Kategori: Internet

Seberapa tepat Jarak di Nike Run Club?

Seberapa tepat Jarak di Nike Run Club?

Banyak peminat fanatik kebiasaan digunakan untuk Nike Run Club, mereka tidak dapat membayangkan berlari tanpanya. Tidak menghairankan, kerana aplikasi ini membolehkan anda mengukur masa, jarak, dan kecepatan anda.Sekiranya anda pernah bertanya-tanya seberapa tepat aplikasinya dalam jarak jauh, anda berada di tempat yang tepat.
Cara Mengaktifkan Waktu Tayangan Bila-bila masa

Cara Mengaktifkan Waktu Tayangan Bila-bila masa

Showtime Anytime telah wujud sejak tahun 2010. Ia adalah sebahagian daripada rangkaian satelit dan kabel premium Showtime utama CBS. Perkhidmatan ini merangkumi ratusan jam rancangan TV, filem, komedi stand-up, dan banyak lagi.Showtime Anytime tersedia dalam pelbagai platform perisian dan perkakasan.
Cara Menambah Audio ke Slaid Google

Cara Menambah Audio ke Slaid Google

Untuk mengikuti Microsoft PowerPoint dan Apple Keynote, Google Slides telah menambahkan ciri audio untuk membantu anda merancang persembahan yang lebih interaktif. Anda dapat menambahkan audio dari video YouTube, perkhidmatan streaming seperti SoundCloud, atau fail anda sendiri. Untuk fail anda sendiri, Slaid menyokong format yang berbeza, jadi tidak perlu menukar fail sebelum anda memasukkannya ke dalam persembahan.
Wi-Fi 5GHz Tidak Muncul

Wi-Fi 5GHz Tidak Muncul

Memiliki akses ke rangkaian Wi-Fi 5GHz menyediakan sambungan internet yang sangat cepat untuk peranti anda. Tetapi apa gunanya memilikinya jika tidak muncul di senarai rangkaian peranti anda yang tersedia? Lebih menjengkelkan jika anda tidak dapat mencari pilihan dalam tetapan penghala anda.Sekiranya anda menghadapi masalah ini, anda tidak sendirian.
Cara Menambah Hari ke Tarikh di Smartsheet

Cara Menambah Hari ke Tarikh di Smartsheet

Smartsheet adalah perisian pengurusan kerja yang popular. Ia menawarkan pelbagai pilihan untuk membantu anda merancang dan menguruskan projek, tugas, kalendar, dll. Melacak tarikh merupakan faktor penting dalam setiap perisian pengurusan. Sekiranya anda ingin mempelajari cara menambahkan hari ke tarikh di Smartsheet, pastikan anda terus membaca.
Cara Menambah Gmail ke Desktop PC Anda

Cara Menambah Gmail ke Desktop PC Anda

Tanpa ragu, Gmail adalah pelanggan e-mel percuma yang paling popular. Anda boleh mengaksesnya menggunakan penyemak imbas web atau melalui aplikasi di banyak peranti mudah alih.Tetapi bayangkan betapa senangnya aplikasi desktop Gmail di PC anda.Malangnya, aplikasi desktop Gmail rasmi belum ada. Tetapi itu tidak bermakna anda tidak dapat mencari jalan penyelesaian untuk menambahkan pautan Gmail yang mudah diakses ke desktop PC anda.
Cara Menambah DuckDuckGo ke Chrome

Cara Menambah DuckDuckGo ke Chrome

Adakah anda bosan dengan mesin pencari yang selalu mengesan anda dalam talian? Adakah anda merasa menjengkelkan ketika mereka cuba memperibadikan kandungan yang anda lihat? Anda mungkin tidak mempercayainya, tetapi ada mesin pencari yang menghargai privasi pengguna mereka dan mempercayai carian yang tertumpu secara peribadi.
Cara Menambah Sempadan di Canva

Cara Menambah Sempadan di Canva

Canva adalah salah satu platform reka bentuk grafik yang paling popular. Ia tersedia secara percuma dan mempunyai pelbagai alat canggih. Pilihan reka bentuk hampir tidak terbatas kerana terdapat ribuan templat percuma yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Ini bermakna anda dapat menambahkan bentuk, video, teks, bingkai, dan bahkan memuat naik foto anda sendiri.
Cara Menambah Item di StockX

Cara Menambah Item di StockX

Sekiranya anda menggemari kasut dan kasut jalanan, maka anda tahu bahawa salah satu tempat terbaik untuk membeli dan menjual adalah StockX. Bagi mereka yang suka terlibat dalam peperangan, lebih baik lagi.Tetapi jika anda baru menjual kasut dan aksesori premium baru dalam talian, anda mungkin tidak pasti dengan tepat bagaimana StockX berfungsi.
Cara Menambah ke Pustaka Keluarga di Google Play

Cara Menambah ke Pustaka Keluarga di Google Play

Perkongsian bermakna…Sekiranya anda ingin menunjukkan bahawa anda peduli dengan berkongsi aplikasi / permainan / rancangan TV / e-book baru di Google Play dengan semua ahli keluarga anda, anda beruntung.Dalam artikel ini, anda akan belajar bagaimana menambahkan ahli keluarga ke Pustaka Keluarga anda. S
Cara Menambah Wang ke Google Play

Cara Menambah Wang ke Google Play

Walaupun tidak ada kekurangan kandungan percuma yang tersedia di Google Play, Anda harus mencari dompet dari semasa ke semasa. Itulah sebabnya tidak ada salahnya menyimpan dana kecemasan pada akaun anda, sekiranya anda mengalami sesuatu yang sangat menggembirakan.Nasib baik, belajar bagaimana menambah wang di Google Play adalah sebilangan kek.
Cara Menambah PayPal ke StockX

Cara Menambah PayPal ke StockX

Apakah kaedah masuk untuk pembayaran dalam talian di laman web seperti StockX? Pada masa ini, bukan masalah besar untuk menggunakan kad debit atau kredit anda dalam talian untuk pembelian, dan StockX mempunyai reputasi sebagai sangat selamat.Tetapi jika anda lebih selesa menggunakan sistem dompet dalam talian seperti PayPal, itu juga dapat difahami.
Cara Menambah Overlay di OBS

Cara Menambah Overlay di OBS

Overlay adalah kaedah terbaik untuk memperibadikan kandungan anda. Banyak penstriman menggunakannya untuk merangsang penonton mereka secara visual semasa gangguan atau bahkan sebelum mereka mula menstrim. Lagipun, dengan skrin penahan berwarna-warni mengalahkan latar belakang yang hambar.OBS Studio membolehkan anda menambahkan pelbagai lapisan, dari gambar pegun hingga gif animasi.
Cara Menambah atau Mengeluarkan atau Menukar Kad di AliExpress

Cara Menambah atau Mengeluarkan atau Menukar Kad di AliExpress

AliExpress adalah salah satu perkhidmatan runcit dalam talian terbesar di dunia. Ia dilancarkan pada tahun 2010 dan telah mengumpulkan banyak pengikut, terutama di Asia dan Amerika Selatan. Platform ini terkenal kerana mempunyai pelbagai jenis produk dan perlahan-lahan mendapat daya tarikan di benua Eropah dan Amerika Utara.
Cara Menambah Seseorang ke Panggilan Skype

Cara Menambah Seseorang ke Panggilan Skype

Kemungkinannya, seperti kebanyakan pengguna, Anda telah menggunakan Skype untuk sembang satu-satu atau panggilan video. Tetapi apa yang berlaku apabila anda ingin menambahkan orang lain ke panggilan biasa? Sekiranya anda mencari jawapan untuk teka-teki ini, kami mendapat beberapa berita baik untuk anda.
Apakah Mod Pesawat dan Apa Yang Menghidupkannya

Apakah Mod Pesawat dan Apa Yang Menghidupkannya

Sekiranya anda mengambil penerbangan dalam beberapa tahun terakhir, Anda mungkin pernah mendengar permintaan kru penerbangan untuk menukar telefon atau peranti lain ke "mod pesawat." Tetapi apa sebenarnya?Sekiranya anda perlu mengetahui makna dan tujuan Mode Pesawat, maka Anda telah sampai ke halaman yang tepat, seperti yang akan dijelaskan dalam artikel ini.
Apa itu Muat turun Digital Amazon?

Apa itu Muat turun Digital Amazon?

Sekiranya anda kelihatan cukup keras, anda boleh menemui apa sahaja yang anda mahukan di Amazon. Platform e-dagang terbesar di dunia menawarkan beratus-ratus juta produk dan dikira. Di samping itu, Amazon terus berkembang dan menaklukkan industri baru.Hari ini, Amazon menawarkan pelbagai perkhidmatan, perisian, dan aplikasi digital.
Cara Menambah Kotak Teks di Canva

Cara Menambah Kotak Teks di Canva

Alat kreatif Canva membolehkan anda mengoptimumkan reka bentuk anda sepenuhnya. Anda bukan sahaja dapat menambahkan teks anda sendiri ke projek anda di Canva, tetapi anda juga dapat menyesuaikan elemen apa pun di dalam kotak teks. Melakukannya akan menjadikan reka bentuk anda lebih profesional dan unik.
Adakah Amazon Menerima PayPal?

Adakah Amazon Menerima PayPal?

Sebagai pasaran dalam talian terbesar dan katedral kapitalisme, Amazon mengira pelanggan mereka berjuta-juta dan urus niaga berjuta-juta. PayPal juga merupakan syarikat antarabangsa dengan berjuta-juta pelanggan dan kehadiran di, atau di, berjuta-juta peruncit dan perniagaan. Kedua-duanya sangat penting dari segi pembayaran dalam talian dan membuat pembelian ke kedai dalam talian terbesar di web.
Ciri-ciri Rahsia Echo Amazon: 12 Trik Hebat yang Tidak Anda Ketahui Peranti Alexa Anda

Ciri-ciri Rahsia Echo Amazon: 12 Trik Hebat yang Tidak Anda Ketahui Peranti Alexa Anda

Pada masa ini, Amazon mendahului Google dan Apple dalam permainan AI. Dengan pembantu maya kegemaran semua orang, Alexa, Amazon telah menjadi kehadiran runcit yang tidak dapat dihentikan yang mengatasi persaingan melalui harga dan kebolehpercayaan yang rendah.Alexa memasuki hati kami melalui Echo, pembesar suara berkemampuan Bluetooth yang melakukan apa sahaja yang anda mahukan, dari bermain muzik hingga memesan pizza.
Cara Membatalkan Keahlian Perdana Amazon atau Percubaan Percuma

Cara Membatalkan Keahlian Perdana Amazon atau Percubaan Percuma

Perniagaan runcit bergerak pantas dalam talian. Sekiranya anda memerlukan apa-apa, anda pasti akan menjumpainya di Amazon. Oleh itu, wajar jika orang ingin memeriksa semua faedah yang ditawarkan oleh platform besar ini.Hasilnya, banyak orang memilih percubaan percuma Keanggotaan Perdana Amazon. Anda mungkin telah mencubanya sendiri.
Adakah Amazon Prime Menyampaikan pada hari Ahad?

Adakah Amazon Prime Menyampaikan pada hari Ahad?

Anda tahu perasaan itu apabila anda memesan sesuatu dari Amazon dan jam mula berdetik. Setiap minit anda menunggu mula mengganggu anda. Ini benar terutamanya jika pesanan adalah sesuatu yang anda mahukan sejak sekian lama. Kerana beberapa sebab, terasa lebih sukar untuk menunggu dua hari bekerja daripada bulan yang anda simpan untuknya.
Cara Mematikan Pembaharuan Auto di Amazon Prime

Cara Mematikan Pembaharuan Auto di Amazon Prime

Semua orang sentiasa mencari jalan untuk mempermudah hidup mereka dan mempermudahnya. Kadang-kadang, melainkan jika anda diingatkan untuk melakukan sesuatu, ia tidak akan selesai. Anda menyediakan peringatan di telefon anda, menggunakan orang yang anda sayangi mengingatkan anda tentang perkara-perkara penting, namun tetap gagal.
Apa itu Kad Hadiah Video Segera Amazon

Apa itu Kad Hadiah Video Segera Amazon

Langsung dari kelawar, kita harus membuat perbezaan antara dua perkara - Amazon Instant Videos dan Amazon Gift Cards. Yang pertama merujuk kepada perkhidmatan streaming video yang sebelumnya dinamakan Amazon On Demand. Yang terakhir adalah pilihan kad hadiah Amazon yang boleh anda hantar kepada seseorang.
Antaranya: Bagaimana Menjadi Penipu yang Baik?

Antaranya: Bagaimana Menjadi Penipu yang Baik?

Di antara Kami adalah permainan di mana pemain harus mengetahui siapa penyamar sebelum mereka membunuh semua rakan sepasukan. Penyamar akan berbohong dan menipu untuk mencapai matlamatnya. Pasukan kru mesti mengenal pasti dan mendedahkannya melalui pengundian sebelum terlambat.Bermain sebagai Penipu boleh menjadi sangat mencabar, terutamanya jika anda masih baru.
Antaranya: Cara Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma

Antaranya: Cara Mendapatkan Haiwan Peliharaan Percuma

Kosmetik di Among Us semuanya terkunci di belakang paywall, yang memerlukan anda mendapatkan wang tunai. Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan apa-apa selain mendapatkan permainan, anda tidak bernasib baik. Walau bagaimanapun, masyarakat telah menemui cara untuk mendapatkan kosmetik dan haiwan kesayangan secara percuma.
Ulasan AVG AntiVirus PERCUMA 2015

Ulasan AVG AntiVirus PERCUMA 2015

Pakej antivirus percuma AVG nampaknya telah hilang sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terlalu fokus pada penjualan produk berbayar syarikat, dan terlalu sedikit untuk memastikan bahawa itu adalah alat anti-malware percuma yang terbaik. Malangnya, ini masih berlaku. Lihat juga: Apa antivirus percuma terbaik 2015?
Cara Memutuskan Sambungan di AnyDesk

Cara Memutuskan Sambungan di AnyDesk

Sekiranya anda dan rakan anda menggunakan AnyDesk, maka anda sudah tahu betapa bergunanya untuk mengakses komputer masing-masing semasa waktu bekerja. Sebaik mungkin ciri ini, apabila anda selesai bekerja, anda tidak mahu ada orang yang bermain di komputer peribadi anda. Itulah sebabnya AnyDesk memberi anda pilihan untuk menghentikan sambungan dengan cepat, yang akan mencabut akses pasukan anda ke komputer anda.
Cara Bermain Antara Kita di PC

Cara Bermain Antara Kita di PC

Adakah anda bersedia untuk mencari Penipu? Among Us adalah permainan dalam talian berbilang pemain yang sangat popular yang berpusat di sekitar premis "Who-dun-it". Seseorang dalam kru anda mensabotaj kapal dan membunuh orang. Terpulang kepada anda untuk mengetahui siapa sebelum penipu menawan anda juga.
Cara menggunakan PayPal.me

Cara menggunakan PayPal.me

Diumumkan kelmarin, Paypal.me membolehkan transaksi yang cepat dan lancar antara pengguna dan perniagaan tanpa melihat kod atau nombor akaun. Semua yang diperlukan adalah akaun paypal yang ada.Sekiranya anda ingin menyelesaikan tagihan tanpa masalah, atau memerlukan penyelesaian yang rapi untuk perniagaan bebas anda, baca terus.
Cara Menambah Tag di Asana

Cara Menambah Tag di Asana

Asana adalah salah satu alat kolaborasi yang paling banyak digunakan di dunia. Dengan berjuta-juta pelanggan, sangat bagus untuk setiap peminat produktiviti. Selain itu, ia mempunyai fleksibiliti dan alat yang cukup untuk berfungsi dengan baik dengan projek dan tugas kecil, serta projek syarikat besar.
Kemahiran dan Perintah Alexa Amazon Terbaik untuk Peranti Gema Anda

Kemahiran dan Perintah Alexa Amazon Terbaik untuk Peranti Gema Anda

Amazon Echo anda merangkumi pelbagai fungsi seperti permainan dan aplikasi untuk kanak-kanak. Walau bagaimanapun, anda perlu menguasai pelbagai Kemahiran dan arahan Alexa untuk menggunakannya.Aplikasi Amazon Alexa perlu dipasang untuk mencari Kemahiran Alexa itu, dan juga diperlukan untuk menyediakan pembesar suara anda.
Cara Menghapus E-mel Lama secara automatik di Gmail

Cara Menghapus E-mel Lama secara automatik di Gmail

E-mel boleh menjadi perkara yang sukar untuk diuruskan. Dalam persekitaran kerja, anda mesti menyimpan peti masuk yang teratur untuk mengekalkan kecekapan. Peti masuk yang berantakan dapat membuktikan rasa sakit yang agak besar, terutama apabila anda terpaksa menelusuri banyak e-mel lama yang mungkin tidak lagi anda perlukan.
Cara Membuat BCC secara automatik di Gmail

Cara Membuat BCC secara automatik di Gmail

Menghantar e-mel kepada diri sendiri adalah cara untuk mengingatkan diri sendiri tentang peristiwa atau apa yang anda katakan kepada seseorang. Sekiranya anda perlu melakukan BCC sendiri secara berkala dan kalendar tidak melakukannya untuk anda, adalah mungkin untuk BCC anda sendiri secara automatik di Gmail.
Cara Mengosongkan Sampah secara automatik di Gmail

Cara Mengosongkan Sampah secara automatik di Gmail

E-mel dan spam yang tidak diingini dapat terkumpul dengan cepat, mengisi peti masuk anda. Membiarkan mesej ini bertambah terlalu cepat akan mempengaruhi jumlah kapasiti penyimpanan Gmail anda yang diperuntukkan. Ada kemungkinan juga bahawa mesej tertentu ini boleh menimbulkan ancaman terhadap privasi anda jika dibiarkan tersusun.
Ulasan Avast Free Antivirus 2014

Ulasan Avast Free Antivirus 2014

Gambar 1 dari 4Avast memberikan kesan yang baik dari kata go, dengan antara muka berasaskan panel yang bersih yang memperlihatkan semua ciri yang tersedia dengan rapi. Secara semula jadi, ini termasuk pengimbasan malware masa nyata dan atas permintaan, serta modul perlindungan web yang berfungsi sebagai proksi tempatan (jadi ia harus berfungsi dengan penyemak imbas mana pun yang anda gunakan).
Cara Memainkan Audio secara automatik di Slaid Google

Cara Memainkan Audio secara automatik di Slaid Google

Slaid Google adalah platform yang bagus untuk membuat persembahan dan memastikan penonton anda terus terlibat. Walaupun merupakan alat yang hebat, salah satu masalah terbesar yang mungkin dihadapi pengguna adalah bahawa Slaid Google tidak menyokong fail audio.Nasib baik, ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk mengatasi masalah ini dan menambahkan muzik untuk menjadikan persembahan anda lebih baik.
Ulasan AVG AntiVirus Percuma 2013

Ulasan AVG AntiVirus Percuma 2013

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami melihat AVG secara konsisten mencapai perlindungan yang lebih baik daripada pesaingnya yang bebas. Namun, tahun ini, kadar perlindungan 91% yang biasa-biasa saja terhadap ancaman hari sifar meletakkannya di belakang 98% Avast Free Antivirus.Antivirus percuma terbaikKetahui perisian antivirus percuma kegemaran kami di siniItu mungkin boleh dimaafkan sekiranya AVG AntiVirus Free adalah pakej yang mesra dan mempunyai ciri baik - tetapi sayangnya, sebaliknya adalah benar.
Cara Melabel E-mel secara automatik di Gmail

Cara Melabel E-mel secara automatik di Gmail

Walaupun telah wujud selama lebih dari tiga puluh tahun, e-mel masih memerlukan masa lapang, mengganggu, kecewa dan kesal. E-mel yang ganjil itu membuat kita senang juga tetapi sebahagian besarnya, itu adalah tugas bukan kesenangan. Bagaimana jika anda dapat melabel e-mel secara automatik di Gmail, menyusun semuanya, menggunakan label dan menghapus spam?
Ulasan AVG AntiVirus Percuma 2014

Ulasan AVG AntiVirus Percuma 2014

Gambar 1 dari 4Antara muka AVG jelas terinspirasi oleh Windows 8, walaupun ironinya ia hanya berjalan di desktop. Iklan besar yang tergantung di bahagian bawah tetingkap utama berfungsi sebagai peringatan yang tajam bahawa ini adalah produk percuma - dan setelah anda mula mengklik, anda dapati banyak jubin hanya membuka iklan lebih lanjut untuk pelbagai produk berbayar AVG.
Cara Menyusun E-mel secara automatik di Gmail

Cara Menyusun E-mel secara automatik di Gmail

Tanpa ragu, Gmail adalah perkhidmatan e-mel yang paling popular. Ia berfungsi dengan baik dengan aplikasi pihak ketiga untuk menyegerakkan kandungan di pelbagai protokol. Ini juga menawarkan pilihan yang baik untuk mengautomasikan, mengurus, dan menyusun e-mel anda.Ini dilakukan melalui Label Pintar yang boleh digunakan seperti folder dan terdapat beberapa label lalai yang seharusnya menyusun mesej masuk secara automatik.
5 Templat Notis Terbaik untuk Pelajar

5 Templat Notis Terbaik untuk Pelajar

Notion adalah alat pencatat dan produktiviti yang hebat. Dengan ciri-ciri untuk mengatur nota, kelas, kuliah, dan banyak lagi, ia boleh menjadi sumber yang tidak ternilai untuk menyokong pengajian dan menavigasi kehidupan pelajar. Sekiranya anda ingin mengetahui apakah templat Notion terbaik untuk pelajar, anda telah menemui halaman yang tepat.
Templat Notis Terbaik

Templat Notis Terbaik

Notion adalah aplikasi produktiviti baru yang membolehkan anda mengatur minggu kerja anda. Dengan banyak alat dan templat, anda dapat menyusun kerja mengikut keinginan anda. Tidak seperti aplikasi lain seperti OneNote, infrastruktur blok dan ciri templat Notion terbukti sangat popular di kalangan penggunanya.
VPN Terbaik untuk Chromebook

VPN Terbaik untuk Chromebook

Chromebook mempunyai banyak perkara untuk mereka. Mereka murah, ditentukan dengan baik untuk tujuan penggunaannya, biasanya ringan, lengkap dan mempunyai daya tahan bateri yang cukup baik. Mereka bagus untuk sekolah dan bekerja. Tetapi, banyak pengguna mungkin mempunyai masalah privasi di sekitar komputer riba yang berasaskan Google.
VPN Terbaik untuk BBC iPlayer

VPN Terbaik untuk BBC iPlayer

BBC iPlayer adalah platform streaming digital untuk British Broadcasting Corporation, BBC. Oleh kerana BBC dibiayai oleh lesen TV Britain, ini membatasi kandungan yang diberikan kepada negara lain. Seperti biasa, jika anda ingin memperbaiki TV Brit anda, ada beberapa cara untuk mengatasi itu. Senarai VPN terbaik untuk BBC iPlayer ini disediakan.
VPN Terbaik untuk Cinema HD

VPN Terbaik untuk Cinema HD

Sebagai salah satu penganjur program TV terbaik, Cinema HD APK digunakan untuk menstrim filem HD dan rancangan TV di hampir semua peranti. Ia percuma, tidak memerlukan pendaftaran, dan memberi anda akses ke kandungan yang hampir tidak terhad. Namun, menggunakan aplikasi VPN lebih dari yang disarankan.
Cara Menyekat Iklan di DuckDuckGo

Cara Menyekat Iklan di DuckDuckGo

Berbanding dengan penyemak imbas lain, DuckDuckGo mempunyai iklan yang jauh lebih sedikit, dan itulah salah satu sebab orang memilihnya. Namun, iklan ini masih dapat mengganggu, terutama jika Anda terbiasa menjelajah tanpa iklan. Memasang perisian penyekat iklan sepertinya penyelesaian yang paling semula jadi, tetapi ada yang lebih baik lagi.
20 Widget Idea Terbaik

20 Widget Idea Terbaik

Pasaran untuk aplikasi membuat nota sangat kompetitif, dan Notion pasti menonjol di khalayak ramai. Antaramuka yang sangat mesra pengguna dan keserasian dengan banyak peranti adalah mengapa ramai pengguna menyukainya.Walau bagaimanapun, satu lagi alasan penting Notion adalah kegemaran pengguna ialah anda dapat memperibadikan papan pemuka dengan widget pihak ketiga.
Cara Menukar Pin di Bitlocker

Cara Menukar Pin di Bitlocker

Adakah anda menggunakan Windows 10 Pro? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan ciri keselamatan yang hebat ini. Ia menyulitkan data anda dan menyimpannya dari serangan yang berpotensi dan juga sangat mesra pengguna.Penyulitan data adalah salah satu kaedah yang paling popular untuk melindungi peranti anda dengan alasan tertentu.
Cara Menyekat Panggilan di Telefon Anda (Verizon, Sprint, atau AT&T)

Cara Menyekat Panggilan di Telefon Anda (Verizon, Sprint, atau AT&T)

Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin mahu menyekat nombor tertentu. Sama ada anda mendapat terlalu banyak panggilan spam atau api lama tidak lagi menyala, anda berhak memberitahu pemanggil, "Tidak, terima kasih." Lagipun, ini telefon, masa dan kehidupan anda. Terdapat pelbagai cara untuk mencapainya.
Bagaimana Mencari Nombor Halaman Sebenar di Kindle

Bagaimana Mencari Nombor Halaman Sebenar di Kindle

Sejak Amazon pertama kali melancarkan versi E-readernya yang disebut Kindle, beberapa pencinta buku telah menahan diri daripada pilihan itu kerana sebenarnya tidak ada yang serupa dengan buku yang sebenarnya. Bau, telinga anjing, nombor halaman sebenarnya, bagaimana alat elektronik dapat menggantikannya?
Apakah Perkhidmatan VPN Terbaik?

Apakah Perkhidmatan VPN Terbaik?

Memilih VPN boleh menjadi sukar, terutamanya dengan semua pilihan yang ada dalam talian hari ini. Itulah sebabnya kami mengumpulkan perkhidmatan VPN terbaik yang ada hari ini. Rangkaian ini tidak menyimpan log aktiviti, tidak mengehadkan lebar jalur, dan menawarkan kelajuan muat turun yang cepat agar data anda bergerak pantas tanpa gangguan.
Ulasan BT Home Hub 5: Penghala wayarles terpantas BT

Ulasan BT Home Hub 5: Penghala wayarles terpantas BT

Gambar 1 dari 3 £ 130 Harga semasa dikaji Kami telah menjangkakan yang terburuk ketika menguji router yang dibekalkan oleh ISP, tetapi Home Hub 5 BT meningkatkan tren dengan cara yang besar dengan menggunakan teknologi tanpa wayar terkini. Tidak seperti Router Super TalkTalk, yang juga memberikan 802.
Bufferbloat: Betulkan Rangkaian Lambat Anda

Bufferbloat: Betulkan Rangkaian Lambat Anda

Bufferbloat adalah kesakitan. Bukan hanya menyakitkan kerana merosakkan prestasi rangkaian anda. Tidak mudah untuk didiagnosis. Alat seperti Flent membantu, tetapi secara umum, Bufferbloat kelihatan seperti sambungan perlahan dan latensi besar. Itu tidak bermakna bahawa perkara itu disebabkan oleh kapal penyangga.
Apa itu pembiayaan benih?: Memahami apa yang dimaksudkan dengan pembiayaan benih untuk perniagaan

Apa itu pembiayaan benih?: Memahami apa yang dimaksudkan dengan pembiayaan benih untuk perniagaan

Pembiayaan benih, wang benih atau modal benih semuanya sama. Walaupun terdapat istilah yang berbeza, ketiga-tiganya adalah bentuk pelaburan dari pelabur luar sebagai imbalan untuk kepentingan syarikat.Hampir setiap syarikat mendapat pelaburan awal melalui pembiayaan benih, tetapi dengan semakin banyak syarikat permulaan yang kini muncul di seluruh dunia, ini menjadi istilah yang agak biasa terjadi di seberang sana.
Log Masuk E-mel Terbaik, dan 15 untuk Dielakkan

Log Masuk E-mel Terbaik, dan 15 untuk Dielakkan

Menghantar e-mel boleh menjadi proses yang rumit. Sekiranya anda menghantar mesej yang berkaitan dengan perniagaan, anda harus hormat sebisa mungkin, mengirimnya kepada guru anak anda memerlukan ketulusan, satu kepada ahli keluarga dapat menjadi santai seperti yang anda mahukan dalam banyak keadaan.E-mel yang sempurna bermaksud kandungan anda pendek dan menjadikannya lebih senang dibaca.
Cara Membeli atau Menjual Selepas Jam di Robinhood

Cara Membeli atau Menjual Selepas Jam di Robinhood

Robinhood adalah aplikasi yang berguna di mana anda boleh membeli dan menjual stok tanpa komisen. Selain daripada perdagangan jam biasa, platform ini juga membolehkan anda berdagang selepas waktu. Ini memberi anda akses kepada faedah yang luar biasa, seperti aktiviti pasaran yang meningkat dan harga yang lebih baik.
Cara Membatalkan Tawaran di eBay sebagai Penjual atau Pembeli

Cara Membatalkan Tawaran di eBay sebagai Penjual atau Pembeli

Sama ada anda pembeli atau penjual, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana membatalkan tawaran di eBay. Urus niaga mengikat secara sah, jadi anda harus berhati-hati ketika menjual. Semasa menawar, pastikan bahawa anda menawar produk yang tepat dan menawarkan harga yang tepat. Sebahagian besarnya, prosesnya lancar dan tidak menyakitkan, tetapi ada kalanya perkara tidak berjalan dengan baik.
Cara Membatalkan Homechef

Cara Membatalkan Homechef

Home Chef adalah salah satu perkhidmatan langganan yang paling popular yang menyediakan peralatan makan dengan ramuan pra-bahagian dan resipi yang mudah diikuti terus ke pintu rumah anda. Walaupun perkhidmatan tersebut telah mendapat pujian sejagat untuk pelbagai dan kemudahan yang diberikannya, pengguna kadang-kadang memutuskan untuk mengakhiri langganan mereka.
Cara Membeli Barang di Escape From Tarkov

Cara Membeli Barang di Escape From Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov adalah pengambilan genre MMO FPS yang kasar dan realistik yang telah menggegarkan dunia permainan pada tahun 2020, dan masih kuat. Namun, jika anda pemain baru, ada banyak hal yang harus dibongkar dalam permainan ini, dan mempelajari semua kawalan dan trik memerlukan sedikit masa (dan Googling).
Cara Membatalkan Pesanan di GrubHub

Cara Membatalkan Pesanan di GrubHub

Semua orang lebih suka memesan makanan dalam talian hari ini - itulah sebabnya Grubhub menjadi sangat popular. Tetapi apa yang berlaku jika anda melakukan kesalahan atau rancangan anda telah berubah, dan anda ingin membatalkan pesanan anda?Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara membatalkan pesanan Grubhub, cara mendapatkan bayaran balik, dan segala yang berkaitan dengan topik ini.
Cara Membatalkan Pesanan di RobinHood

Cara Membatalkan Pesanan di RobinHood

Robinhood adalah aplikasi perdagangan yang mesra pengguna di mana anda boleh berdagang opsyen, saham, cryptocurrency, dan dana yang diperdagangkan di bursa. Platform ini diperkemas dan mudah difahami untuk pakar dan pendatang baru. Tetapi walaupun dalam aplikasi yang sederhana, anda mungkin membuat pembelian yang pada awalnya anda anggap bijak, tetapi kemudian anda mempunyai perubahan hati.
Cara Membatalkan Sirius XM

Cara Membatalkan Sirius XM

Sekiranya anda gemar mendengar radio semasa memandu, SiriusXM sepertinya pilihan yang bagus untuk anda. Dan memang, syarikat penyiaran menyediakan lebih dari 150 stesen dengan pelbagai kandungan, termasuk muzik, berita, dan sukan.Aspek yang sangat menarik dari perkhidmatan ini ialah menawarkan percubaan percuma.
Cara Membatalkan Amazon Kindle Tanpa Had

Cara Membatalkan Amazon Kindle Tanpa Had

Kindle Unlimited adalah program dari Amazon yang membolehkan anda membaca seberapa banyak buku atau majalah yang anda mahukan dari perpustakaan Kindle dengan bayaran bulanan $ 9.99. Ia dipanggil Kindle Unlimited, tetapi tidak terhad.Sekiranya anda mengambil nama pada nilai nominal, anda akan menganggap bahawa keseluruhan katalog Kindle tersedia untuk dibaca, yang tidak berlaku.
Cara Membatalkan Keahlian Match.com Anda

Cara Membatalkan Keahlian Match.com Anda

Sekiranya anda menemui perlawanan anda, memutuskan untuk pindah ke platform baru, atau hanya ingin beralih dari temu janji dalam talian, anda mungkin bersedia untuk membatalkan keahlian Match.com anda.Nasib baik, senang dilakukan. Anda hanya perlu mengikuti beberapa langkah untuk membatalkan keahlian anda sehingga anda dapat berhenti dikenakan bayaran dan dilakukan sepenuhnya dengan laman web ini.
Cara Membatalkan LifeLock

Cara Membatalkan LifeLock

LifeLock adalah perkhidmatan perlindungan kecurian identiti yang menghantar anda amaran apabila nombor keselamatan sosial anda digunakan. Ini adalah alat yang baik untuk mencegah penipuan dan pencurian identiti. LifeLock adalah perkhidmatan langganan berbayar yang ditagih bulanan atau tahunan. Sekiranya anda tidak lagi mahu membayar perkhidmatan tersebut, anda boleh membatalkannya.
Cara Membatalkan Pesanan StockX Saya

Cara Membatalkan Pesanan StockX Saya

Membeli kasut dan aksesori dari StockX adalah kaedah terbaik untuk menjamin barang berkualiti. StockX benar-benar berusaha untuk mengesahkan segala-galanya dan hanya menerima produk dalam keadaan deadstock.Tetapi dengan jaminan itu terdapat banyak peraturan mengenai bagaimana anda menjual dan membeli melalui StockX.
Cara Membatalkan Stitch Fix

Cara Membatalkan Stitch Fix

Stitch Fix adalah perkhidmatan langganan pakaian dan gaya peribadi yang menolong lelaki dan wanita, yang canggih atau tidak, memilih dan menerima pakaian dalam surat secara berkala yang tidak hanya sesuai tetapi juga menambah gaya.Sekiranya anda tidak dapat membayar langganan atau tidak memerlukannya lagi, anda boleh membatalkan penghantaran automatik Stitch Fix.
Cara Membatalkan Langganan di Squarespace

Cara Membatalkan Langganan di Squarespace

Squarespace membantu anda membina laman web unik yang memberikan pengalaman pengguna yang sangat baik untuk pelanggan anda. Di AS sahaja, terdapat lebih daripada dua juta laman web yang dihoskan di platform ini.Walau bagaimanapun, dari masa ke masa, anda mungkin memutuskan penyelesaian lain yang sesuai dengan anda.
Saya Tidak Dapat Mencari Nama Pengguna dan Kata Laluan Login WiFi saya - Apa Yang Perlu Saya Lakukan?

Saya Tidak Dapat Mencari Nama Pengguna dan Kata Laluan Login WiFi saya - Apa Yang Perlu Saya Lakukan?

Dari semua nama pengguna dan kata laluan yang perlu anda perhatikan, kelayakan log masuk WiFi anda unik. Pertama, anda tidak menetapkan nama pengguna atau kata laluan anda sendiri. Kedua, nama pengguna dan kata laluan anda berubah dengan setiap penghala baru yang anda dapatkan. Akhir sekali, anda mungkin tidak tahu ke mana hendak menukar nama pengguna atau kata laluan anda.
Bolehkah Venmo Menghantar Wang ke Aplikasi Tunai?

Bolehkah Venmo Menghantar Wang ke Aplikasi Tunai?

Aplikasi Venmo dan Cash terutamanya bertujuan untuk pemindahan rakan sebaya. Oleh kerana mereka menawarkan perkhidmatan yang sama, wajar untuk melihat mereka sebagai saingan. Tetapi perkara hebat boleh berlaku apabila pesaing bekerjasama.Dalam artikel ini, anda akan mengetahui apakah Venmo dapat mengirim ke Aplikasi Tunai dan mengetahui cara menggunakan kedua-dua perkhidmatan tersebut untuk keuntungan anda.
Cara Membatalkan VIP di IMVU

Cara Membatalkan VIP di IMVU

Langganan VIP di IMVU menawarkan pengguna kemampuan untuk menyesuaikan pengalaman maya mereka sepenuhnya, dengan pilihan untuk membatalkan keahlian VIP mereka pada waktu tertentu. Dengan mengikuti beberapa langkah mudah, anda boleh berhenti berlangganan keahlian VIP anda dan memulihkan akaun biasa anda dengan mudah.
Bagaimana Menukar ke Landskap di Canva

Bagaimana Menukar ke Landskap di Canva

Walaupun Canva adalah alat reka bentuk yang hebat dengan banyak ciri berguna, ia dilengkapi dengan beberapa kekurangan. Terutama, pilihan untuk menukar orientasi halaman ke Landscape atau Potret tidak tersedia buat masa ini. Sebaliknya, Canva mempunyai banyak pilihan templat yang secara automatik menyesuaikan dimensi untuk menampung platform yang berbeza.
5 Alternatif Carfax

5 Alternatif Carfax

Semasa membeli kereta, anda ingin mengetahui sejarah kenderaan tersebut - terutama dengan kenderaan terpakai, atau yang anda beli dari penjual individu. Kebanyakan orang pernah mendengar mengenai Carfax, di mana anda boleh mendapatkan laporan sejarah kenderaan penuh mengenai kenderaan yang anda pertimbangkan untuk dibeli, sebelum membuat perjanjian.
Tidak Dapat Mengambil Tangkapan Skrin Kerana Dasar Keselamatan - Cuba Perbaikan Ini

Tidak Dapat Mengambil Tangkapan Skrin Kerana Dasar Keselamatan - Cuba Perbaikan Ini

Melihat pesan "Tidak Dapat Mengambil Tangkapan Layar Kerana Dasar Keselamatan" muncul ketika anda cuba mengambil gambar layar anda boleh membuat anda kecewa. Anda mungkin telah menemui beberapa maklumat berharga dalam talian dan anda ingin membaginya dengan seseorang persis seperti yang disampaikan.
Cara Melihat Data Pengguna mengenai Siapa yang Menonton Video YouTube anda

Cara Melihat Data Pengguna mengenai Siapa yang Menonton Video YouTube anda

YouTube mengumpulkan data dari penontonnya. Maklumat ini berguna untuk mengembangkan pemahaman mengenai jenis orang yang menonton video tertentu. Sekiranya anda ingin mengetahui tentang orang yang menonton video anda, anda berada di tempat yang betul.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara menggunakan aplikasi YouTube Studio dari desktop anda.
Rangkaian Selular Tidak Tersedia untuk Panggilan Telefon - Cara Memperbaiki

Rangkaian Selular Tidak Tersedia untuk Panggilan Telefon - Cara Memperbaiki

Android popular kerana suatu sebab, kerana ia sangat sesuai untuk pemula dan pengguna lanjutan. Namun, rawan bug, dengan masalah rangkaian adalah Achillesnya.Jika anda kembali dari perjalanan jauh, Anda mungkin pernah melihat pesan seperti "Rangkaian mudah alih tidak tersedia untuk panggilan telefon" ketika anda berusaha membuat panggilan telefon.
Cara Menambah Seseorang ke Aplikasi Tunai

Cara Menambah Seseorang ke Aplikasi Tunai

Bukankah hidup lebih selesa sekarang kerana anda dapat membayar bil anda menggunakan aplikasi mudah alih? Tidak ada antrian tanpa henti, tidak ada komplikasi - anda boleh melakukan segalanya dari keselesaan rumah anda sendiri. Di dunia sekarang, aplikasi seperti Aplikasi Tunai telah meningkatkan perbankan mudah alih ke tahap yang baru.
Cara Mengubah Chromecast Anda ke Rangkaian Wi-Fi Baru

Cara Mengubah Chromecast Anda ke Rangkaian Wi-Fi Baru

Pelbagai peranti transmisi membolehkan anda menstrim fail media dari telefon bimbit dan tablet ke TV atau PC anda, tetapi Google Chromecast adalah salah satu peranti paling mudah alih di antaranya. Anda boleh membawanya ke mana-mana, tetapi ada tangkapan kecil—ia hanya dapat mengingat satu rangkaian Wi-Fi pada satu masa.Se
Cara Mengubah Keadaan Kasut di StockX

Cara Mengubah Keadaan Kasut di StockX

Sekiranya anda mempunyai sepasang kasut di rumah yang ingin anda jual, StockX adalah tempat yang bagus untuk mencuba. Syarikat menegaskan bahawa setiap pasangan yang mereka terima diperiksa dan disahkan dengan teliti.Secara semula jadi, ini bermaksud penjual harus memeriksa kasut sebelum menghantarnya juga.
Cara Mengubah Nisbah Aspek di OBS

Cara Mengubah Nisbah Aspek di OBS

Versi terbaru OBS Studio mempunyai ciri baru yang membolehkan anda melihat nisbah aspek yang menyertai tetapan resolusi yang berbeza. Terima kasih kepada penambahan yang bagus ini, anda akan dapat meningkatkan aliran anda dan mengelakkan masalah seperti Bar Hitam muncul di skrin. Selain itu, anda akan memahami bagaimana perisian sumber terbuka yang hebat berfungsi.
Cara Menukar Warna di Kalangan Kita

Cara Menukar Warna di Kalangan Kita

Sama ada anda bermain di antara Kami atau dihujani meme (semakin basi!), Semua orang dapat mengenal pasti permainan dengan serta-merta. Crewmates berwarna-warni kecil kini terdapat di mana-mana di internet. Namun, adakah anda tahu bahawa anda boleh memilih warna sendiri?Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana untuk melakukannya, anda berada di tempat yang betul.
Cara Menukar Kelas di Team Fortress 2

Cara Menukar Kelas di Team Fortress 2

Terdapat sembilan kelas di Team Fortress 2. Secara semula jadi, kelas yang berbeza mempunyai kemampuan yang berbeza-beza, gaya tempur, kepantasan dan kesihatan, dan ciri-ciri lain. Oleh itu, pilihan kelas sangat mempengaruhi strategi permainan dan pemain. Memilih watak yang tepat untuk peranan tertentu sangat penting untuk kemenangan.
Cara Menukar E-mel CrossFire Anda

Cara Menukar E-mel CrossFire Anda

Oleh kerana CrossFire adalah penembak dalam talian, menjaga kemas kini alamat e-mel anda agak penting. Ini bukan hanya cara untuk mendapatkan berita permainan, tetapi juga membolehkan anda mengekalkan akaun anda. Sekiranya, atas sebab apa pun, anda perlu menukar e-mel CrossFire anda, proses melakukannya agak mudah, setelah anda mengetahui caranya.
Cara Mengubah Warna Elemen di Canva

Cara Mengubah Warna Elemen di Canva

Laman web reka bentuk dalam talian Canva mempunyai pelbagai elemen menarik yang boleh anda masukkan ke dalam ciptaan anda untuk menjadikannya bermunculan. Di samping itu, semua elemen sangat disesuaikan, membolehkan anda bereksperimen dengan kombinasi warna, penempatan, saiz, dan lain-lain yang berbeza.
Cara Menukar Font dalam Notion

Cara Menukar Font dalam Notion

Semasa anda mula membuat kandungan bertulis, anda mungkin ingin menukar fon untuk menjadikan karya itu lebih menarik atau sesuai dengan jenama keseluruhan anda. Sekiranya anda mencari cara menukar fon anda di Notion, anda telah sampai di tempat yang tepat.Dalam artikel ini, kami akan memandu anda melalui tetapan penyesuaian fon yang tidak begitu pelbagai tetapi cukup berkesan.
Marco Polo: Cara Menukar Penapis Anda

Marco Polo: Cara Menukar Penapis Anda

Sejak mula mendapat tarikan pada tahun 2016, Marco Polo telah menjadi salah satu aplikasi sosial yang paling popular dan berkembang pesat di seluruh dunia. Aplikasi ini menggabungkan semua ciri terbaik Snapchat dan FaceTime untuk memberi anda pesanan video langsung lengkap dengan penapis yang menyeronokkan dan cara menarik lain untuk meningkatkan imej anda.
Cara Menukar Nama Hotspot Anda

Cara Menukar Nama Hotspot Anda

Nama hotspot anda biasanya sama dengan nama telefon pintar anda. Anda mungkin meninggalkan nama itu dan tidak mengubahnya, tetapi menamakannya secara berbeza dapat menjadikan telefon anda lebih diperibadikan. Hotspot anda mungkin lebih senang dijumpai. Atau lebih sukar, bergantung pada nama baru yang diberikan.
Canva - Cara Menukar Dimensi

Canva - Cara Menukar Dimensi

Sekiranya anda merancang kandungan visual di Canva, maka anda perlu menyesuaikan dimensi setiap projek untuk memenuhi keperluan platform yang berbeza. Nasib baik, ada beberapa cara untuk membuat perubahan pada ukuran reka bentuk anda dengan cepat dan mudah. Walaupun beberapa ciri hanya tersedia untuk ahli Canva Pro, mereka yang menggunakan alat percuma Canva juga mempunyai pilihan terhad untuk mengubah dimensi.
Cara Menukar Nombor Google Voice anda

Cara Menukar Nombor Google Voice anda

Google menawarkan mereka yang menggunakan Google Voice kemampuan untuk menukar nombor telefon mereka dengan cepat dan mudah dengan kos rendah $ 10. Dengan kos ini, anda boleh memilih kod kawasan baru dan mencari nombor berdasarkan sepenuhnya pada nombor dan huruf. Ini sangat berguna untuk sesiapa sahaja yang baru saja memasuki kod kawasan baru dan lebih suka menyimpan nombor tempatan.
Cara Mengubah Lokasi Anda di iPhone

Cara Mengubah Lokasi Anda di iPhone

Melayari web tidak selalu bermaksud akses mudah ke maklumat. Kadang kala, pelayan boleh menghalang anda mengakses laman web jika berada di luar wilayah anda. Selain itu, anda mungkin ingin memasukkan maklumat sensitif dan memastikannya tidak akan didedahkan.Untuk memastikan tugas-tugas ini berjalan dengan lancar, anda dapat mengubah lokasi di iPhone anda.
Cara Mengubah HUD di Team Fortress 2

Cara Mengubah HUD di Team Fortress 2

Dalam Team Fortress 2 (TF2), terdapat banyak cara untuk mengubah dan mengubah ciri permainan. Satu perkara yang boleh anda ubah ialah HUD, atau Heads-Up Display. Anda boleh menambah HUD buatan komuniti atau membuat sendiri.Sekiranya anda baru menukar HUD di Team Fortress 2, anda berada di tempat yang tepat.
Bagaimana Mengubah Lokasi Anda pada Samsung Galaxy S8

Bagaimana Mengubah Lokasi Anda pada Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 telah wujud sejak pertengahan 2017. Ia adalah peranti unggulan pengeluar Android yang terkenal pada masa itu dan masih menjadi kegemaran ramai pengguna.Sekiranya anda mempunyai Samsung S8, anda mungkin tertanya-tanya apakah mungkin untuk mengubah lokasinya sekarang. Sekiranya anda menggunakannya untuk melakukan perjalanan, perubahan lokasi akan berlaku secara automatik, asalkan perayauan anda disiapkan.
Cara Mengubah Alamat IP anda di Mana-mana Peranti

Cara Mengubah Alamat IP anda di Mana-mana Peranti

Terdapat banyak sebab mengapa anda ingin menukar alamat IP anda. Sama ada anda ingin melindungi keselamatan anda, merahsiakan aktiviti penyemakan imbas anda, menukar lokasi dalam talian anda, atau mengelakkan sekatan dan larangan, menukar alamat IP anda adalah proses yang agak mudah. Walaupun anda boleh melakukannya secara manual, kaedah terbaik adalah menggunakan VPN.
Cara Menukar Warna Pautan dalam Word Word

Cara Menukar Warna Pautan dalam Word Word

Microsoft Word membolehkan anda menyesuaikan tampilan pautan anda, termasuk mengubah warnanya. Apabila anda memasukkan pautan dalam dokumen Word, secara lalai akan menjadi biru. Namun, jika anda tidak menyukai penampilan pautan anda, anda boleh mengubahnya dengan beberapa cara. Terus baca artikel ini, dan kami akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui tentang menukar warna pautan dalam dokumen Word dan menyesuaikan pautan anda secara umum.
Cara Mengubah Lokasi Anda di Google Chrome

Cara Mengubah Lokasi Anda di Google Chrome

Semasa melayari internet, ada kalanya anda menemui kandungan yang tidak tersedia di negara atau wilayah anda. Sebagai alternatif, anda mungkin ingin menyembunyikan lokasi anda daripada penjenayah siber. VPN adalah penyelesaian terbaik untuk masalah ini.Dalam artikel ini, kami akan mengajar anda cara menggunakan VPN, terutama ExpressVPN.
Cara Menukar Pemilik Ring Bel

Cara Menukar Pemilik Ring Bel

Adakah anda menjual rumah dan mempertimbangkan apa yang harus dilakukan dengan bel pintu Ring anda? Atau, mungkin anda ingin memberi seseorang model yang dimiliki sebelumnya. Terdapat banyak sebab yang mungkin anda mahu berikan bel pintu Ring kepada seseorang. Masalahnya ialah anda tidak boleh memberikannya seperti produk lain.
Cara Menukar Roku WiFi Anda Tanpa Jauh

Cara Menukar Roku WiFi Anda Tanpa Jauh

Kehilangan jauh Roku bukanlah akhir dunia. Sekiranya disambungkan ke rangkaian yang sama dengan telefon pintar anda, anda boleh menggunakan aplikasi mudah alih Roku dengan mudah dan menjadikan telefon anda menjadi alat kawalan jauh Roku.Namun, apa yang berlaku apabila anda berpindah rumah atau menukar penyedia rangkaian anda dan tidak mempunyai alat kawalan jauh Roku?
Cara Menukar Tetapan di Antara Kita

Cara Menukar Tetapan di Antara Kita

Walaupun Among Us secara rasmi dilancarkan beberapa tahun yang lalu, ia semakin popular pada tahun lalu terima kasih, sebahagiannya, kepada Twitch streamer. Pemain dari setiap lapisan masyarakat bersemangat untuk mencipta semula intensiti drama tinggi yang disampaikan oleh permainan misteri sosial ini.
Cara Mengubah Resolusi Foto Anda di PicsArt

Cara Mengubah Resolusi Foto Anda di PicsArt

Adakah anda menggunakan ‘PicsArt’ untuk mengedit gambar? Anda mungkin tahu bagaimana dengan beberapa klik anda boleh menjadikannya lebih menakjubkan. Tetapi bagaimana jika anda mendapat imej berkualiti rendah? Bolehkah anda mengubah resolusi? Teruskan membaca untuk mengetahuinya. Selain itu, kami akan berkongsi dengan anda petua ‘PicsArt’ yang lain.Mengubah