Kategori: PC & Mudah Alih

Cara Memperbaiki Kesalahan Salinan Fail 0x80004005 di Windows

Cara Memperbaiki Kesalahan Salinan Fail 0x80004005 di Windows

Terdapat dua jenis kesalahan 0x80004005 dengan Windows. Salah satunya adalah masalah warisan dengan kemas kini yang salah pada tahun 2015, dan yang satu berkaitan dengan penyalinan fail atau penyahmampatan fail. Yang pertama berkaitan dengan terdapat satu atau lebih fail kemas kini yang salah, dan Microsoft mengatasinya dengan melepaskan kemas kini yang diperbetulkan.
Abit IP35-E kajian

Abit IP35-E kajian

£ 59 Harga semasa dikaji Abit IP35-E harganya sama dengan Gigabyte GM-MA78GM-S2H yang disyorkan kami, tetapi sayangnya itu bukan cadangan yang setanding. Tidak ada yang salah sebenarnya, tetapi sementara Gigabyte melampaui apa yang kami harapkan dari motherboard £ 51, IP35-E tampil sebagai standard yang agak buruk.
10 Sebab Mengapa Anda Perlu Memiliki Laptop

10 Sebab Mengapa Anda Perlu Memiliki Laptop

Semua orang mesti memiliki komputer riba. Kembali pada hari-hari awal revolusi PC, komputer riba besar dan berat dan kompromi prestasi yang harus dibuat dibandingkan dengan sistem desktop menjadikannya komputer khusus, hanya untuk pelancong perniagaan. Tetapi keadaan telah banyak berubah sejak zaman itu, dan sekarang komputer riba adalah dalam banyak cara penyelesaian pengkomputeran yang ideal.
Apakah Fail .aae? Bolehkah Saya Padamkannya?

Apakah Fail .aae? Bolehkah Saya Padamkannya?

Sebilangan besar pengguna Apple hanya mengetahui adanya fail AAE setelah cuba memindahkan gambar yang diedit dari satu peranti ke peranti yang menjalankan sistem operasi yang berbeza. Sekiranya anda menghadapi masalah ini dan bingung tentang apa itu fail AAE dan apa yang harus dilakukan dengannya, kami sedia membantu.
Cara Memperbaiki Ralat 0xc000021a pada Windows 8 & 10

Cara Memperbaiki Ralat 0xc000021a pada Windows 8 & 10

Versi Windows baru-baru ini seperti Windows 8 dan Windows 10 telah melakukan banyak perkara untuk membalikkan kesan sistem operasi Microsoft sebagai rawan kemalangan, tetapi sistem operasi yang lebih baru dan jauh lebih stabil ini masih boleh rosak. Salah satu kesalahan Windows yang sangat menjengkelkan ialah kesalahan nombor 0xc000021A.
Cara Bermain Kadet Angkasa Pinball 3D di Windows 10

Cara Bermain Kadet Angkasa Pinball 3D di Windows 10

Sekiranya anda pernah menggunakan versi Windows yang lebih lama seperti Windows 95, Windows XP, Windows ME atau Windows 2000, maka anda mungkin ingat bahawa ada permainan pinball disertakan secara percuma dengan sistem operasi. Permainan ini disebut 3D Pinball Space Cadet, dan buat masa ini ia adalah versi kecil pinball klasik.
Cara Mendapatkan Nilai Mutlak di Excel

Cara Mendapatkan Nilai Mutlak di Excel

Setelah meluangkan masa dengan Excel, anda mungkin tertanya-tanya adakah fungsi nilai mutlak di Excel. Syukurlah, ada. Nilai mutlak nombor adalah sejauh mana ia dari sifar. Oleh itu, nilai mutlak selalu nombor positif walaupun nilainya negatif. Sebagai contoh, nilai mutlak -7 adalah 7. Oleh itu, anda tidak memerlukan spreadsheet untuk mencari nilai nombor negatif mutlak.
Ulasan Gramofon: Streamer Spotify untuk dimiliki

Ulasan Gramofon: Streamer Spotify untuk dimiliki

£ 42 Harga semasa dikaji Sering kali saya terkesan dengan penampilan streamer muzik, tetapi Gramofon yang minimalis benar-benar menarik perhatian saya pada kali pertama saya menjumpainya. Kotak gloss dan matte yang tajam dan tajam ini tidak kelihatan di tempat di kedai hi-fi butik, dan cincin LED pekelilingnya yang besar memberikan udara sejuk berteknologi tinggi yang biasanya saya kaitkan dengan jenama premium seperti Bang & Olufsen, Naim dan McIntosh.
Cara Memperbaiki Kesalahan Kemas kini Windows 10 0xc190020e

Cara Memperbaiki Kesalahan Kemas kini Windows 10 0xc190020e

Dari semua kesalahan yang biasa dilakukan pada Windows, kesalahan 0xc190020e adalah salah satu yang paling mudah untuk diperbaiki. Ini bermaksud anda tidak mempunyai ruang cakera kosong yang mencukupi untuk memuat turun dan memasang kemas kini. Ini biasanya hanya berlaku dengan Kemas kini Ciri Windows seperti Kemas kini Pencipta Kejatuhan di mana pemasangan boleh memakan ruang cakera sebanyak dua gigabait.
Cara Menggunakan Chromecast untuk Menstrim desktop Windows atau Mac Anda

Cara Menggunakan Chromecast untuk Menstrim desktop Windows atau Mac Anda

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui 20 aplikasi Chromecast Terbaik tahun 2016 Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast Cara menggunakan Chromecast untuk mencerminkan skrin anda Cara menggunakan Chromecast untuk bermain permainan Cara menggunakan Chromecast untuk streaming audio Cara Mematikan Chromecast Anda Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast Cara menggunakan Chromecast tanpa Wi-Fi Cara menetapkan semula Chromecast anda Petua dan trik Chromecast Apabila anda perlu memaparkan aplikasi di TV yang tidak memiliki dukungan Chromecast bawaan, mungkin untuk menampilkan s
Ulasan Acer Aspire 8930G

Ulasan Acer Aspire 8930G

£ 1199 Harga semasa dikaji Acer's Aspire 8930G mungkin merupakan salah satu komputer riba yang lebih murah pada bulan ini, dengan harga hanya £ 1,043 kecuali PPN, tetapi itu tidak bermakna kekurangan spesifikasi atau ciri.Pemproses, misalnya, adalah Core 2 Quad Q9000 Intel, yang mencapai hasil penanda aras 2D yang terhormat 1.
Cara Mengakses Telefon Android Dengan Skrin Pecah

Cara Mengakses Telefon Android Dengan Skrin Pecah

Sekiranya anda membaca artikel ini, kemungkinan anda berakhir dengan skrin yang rusak di telefon Android anda. Walaupun skrin telefon agak sukar, satu tetes yang tidak menyenangkan dapat menghancurkannya sepenuhnya. Sekiranya anda cuba menyimpan data dari telefon anda, teruskan membaca panduan ini, dan kami akan menunjukkan kepada anda cara mengakses telefon Android dengan layar yang rusak.
Cara Mendapatkan Nilai Mutlak di Helaian Google

Cara Mendapatkan Nilai Mutlak di Helaian Google

Nilai mutlak adalah jarak antara nombor dan sifar. Oleh kerana jarak tidak boleh negatif, nilai mutlak selalu nombor positif, jadi sebagai contoh, nilai mutlak 5 adalah 5 dan nilai mutlak -5 juga 5.Mencari nilai mutlak dalam Helaian Google boleh berguna untuk pelbagai aplikasi, tetapi bagaimana anda melakukannya tanpa perlu melakukannya secara manual?
Cara Mengaktifkan Apple Pay di iPhone dan Peranti Apple Lain

Cara Mengaktifkan Apple Pay di iPhone dan Peranti Apple Lain

Sudah biasa orang membawa puluhan kad debit dan kredit pada masa ini. Ini bukan sahaja tidak praktikal tetapi juga berbahaya, kerana anda boleh kehilangan sebahagian daripadanya. Kalaulah anda dapat menyimpan semua wang anda di satu tempat dan mengaksesnya tanpa perlu membuka dompet anda, bukan? Nah, doa anda telah dijawab dalam bentuk Apple Pay.
Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui 20 aplikasi Chromecast Terbaik tahun 2016 Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast Cara menggunakan Chromecast untuk mencerminkan skrin anda Cara menggunakan Chromecast untuk bermain permainan Cara menggunakan Chromecast untuk streaming audio Cara Mematikan Chromecast Anda Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast Cara menggunakan Chromecast tanpa Wi-Fi Cara menetapkan semula Chromecast anda Petua dan trik Chromecast Google Chromecast adalah cara yang sangat senang untuk menghantar video dan audio dengan lancar dari telefon pintar, tab
Cara Menambah Karya Seni Album ke iTunes

Cara Menambah Karya Seni Album ke iTunes

Sekiranya karya seni untuk beberapa lagu atau album iTunes anda belum dimuat dengan betul, anda mungkin ingin mengetahui cara menambahkannya.Dalam artikel ini, kita akan membincangkan cara menambahkan karya seni untuk lagu atau album anda melalui Windows dan Mac; cara mengedit karya seni senarai main anda, dan cara menyegerakkan kemas kini iTunes ke pelbagai peranti Apple.
Cara Mengakses Folder WindowsApps

Cara Mengakses Folder WindowsApps

Sekiranya anda pengguna Windows lama, anda mungkin mengetahui lokasi lalai setiap jenis fail. Fail inti milik folder "Windows", data pengguna ke folder "Pengguna", program ke "Fail Program," dan sebagainya.Tetapi di mana Windows menyimpan folder aplikasi Microsoft Store?
Cara Mengaktifkan Spinner Ulang Tahun Kejutan Google

Cara Mengaktifkan Spinner Ulang Tahun Kejutan Google

Kehidupan tanpa Google menjadi sukar dibayangkan. Enjin carian yang paling popular dan terkenal di dunia telah menjadikan kehidupan orang lebih mudah. Semua orang menggunakan Google begitu banyak. Kemungkinannya, kebanyakan tahu apa coretan Google. Sekiranya anda tidak tahu, Doodles adalah nama lain untuk logo alternatif Google yang tujuannya adalah untuk memperingati peristiwa tertentu, seperti tarikh lahir dan kematian orang yang berpengaruh, cuti nasional, pencapaian sejarah, dll.
Ulasan Acer Aspire XC600

Ulasan Acer Aspire XC600

Gambar 1 dari 3 £ 425 Harga semasa dikaji Mac mini Apple dan NUC Intel menunjukkan bahawa PC desktop dapat menyusut jauh di bawah saiz kotak kasut dan bahkan menunjukkan sedikit gaya, tetapi Aspire XC600 menghindari pengeluaran kosmetik seperti itu.Ini adalah PC menara mini yang ringkas dan mudah, dan - selain daripada kesan logam palsu yang palsu pada fasia plastik kelabu gelap dan pelat muka yang sedikit bergeser - sarung logam pepejal XC600 berbentuk segi empat dan lumpen, selesai dengan cat hitam berguna .
Ulasan Acronis True Image Home 2010

Ulasan Acronis True Image Home 2010

Gambar 1 dari 7 £ 40 Harga semasa dikaji True Image tahun lalu akhirnya mengubah suai antara muka untuk menjadikannya benar-benar mesra pengguna, tetapi tidak betul-betul menggunakan ciri-ciri canggih. Tahun ini, Acronis berusaha untuk memperbaikinya, dengan True Image Home 2010 membawa beberapa penambahan baru yang ditujukan tepat pada pengguna yang lebih berpengalaman.
Cara Menambah Gambar Latar ke Kalendar Google

Cara Menambah Gambar Latar ke Kalendar Google

Menambah gambar latar ke Kalendar Google anda sangat lama. Yang harus anda lakukan hanyalah menggunakan ciri Lab yang ditawarkan oleh Google di dalam tetapan Kalendar Google. Malangnya, Google memutuskan untuk menghentikan ciri Makmal untuk beberapa sebab, meninggalkan kami tanpa cara cepat dan mudah untuk menukar gambar latar.
Monitor terbaik tahun 2017: Yang terbaik dari £ 200 hingga £ 4,000

Monitor terbaik tahun 2017: Yang terbaik dari £ 200 hingga £ 4,000

Sama ada anda seorang jurugambar profesional atau bekerja dengan anggaran yang ketat, menaik taraf monitor anda dapat memberi kesan terbesar kepada pengkomputeran harian anda - buat pilihan yang tepat dan anda akan dapat memanfaatkan PC atau komputer riba anda lebih banyak daripada sebelumnya.Apa sahaja yang anda mahukan, anda akan dapati sesuatu yang sesuai dengan senarai berikut.
Cara Menambah Kapsyen di iMovie

Cara Menambah Kapsyen di iMovie

iMovie adalah alat penyuntingan video yang hebat. Antara lain, ia membolehkan pengguna menambah sari kata dan kapsyen. Ini adalah pilihan yang baik untuk dimiliki, terutama jika anda ingin memuat naik video anda ke web. Mari lihat cara menambahkan kapsyen pada macOS dan iOS.macOSDi bahagian ini, kita akan melihat cara menambahkan kapsyen pada Mac.
Cara Menambah Akaun ke Google Play

Cara Menambah Akaun ke Google Play

Sebagai hab kandungan utama, Google Play adalah perkhidmatan penting yang menyediakan semua aplikasi penting untuk setiap peranti Android. Walaupun kedai alternatif ada untuk Android, anda mungkin akan mendapat setiap permainan dan aplikasi yang anda perlukan dari Google Play, jadi perlu menambahkan akaun.
Cara Menambah Cap Tarikh / Masa ke Foto di iPhone

Cara Menambah Cap Tarikh / Masa ke Foto di iPhone

Sama ada anda perlu membuat alibi atau mengingat memori anda, lebih baik melihat data yang dicap langsung pada foto. Malangnya, Apple tidak mempunyai cap waktu terbina dalam untuk foto di iPhone atau iPad.Itu bukan akhir cerita, dengan menambahkan cap tarikh dan masa pada foto iPhone anda. Terdapat beberapa aplikasi yang dapat membantu anda dalam prosesnya.
Cara Menambah Carta dan Mengedit Legenda di Helaian Google

Cara Menambah Carta dan Mengedit Legenda di Helaian Google

Spreadsheet adalah alat yang sangat hebat untuk membuat, menyimpan, memanipulasi, dan menganalisis maklumat berangka. Walau bagaimanapun, tidak semua orang dapat melihat lajur nombor dan mendapatkan gambaran mengenai proses atau maklumat yang mendasari nombor tersebut. Atas sebab itu, program spreadsheet, termasuk Google Spreadsheet, telah merangkumi fungsi grafik grafik hampir dari penjelmaan terawal mereka pada Lotus 1-2-3 hari.
Cara Menambah Hotkey Custom Baru pada Windows 10

Cara Menambah Hotkey Custom Baru pada Windows 10

Salah satu ciri paling kuat di Windows 10 adalah keupayaan untuk menyediakan hotkey tersuai anda sendiri. OS ini sememangnya terkenal dengan penyesuaian, menjadikan pengalaman pengguna lebih diperibadikan seperti kemampuan untuk menambahkan jalan pintas baru dalam menu konteks. Menggunakan pelbagai kekunci panas membolehkan anda memulakan program, memuat laman web, dan melakukan banyak tugas lain dengan menekan kekunci.
Cara Menambah Cap Tarikh / Masa ke Foto di Android

Cara Menambah Cap Tarikh / Masa ke Foto di Android

Aplikasi kamera stok Android menawarkan beberapa pilihan penyuntingan gambar yang berguna. Namun, biasanya tidak ada pilihan atau pengaturan yang jelas untuk menambahkan cap tarikh dan waktu pada gambar yang anda ambil. Sekiranya telefon pintar anda mempunyai ciri cap waktu, selalunya paling mudah menggunakannya.
Cara Menambah Emoji ke PC atau Mac anda

Cara Menambah Emoji ke PC atau Mac anda

Adakah anda terbiasa menggunakan emoji di telefon anda sehingga anda merasa kehilangan ketika menggunakan peranti lain? Ingin tahu bagaimana mendapatkan emoji di PC atau Mac anda? Itulah tutorial ini. Mengapa telefon mesti bersenang-senang?Kadang kala, satu emoji dapat merangkum emosi yang memerlukan beberapa ayat.
Cara Menambah Gema di GarageBand

Cara Menambah Gema di GarageBand

Sama seperti anda tidak memerlukan label rakaman lagi untuk mempromosikan muzik anda, anda tidak memerlukan banyak peralatan mahal dan besar untuk membuat muzik. GarageBand untuk Mac telah mengambil bahagian dalam perubahan besar ini. Yang terbaik, perisian yang menakjubkan ini mempunyai antara muka yang kemas dan profesional.
Cara Menambah Hari Lahir ke Kalendar Google

Cara Menambah Hari Lahir ke Kalendar Google

Sekiranya anda pengguna Google biasa, anda tidak perlu bimbang kehilangan ulang tahun orang yang anda sayangi lagi. Kalendar Google mempunyai ciri terbina dalam yang membolehkan anda melacak tarikh penting, seperti ulang tahun dan ulang tahun. Hanya memerlukan beberapa langkah mudah untuk menyegerakkan Kenalan anda dengan aplikasi Kalendar.
Cara Menambah & Menghapus Baris dan Lajur di Helaian Google

Cara Menambah & Menghapus Baris dan Lajur di Helaian Google

Menambah lajur dalam program spreadsheet adalah kemahiran asas yang membolehkan anda bekerja dengan lebih berkesan dengan aplikasi tersebut. Helaian Google tidak terkecuali; jika anda akan melakukan kerja penting di Helaian Google, anda perlu memahami cara melaksanakan tugas ini. Seiring dengan membelah lajur dan menambahkan baris dan sel, belajar menambahkan lajur di Helaian Google adalah kemahiran utama yang menjadikan pembuatan hamparan berguna lebih mudah.
Cara menambahkan Fail dan Folder ke Menu Mula Windows 10

Cara menambahkan Fail dan Folder ke Menu Mula Windows 10

Panduan TechJunkie ini merangkumi bagaimana anda dapat menyesuaikan menu Mula Windows 10. Selain menambahkan jubin baru ke dalamnya, anda juga dapat menambahkan folder baru dan jalan pintas fail ke senarai Semua aplikasi pada menu. Ini adalah bagaimana anda dapat menambahkan pintasan fail dan folder baru ke menu Mula Windows 10.
Cara Menambah GroupMe ke Apple Watch

Cara Menambah GroupMe ke Apple Watch

GroupMe adalah aplikasi pesanan mudah alih dari Microsoft. Sebilangan besar orang menggunakan alat ini sebagai alternatif untuk pesanan teks dan pesanan telefon biasa. Sebab utamanya ialah aplikasi tidak memerlukan sebarang bayaran, dan anda tidak mempunyai had pesanan.Baru-baru ini, pengguna mula mencari kaedah untuk menggabungkan aplikasi dengan alat pintar baru seperti Apple Watch.
Cara Menambah Google Drive ke File Explorer

Cara Menambah Google Drive ke File Explorer

Sekiranya anda seorang pengguna Windows PC, anda sudah biasa dengan File Explorer. Windows 10 membawa Explorer yang lebih baik, yang membolehkan anda mengakses One Drive dengan mudah. Tetapi bagaimana jika storan berasaskan awan utama anda adalah Google Drive?Bolehkah anda membuat akses langsung ke Google Drive anda menggunakan File Explorer?
Cara Menambah Helaian Google ke Desktop

Cara Menambah Helaian Google ke Desktop

Helaian Google adalah salah satu aplikasi pembuatan spreadsheet paling senang di sekitar. Walau bagaimanapun, sebilangan orang lebih suka aplikasi desktop atau lebih mesra offline.Tetapi bagaimana jika anda dapat menjadikan Helaian Google anda sebagai salinan karbon dari aplikasi tersebut juga?Terdapat cara mudah untuk membuat pintasan desktop dari sebarang fail hamparan dan bahkan membuatnya tersedia di luar talian.
Cara Menambah Gambar ke Sel Spreadsheet Google Anda

Cara Menambah Gambar ke Sel Spreadsheet Google Anda

Helaian Google membolehkan anda menambahkan teks, angka, dan gambar baru-baru ini ke sel spreadsheet.Sehingga baru-baru ini, jika anda ingin menambahkan gambar ke sel, anda harus memasukkan formula yang rumit. Kini, Helaian Google menambahkan pilihan untuk memasukkan gambar ke sel dengan beberapa klik mudah.
Cara Menambah Helaian Google ke Slaid Google

Cara Menambah Helaian Google ke Slaid Google

Membuat persembahan melibatkan penyampaian idea anda dengan berkesan kepada orang lain. Mampu menggunakan data spreadsheet dalam tayangan slaid, terutama yang dapat diperbaharui dengan mudah, tentu dapat membantu dalam hal iniDalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menambahkan Helaian Google ke persembahan Slaid Google anda, bersama dengan petua berguna lain untuk memanfaatkan integrasi.
Cara Menambah Dana ke Google Play

Cara Menambah Dana ke Google Play

Sebilangan kandungan di gedung aplikasi Google Play rasmi Android adalah percuma, tetapi kandungan lain memerlukan pembayaran. Terdapat dua cara utama untuk membayar di Google Play. Anda boleh menambahkan kaedah pembayaran, yang bermaksud menambahkan kad kredit / debit ke akaun anda. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan kredit Google Play melalui kad hadiah.
Cara Menambah Muzik ke iPod tanpa iTunes

Cara Menambah Muzik ke iPod tanpa iTunes

Walaupun telefon pintar telah menggantikan keperluan untuk pemutar mp3 / mp4 yang terpisah, iPod hanyalah sesuatu yang lain. Malah iPod Classic masih boleh ditemui di kalangan pengguna, kerana Apple menjual banyak iPod di Amerika Syarikat ketika kami tidak menghadapi masalah untuk membayar setiap muat turun.
Cara Menambah Lebih Banyak Storan ke Mac

Cara Menambah Lebih Banyak Storan ke Mac

Kehabisan ruang yang tersedia di Mac anda boleh mengecewakan: anda tidak akan dapat menyimpan foto atau fail apa pun, aplikasi anda tidak akan dikemas kini, malah boleh menyebabkan peranti anda berjalan perlahan.Nasib baik, ada cara di mana anda boleh mengubahnya. Terus membaca artikel ini dan anda akan mengetahui cara menambahkan lebih banyak storan ke Mac.
Cara Menambah Tema Baru ke Google Chrome

Cara Menambah Tema Baru ke Google Chrome

Anda boleh menambahkan tema baru yang menyesuaikan gambar latar dan skema warna ke kebanyakan penyemak imbas. Google Chrome adalah penyemak imbas yang mempunyai banyak tema yang terdapat di laman web. Sebagai alternatif, anda juga boleh menambahkan tema tersuai anda sendiri ke Chrome dengan beberapa aplikasi.
Cara Menambah Garis Besar dalam Dokumen Google

Cara Menambah Garis Besar dalam Dokumen Google

Pada dasarnya dan operasi, Google Docs adalah aplikasi berdasarkan MS Word. Perbezaan utama ialah yang pertama adalah berasaskan Cloud. Dibangun dengan kerjasama, aplikasi yang kaya dengan ciri ini menjadi sangat diperlukan dalam kehidupan banyak profesional. Dengan sendirinya, ciri garis besar, misalnya, pasti unik.
Cara Menambah Kalendar Outlook ke Telefon Android anda

Cara Menambah Kalendar Outlook ke Telefon Android anda

Salah satu perkara hebat mengenai era digital adalah kebebasan memilih. Anda boleh memilih sistem operasi mana yang sesuai untuk keperluan dan gaya hidup anda, kemudian pilih perisian khusus untuk memuji OS yang anda pilih.Sekiranya anda pengguna Android, anda mungkin telah menunggu dengan sabar hubungan Microsoft / Android berkembang sehingga anda dapat menggunakan perisian Microsoft pada ponsel Android anda.
Cara Menambah Muzik ke Tik Tok Post anda

Cara Menambah Muzik ke Tik Tok Post anda

Walaupun terdapat banyak kandungan hebat di TikTok, kegemaran peminat adalah mengenai muzik. Sekiranya anda baru menggunakan aplikasi dan ingin mulai membuat video anda sendiri, anda harus mengetahui cara menambahkan muzik dan menyatukan video. Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana.Anda mempunyai dua cara utama untuk membuat video TikTok.
Cara Menambah atau Menghapus Ikon Eject Dari Bar Menu macOS

Cara Menambah atau Menghapus Ikon Eject Dari Bar Menu macOS

Apple tidak lagi menjual Mac apa pun dengan pemacu optik bawaan, tetapi banyak pengguna masih bergantung pada CD, DVD, dan cakera Blu-ray untuk kerja dan hiburan. Dan kerana Apple juga tidak meletakkan kunci pelepas pada papan kekunci mereka, sangat berguna bagi pengguna ini untuk mempunyai ikon pelepas di bar menu macOS mereka.
Cara Menambah Nada Dering pada iPhone 6S

Cara Menambah Nada Dering pada iPhone 6S

Untuk memperibadikan iPhone anda, salah satu perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah menyesuaikan nada dering. Walaupun penyesuaian pada iPhone kurang di banyak bidang yang berbeza, sekurang-kurangnya kita dapat mengubah nada dering sesering yang kita mahukan. Walaupun menukar nada dering anda ke salah satu nada atau nada Apple yang dimuat sebelumnya adalah mudah, mengubahnya menjadi lagu yang anda inginkan atau menambahkan nada dering tidak.
Cara Menambah Tong Kitar Semula ke Bar Tugas Windows 10

Cara Menambah Tong Kitar Semula ke Bar Tugas Windows 10

Tong Kitar Semula merangkumi fail yang dipadamkan anda. Sudah tentu, mereka tidak akan dihapuskan sehingga anda mengosongkan tong sampah itu; dan anda selalu boleh membukanya dengan mengklik pintasan desktopnya. Namun, lebih baik mempunyai pintasan Recycle Bin pada bar tugas sehingga anda dapat membukanya tanpa meminimumkan windows.
Cara Menambah dan Menukar Nada Dering pada iPhone 6S

Cara Menambah dan Menukar Nada Dering pada iPhone 6S

Walaupun mereka tidak digunakan oleh sebilangan orang seperti dulu pada masa flip telefon, nada dering masih merupakan sesuatu yang dimiliki oleh banyak orang pada peranti mereka dan digunakan setiap hari. Walaupun anda sering mendengar getaran atau melihat telefon yang dibungkam hari ini, masih ada pasaran untuk nada dering untuk memberi amaran kepada anda ketika anda dipanggil atau mendapat pemberitahuan.
Cara Menambah Sos pada Pesanan DoorDash

Cara Menambah Sos pada Pesanan DoorDash

DoorDash adalah perkhidmatan penghantaran yang sangat baik yang membawa seluruh pengalaman restoran ke rumah anda. Anda mendapat pesanan yang disesuaikan secara menyeluruh, sesuai dengan citarasa dan pilihan anda.Anda boleh menambahkan sos, minuman, dan membuat permintaan khas lain dengan mudah menggunakan DoorDash.
Cara Menambah Nombor di Helaian Google

Cara Menambah Nombor di Helaian Google

Adakah Google Sheets adalah program hamparan utama anda? Pernahkah anda terfikir bagaimana menambahkan nombor pada hamparan anda?Kami akan menunjukkan kepada anda cara menambahkan nombor dalam Helaian Google dengan pelbagai cara. Selain daripada ini, anda akan belajar bagaimana menggunakan fungsi, membuat senarai, dan ciri penting lain yang akan meningkatkan aliran kerja anda di Helaian Google.
Cara Menambah Umpan RSS ke Microsoft Outlook

Cara Menambah Umpan RSS ke Microsoft Outlook

Walaupun suapan media sosial mengatasi mereka dalam populariti, suapan RSS masih merupakan cara yang berharga untuk terus berhubungan dengan dunia. Mereka membantu anda melacak blog, laman web berita, dan kandungan lain, dan anda boleh menghubungkannya ke aplikasi e-mel anda.Artikel ini akan membantu anda melanggan feed RSS dengan Microsoft Outlook anda.
Cara Menambah Nada Dering ke iPhone Tanpa iTunes

Cara Menambah Nada Dering ke iPhone Tanpa iTunes

Sekiranya anda mempunyai iPhone tetapi tidak mempunyai iTunes, anda mungkin sukar untuk menetapkan nada dering pilihan anda. Apple menyediakan pilihan lagu yang telah ditetapkan, tetapi bagaimana jika anda ingin menggunakan lagu kegemaran anda?Sayangnya, Apple telah membuat sesuatu yang agak rumit dengan menetapkan bahawa anda membayar dan memuat turun lagu dari iTunes untuk menggunakannya sebagai nada dering.
Cara Menambah PDF ke Google Keep

Cara Menambah PDF ke Google Keep

Google Keep adalah aplikasi yang sangat baik untuk pelbagai jenis nota. Walau bagaimanapun, ia tidak sempurna; ia tidak mempunyai beberapa ciri penting. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menambahkan fail PDF ke Google Keep, anda pasti kecewa.Tidak ada cara untuk melakukannya, pada masa ini (Januari 2020).
Cara Menambah Lagu ke Leapfrog Scout

Cara Menambah Lagu ke Leapfrog Scout

My Pal adalah mainan anak anjing yang boleh disesuaikan untuk anak anda yang mendorong pembelajaran dan keseronokan. Dua mainan My Pal, Scout dan Violet, dapat diperibadikan dengan nama anak, warna kegemaran, haiwan kegemaran, makanan kegemaran dan banyak lagi. Tahap gred dapat diatur dengan mainan sehingga mainan itu sendiri dapat tumbuh bersama anak anda.
Cara Menambah Tandatangan ke Mesej Teks di Android

Cara Menambah Tandatangan ke Mesej Teks di Android

Menggunakan tandatangan dalam mesej teks telah popular sejak zaman telefon bimbit dan papan kekunci QWERTY, tetapi anda mungkin tidak tahu bagaimana menambahkan tandatangan ke telefon anda dengan telefon pintar hari ini. Banyak aplikasi telah membuang tandatangan dari kemas kini baru-baru ini, yang mungkin menyukarkan untuk mengetahui cara mengaktifkan dan menetapkan tandatangan pilihan anda.
Cara Menambah Penyimpanan ke Kindle Fire

Cara Menambah Penyimpanan ke Kindle Fire

Sejak dilancarkan, barisan tablet Amazon telah membuat banyak kegembiraan, tetapi salah satu keluhan yang konsisten di sekitarnya adalah kekurangan ruang simpanan. Kindle Fire yang pertama bukan hanya disekat oleh storan dalaman yang kecil tetapi juga tidak mempunyai pilihan pengembangan yang sangat baik.
Cara Menambah Muzik ke iPhone dari iTunes

Cara Menambah Muzik ke iPhone dari iTunes

Sekiranya anda memiliki iPhone, kemungkinan anda mendengarkan muzik dengan aplikasi iTunes. iTunes telah wujud selama bertahun-tahun sebagai pemain muzik standard dalam peranti iOS. Walau bagaimanapun, anda mesti mendapatkan muzik di aplikasi terlebih dahulu.Sekiranya anda tidak tahu bagaimana menambahkan muzik ke iPhone untuk aplikasi iTunes, anda beruntung.
Cara Menambah Pelekat ke Mesej Teks di iPhone dan Android

Cara Menambah Pelekat ke Mesej Teks di iPhone dan Android

Suka atau benci mereka, pelekat mesej ada di sini untuk tinggal buat masa ini. Jarang mesej teks berlalu tanpa pelekat semacam dilampirkan untuk menambah sedikit warna. Tidak seperti emoji, mereka tidak menyampaikan apa-apa yang berguna, mereka hanya sedikit keseronokan yang cukup munasabah untuk menggunakannya.
Cara Menambah Jadual Kandungan ke Dokumen Google

Cara Menambah Jadual Kandungan ke Dokumen Google

Menambah senarai isi adalah cara yang berguna untuk mengatur topik atau bab dalam Dokumen Google anda supaya pembaca dapat membaca dengan teliti dan mencari dengan tepat apa yang mereka cari. Ini juga menambah sentuhan profesionalisme untuk keseluruhannya. Tidak kira sama ada anda seorang pekerja yang syarikatnya memerlukan penggunaan Dokumen Google untuk dokumentasi perniagaan, pengarang menulis novel, atau pelajar yang menulis karangan atau disertasi yang panjang, ada kemungkinan anda memerlukan Jadual Kandungan.
Cara Menambah Jadual Kandungan ke Microsoft Word

Cara Menambah Jadual Kandungan ke Microsoft Word

Menggunakan senarai isi (TOC) dapat menjadikan beberapa dokumen kelihatan lebih profesional. Ini juga mempermudah untuk mengimbas maklumat untuk apa yang pembaca perlukan, jadi anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk belajar menambahkannya sendiri. Kandungan seperti blog dan ulasan mungkin tidak memerlukan TOC, tetapi yang lain seperti buku putih, e-buku, dan manual atau dokumen panduan pasti dapat memanfaatkannya.
Cara Menambah Nada Dering Video di Android

Cara Menambah Nada Dering Video di Android

Telefon pintar telah berkembang jauh, dan tidak akan berhenti berkembang dalam masa terdekat. Oleh kerana ciri-cirinya dan menjadi lebih mengagumkan dan rumit setiap tahun, sukar untuk mengikuti apa yang boleh dilakukan oleh telefon pintar anda.Pertimbangkan nada dering lama yang baik. Adakah anda tahu anda boleh menaikkannya menjadi sesuatu yang lebih menarik yang akan menjadikan telefon anda kelihatan lebih sejuk?
Cara Menambah Program Permulaan

Cara Menambah Program Permulaan

Sekiranya anda kerap menggunakan komputer, ada program yang mungkin anda gunakan untuk kerap menggunakan komputer. Ini boleh menjadi alat komunikasi, program penyimpanan, atau bahkan aplikasi perakaunan. Daripada harus membuka program secara manual setiap kali anda menjalankan sistem operasi anda, bukankah lebih senang menjalankan program tersebut secara automatik?
Adobe Premiere Terus Mogok Semasa Eksport - Apa Yang Perlu Dilakukan

Adobe Premiere Terus Mogok Semasa Eksport - Apa Yang Perlu Dilakukan

Adobe Premiere Pro mungkin merupakan rangkaian penyuntingan video yang paling popular di luar sana. Anda membayar keistimewaan menggunakannya tetapi sebagai balasannya, anda mendapat beberapa alat penyuntingan paling kuat yang boleh digunakan pengguna rumah tanpa ijazah dalam pengeluaran video atau komputer super.
Cara Melaraskan Tahap Audio di Windows 10 Dengan Hotkeys

Cara Melaraskan Tahap Audio di Windows 10 Dengan Hotkeys

Pengalaman pengguna Windows 10 adalah peningkatan yang besar berbanding versi Windows sebelumnya, dan banyak pengguna Windows 10 benar-benar menikmati penggunaan mesin kami, berbanding generasi sebelumnya di mana kami kadang-kadang kurang kesakitan daripada pada masa-masa lain. Terdapat banyak perkara yang digemari mengenai desktop Windows 10, tetapi ada satu bidang kehidupan di mana pengguna Windows nampaknya mesti memandang iri pada saudara dan saudari Mac mereka, dan itu adalah penggunaan hotkeys untuk mengawal tahap kelantangan pada mesin.
Cara Menambah Ikon Desktop Windows 10

Cara Menambah Ikon Desktop Windows 10

Desktop Windows 10 adalah tempat yang sangat dapat dikonfigurasi, dan banyak cara untuk mengubah rupa dan nuansa untuk mengubahnya menjadi kediaman digital anda sangat mengagumkan. Anda dapat mengubah warna, ketelusan, kertas dinding, warna folder, ukuran, bentuk, rupa, suara, dan nuansa. Perubahan ini tidak semestinya bersifat estetik.
Cara Menambah Superskrip atau Langganan dalam Dokumen Google

Cara Menambah Superskrip atau Langganan dalam Dokumen Google

Sama ada anda mengira kecepatan cahaya atau menulis tuntutan hak cipta, belajar bagaimana menambahkan superskrip dan langganan adalah suatu keharusan. Nasib baik, anda boleh bergantung pada pintasan papan kekunci yang bagus ketika datang ke Google Docs. Pemproses kata terkenal dengan ciri pemformatannya yang mesra pengguna.
Bagaimana Mengubah Kelantangan pada AirPods Pro Anda

Bagaimana Mengubah Kelantangan pada AirPods Pro Anda

Ramai orang bermimpi tentang hari ketika mereka dapat mengubah kelantangan pada AirPods Pro mereka dengan hanya menekan butang pada earbud itu sendiri. Ini akan lebih masuk akal kerana membolehkan AirPods Pro kita bebas dari peranti lain.Tetapi sehingga Apple memungkinkan, kita harus melakukannya dengan cara lain.
Cara Menambah Tapak Yang Dipercayai ke Google Chrome

Cara Menambah Tapak Yang Dipercayai ke Google Chrome

Google Chrome menganalisis laman web untuk keselamatan anda dan memberi amaran kepada anda jika sambungannya tidak selamat. Walau bagaimanapun, kadang-kadang ciri ini dapat menyekat akses ke laman web yang ingin anda lawati tanpa mengira status keselamatan. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menambahkan laman web ke senarai laman web yang dipercayai, kami sedia membantu.
Adakah Selamat Membeli Dari AliExpress?

Adakah Selamat Membeli Dari AliExpress?

Sekiranya anda membeli-belah dalam talian, anda mungkin pernah mendengar tentang AliExpress, cabang runcit gergasi e-dagang China Alibaba, versi Asia Amazon. AliExpress menjual barang buatan tempatan secara dalam talian dan akan menghantarnya ke AS mengikut keperluan. Barang-barangnya murah (walaupun kualitinya tidak seberapa), jumlahnya tidak terhad, dan anda boleh menemui hampir semua perkara yang anda perlukan di laman web ini.
Ulasan Epson Expression Premium XP-820

Ulasan Epson Expression Premium XP-820

£ 160 Harga semasa dikaji Dengan penghuni slot all-in-one terkini dalam Senarai A, Canon Pixma MG6450, yang dijual dengan harga hanya £ 75, pencetak berharga lebih dari dua kali yang memerlukan beberapa tip serius di lengan bajunya. Dengan harga £ 160, Epson Expression Premium XP-820 berada di puncak pasaran pengguna all-in-one: ujiannya adalah sama ada ia dapat membenarkan harganya.
AirPods Hanya Bermain dengan Satu Telinga - Cara Memperbaiki

AirPods Hanya Bermain dengan Satu Telinga - Cara Memperbaiki

AirPods dengan cepat menjadi salah satu fon kepala paling popular di dunia berkat reka bentuknya yang boleh dipercayai, ringkas dan selesa. Walau bagaimanapun, seperti fon kepala lain di luar sana, AirPods boleh mempunyai beberapa masalah.Satu masalah umum yang dilaporkan oleh pengguna AirPods ialah audio mereka hanya diputar di satu telinga.
Adakah Alt-F4 Tidak Berfungsi? Inilah Yang Mungkin Berlaku

Adakah Alt-F4 Tidak Berfungsi? Inilah Yang Mungkin Berlaku

Pintasan Alt + F4 klasik adalah salah satu pengguna Windows pertama yang dipelajari. Ini mematikan program dan merupakan antara jalan pintas yang paling berguna yang dimiliki oleh sistem operasi ini. Tetapi di mana untuk memulakan penyelesaian masalah apabila berhenti berfungsi? Berikut adalah beberapa idea mengenai perkara yang boleh anda lakukan.
Cara Menjaga Windows Sentiasa Teratas di Mac OSX

Cara Menjaga Windows Sentiasa Teratas di Mac OSX

Ini membingungkan fikiran bahawa ciri sederhana seperti Selalu Teratas untuk windows masih bukan sebahagian daripada sistem Mac OS teras. Bagaimanapun, Mac OS adalah versi premium dari platform Linux sumber terbuka. Dan, ciri ini tidak hilang dari platform sumber terbuka.Sekarang, hanya kerana Selalu di Atas bukan pilihan ketika anda mengklik kanan tetingkap aplikasi pada Mac anda, itu tidak bermakna tidak ada beberapa jalan penyelesaian.
Cara Abjad di Helaian Google dan Jaga Baris Bersama

Cara Abjad di Helaian Google dan Jaga Baris Bersama

Sekiranya anda tidak mengetahui pelbagai kemungkinan yang berkaitan dengan Helaian Google, versi Microsoft Excel dalam talian ini dapat dilakukan banyak. Untuk menggunakannya dengan baik, bagaimanapun, Anda harus memperkenalkan diri kepada beberapa fungsi asas.Melafazkan huruf dan mengekalkan baris bersama pasti termasuk dalam kategori itu.
Amazon Underground: Cara mendapatkan aplikasi Android percuma

Amazon Underground: Cara mendapatkan aplikasi Android percuma

Amazon memberikan aplikasi percuma. Sebenarnya, ia telah mengeluarkan aplikasi Android percuma selama beberapa bulan terakhir, walaupun Amazon Underground baru saja dilancarkan di luar UK.Tidak, jangan sesuaikan set anda, saya tidak akan gila dan ini bukan skema ponzi yang pelik. Ini adalah 100% aplikasi percuma, dengan pembelian dalam aplikasi percuma, jadi anda tidak membayar satu sen pun untuk mengakses aplikasi berbayar penuh lemak.
Cara Menambah Ahli ke Kumpulan di SharePoint

Cara Menambah Ahli ke Kumpulan di SharePoint

SharePoint Online adalah platform kolaborasi yang popular yang digunakan oleh lebih dari 200 juta pengguna. Tujuannya pada dasarnya adalah untuk menguruskan dokumen digital. Ciri kumpulan SharePoint memberikan jalan pintas kepada pentadbir untuk memberikan tahap kebenaran yang sama kepada banyak pengguna untuk kandungan dan laman web.
Peretasan butang Amazon Dash: 6 cara untuk membina kediaman bersambung kos rendah anda sendiri

Peretasan butang Amazon Dash: 6 cara untuk membina kediaman bersambung kos rendah anda sendiri

Tahun lalu Amazon membawa sekumpulan butang yang berkaitan dengan internet untuk pengguna. Butang Dash ini direka untuk membantu pengguna membuat pesanan berulang dari produk biasa. Kini, setahun setelah rakan-rakan kami melintasi kolam, Amazon akhirnya membawa butang Dash ke UK.Masalahnya, ternyata salah satu daripada 48 butang pesanan satu tekan yang tersedia boleh digunakan jauh lebih banyak daripada pesanan produk sederhana.
Cara Tetap Tetingkap Tetap Teratas di Windows 10

Cara Tetap Tetingkap Tetap Teratas di Windows 10

Tidak ada sistem operasi yang mempunyai setiap ciri, tetapi ada satu ciri penting yang hilang dari Windows 10: kemampuan untuk mengunci tingkap di "lapisan atas" desktop anda, yang ditampilkan di atas semua yang lain. Fungsi ini berguna dalam banyak cara, dari menyalin maklumat secara manual di antara tingkap, hingga menjaga agar isi terbuka ketika anda memerlukannya di layar anda, atau membiarkan obrolan video anda terbuka ketika mengerjakan projek.
Ulasan Amazon Fire TV Stick (2020): Amazon Prime Streaming Stick Termurah

Ulasan Amazon Fire TV Stick (2020): Amazon Prime Streaming Stick Termurah

Gambar 1 dari 8Amazon pada masa ini menjual Fire TV Stick dengan harga $ 39,99 sahaja.Juga, Fire TV Stick 4K terbaru hanya $ 49.99.Untuk menjimatkan wang anda, mereka menawarkan kumpulan yang merangkumi produk Amazon yang lain. Anda boleh memilih Fire Stick 4K + Accessories Bundle, dengan harga $ 82.
Adakah Palam Pintar Amazon Mempunyai Alamat MAC?

Adakah Palam Pintar Amazon Mempunyai Alamat MAC?

Sekiranya anda mencarinya, anda mungkin sedikit acar. Masalah alamat MAC dengan produk Amazon adalah perkara biasa. Alamat MAC tidak boleh dikelirukan dengan komputer Mac, ini adalah sesuatu yang sama sekali berbeza.Alamat Kawalan Akses Media adalah alamat perkakasan yang diberikan kepada peranti yang dapat disambungkan ke rangkaian atau dengan peranti lain.
Cara Menambah Album ke Senarai Main di Muzik Amazon

Cara Menambah Album ke Senarai Main di Muzik Amazon

Platform streaming muzik Amazon menawarkan akses ke lebih dari 75 juta lagu. Sama seperti perkhidmatan serupa, anda boleh membuat senarai main tersuai dengan koleksi trek dan album kegemaran anda. Adakah sisa produk atau perkhidmatan yang tidak ditawarkan oleh Amazon?Bagaimanapun, jika anda ingin mengetahui cara menambahkan album ke senarai main muzik Amazon untuk dimainkan semula dari komputer, peranti mudah alih atau Alexa, baca terus untuk mengetahui caranya.
Cara Bermain Antara Kita di Chromebook

Cara Bermain Antara Kita di Chromebook

Siapa anak kapal? Siapa penipu yang mensabotaj pasukan?Anda tidak pernah tahu siapa yang benar-benar berpihak kepada anda semasa anda bermain Among Us oleh syarikat permainan indie, InnerSloth. Permainan misteri yang popular sangat mudah dan membuat ketagihan sehingga mengambil alih dunia permainan mudah alih dengan ribut.
Cara Menetapkan Semula Kata Laluan Anda Menggunakan Pengurus Peranti Android

Cara Menetapkan Semula Kata Laluan Anda Menggunakan Pengurus Peranti Android

Semua orang telah melupakan kata laluan mereka sekurang-kurangnya sekali. Ini boleh mengecewakan. Tetapi berita baiknya ada cara untuk menetapkannya semula tanpa menggunakan telefon anda.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menetapkan semula kata laluan anda menggunakan Pengurus Peranti Android.
Cara Menyekat Teks pada Peranti Android

Cara Menyekat Teks pada Peranti Android

Tidak dinafikan bahawa teks adalah salah satu bentuk komunikasi yang paling popular pada masa ini. Teks dari sahabat anda di tengah-tengah hari yang sibuk adalah sambutan yang baik.Sebaliknya, pesanan teks dari orang yang tidak mahu anda dengar boleh terdiri dari menjengkelkan hingga sangat mengecewakan.
Cara Memperbaiki Skrin Beku di Ponsel Android

Cara Memperbaiki Skrin Beku di Ponsel Android

Tidak kira apa jenis telefon Android yang anda miliki atau seberapa baru, sistem operasi kadang-kadang boleh membeku atau berhenti bekerja tanpa masalah. Sama ada Android anda telah dibekukan pada skrin kunci, atau tidak akan dimatikan, gangguan ini boleh sangat mengecewakan. Nasib baik, ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk menyelesaikan masalah ini.
Cara Memeriksa Jika Android Terkini

Cara Memeriksa Jika Android Terkini

Android adalah salah satu sistem operasi yang paling popular untuk peranti pegang tangan hari ini. Terdapat di banyak platform seperti telefon pintar, tablet, dan bahkan beberapa peranti rumah pintar, sistem operasi serba boleh dan cukup mesra pengguna.Seperti mana-mana perisian, anda perlu memeriksa kemas kini secara berkala.
Cara Mengemas kini OS pada Telefon Android atau Samsung atau Tablet

Cara Mengemas kini OS pada Telefon Android atau Samsung atau Tablet

Sebagai pemilik peranti Android, anda mungkin mengetahui bahawa sistem operasi Android (OS) memerlukan kemas kini setiap kali. Kemas kini ini meningkatkan keselamatan, memperbaiki bug, dan menambahkan lebih banyak ciri ke peranti anda.Sekiranya anda ingin mengemas kini peranti Android anda tetapi anda tidak pasti bagaimana menggunakannya, anda berada di tempat yang betul.
Cara Klik Kanan di AnyDesk pada PC atau Peranti Mudah Alih

Cara Klik Kanan di AnyDesk pada PC atau Peranti Mudah Alih

Program desktop jauh AnyDesk boleh digunakan untuk menyambungkan peranti mudah alih ke komputer dari mana sahaja. Ketika program dijalankan pada kedua perangkat, fungsi yang dimulakan pada satu perangkat - seperti klik kanan - akan memicu tindakan yang sesuai pada yang lain.Sekiranya anda perlu mengetahui cara mengklik kanan tetikus komputer jauh dari peranti mudah alih anda, anda telah menemui halaman yang betul.
Cara Menghantar Teks Kumpulan dengan Android

Cara Menghantar Teks Kumpulan dengan Android

Mesej teks adalah kaedah pilihan ramai untuk terus berhubung. Pemesejan SMS yang cepat, boleh dipercayai, dan sederhana telah popular sejak dulu dan masih merupakan format komunikasi yang banyak digunakan. Kadang-kadang, bagaimanapun, anda ingin memberitahu banyak orang mengenai perkara yang sama. Menghantar mesej yang sama kepada rakan / keluarga / rakan sekerja berulang-ulang bukanlah kaedah yang paling berkesan pada masa ini.
Cara Keluar Skrin Penuh di AnyDesk

Cara Keluar Skrin Penuh di AnyDesk

Semasa menggunakan AnyDesk untuk mengakses peranti dari jarak jauh, mod skrin penuh dapat membantu anda untuk fokus sepenuhnya pada tugas tertentu. Walau bagaimanapun, persekitaran skrin penuh berharga: anda tidak dapat berinteraksi dengan sistem tempatan anda. Contohnya, anda tidak dapat melancarkan aplikasi tempatan atau memantau aplikasi yang sudah berjalan.
Cara memuat turun aplikasi iPhone dan iPad AS di UK

Cara memuat turun aplikasi iPhone dan iPad AS di UK

Pengguna iPhone dan iPad mempunyai akses ke salah satu perpustakaan aplikasi terbesar di sekitarnya, tetapi pengguna UK dan AS tidak dapat memuat turun aplikasi yang sama. Kedai iTunes Apple dilokalkan, jadi pemilik iPhone dan iPad di negara yang berbeza mempunyai akses ke perpustakaan aplikasi yang sedikit berbeza.
Telefon Android Tidak Muncul Ketika Bersambung ke PC

Telefon Android Tidak Muncul Ketika Bersambung ke PC

Salah satu perkara terbaik mengenai telefon Android anda ialah kemampuan memindahkan media ke komputer. Walau bagaimanapun, pertama-tama anda perlu menghubungkan dua peranti tersebut, yang mungkin terdedah kepada kesilapan. PC mungkin tidak menunjukkan telefon pintar setelah membuat sambungan, menghalang anda daripada melihat kandungannya.
Ulasan Apple iMac 21 inci (akhir 2015): Komputer kecil dengan BANYAK piksel

Ulasan Apple iMac 21 inci (akhir 2015): Komputer kecil dengan BANYAK piksel

£ 899 Harga semasa dikaji Oleh itu, iMac 27 inci terlalu besar, anda tidak mahu MacBook dan Mac mini tidak begitu tepat. IMac 21,5 inci boleh menjadi apa yang anda cari. Mengikuti jejak sepupu raja yang jauh lebih besar, bayi iMac keluarga telah meningkatkan permainannya dengan pemproses yang diperbaharui dan paparan Retina 4K pilihan.
iPhone 6s Plus vs Nexus 6P: Kami membandingkan telefon terbaik Apple dan Google pada tahun 2016

iPhone 6s Plus vs Nexus 6P: Kami membandingkan telefon terbaik Apple dan Google pada tahun 2016

Pada tahun 2016, pasaran telefon pintar kini merupakan perlumbaan dua kuda, dengan Windows Phone yang ketiga agak jauh. Angka dari tahun 2015 menunjukkan bahawa telefon bimbit Android dan iOS merangkumi sekitar 98% pasaran, jadi kemungkinan telefon anda seterusnya akan menggunakan Apple atau OS mudah alih Google.
Sony Xperia Z5 vs iPhone 6s: Mana telefon yang lebih baik?

Sony Xperia Z5 vs iPhone 6s: Mana telefon yang lebih baik?

Lihat iPhone 6s vs Samsung Galaxy S6 yang berkaitan: pertarungan perdana Samsung Galaxy S6 vs LG G4: Adakah telefon bimbit ini layak dibeli pada tahun 2016? IPhone 6s dan Sony Xperia Z5 adalah dua telefon terbaik yang dikeluarkan tahun lalu, tetapi yang mana satu yang harus anda pilih?Di sini kami membahagikan setiap telefon menjadi beberapa bahagian - paparan, kamera, bateri dan harga - dan kemudian meletakkan kedua-dua telefon itu satu sama lain untuk mendapatkan pandangan yang jelas yang mana yang terbaik di setiap jabatan.
Petua dan trik iPhone 6s: 11 penggodaman untuk telefon pintar Apple

Petua dan trik iPhone 6s: 11 penggodaman untuk telefon pintar Apple

IPhone 7 mungkin menjadi tajuk utama, tetapi iPhone 6s Apple tetap menjadi telefon bimbit yang hebat - membawa lebih banyak ke pesta daripada peningkatan ‘S’ sebelumnya yang pernah kita lihat. Sekiranya anda memutuskan untuk memanfaatkan potongan harga iPhone 6s, atau mungkin hanya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai telefon bimbit mewah, anda pasti ingin mengetahui mengenai sebilangan kecil ciri ini.Pada
Cara Tangkapan Skrin pada Mac: Tangkap Skrin Anda di MacBook atau Apple Desktop

Cara Tangkapan Skrin pada Mac: Tangkap Skrin Anda di MacBook atau Apple Desktop

Sekiranya anda menggunakan komputer Apple untuk transaksi, penghantaran atau masalah kewangan, mengambil tangkapan skrin adalah kemahiran penting untuk dipelajari. Sama ada untuk menyimpan bukti bentuk dan data jika anda mempunyai sambungan internet yang tidak kemas, atau hanya untuk menutupi punggung anda, mengetahui cara mengambil tangkapan skrin pada Mac anda berguna di tempat kerja dan kehidupan seharian.
8 aplikasi perniagaan terbaik di iPhone, iPad dan Android

8 aplikasi perniagaan terbaik di iPhone, iPad dan Android

Bagi banyak orang, ‘aplikasi telefon’ dan ‘produktiviti’ adalah oksimoron, tetapi ini tidak semestinya berlaku. Sama ada anda diberi iPhone, iPad atau peranti Android oleh syarikat anda, atau membelinya sendiri untuk kerja peribadi, anda pasti ingin menggunakannya untuk sesuatu yang lain daripada permainan atau Netflix dalam perjalanan ke tempat kerja. Syukur
Apa yang Perlu Dilakukan jika Peranti Android Anda Tidak Akan Memuat turun atau Memasang Aplikasi

Apa yang Perlu Dilakukan jika Peranti Android Anda Tidak Akan Memuat turun atau Memasang Aplikasi

Telefon pintar dan tablet adalah peranti yang sangat berkemampuan tetapi tanpa aplikasi dan perisian untuk menjadikannya berfungsi, kebanyakannya adalah pemberat kertas yang mahal. Aplikasi adalah yang membuat kita berminat dengan peranti kita. Selain dari utiliti asas yang ditawarkan oleh telefon untuk berkomunikasi, beratus-ratus aplikasi yang boleh kita mainkan menjadikan kita sentiasa terpikat.