Kategori: Ulasan

Ulasan Acer Aspire 5735

Ulasan Acer Aspire 5735

£ 470 Harga semasa dikaji Aspire 5735 adalah salah satu jenis komputer riba baru yang mempunyai paparan nisbah 16: 9. Dengan kedua-dua Dell dan Acer memilih rangka tindakan ini, kami berharap dapat melihat lebih banyak pengeluar menggunakan masa depan.Manfaat paparan 16: 9 terhad pada menonton filem, di mana lebih sedikit layar akan diambil oleh bar hitam mendatar, tetapi itu tidak bermaksud resolusi 1,366 x 768 piksel tidak dialu-alukan; Lebar tambahan tentu menjadikannya lebih mudah untuk memaparkan beberapa gambar atau dokumen bersebelahan.
Ulasan Acer Aspire E1

Ulasan Acer Aspire E1

Gambar 1 dari 4 £ 350 Harga semasa dikaji Komputer riba anggaran jarang mengatur rentak nadi, tetapi Acer Aspire E1 menggembirakan semata-mata berdasarkan harganya. Dengan harga hanya £ 350, komputer riba 15,6 inci ini menggunakan CPU Core i3, cakera keras 750GB dan semua hiasan penting. Lihat juga: apakah komputer riba terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2014?
Ulasan Anime Studio Debut 8

Ulasan Anime Studio Debut 8

Gambar 1 dari 2 £ 28 Harga semasa dikaji Anime Studio Debut menyediakan pendekatan animasi yang luar biasa tetapi menarik untuk animasi. Walaupun namanya terdengar fokus pada penciptaan anime gaya Jepun, ia dapat menangani jenis kartun 2D apa pun.Yang paling penting ialah penggunaan "rigging tulang", di mana anda membina kerangka untuk watak dan meletakkan bahagian permukaan di atas.