kebakaran untuk hampir setiap aplikasi dan setiap pengguna, dan mereka membuat tablet pertama yang bagus untuk anak-anak kerana harganya murah dan cukup sukar.
Apa yang Perlu Dilakukan jika Tablet Api Amazon Anda Tidak Mempunyai Bunyi

Apa yang Perlu Dilakukan jika Tablet Api Amazon Anda Tidak Mempunyai Bunyi

Amazon telah menjual puluhan juta tablet Kindle Fire dan tidak ada yang dapat meragui populariti komputer tablet peringkat permulaan tetapi kuat ini.Kindle Fire terus mendominasi segmen pasaran ini, dan harganya, ia adalah peranti berkualiti yang sangat kukuh. Namun, seperti semua perkakasan yang berada di tangan pengguna, Api tidak sempurna.
Mengapa Kesan Amber Buruk di Genshin?

Mengapa Kesan Amber Buruk di Genshin?

Amber adalah ahli parti pertama yang akan anda temui sebagai Pengembara, yang baru tiba di Genshin Impact's Teyvat. Ahli Outrider yang berapi-api dari Knights of Favonious ini sentiasa bersedia untuk menghulurkan bantuan kepada warga Traveller atau Monstadt yang hilang.Oleh itu, mengapa pemain sangat tidak menyukainya?
Harga Kereta Apple dinyatakan: Adakah Project Titan berharga $ 55,000?

Harga Kereta Apple dinyatakan: Adakah Project Titan berharga $ 55,000?

Apple Car adalah salah satu kenderaan yang paling dinanti-nantikan, mengaburkan garis antara peranti dan kereta dan akan dilancarkan pada tahun 2019. Kami masih belum mengetahui apa yang akan kelihatan dan ciri-ciri yang dimilikinya - tetapi kami kini mempunyai yang lebih baik idea berapa harganya. Lihat yang berkaitan Seorang lelaki menghina Steve Jobs dari penonton.
Ulasan Kapsul Masa AirPort Apple

Ulasan Kapsul Masa AirPort Apple

Gambar 1 dari 2 £ 250 Harga semasa dikaji Kekurangan penyesuai USB berkelajuan tinggi dan kurangnya sokongan daripada pengeluar komponen komputer riba bererti kita telah melihat sedikit peningkatan dalam penghala 802.11ac setakat ini. Oleh itu, apabila Apple mengemas kini julat Time Capsule dan MacBook Air ke 802.
Adakah Kes Emel Sensitif?

Adakah Kes Emel Sensitif?

Terdapat banyak kekeliruan mengenai sama ada alamat e-mel peka huruf besar kecil atau tidak. Ada yang mengatakannya, sementara yang lain mendakwa bahawa mereka tidak. Jadi, siapa yang betul? Dalam artikel ini, kita akan melihat sama ada alamat e-mel peka huruf besar kecil atau tidak peka huruf besar kecil.
Ulasan Asus DSL-N55U

Ulasan Asus DSL-N55U

Gambar 1 dari 3 £ 102 Harga semasa dikaji Kami tidak mengkaji banyak router Asus selama bertahun-tahun, tetapi ketika melakukannya, mereka cenderung baik: Asus DSL-N55U bertujuan untuk meneruskan tren itu.Ini merupakan permulaan yang baik, dan walaupun dengan harga yang berpatutan, penghala ADSL2 / 2 + ini mempunyai banyak ciri.
Ulasan Asus Transformer Book T100: Hibrid kos rendah yang memulakan semuanya

Ulasan Asus Transformer Book T100: Hibrid kos rendah yang memulakan semuanya

Gambar 1 dari 10 £ 349 Harga semasa dikaji Asus Transformer Book T100 adalah peranti yang mengetuai caj Windows kos rendah, tetapi masa - dan teknologi - terus berjalan. Sejak dilancarkan, beberapa generasi buku awan Windows kos rendah, dan Chromebook Google, telah mengubah pasaran komputer riba sepenuhnya - ultraportable £ 300 bukan lagi sesuatu yang menggembirakan.
Penghala Asus: Cara Log Masuk dan Tukar Alamat IP Anda

Penghala Asus: Cara Log Masuk dan Tukar Alamat IP Anda

Penghala Asus adalah salah satu pilihan yang lebih popular untuk penyambungan internet hari ini. Mereka mudah digunakan, menjimatkan kos, dan berfungsi dengan hebat! Seperti kebanyakan penghala, ada banyak perkara yang dapat anda sesuaikan dan ubah untuk menyempurnakan rangkaian anda.Apabila anda siap dengan penghala Asus baru, pertimbangkan untuk menukar alamat IP dalaman.
Cara Menambah Lirik ke Fail MP3 secara automatik

Cara Menambah Lirik ke Fail MP3 secara automatik

Apabila anda mendengar muzik, rasanya lebih baik untuk melihat liriknya, bukan? Terutama jika anda mendengarkan lagu yang belum pernah anda dengar sebelumnya, lirik akan membantu anda memahaminya kata demi kata.Walaupun kebanyakan perkhidmatan streaming moden merangkumi kemampuan untuk melihat lirik ketika mendengar muzik, beberapa orang masih lebih suka memuat turun dan mendengar MP3.
Cara Melampirkan E-mel ke E-mel di Gmail

Cara Melampirkan E-mel ke E-mel di Gmail

Beberapa pengguna Gmail kadang-kadang perlu menunjukkan beberapa e-mel mereka kepada orang lain. Terdapat beberapa cara untuk melampirkan e-mel ke e-mel Gmail. Anda boleh meneruskan pesanan atau melampirkan fail e-mel yang disimpan ke storan awan atau cakera keras anda. Berikut adalah beberapa petua untuk melampirkan e-mel ke e-mel Gmail.
Ulasan paksi M1054

Ulasan paksi M1054

Gambar 1 dari 4 £ 311 Harga semasa dikaji M1054 dari Axis Communications adalah salah satu kamera IP terkecil di dunia tetapi dilengkapi dengan insang dengan ciri-ciri. Kamera 1 megapiksel ini memberikan resolusi HDTV 720p dengan nisbah aspek 16:10, menyediakan aliran video H.264 dan M-JPEG serentak dan berjalan pada 30fps penuh untuk semua resolusi.
Kajian BenQ MP522 ST

Kajian BenQ MP522 ST

Gambar 1 dari 2 £ 567 Harga semasa dikaji Projektor jarak pendek secara beransur-ansur menjadi lebih biasa dan berpatutan. Mengaku melemparkan gambar berukuran penuh pada jarak yang lebih pendek daripada projektor standard, mereka mengorbankan sedikit kualiti untuk memenuhi lokasi sempit seperti bilik mesyuarat - apatah lagi menawarkan kemampuan untuk memproyeksikan di mana saja di rumah atau pejabat tanpa lebih dari itu daripada meja kopi dan dinding kosong.
Pemain Media Terbaik untuk Roku

Pemain Media Terbaik untuk Roku

Roku adalah perkhidmatan hebat yang membolehkan anda menyatukan semua perkhidmatan dan saluran streaming anda untuk keseronokan menonton anda. Anda bahkan dapat memproyeksikan muzik, foto, dan video dari PC atau telefon pintar anda terus ke TV layar lebar anda.Yang anda perlukan hanyalah pemain media yang betul.
Ulasan BlackBerry Priv: Telefon pintar BlackBerry seharusnya dibuat bertahun-tahun yang lalu

Ulasan BlackBerry Priv: Telefon pintar BlackBerry seharusnya dibuat bertahun-tahun yang lalu

Gambar 1 dari 11 £ 560 Harga semasa dikaji Kita perlu bercakap mengenai BlackBerry. Hanya beberapa tahun yang lalu, syarikat itu tidak salah: telefon pintarnya terkenal dengan pelanggan perniagaan - dan terima kasih kepada BBM, mereka juga popular dengan pelanggan yang lebih muda. Lihat telefon pintar Terbaik yang berkaitan tahun 2016: 25 telefon bimbit terbaik yang boleh anda beli hari ini Ulasan BlackBerry Passport Tetapi sejak itu, perniagaan telefon pintar BlackBerry secara beransur-ansur hilang.
Cara Menyekat Airpod yang Hilang atau Dicuri dari Tidak Digunakan

Cara Menyekat Airpod yang Hilang atau Dicuri dari Tidak Digunakan

Airpod adalah teknologi yang luar biasa, sebab itulah ia tidak begitu murah. Sebagai earbud tanpa wayar, mereka mempunyai integrasi hebat dengan semua produk Apple. Tetapi bagaimana jika Airpod anda hilang, atau lebih teruk lagi, dicuri?Sekiranya pencuri mempunyai iPhone, iPad, atau Mac, mereka boleh menetapkan semula produk dengan mudah dan menjadikannya milik mereka sendiri.
Cara Menyekat Seseorang di Google Hangouts

Cara Menyekat Seseorang di Google Hangouts

Google Hangouts menjadikan mesyuarat dan perbualan dalam talian sangat mudah, tetapi kadang-kadang anda perlu menjauhkan diri dari individu tertentu. Sebilangan orang boleh menjadi tidak menyenangkan atau kasar dan membuat anda mahu menyekatnya.Nasib baik, anda dapat menyekat orang di web Google Hangouts, dan aplikasi Android dan iOS.
Ulasan Brother MFC-465CN

Ulasan Brother MFC-465CN

£ 122 Harga semasa dikaji Kami tidak terlalu terkesan dengan anggaran Brother DCP-150C, tetapi MFC-465CN adalah cadangan yang sama sekali berbeza. Tanda harga £ 100 dan fokus pejabat sekurang-kurangnya menjadikannya lebih menarik - tetapi itu tidak semestinya lebih menarik.Reka bentuk asasnya sama dengan DCP-150C, dengan kartrij pemuatan depan, dulang keluaran kertas jauh di dalam perut, dan port dalaman - kali ini dengan tambahan Ethernet untuk percetakan rangkaian.
Adakah Printer Brother saya akan berfungsi dengan iPad?

Adakah Printer Brother saya akan berfungsi dengan iPad?

Sudah berlalu hari-hari ketika anda harus memindahkan fail dari telefon bimbit atau tablet anda ke komputer dan kemudian mencetaknya. Hari ini, anda boleh menyambungkan telefon pintar anda terus ke pencetak dan mengimbas atau mencetak dokumen yang anda mahukan.Pencetak Brother menjadi popular kerana keserasiannya yang sangat baik dengan peranti seperti iPhone dan iPod Touch.
Ulasan Brother MFC-6490CW

Ulasan Brother MFC-6490CW

Gambar 1 dari 3 £ 217 Harga apabila dikaji semula Pencetak A3 adalah perkara yang berguna. Ini membolehkan anda mencetak gambar berukuran poster kecil, risalah berbilang halaman pada satu helai dan bahkan dapat digunakan dalam lingkungan pra-produksi untuk menghasilkan bukti halaman dua ukuran penuh.
Mengapa Pencetak Brother Saya Muncul di Luar Talian?

Mengapa Pencetak Brother Saya Muncul di Luar Talian?

Semasa mencetak sesuatu dari komputer anda, kadangkala anda mendapati pencetak anda muncul di luar talian. Terdapat banyak sebab untuk ini, yang kebanyakan dapat diselesaikan dengan mudah.Ini juga berkaitan dengan pencetak yang dikeluarkan oleh Brother juga. Walaupun penyelesaiannya mungkin berbeza dari model ke model, cadangan dalam artikel ini harus merangkumi kebanyakan senario.
Ulasan BT Smart Hub: Penghala yang disediakan ISP terbaik sahaja

Ulasan BT Smart Hub: Penghala yang disediakan ISP terbaik sahaja

Gambar 1 dari 10 £ 50 Harga semasa dikaji BT Smart Hub adalah penghala penghala terbaik yang pernah dibuat syarikat itu. Mungkin tidak banyak, tetapi cepat, mempunyai jarak yang baik dan mudah digunakan. Ia tidak dapat menandingi produk Wi-Fi mesh terbaik untuk semua jangkauan dan kebolehpercayaan tetapi jika dibandingkan dengan kebanyakan penghala wayarles lain yang dibekalkan oleh ISP, ia adalah binatang buas - dan itu walaupun pada hakikatnya ia telah keluar selama lebih dari satu tahun dan separuh.
Siapa Evan Spiegel? Pengasas Snapchat yang mencipta semula media sosial

Siapa Evan Spiegel? Pengasas Snapchat yang mencipta semula media sosial

Evan Spiegel mungkin bukan nama rumah tangga sendiri, produknya pasti. Ketua Pegawai Eksekutif Snap Inc yang berusia 28 tahun, dan pencipta bersama Snapchat, dinobatkan sebagai jutawan termuda di dunia oleh Forbes pada tahun 2015 - walaupun dia pastinya bukan orang baru dalam kekayaan. Lihat yang berkaitan Mengapa kita tidak dapat meninggalkan masa depan kepada jutawan teknologi Siapa Mark Zuckerberg?
Bolehkah Airpods Panas?

Bolehkah Airpods Panas?

AirPods adalah antara earbud tanpa wayar terbaik yang ada sekarang. Ribuan pelanggan gembira mendakwa bahawa mereka mengubah hidup mereka. Setelah anda mendengar muzik melalui AirPod, kata mereka, anda tidak akan kembali ke earbud lama anda.Walau bagaimanapun, tidak ada peranti yang sempurna, dan anda mungkin pernah membaca beberapa pengguna yang mengeluh mengenai masalah seperti terlalu panas atau kehabisan bateri.
Ulasan GoPro Hero 5 Black: Kamera aksi terbaik dalam perniagaan, kini lebih murah

Ulasan GoPro Hero 5 Black: Kamera aksi terbaik dalam perniagaan, kini lebih murah

Gambar 1 dari 10 £ 350 Harga semasa dikaji Berita terkini: GoPro Hero 5 Black 2017 telah mengurangkan potongan harganya di Amazon, dengan penembak mudah alih kini hanya £ 299. Itu menandakan potongan lebih dari £ 100 dari harga £ 399,99, yang merupakan tawaran yang sangat baik pada sekeping kit yang hebat.
Cara Membatalkan HBO di Amazon Fire Stick

Cara Membatalkan HBO di Amazon Fire Stick

Sebilangan besar akan bersetuju bahawa HBO adalah saluran yang hebat dengan banyak pertunjukan asli yang hebat, seperti The Sopranos, The Wire, Game of Thrones, dan senarai itu berterusan. Ini semua adalah drama yang sangat terkenal, dan mungkin sebab mengapa anda melanggan HBO di Amazon Prime Video.
Ulasan Sesi GoPro Hero 5: Kecil tetapi hebat, dan kini ditawarkan

Ulasan Sesi GoPro Hero 5: Kecil tetapi hebat, dan kini ditawarkan

Gambar 1 dari 11 £ 249 Harga semasa dikaji PERINGATAN TAWARAN: Kamera kecil yang bagus ini kini ditawarkan di Argos. Harganya turun dari £ 199 hingga £ 129, menjimatkan 70 £ dari RRP. Anda boleh menuntut tawaran di pautan ini. Juga, dengan sebarang pembelian di Argos lebih dari £ 100, anda kini mendapat voucher £ 10 percuma.
Cara Membatalkan Starz di Amazon Fire Stick

Cara Membatalkan Starz di Amazon Fire Stick

Starz adalah saluran yang mengagumkan yang menampilkan beberapa siri yang paling menawan dan asli sejak kebelakangan ini. Siri ini, termasuk Black Sails, American Gods, Outlander, dan lain-lain, sering diabaikan, walaupun terdapat jalan ceritanya yang menakjubkan. Oleh itu, mungkin anda telah melihat sebahagian besar rancangan ini atau hanya bosan menontonnya.
Ulasan Canon Pixma MP520

Ulasan Canon Pixma MP520

Harga £ 76 semasa dikaji semula Ia mengatakan banyak mengenai kualiti pencetak Canon bahawa, hampir tidak melalui ujian MP520, sudah jelas bahawa satu-satunya penyebab utama kebimbangan adalah kenyataan bahawa harganya terlalu dekat dengan Canon Pixma MP610 yang memenangi Makmal .Reka bentuk keduanya serupa, dengan bahagian atas rata dan panel kawalan yang dapat dibalik apabila diperlukan dan terselip bila tidak.
Bolehkah Anda Beritahu jika Seseorang Dalam Talian di WeChat?

Bolehkah Anda Beritahu jika Seseorang Dalam Talian di WeChat?

Peti mel TechJunkie penuh dengan pertanyaan WeChat dari pembaca yang telah memasang aplikasi dan berusaha untuk mengatasinya. Halaman ini akan menjawab beberapa yang lebih popular, seperti 'Bolehkah anda memberitahu jika seseorang berada dalam talian di WeChat?' "Adakah WeChat memberitahu apabila mesej dibaca?
Bolehkah Anda Menambah Tongkat Api Amazon anda ke Laman Utama Google?

Bolehkah Anda Menambah Tongkat Api Amazon anda ke Laman Utama Google?

Google dan Amazon bukan pesaing langsung, tetapi mereka bersaing di pasaran khusus. Salah satunya adalah pembantu maya mereka. Walaupun Amazon melonjak ke tempat kejadian dengan Alexa memasukkan pembesar suara Echo mereka — dan kemudian dimasukkan ke dalam semua perkara yang dibuat syarikat itu — sementara Google telah membina Pembantu di belakang mesin pencari mereka, menjadikan salah satu pembantu suara paling kuat yang boleh anda gunakan pada tahun 2019. Sud
Ulasan Canon Pixma MP190

Ulasan Canon Pixma MP190

£ 45 Harga semasa dikaji Canon Pixma MP190 sangat berbeza dengan kakaknya, seperti MP620, yang telah menunjukkan prestasi yang sangat baik dalam PC Pro sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Tanpa tangki dakwat yang berasingan, dan tanpa tambahan yang menjadikan kebanyakan semua-dalam-satu sangat berguna, MP190 sebaliknya bertujuan untuk menjadi nilai yang cepat, sederhana dan sangat baik.
Harga Yamaha YZF-R6 2017, tarikh dan spesifikasi: 5 perkara yang perlu anda ketahui

Harga Yamaha YZF-R6 2017, tarikh dan spesifikasi: 5 perkara yang perlu anda ketahui

Yamaha baru sahaja melancarkan motosikal YZF-R6 versi baru, dan ia kelihatan seperti peningkatan terbesar untuk basikal sukan kelas menengah pada zaman. Hanya beberapa jam selepas beberapa gambar motosikal baru yang dibocorkan mula melayang dalam talian, Yamaha mengeluarkan gambar rasmi dan spesifikasi basikal supersport baru, dan ia kelihatan dan sangat menyerupai saudara YZF-R1 yang lebih besar.
Kereta elektrik terbaik 2018 UK: EV terbaik untuk dijual di UK

Kereta elektrik terbaik 2018 UK: EV terbaik untuk dijual di UK

Pada tahun 2018 kenderaan elektrik (EV) adalah pilihan yang sesuai untuk mereka yang berada di pasaran kereta. Lebih-lebih lagi, pemerintah telah diberitahu bahawa ia harus jauh lebih bercita-cita tinggi dengan kereta elektrik, menunjukkan bahawa tiga perlima kereta yang dijual pada tahun 2030 mestilah elektrik.
Apa itu eCall? Kami menerangkan apa sebenarnya butang SOS di dalam kereta anda

Apa itu eCall? Kami menerangkan apa sebenarnya butang SOS di dalam kereta anda

Undang-undang Eropah adalah mempromosikan keselamatan kenderaan di berbagai bidang, dan eCall adalah salah satu helai yang lebih menarik. Nama eCall adalah singkatan dari Panggilan Kecemasan, dan sistem ini dirancang untuk menelefon perkhidmatan kecemasan untuk membuat mereka mengetahui ketika suatu kejadian telah terjadi.
Bagaimana kereta tanpa pemandu Google berfungsi?

Bagaimana kereta tanpa pemandu Google berfungsi?

Kereta tanpa pemandu akan mengalami percubaan di tiga bandar raya Britain tahun depan, tetapi bagaimana kereta memandu sendiri berfungsi?Google telah menguji kereta prototaipnya di jalan AS - ia masih belum diuji coba di UK - dan mendedahkan beberapa perincian tentang cara kerja kenderaan memandu sendiri.
Lupakan Tesla dan BMW, Smart percaya bahawa ia akan mengalahkan pesaing elektriknya ... dan itu pernah dilakukan sebelumnya

Lupakan Tesla dan BMW, Smart percaya bahawa ia akan mengalahkan pesaing elektriknya ... dan itu pernah dilakukan sebelumnya

Putaran berita Frankfurt Motor Show 2017: Kereta dan teknologi TERBAIK dari acara tahun ini Mentakrifkan semula kereta bandar: Langkah seterusnya pintar Projek Satu Mercedes-AMG BMW Seri 8 BMW i Vision Dynamics Konsep Honda Urban EV Mini Elektrik BMW i3 baru Semua orang ingin membuat kereta bandar yang pintar pada masa ini, dan jika anda melihat trend terkini dalam teknologi automotif, mudah untuk mengetahui sebabnya.
Cara Menukar Akaun di Laman Utama Google Anda

Cara Menukar Akaun di Laman Utama Google Anda

Google telah lama menjadi salah satu pemimpin dalam dunia teknologi, dan mereka terus mencapai batas hampir setiap hari. Salah satu produk paling inovatif yang mereka perkenalkan baru-baru ini adalah barisan produk Google Home. Ini adalah pembesar suara pintar yang menggunakan perintah suara untuk melakukan tindakan.
Ulasan Audi SQ7 (2017): Adakah Q7 sporty ini merupakan SUV terbaik yang boleh anda beli?

Ulasan Audi SQ7 (2017): Adakah Q7 sporty ini merupakan SUV terbaik yang boleh anda beli?

Gambar 1 dari 10 £ 94650 Harga apabila dikaji Dua puluh tahun yang lalu, SUV adalah perkara baru yang pelik, tetapi pada tahun 2017 terdapat banyak. Pada masa kini, mereka juga dipisahkan dalam berbagai ukuran, jadi anda juga mempunyai ukuran hatchback seperti Volvo XC40 dan Audi Q2 yang baru dan kemudian raksasa seperti Volvo XC90 yang hebat.
Ulasan Nissan X-Trail (2017): Lebih banyak lagi 4 × 4 untuk wang anda

Ulasan Nissan X-Trail (2017): Lebih banyak lagi 4 × 4 untuk wang anda

Gambar 1 dari 17 £ 23130 Harga semasa dikaji Ketika Nissan X-Trail pertama kali dilancarkan pada awal tahun 2000-an, pasar kereta adalah tempat yang sangat berbeza. Anda mempunyai kereta keluarga dan 4x4 dan istilah crossover mempunyai konotasi yang sama sekali berbeza. X-Trail memulakan sesuatu yang baru: ia adalah 4 × 4 yang cantik, tetapi sangat disasarkan pada tugas yang dijalankan di sekolah seperti yang aktif di luar rumah.
Cara Menukar Akaun Amazon di Echo Show

Cara Menukar Akaun Amazon di Echo Show

Terdapat pelbagai sebab mengapa anda mungkin perlu menukar akaun pada peranti Echo Show. Mungkin anda ingin menjualnya atau memberikannya, atau anda baru mendapatkannya dan anda ingin mendaftarkan akaun anda. Adakah terdapat cara untuk menambahkan akaun baru dan beralih ke akaun itu?Malangnya, Amazon Echo Show adalah peranti yang diperibadikan, yang bermaksud bahawa anda hanya dapat menghubungkannya dengan satu akaun sebelum menggunakannya.
Cara Menghantar & Meniru Tablet Api Amazon ke Peranti Roku

Cara Menghantar & Meniru Tablet Api Amazon ke Peranti Roku

Selama satu dekad yang lebih baik, Amazon telah berusaha membina ekosistem peranti yang dirancang untuk bekerjasama secara sepadu mungkin.Seluruh perpustakaan e-book Kindle anda diselaraskan dengan aplikasi Kindle di PC dan telefon pintar anda, filem yang anda mula tonton di komputer riba melalui Amazon Instant Video mengambil semula dengan aplikasi di TV pintar anda, dan aplikasi yang anda pasang pada satu peranti dapat muncul di setiap peranti berjenama Fire di perpustakaan anda.
11 perkara yang kami sukai mengenai teksi elektrik London yang baru

11 perkara yang kami sukai mengenai teksi elektrik London yang baru

Gambar 1 dari 17Semalam, saya diberi peluang untuk memandu teksi London elektrik LEVC TX yang baru, jadi secara semula jadi saya melompat pada peluang itu. Bagaimanapun, hanya ada beberapa model teksi baru yang dibina semata-mata untuk ibu kota. Yang benar-benar baru semestinya sangat menggembirakan.
Cara Mengubah Latar Belakang pada Echo Show

Cara Mengubah Latar Belakang pada Echo Show

Latar belakang mungkin merupakan perkara pertama yang ingin anda ubah pada Echo Show anda. Bukan bahawa latar belakang lalai adalah buruk, tetapi kebanyakan orang ingin menambahkan sentuhan peribadi ke peranti mereka.Imej haiwan kesayangan dari Galeri anda atau grafik yang menarik, sangat mudah untuk menggunakan latar belakang yang berbeza untuk Echo Show anda.
Bagaimana Mengubah Warna Titik Gema Anda?

Bagaimana Mengubah Warna Titik Gema Anda?

Setiap peranti Amazon Echo mempunyai palet warna yang berubah bergantung pada keadaan peranti itu sendiri.Anda mungkin pernah melihat Echo Dot anda menjadi biru ketika menghidupkannya, atau hijau jika telefon pintar yang disambungkan menerima panggilan telefon. Tetapi, adakah cara untuk mengubah warna ini secara manual?
Cara Mengubah Matlamat Kalori Anda di iPhone

Cara Mengubah Matlamat Kalori Anda di iPhone

Aplikasi Apple Watch Activity memudahkan anda mengawasi kalori yang anda bakar setiap hari. Ia secara automatik menggerakkan matlamat setiap minggu, membantu anda menurunkan kalori tambahan. Mencapai matlamat yang ditentukan pasti akan membuat anda bangga, tetapi ada pengguna yang sukar untuk mengikuti langkah yang ditentukan oleh aplikasi ini.
Cara Mengubah Kontras, Warna, Ketepuan pada Paparan Laptop Anda

Cara Mengubah Kontras, Warna, Ketepuan pada Paparan Laptop Anda

Sekiranya anda menghabiskan banyak masa di komputer riba anda, anda tahu betapa pentingnya tetapan paparan. Keliru dan mata dan otak anda pasti cepat letih. Selain itu, tetapan paparan sangat penting jika anda melakukan penyuntingan video / foto, grafik komputer, atau menyiapkan fail untuk dicetak.Inilah sebabnya mengapa penting untuk membezakan kontras, rona, dan tepu yang sesuai dengan keperluan anda.
Cara Mengubah Latar Belakang Anda di Google

Cara Mengubah Latar Belakang Anda di Google

Tidak kira siapa anda, jika anda menghabiskan masa dalam talian, anda mungkin menggunakan Google untuk mencari perkara yang mungkin menarik bagi anda. Reka bentuk laman utama Google sangat jelas dengan hanya logo dan latar belakang warna pepejal. Tetapi kerana kita semua menghabiskan begitu banyak masa dalam hidup kita googling, mengapa tidak menjadikan halaman Google lebih senang dilihat?
Ulasan Mercedes A-Class (2018): Kereta kecil, berteknologi besar

Ulasan Mercedes A-Class (2018): Kereta kecil, berteknologi besar

Gambar 1 dari 28 £ 25800 Harga semasa dikaji Mercedes A-Class yang baru adalah masalah besar. Biasanya, anda mungkin mengharapkan saya menjelaskan bahawa ini adalah cara termurah untuk menggunakan Mercedes, itu semua mengenai jenama dan lebih kurang mengenai kereta dan pemanduan. Bagaimanapun, itulah sebabnya mengapa Mercedes telah menjual begitu banyak sejak kebelakangan ini.
Cara Menukar Nama Stick TV Api Amazon Anda

Cara Menukar Nama Stick TV Api Amazon Anda

Dengan kekerapan Stik Api Amazon dijual, anda mungkin memilih satu untuk setiap bilik di rumah. Ini menjadikan penstriman dan penyewaan filem menjadi lebih mudah, kerana semuanya diselaraskan antara akaun Amazon anda. Sudah tentu, jika anda mempunyai banyak peranti Amazon di rumah anda, memastikannya tetap tersusun adalah suatu keharusan.
Cara Mengubah Input pada TV Insignia

Cara Mengubah Input pada TV Insignia

Insignia TV adalah jenama peranti TV mesra bajet. Mereka hadir dalam pelbagai saiz dan pakej untuk memenuhi keperluan semua orang. Untuk harganya, ia memberikan nilai hebat kepada mana-mana pelanggan, dengan pilihan penyambungan yang hebat dan senarai tambahan seperti Fire TV, Alexa, Roku, dan banyak lagi.
Cara Mengubah Hantu di Snapchat

Cara Mengubah Hantu di Snapchat

Dari piala ke emoji rakan, Snapchat telah hadir dengan lebih banyak cara untuk mempermain aplikasi mereka. Tidak hairanlah pengguna mengesyaki ikon hantu baru yang muncul dalam kemas kini Januari 2016. Sejak makhluk kecil yang bodoh ini muncul, pengguna telah berusaha untuk mengetahui apa maksudnya dan bagaimana mengumpulkan semuanya.
Cara Mengubah Input pada TV Samsung

Cara Mengubah Input pada TV Samsung

Pernah perhatikan bagaimana beberapa perkara tidak menjadi masalah besar, sehingga anda tidak dapat mencari penyelesaiannya dalam talian? Seperti menetapkan pemasa pada mesin basuh anda, atau memuat turun nombor degup jantung anda dari Fit-Bit anda. Contoh lain yang baik untuk masalah sederhana-sederhana tetapi sukar adalah dengan TV Samsung anda.
Cara Mengubah Papan Kekunci Anda di Kindle Fire

Cara Mengubah Papan Kekunci Anda di Kindle Fire

Boleh dikatakan, alat yang paling penting pada Kindle Fire anda adalah papan kekunci, kerana anda akan menggunakannya untuk hampir semua tindakan yang anda lakukan, dari menulis hingga mencari dan memasukkan perintah. Oleh kerana ia mempunyai peranan yang sangat penting dalam penggunaan peranti Kindle anda, juga penting untuk mempunyai papan kekunci yang terasa nyaman digunakan dan yang dapat anda sesuaikan.
Cara Menukar Bahasa Papan Kekunci pada Chromebook

Cara Menukar Bahasa Papan Kekunci pada Chromebook

Bahasa papan kekunci ditetapkan sebaik sahaja anda masuk ke Chromebook untuk pertama kalinya. Dengan andaian anda berada di Amerika, bahasa papan kekunci lalai adalah Bahasa Inggeris (AS). Tetapi bagaimana jika anda perlu menggunakan tetapan bahasa yang berbeza?Jawapan cepat adalah, tidak ada masalah untuk menyiapkannya dan anda bahkan boleh memilih pemeriksaan ejaan untuk bahasa yang berbeza.