Kategori: Media Sosial

Adblock vs Adblock Plus - Mana yang berprestasi terbaik?

Adblock vs Adblock Plus - Mana yang berprestasi terbaik?

Pengalaman dalam talian boleh menjadi kekacauan yang penuh dengan iklan jika anda tidak mempunyai perisian penyekat iklan yang baik. Dengan iklan menjadi lebih invasif dan menjengkelkan, penyekat iklan adalah industri yang berkembang dan berubah dari kemudahan untuk pengguna kepada kehendak, menjadi keperluan mutlak.
Cara Menambah Pentadbir di Telegram

Cara Menambah Pentadbir di Telegram

Sebagai salah satu aplikasi sembang tercepat dan paling mudah, Telegram digunakan untuk pelbagai tujuan. Memandangkan kapasiti anggota yang tinggi, orang ramai masuk ke aplikasi ini untuk melakukan segalanya dari menguruskan komuniti syarikat dan syarikat permulaan, hingga mengatur sembang kumpulan peribadi.
Cara Menambah Bot di Telegram

Cara Menambah Bot di Telegram

Satu ciri yang menjadikan aplikasi pesanan ringkas Telegram terkenal adalah pilihan untuk menggunakan bot dalam sembang kumpulan. Tujuan mereka adalah pada dasarnya meningkatkan pengalaman Telegram melalui kemudahan dan hiburan. Sekiranya anda seorang admin untuk Supergroup dan ingin mengetahui cara menambahkan bot, kami telah membahas langkah-langkah bagaimana caranya dalam artikel ini.
Cara Menambah Emoji ke Video Tik Tok anda

Cara Menambah Emoji ke Video Tik Tok anda

Dunia TikTok sangat besar dan beragam dan merangkumi hampir setiap subjek yang dapat dibayangkan. Sekiranya anda mula membuat video, anda boleh menambahkan watak atau penekanan dengan emoji. Sama seperti dalam mesej teks, emoji membantu menyampaikan mesej dan dapat ditambahkan sebagai lapisan dalam ciptaan anda bersama dengan prestasi anda.
Cara Menambah Foto Google ke Shutterfly

Cara Menambah Foto Google ke Shutterfly

Shutterfly adalah perkhidmatan hebat jika anda ingin membuat buku foto fizikal yang hebat atau mencetak gambar pada mug, coaster, magnet, dll. Selain itu, ia disambungkan ke Foto Google, Facebook, dan Instagram secara lalai. Tidak perlu dikatakan, anda juga boleh menggunakan gambar dari telefon pintar anda.
Cara Menambah Dialog ke Video TikTok

Cara Menambah Dialog ke Video TikTok

Menonjol dari orang ramai di TikTok bukanlah perkara yang mudah dilakukan. Anda perlu menggunakan semua teknik yang ada untuk membezakan diri anda dari yang lain. Menambah dialog, sama ada audio atau teks, sudah tentu merupakan langkah ke arah yang betul.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda dapat menambahkan dialog ke video TikTok.
Bolehkah Saya Menambah Pautan Dalam Catatan Instagram Saya?

Bolehkah Saya Menambah Pautan Dalam Catatan Instagram Saya?

Instagram adalah laman rangkaian sosial yang sangat popular hari ini, dengan lebih daripada satu bilion pengguna bulanan dan lebih daripada setengah bilion orang menggunakannya setiap hari. Kerana populariti dan jangkauan Instagram, banyak orang ingin meletakkan pautan ke URL dalam catatan Instagram mereka, sama ada untuk mempromosikan blog peribadi mereka, laman web perniagaan mereka atau hanya untuk menghantar pautan ke laman web yang mereka sukai.
Cara Menambah Instagram Anda ke Tik Tok

Cara Menambah Instagram Anda ke Tik Tok

Walaupun mempelopori konsep itu, Instagram mempunyai pilihan yang terbatas ketika membuat cerita video pendek, begitu banyak pengguna beralih ke aplikasi lain ketika mereka ingin membuat sesuatu yang unik. TikTok adalah aplikasi yang direka untuk tujuan itu sahaja.Ini membolehkan anda merakam dan mengedit video pendek menggunakan telefon pintar anda dan menambahkan lagu kegemaran anda untuk menyelesaikan pengalaman.
Cara Menambah Kenalan di Skype

Cara Menambah Kenalan di Skype

Sekiranya anda baru mula menggunakan Skype dan perlu mengetahui cara menambahkan kenalan, kami akan membawa anda melalui langkah-langkah untuk mencapainya dalam panduan ini.Selain itu, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyekat, membuka blokir dan menghapus kenalan menggunakan pelbagai sistem operasi dan peranti mudah alih.
Cara Menambah Kenalan Antarabangsa ke Sembang atau Kumpulan WhatsApp

Cara Menambah Kenalan Antarabangsa ke Sembang atau Kumpulan WhatsApp

Sekiranya anda ingin berhubung dengan rakan anda dari negara lain atau anda mempunyai pelanggan antarabangsa, WhatsApp adalah pilihan terbaik untuk anda. Ini adalah aplikasi yang sangat moden dan intuitif yang membolehkan anda berbual dan membuat panggilan dan panggilan video dengan orang dari seluruh dunia.
Cara Menambah Tweet yang Ada ke Thread

Cara Menambah Tweet yang Ada ke Thread

Ramai pengguna Twitter mempunyai sejarah yang panjang untuk berkomunikasi di platform. Tetapi katakan anda mahu menambahkan tweet baru ke utas yang ada yang anda buat sejak dulu. Menelusuri sejarah tweet lengkap anda untuk mengetahui Tweet asal boleh menjadi sangat menuntut.Oleh itu, adakah anda mesti mula menatal atau berhenti?
Cara Menambah Imej atau Video ke Kisah Instagram yang Ada

Cara Menambah Imej atau Video ke Kisah Instagram yang Ada

Instagram adalah salah satu platform media sosial yang paling popular yang membolehkan pengguna berkongsi foto dan video dengan rakan dan pengikut mereka. Untuk meningkatkan kepuasan pengguna, Instagram sentiasa menambahkan ciri baru dan keren yang menjadikan aplikasi lebih menyeronokkan dan menarik.
Cara Menambah Ikon Facebook ke Desktop

Cara Menambah Ikon Facebook ke Desktop

Sekiranya anda mencari kaedah untuk mempermudah komunikasi anda, anda mungkin ingin mencari cara terpantas untuk memasukkan akaun Facebook anda. Sudah tentu, anda boleh menandakan Facebook di penyemak imbas anda, tetapi itu bukan penyelesaian terbaik.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menambahkan ikon Facebook ke Desktop anda sehingga anda dapat membukanya dengan hanya satu klik.
Cara Menambah Rakan di Spotify

Cara Menambah Rakan di Spotify

Spotify membolehkan anda mengikuti rakan anda dan berkongsi muzik anda dengan mereka. Anda bukan sahaja dapat melihat jenis muzik yang mereka sukai dan dimainkan berulang kali, tetapi anda juga dapat mengawasi apa yang mereka dengar pada saat ini. Selain itu, anda juga dapat mengikuti semua artis kegemaran anda dan terus mendapat maklumat terkini.
Cara Menambah Kenalan di Telegram

Cara Menambah Kenalan di Telegram

Terdapat beberapa kaedah berbeza yang boleh anda gunakan untuk menambahkan kenalan di Telegram, dan setiap kaedah hanya memerlukan beberapa langkah mudah. Telegram membolehkan anda menambahkan kenalan dengan akaun yang ada dan menjemput orang dari senarai kenalan peranti anda untuk bergabung dengan Telegram.
Cara Menambah Muzik ke Kisah Facebook

Cara Menambah Muzik ke Kisah Facebook

Facebook mungkin agak lewat dengan menambahkan ciri media sosial kegemaran - cerita. Tetapi mereka telah lama berada di sini. Dan, seperti yang diramalkan, cerita dilengkapi dengan semua pilihan yang menyeronokkan, seperti menambahkan muzik.Terdapat dua cara untuk menambahkan muzik ke cerita Facebook.
Cara Menambah Muzik ke Gambar atau Cerita Anda di Snapchat

Cara Menambah Muzik ke Gambar atau Cerita Anda di Snapchat

Salah satu ciri paling menarik untuk datang ke Instagram Stories adalah penyertaan pelekat muzik, yang membolehkan anda melampirkan potongan lagu kegemaran anda ke cerita anda dengan hanya beberapa langkah cepat. Snapchat baru-baru ini menambahkan ciri yang serupa dan dengan sedikit kreativiti, anda dapat menambahkan lagu ke gambar anda dan bahkan membuat pautan ke Spotify untuk berkongsi muzik yang anda gemari dengan rakan anda.
Cara Menambah Imej Peribadi di POF

Cara Menambah Imej Peribadi di POF

Plenty of Fish adalah laman web temu janji yang sangat baik. Ia membolehkan anda berhubung dengan orang lain yang mempunyai minat yang sama. Anda tidak semestinya menggunakannya untuk berpacaran, kerana ia juga merupakan tempat yang bagus untuk bertemu rakan baru. Setelah anda menghampiri beberapa ahli POF, mungkin anda ingin berkongsi gambar dengan mereka.
Cara Menambah Gambar ke Video TikTok

Cara Menambah Gambar ke Video TikTok

TikTok mungkin merupakan aplikasi paling popular di planet ini sekarang. Orang di seluruh dunia menggunakannya untuk merakam video pendek yang menyeronokkan.Klip ini adalah cara yang hebat untuk mengekspresikan diri anda, dan tidak ada akhir dari kemungkinannya. Tetapi bagaimana jika anda lebih mementingkan foto dan bukannya video?
Cara Menambah Kenalan Baru di WhatsApp

Cara Menambah Kenalan Baru di WhatsApp

Sekiranya anda baru menggunakan WhatsApp, anda mungkin bingung dengan ciri-cirinya. Adalah baik untuk mengetahui apa yang boleh anda lakukan dengan aplikasi pesanan popular, dan salah satu fungsi utamanya ialah menambahkan kenalan baru ke Senarai Kenalan anda. Mengemas kini senarai kenalan anda adalah salah satu perkara penting semasa berkomunikasi dengan orang lain.
Cara Menambah Seseorang ke Senarai Terhad Facebook anda

Cara Menambah Seseorang ke Senarai Terhad Facebook anda

Keseluruhan idea media sosial adalah perkataan pertama, sosial. Untuk bertemu dengan rakan yang ada, berjumpa dengan yang baru dan ketahui lebih lanjut mengenai orang secara umum. Selalu ada satu rakan yang selalu menghujani anda dengan permintaan, komen pada setiap catatan atau kemas kini anda, menghantar jemputan untuk bermain permainan apa pun yang mereka mainkan atau pautan ke tawaran yang lumpuh.
Cara Menambah Kesan Mo Lambat ke Video TikTok anda

Cara Menambah Kesan Mo Lambat ke Video TikTok anda

Menambah kesan pada video TikTok agak mudah. Anda boleh melakukannya semasa anda merakam atau selepas pengeluaran. Satu kesan yang sangat popular ialah gerakan perlahan. Anda boleh menggunakannya untuk membuat beberapa klip yang sangat menyeronokkan, terutamanya apabila anda menggabungkannya dengan kesan lain.
Cara Menambah Pautan di Canva

Cara Menambah Pautan di Canva

Mengetahui cara menambah pautan di Canva sangat berguna. Dengan memasukkan pautan ke dalam reka bentuk anda, anda boleh membenarkan calon pelanggan melihat laman web anda atau pergi terus ke halaman produk tertentu. Anda juga mempunyai pilihan untuk menambahkan pautan ke resume anda, yang membolehkan perekrut pekerjaan melihat laman web, blog, atau portfolio anda.
Cara Menambah Foto ke TikTok Post

Cara Menambah Foto ke TikTok Post

TikTok berhutang banyak kerana banyak pilihan dan penyesuaiannya. Salah satu cara terbaik untuk memperibadikan TikToks anda (video di TikTok) adalah dengan menambahkan gambar dan templat foto.Baca terus dan ketahui cara menambahkan foto ke TikTok. Anda boleh menggunakan gambar dari galeri peranti anda, jadi pastikan untuk menyediakan beberapa gambar cantik.
Cara Menambah Pelekat atau Emoji ke Cerita Instagram

Cara Menambah Pelekat atau Emoji ke Cerita Instagram

Cerita Instagram adalah cara bagi pengguna untuk mengekspresikan individualisme dan kreativiti mereka di luar catatan ringkas. Walaupun Cerita hanya bertahan dalam waktu yang singkat, pengguna Instagram menganggapnya serius dan menghabiskan banyak masa untuk menyempurnakannya.Untuk menambahkan lagi suar, anda boleh menambahkan pelekat dan emoji ke Kisah Instagram anda.
Cara Menambah Muzik ke Instagram ke Cerita atau Posting Instagram

Cara Menambah Muzik ke Instagram ke Cerita atau Posting Instagram

Salah satu ciri Instagram yang paling popular adalah pilihan untuk menambahkan muzik terus ke cerita Instagram. Instagram menawarkan pilihan lagu yang panjang dari perpustakaan muziknya, serta kemampuan untuk mengimport lagu dari perkhidmatan streaming muzik lain, seperti Spotify. Sebenarnya, Instagram menambah lagu baru ke perpustakaan muzik mereka setiap hari.
Cara Menambah Dua Lagu ke Video TikTok

Cara Menambah Dua Lagu ke Video TikTok

TikTok menjadi begitu popular akhir-akhir ini sehingga memerlukan banyak kreativiti untuk terus berada di hadapan. Membuat video dengan pelbagai lagu adalah cara terbaik untuk membezakan diri anda daripada pencipta kandungan lain di luar sana.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda dapat menambahkan dua atau lebih lagu ke video TikTok anda untuk membuat klip yang lebih menarik dan menarik.
Cara Menambah Kesan Visual pada Video TikTok Anda

Cara Menambah Kesan Visual pada Video TikTok Anda

TikTok adalah salah satu aplikasi pembuatan video yang paling popular. Ia mempunyai banyak ciri yang direka untuk membantu anda menyatakan kreativiti anda. Sekiranya anda baru menggunakan aplikasinya, mudah terkeliru atau terharu dengan begitu banyak pilihan penyuntingan video.Aplikasi ini membolehkan anda membuat video dengan cepat dan membagikannya dengan rakan dan keluarga anda.
Cara Menambah Teks ke Foto Instagram

Cara Menambah Teks ke Foto Instagram

Sekiranya anda berada di Instagram untuk beberapa waktu, anda mungkin menyedari bahawa beberapa foto mempunyai teks di atasnya. Menambah teks ke catatan Instagram anda sangat sesuai untuk pencipta kandungan dan pemilik perniagaan kecil. Nasib baik, anda tidak memerlukan aplikasi khas untuk melakukan ini.
Apa Itu Lencana Facebook - Senarai Penuh

Apa Itu Lencana Facebook - Senarai Penuh

Kumpulan Facebook adalah salah satu asas utama di Facebook. Pilihan ini membolehkan pengguna dalam kumpulan dan organisasi dari pelbagai jenis untuk mengumumkan acara, mengadakan perbincangan, dan bahkan saling memberi sokongan teknikal (jika kumpulan itu memfokuskan pada sesuatu yang teknikal). Kumpulan Facebook lebih tidak formal daripada Halaman Facebook.
Jenis Penapis Snapchat: Senarai

Jenis Penapis Snapchat: Senarai

Penapis Snapchat adalah alat yang bagus untuk menambahkan estetika atau bakat tersendiri pada foto anda. Mereka dapat ditambahkan ke gambar anda selama atau setelah mengambil gambar. Terdapat banyak jenis penapis yang tersedia dan anda boleh menggunakannya untuk mengubah warna, ketepuan dan latar belakang gambar anda, atau untuk menambahkan pesan yang menyenangkan.
Cara Membolehkan Akses Kamera di Snapchat

Cara Membolehkan Akses Kamera di Snapchat

Adakah anda menghadapi masalah dengan akses kamera di Snapchat? Adakah anda mendapat mesej timbul yang meminta anda membenarkan akses kamera, tetapi tidak tahu caranya? Anda tidak keseorangan Sebilangan besar pengguna Snapchat mendapat mesej yang sama.Menyelesaikan masalah ini tidak sukar, tetapi boleh membuat anda kecewa apabila anda tidak tahu harus bermula dari mana.
Android No Sim Card Dikesan

Android No Sim Card Dikesan

Salah satu masalah yang paling sering dilaporkan dengan peranti Android adalah pesan ralat "Tanpa kad SIM" yang ditakuti. Masalah ini boleh membuat anda kecewa kerana anda tidak dapat membuat panggilan, mengirim teks, atau bahkan mengakses internet ketika berada dalam keadaan tersebut.Anda mungkin telah mencuba menghidupkan semula telefon anda dan mencari petunjuk dalam menu tetapan anda, tetapi tidak ada yang berjaya.
Instagram kini membolehkan anda membisukan orang dari suapan dan Cerita anda - begini caranya

Instagram kini membolehkan anda membisukan orang dari suapan dan Cerita anda - begini caranya

Lihat berkaitan Cara menyimpan foto dari Instagram Instagram akhirnya menambahkan butang bisu yang sangat diperlukan untuk menghentikan siaran pilih orang yang muncul di suapan anda, setelah baru-baru ini melancarkan alat yang serupa dengan tab Cerita.Pertama kali dilihat oleh pemaju Jane Manchun Wong dalam kod untuk aplikasi Instagram Android, nampaknya ciri itu kini dilancarkan untuk memilih pengguna dan akan tersedia secara meluas dalam beberapa minggu akan datang, menurut Instagram.
Instagram menambah ciri "terakhir dilihat" gaya WhatsApp: Inilah cara mematikannya

Instagram menambah ciri "terakhir dilihat" gaya WhatsApp: Inilah cara mematikannya

Lihat Instagram yang berkaitan melancarkan "pelekat kebaikan" dan sekarang memberi anda lebih banyak kawalan terhadap komen anda. Temui pemain berusia 21 tahun yang mempengaruhi generasi penggiat Instagram Mengganggu rakan anda dengan sokongan GIF di WhatsApp Tepat ketika anda menyangka anda bebas dari penunjuk Active Active WhatsApp dan Facebook Messenger yang invasif, Instagram dengan sendirinya memperkenalkan "ciri" ke dalam aplikasinya.
Inilah Sebenarnya Arkib Sembang di WhatsApp

Inilah Sebenarnya Arkib Sembang di WhatsApp

Hampir setiap pengguna Internet mudah alih mempunyai WhatsApp - 1.5 bilion orang dari seluruh pelosok dunia menggunakan aplikasi ini. Popularitinya semakin bertambah dengan pengenalan yang lain di antara banyak ciri hebat - ciri arkib.Tujuan utama ciri ini adalah, secara sederhana, untuk membolehkan anda menyimpan semua mesej anda.
Cara Mengarkibkan atau Menyaharkibkan Catatan Instagram

Cara Mengarkibkan atau Menyaharkibkan Catatan Instagram

Semasa Instagram memperkenalkan arkib, ia tidak mendapat banyak peminat dan dirindui oleh banyak pengguna. Sekiranya anda terlepas, berikut adalah semua yang perlu anda ketahui.Daripada pengguna menghapus kandungan dan kehilangan potensi pendapatan syarikat, Instagram menawarkan cara untuk menyimpannya untuk kemudian.
Cara Memasang Pemacu Secara Automatik pada Windows 10

Cara Memasang Pemacu Secara Automatik pada Windows 10

Windows 10 adalah sistem operasi yang hebat, terutamanya jika dibandingkan dengan lelaran sebelumnya, Windows 8. Microsoft melancarkan kemas kini untuk Windows 10 dengan sangat konsisten, dan mereka berfungsi seperti daya tarikan. Walau bagaimanapun, ini hanya kemas kini perisian.Anda juga perlu memasang kemas kini perkakasan, pemacu alias.
Cara Suka Posting di Instagram secara automatik

Cara Suka Posting di Instagram secara automatik

Semakin banyak orang yang anda ikuti di Instagram, semakin banyak catatan yang akan anda lihat di Suapan Instagram anda. Oleh itu, sekiranya anda mengikuti lebih dari seribu orang di Instagram, anda mungkin akan melalui ratusan gambar yang berbeza setiap hari.Walaupun ini dapat menjadikan Instagramming anda lebih menarik, ia dapat menimbulkan kebencian kepada anda dengan mudah kerana kemungkinan besar anda akan kehilangan beberapa catatan dari rakan baik anda.
Cara Menyimpan Cerita Snapchat Secara Automatik

Cara Menyimpan Cerita Snapchat Secara Automatik

Salah satu ciri Snapchat yang paling popular adalah Snapchat Story, di mana pengguna boleh menghantar Snaps mereka yang berlangsung selama 24 jam. Orang biasanya menyiarkan gambar makanan, binatang peliharaan, atau gambar dari malam mereka, dan sifat sementara Snapchat Stories adalah sebahagian besar dari pengalaman Snapchat.
Cara Memberitahu Siapa yang Menyukai Anda di Badoo

Cara Memberitahu Siapa yang Menyukai Anda di Badoo

Badoo seperti Cupid moden, ia sesuai dengan minat yang serupa dan membuka banyak kemungkinan baru. Sekiranya anda merasa kesunyian dan memerlukan seseorang untuk bercakap, Badoo adalah tempat yang bagus untuk melepak.Anda juga dapat mencari tarikh, dan kemungkinan berpihak kepada anda. Menurut maklumat terkini, Badoo mempunyai lebih dari 400 juta pengguna berdaftar di seluruh dunia.
Cara Memadamkan Akaun Badoo anda

Cara Memadamkan Akaun Badoo anda

Dengan temu janji moden yang terdiri daripada Tinder, Bumble, Hinge, dan aplikasi temu janji percuma yang lain, orang sering melupakan pendahulu seperti Match, eHarmony, dan Badoo.Ditubuhkan pada tahun 2006, platform ini tersedia di lebih 190 negara di seluruh dunia, diterjemahkan ke dalam 47 bahasa, dan merupakan salah satu aplikasi temu janji yang paling kerap digunakan di seluruh dunia.
Sambungan Mod Gelap Terbaik untuk Chrome

Sambungan Mod Gelap Terbaik untuk Chrome

Sebilangan orang sangat peka terhadap jumlah cahaya di persekitaran mereka dan boleh menyebabkan mereka tidak selesa. Walaupun tanpa syarat seperti itu, anda mungkin merasa lebih selesa untuk menavigasi penyemak imbas anda apabila warna putihnya tidak begitu terang.Mod gelap juga praktikal jika anda menggunakan komputer atau telefon pintar di ruangan gelap, seperti yang dilakukan oleh kebanyakan kita sebelum kita tidur.
Cara Mengubah Avatar Bitmoji anda

Cara Mengubah Avatar Bitmoji anda

Terdapat banyak cara untuk mengubah atau menyesuaikan avatar anda menggunakan Bitmoji. Anda boleh menyesuaikan ciri wajah avatar, mengubah pakaiannya, atau warna kulit.Penyesuaian ini membolehkan anda mendapatkan penampilan yang diperibadikan di Snapchat. Walaupun begitu, anda memerlukan aplikasi Snapchat dan Bitmoji pada telefon pintar anda untuk membuat perubahan yang diperlukan.
Cara Menyekat atau Menyahsekat Kenalan di WeChat

Cara Menyekat atau Menyahsekat Kenalan di WeChat

WeChat sangat besar dan dengan hampir setengah bilion pengguna biasa, ia adalah salah satu rangkaian sosial terbesar di planet ini. Berasal dari China, aplikasi itu datang ke barat dan menerimanya secara ribut. Oleh kerana ia adalah rangkaian sosial, anda mendapat masalah sosial yang biasa jadi saya fikir saya akan merangkumi cara menyekat atau menyahsekat kenalan di WeChat supaya pendatang baru dapat mengawal siapa mereka bercakap di aplikasi.
Cara Menyekat Seseorang di TikTok

Cara Menyekat Seseorang di TikTok

Walaupun cukup ketat terhadap dasar kandungan dan komunikasi, TikTok tidak kebal terhadap penyalahgunaan. Sebenarnya, beberapa tuduhan jenayah telah dikemukakan mengenai penderaan pengguna bawah umur. Dan fakta yang menyedihkan adalah bahawa akan selalu ada pemikiran jenayah yang cuba memanfaatkan rangkaian sosial yang menyenangkan dan baik.
Cara Menyekat Subreddit Khusus

Cara Menyekat Subreddit Khusus

Reddit, juga dikenali sebagai halaman depan internet, adalah salah satu laman web terbesar dan paling kerap dikunjungi di internet. Seperti semua laman web lain dengan kandungan yang dihasilkan pengguna, ia mempunyai bahagian yang tidak wajar dari kandungan yang tidak begitu sesuai. Oleh itu, apa yang perlu dilakukan apabila catatan yang tidak memuaskan mendapat suara dan muncul di senarai r / all anda?
Cara Menyekat Laman Web di Chromebook

Cara Menyekat Laman Web di Chromebook

Dari menyekat laman web permainan yang mengganggu hingga menyembunyikan kandungan yang berorientasi dewasa, ada beberapa sebab mengapa anda mungkin ingin mempelajari cara menyekat laman web di Chromebook.Sekiranya anda pengguna Chromebook, ketahui bahawa komputer ini menggunakan penyemak imbas Chrome.
Adakah laman web 192.com Britain yang paling invasif?

Adakah laman web 192.com Britain yang paling invasif?

Kami sentiasa diberi amaran oleh pakar keselamatan untuk tidak membocorkan maklumat peribadi terperinci mengenai diri kami di laman web. Nah, sekarang kita tidak perlu, kerana baru-baru ini dirombak 192.com melakukannya untuk anda. Dan kemudian menjualnya dengan harga hanya 35 p setiap rekod.192.com mengumpulkan maklumat dari pelbagai rekod dan pangkalan data awam - daftar pemilih, direktori telefon, Syarikat Syarikat - dan kemudian membungkus semuanya dalam satu gumpalan yang mudah.
Cara Mengaburkan Latar Belakang Anda untuk Video TikTok

Cara Mengaburkan Latar Belakang Anda untuk Video TikTok

Tidak begitu mudah untuk menonjol di TikTok lagi. Selalu ada cabaran menarik baru untuk mengikuti platform yang berkembang pesat ini. Namun, dengan menggunakan kesan dan penapis yang menarik, anda dapat menjadikan video anda lebih kreatif dan mendapatkan lebih banyak pengikut.Sekiranya anda membuat video menegak, tetapi tidak mahu memotongnya agar sesuai dengan skrin mendatar, anda memerlukan tongkat sihir untuk mengedit video anda.
Cara Menyekat Kenalan di WhatsApp

Cara Menyekat Kenalan di WhatsApp

Pelbagai ciri menjadikan WhatsApp sebagai alat komunikasi yang hebat. Sebagai contoh, orang yang mempunyai nombor telefon anda dapat dengan mudah menemui anda di WhatsApp, menambahkan anda ke senarai kenalan mereka, dan mula berbual. Walau bagaimanapun, kemudahan hubungan kadang-kadang pedang bermata dua.
Cara Meningkatkan Catatan di Instagram

Cara Meningkatkan Catatan di Instagram

Instagram adalah salah satu aplikasi media sosial yang lebih popular hari ini. Syarikat milik Facebook cenderung berjuta-juta pengguna setiap hari. Sebilangan pengguna hanya ingin memamerkan pengembaraan dan kenangan mereka dengan beberapa rakan karib, sementara yang lain ingin menjadi pengaruhnya yang besar.
Cara Menyekat Pemesejan Langsung di Instagram

Cara Menyekat Pemesejan Langsung di Instagram

Ciri pesanan segera untuk Instagram sudah ada sejak beberapa tahun yang lalu. Orang menggunakan mesej langsung atau "DM" untuk berkongsi kandungan Instagram antara satu sama lain dan bersembang dengan santai.Walaupun Instagram adalah platform yang sangat mesra pengguna, tidak ada cara rasmi untuk mematikan sepenuhnya ciri Mesej Langsung.
Cara Menebalkan Teks di Facebook

Cara Menebalkan Teks di Facebook

Rata-rata pengguna Facebook menyaring beratus-ratus catatan dan komen setiap hari, hampir tidak mendaftarkan sebahagian besar dari mereka. Sekiranya anda ingin menarik perhatian pada catatan, komen, nota, dan sembang anda, anda mesti membuatnya menonjol. Salah satu kaedah terbaik dan paling mudah untuk menyerlahkan teks adalah dengan mencetaknya dalam komen dan catatan anda.
Cara Membatalkan Hulu di Roku Anda

Cara Membatalkan Hulu di Roku Anda

Apabila anda memiliki peranti penstriman popular seperti Roku, anda boleh kehilangan semua langganan anda. Kadang kala, perkhidmatan tertentu menawarkan percubaan percuma yang secara automatik beralih kepada langganan bulanan jika anda tidak cukup berhati-hati.Walaupun perkara seperti itu berlaku, dan anda tidak mempunyai perkhidmatan yang tidak diingini, anda harus mengetahui cara membatalkan langganan anda.
Mengapa Saya Tidak Boleh Mendengar Cerita Instagram? Inilah Pembaikan

Mengapa Saya Tidak Boleh Mendengar Cerita Instagram? Inilah Pembaikan

Cerita Instagram muncul di bahagian atas skrin setelah anda membuka aplikasi, dan kegemaran anda disusun secara organik terlebih dahulu untuk kemudahan anda juga. Cerita Instagram (IG) boleh menggembirakan, dan anda bahkan tidak perlu melalui catatan dalam suapan pada kebanyakan masa. Namun, bagaimana jika anda membuka Kisah selebriti kegemaran anda dan anda tidak dapat mendengar apa-apa?
Tidak dapat Berkongsi Kisah Instagram Orang Lain? Sebab & Penyelesaiannya

Tidak dapat Berkongsi Kisah Instagram Orang Lain? Sebab & Penyelesaiannya

Anda telah menemui Kisah yang mengagumkan semasa menatal di Instagram anda, tetapi ketika anda ingin membagikannya, anda menyedari itu tidak mungkin. Instagram membolehkan anda berkongsi Cerita, tetapi hanya dalam beberapa keadaan.Sekiranya anda berminat untuk mengetahui mengapa anda tidak dapat berkongsi Kisah Instagram orang lain, anda telah sampai di tempat yang betul.
Cara Mengeluarkan Wang Syiling Tik Tok Anda

Cara Mengeluarkan Wang Syiling Tik Tok Anda

Sama seperti Instagram, TikTok menyediakan platform yang bagus untuk mengiklankan produk, muzik, video, dan banyak lagi. Ramai menggunakan aplikasi untuk mempromosikan produk dan dibayar untuk perkhidmatan mereka oleh jenama di belakang produk tersebut. Orang-orang ini lebih dikenali sebagai influencer.
Cara Memusatkan atau Menempatkan Semula Bio Instagram Anda

Cara Memusatkan atau Menempatkan Semula Bio Instagram Anda

Bio anda adalah elemen penting dari profil anda di Instagram. Walaupun terhad kepada 150 watak, ia adalah salah satu daripada tiga perkara yang perlu dilihat oleh pengguna Instagram lain untuk mengukur sama ada mereka mahu mengikuti anda atau tidak. Sudah tentu, dua perkara lain adalah nama pengguna anda dan pilihan catatan dan cerita terkini anda.
Cara Menukar Nombor Telefon Akaun Anda di Instagram

Cara Menukar Nombor Telefon Akaun Anda di Instagram

Untuk meningkatkan keselamatan akaun anda, Facebook dan Instagram menasihatkan pengguna untuk menambahkan nombor telefon mereka. Khususnya, anda perlu memberikan nombor telefon anda untuk menggunakan pengesahan dua faktor. Tetapi apa yang berlaku jika anda menukar nombor telefon lama anda dengan yang baru?
Cara Mengubah Bahasa Lalai di Facebook

Cara Mengubah Bahasa Lalai di Facebook

Bagaimana jika anda ingin menukar bahasa di profil Facebook anda, dan anda tidak pasti bagaimana melakukannya? Adakah anda juga tertanya-tanya adakah prosesnya mudah dan mudah? Dalam panduan ini, kami akan memberikan semua jawapan kepada soalan anda.Di sini, anda akan mendapat petunjuk terperinci mengenai cara mengubah bahasa dan wilayah anda, serta cara mengurus tetapan terjemahan anda.
Cara Menukar Nama Kenalan di Viber

Cara Menukar Nama Kenalan di Viber

Viber adalah salah satu aplikasi pemesejan paling popular hari ini. Ia tersedia sebagai platform mudah alih dan desktop, yang menjadikannya popular. Salah satu daripada banyak ciri menarik dari Viber ialah ia membolehkan anda menyesuaikan nama kenalan anda.Setiap pengguna Viber dapat membuat nama unik yang akan ditunjukkan di Viber.
Cara Menukar Foto Kumpulan di GroupMe

Cara Menukar Foto Kumpulan di GroupMe

Avatar profil atau kumpulan di GroupMe membantu anda mendapat perhatian. Tetapi itu tidak semestinya anda mahu menyimpan foto yang sama selama-lamanya.Nasib baik, anda boleh menukar avatar kumpulan anda dengan mudah sekiranya anda menemui sesuatu yang lebih sesuai. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan dengan tepat cara mengubah foto kumpulan GroupMe.
Cara Menukar Nama Pengguna Paparan Kik anda

Cara Menukar Nama Pengguna Paparan Kik anda

Walaupun nama pengguna dan nama paparan penting dalam platform media sosial, mengubahnya mempunyai batasan dan batasan berdasarkan platform yang digunakan. Tutorial ini menunjukkan kepada anda cara mengubahnya Nama paparan Kik dan memberikan maklumat berguna mengenai penyediaan nama pengguna, jadi anda dapat melakukannya dengan betul pada kali pertama — atau yang kedua jika anda menutup akaun dan membuka semula yang baru. W
Cara Menukar Warna Sorotan dalam Kisah Instagram

Cara Menukar Warna Sorotan dalam Kisah Instagram

Cerita Instagram telah menjadi hit besar di seluruh dunia. Adakah anda tahu bahawa lebih daripada 85% pengguna Instagram menyiarkan Cerita sekurang-kurangnya beberapa kali seminggu? Bukan hanya untuk berkongsi video rakan-rakan mereka — generasi muda bahkan menggunakan Cerita untuk menemui produk dan perkhidmatan yang mereka minati. I
Cara Mengubah Bahasa di Instagram

Cara Mengubah Bahasa di Instagram

Adakah anda suka menggunakan Instagram dalam bahasa anda sendiri, tetapi anda tidak pasti di mana untuk mendapatkan pilihan tersebut? Mungkin prosesnya terlalu rumit, dan anda tidak dapat melakukannya dari telefon anda? Teruskan membaca untuk mengetahui jawapan untuk semua soalan ini dan banyak lagi.
Cara Mengubah Lokasi atau Wilayah di TikTok

Cara Mengubah Lokasi atau Wilayah di TikTok

TikTok, rangkaian sosial berasaskan video yang membolehkan pengguna membuat dan menyiarkan klip video pendek, telah mendapat pengikut antarabangsa.Pengguna dari seluruh dunia berkongsi berjuta-juta video pendek ini setiap hari untuk menghiburkan rakan dan pengikut mereka.Sudah tentu, jika anda ingin melihat bagaimana pelbagai wilayah lain menggunakan TikTok, anda perlu mengubah lokasi anda.
Cara Menukar Nama Anda di Facebook

Cara Menukar Nama Anda di Facebook

Menukar nama anda di Facebook lebih mudah dan sukar daripada yang anda sangka. Facebook telah lama meminta orang menggunakan nama sah mereka. Sama ada anda akan berkahwin, mengemas kini nama anda untuk mencerminkan status semasa hidup anda, atau atas alasan apa pun yang mungkin anda miliki, gergasi Media Sosial memberikan anda beberapa pilihan pertukaran nama tetapi dengan sekatan.
Cara Mengubah Kelegapan di PicsArt

Cara Mengubah Kelegapan di PicsArt

PicsArt bukan hanya program penyuntingan gambar yang boleh anda gunakan untuk menambahkan kesan, atau menyesuaikan ketajaman dan kecerahan foto. Ia mempunyai banyak ciri unik lain, seperti mengubah kelegapan. Melakukannya akan menghasilkan gambar yang menakjubkan, yang akan menjadikan mesej langsung anda di Instagram meletup.
Cara Menukar Nama Pengguna anda di IMVU

Cara Menukar Nama Pengguna anda di IMVU

Dengan lebih daripada 6 juta ahli aktif, sukar untuk mendapatkan nama asli di IMVU, laman rangkaian sosial 3D yang membolehkan pengguna menghasilkan avatar unik. Oleh kerana itu, kebanyakan pemain menjadi bosan dengan pilihan awal mereka dan akhirnya membuang avatar mereka sama sekali.Nasib baik, anda tidak perlu memulakan setiap kali anda mahu "menjenamakan semula.
Cara Menukar Nombor Telefon Anda di GroupMe

Cara Menukar Nombor Telefon Anda di GroupMe

Seperti banyak aplikasi pesanan lain, GroupMe menghendaki anda memasukkan nombor telefon anda. Ini kerana keselamatan - aplikasi memerlukan anda memasukkan kod semasa mendaftar untuk mengesahkan bahawa anda yang membuat akaun dan menggunakan aplikasi.Kod itu kemudian dihantar ke telefon anda, jadi anda perlu memberikan nombornya.
Cara Menukar E-mel Utama di Facebook

Cara Menukar E-mel Utama di Facebook

Setiap pengguna diminta memasukkan alamat e-mel semasa membuat akaun Facebook. Nasib baik, alamat e-mel itu boleh ditukar di kemudian hari.Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menukar alamat e-mel utama anda di Facebook di pelbagai peranti. Selain itu, kami akan menjawab beberapa soalan yang mungkin anda ada mengenai topik ini.
Cara Mengubah Kelajuan Video di TikTok

Cara Mengubah Kelajuan Video di TikTok

Adakah anda tertanya-tanya bagaimana cara menghantar resipi video untuk lasagna tanpa membuatnya terlalu lama dan membosankan?Kenyataan bahawa anda dapat mempercepat video TikTok mungkin merupakan penyelesaian yang ideal untuk anda. Apa sahaja matlamat anda di platform ini, ciri ini dapat memberi anda banyak idea.
Cara Menukar Gambar Profil TikTok

Cara Menukar Gambar Profil TikTok

Gambar profil boleh mengatakan banyak tentang seseorang. Bergantung pada seberapa sering anda mengubahnya, ini dapat menandakan perubahan mood seseorang atau jika mereka mengalami hari rambut yang sangat baik yang tidak boleh dilupakan. Sebilangan orang tidak peduli untuk memuat naiknya, membuang amalan itu sebagai tidak relevan.
Cara Menukar Nama Pengguna Anda di Reddit

Cara Menukar Nama Pengguna Anda di Reddit

Sekiranya anda baru menggunakan Reddit, salah satu perkara pertama yang akan anda perhatikan setelah menyiapkan akaun anda adalah mempunyai nama pengguna lalai. Tetapi apa yang berlaku jika anda ingin mengubahnya menjadi sesuatu yang kurang generik daripada Virtual-Image561 atau Traditional_Rate7196?
Cara Menukar Nama Pengguna Anda di Snapchat

Cara Menukar Nama Pengguna Anda di Snapchat

Nama pengguna anda adalah salah satu aspek terpenting dari mana-mana profil media sosial. Begitulah cara orang dapat mengenali anda, berhubung dengan anda dan berhubung dengan jenama anda. Walau apa pun, apa yang berlaku ketika anda ingin mengedit atau mengubah nama pengguna anda di Snapchat? Jawapan lurus adalah bahawa anda tidak boleh menukar nama pengguna anda melainkan anda membatalkan akaun anda dan membuka yang baru.
Cara Menukar Nama Pengguna Anda di TikTok

Cara Menukar Nama Pengguna Anda di TikTok

Menjadi tidak menyukai nama pengguna anda adalah sesuatu yang sering berlaku. Biasanya bukan dengan platform sosial seperti Facebook atau LinkedIn. Tetapi TikTok berbeza.Proses ini hanya melibatkan beberapa langkah mudah untuk sebarang peranti. Yang mengatakan, terdapat peraturan dan batasan yang jelas.
Cara Mengubah Gambar Profil anda di Facebook

Cara Mengubah Gambar Profil anda di Facebook

Foto profil anda adalah salah satu aspek terpenting dari akaun Facebook anda, tetapi jika gambar profil anda di Facebook diambil dari buku tahunan sekolah menengah anda, mungkin sudah waktunya untuk memperbaruinya dengan foto baru. Lagipun, gambar profil di Facebook adalah perkara pertama yang menarik perhatian orang lain.
Cara Mengubah Umur Anda di TikTok

Cara Mengubah Umur Anda di TikTok

Syarikat media sosial mempunyai tanggungjawab sosial untuk melindungi penonton yang lebih muda dari kandungan haram, spam, dan pengguna lain. TikTok tidak berbeza, dan anda mesti berumur sekurang-kurangnya 13 tahun untuk mendaftar atau berumur 18 tahun untuk memberikan hadiah kepada pencipta kegemaran anda.
Cara Memeriksa sama ada Orang Lain Menggunakan Akaun Facebook anda

Cara Memeriksa sama ada Orang Lain Menggunakan Akaun Facebook anda

Pernahkah anda melihat tingkah laku pelik di akaun Facebook anda? Lihat siaran, Suka, atau kemas kini yang bukan milik anda? Ini mungkin tanda bahawa orang lain menggunakan akaun Facebook anda dan anda mungkin telah diretas. Anda mungkin tidak tentu, jadi inilah cara untuk mengetahui.Gejala khas akaun Facebook yang diretas termasuk kemas kini dan entri yang bukan milik anda, mengikuti atau menyukai tingkah laku yang tidak sesuai dengan anda, mesej yang dihantar kepada orang yang tidak anda tulis, dan e-mel yang ditakuti dari Facebook.
Cara Memeriksa Siapa yang Menyekat Anda di Twitter

Cara Memeriksa Siapa yang Menyekat Anda di Twitter

Twitter membolehkan penggunanya menyesuaikan suapan mereka dan menyaring kandungan yang tidak mahu mereka lihat. Salah satu pilihannya ialah menyekat seseorang. Sekiranya anda tertanya-tanya sama ada anda telah disekat di Twitter tetapi tidak pasti cara mengesahkannya, anda berada di tempat yang betul.
Cara Melihat Siapa yang Melihat Sorotan Instagram Anda

Cara Melihat Siapa yang Melihat Sorotan Instagram Anda

Tidak diragukan lagi Instagram adalah salah satu aplikasi perkongsian foto dan video paling popular di dunia, dengan lebih dari satu bilion pengguna. Pengguna Instagram memuat naik sejumlah gambar dan video dan menghantar mesej terus berulang-ulang.Pada bulan Ogos 2016, Instagram memperkenalkan "Stories", sebuah ciri yang banyak disalin dari Snapchat tetapi diberi penerapan Instagram yang mantap.
Cara Periksa Analisis dan Statistik TikTok Anda

Cara Periksa Analisis dan Statistik TikTok Anda

Menjejaki analisis TikTok anda sangat mustahak jika anda ingin memahami kesan dan jangkauan kandungan anda. Sekiranya ini adalah sesuatu yang dapat disampaikan kepada anda, anda akan datang ke tempat yang betul.Dalam artikel ini, kami akan memberikan beberapa arahan dan petua berguna untuk memeriksa statistik dan statistik TikTok anda.
Cara Memeriksa Skor & Coretan Snapchat Orang Lain (April 2021)

Cara Memeriksa Skor & Coretan Snapchat Orang Lain (April 2021)

Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda cara memeriksa skor Snapchat orang lain dan bagaimana meningkatkan skor anda sendiri. Skor Snapchat adalah salah satu elemen yang lebih kontroversial dari rangkaian sosial. Memberi markah kepada orang tentang bagaimana mereka berinteraksi, seberapa kerap mereka berinteraksi, apa yang mereka lakukan, ketika mereka melakukannya, dan siapa yang mereka lakukan dengan bunyi dystopian tetapi merupakan ukuran yang paling tidak berbahaya untuk seberapa banyak anda menggunakan Snapchat.
Cara Memeriksa sama ada Orang Lain Menggunakan Akaun WhatsApp Anda

Cara Memeriksa sama ada Orang Lain Menggunakan Akaun WhatsApp Anda

Seperti banyak aplikasi dalam talian yang lain, WhatsApp melakukan yang terbaik untuk memastikan data penggunanya tetap peribadi dan selamat. Dengan ciri seperti satu log masuk pada satu masa dan pengesahan dua faktor, platform ini agak selamat. Tetapi, seperti apa sahaja yang disambungkan ke internet, terdapat kerentanan keselamatan yang tidak dapat diterokai oleh individu jahat.
Cara Memeriksa Nombor Anda di WhatsApp

Cara Memeriksa Nombor Anda di WhatsApp

Jumlah maklumat yang harus kita proses setiap hari terus meningkat. Mendapatkan telefon baru setelah kehilangan telefon bimbit sebelumnya juga dapat menambahkan lebih banyak maklumat untuk dikunjungi. Contohnya, anda mungkin belum ingat nombor telefon baru anda dan menghadapi masa yang sukar untuk terus mengemas kini rakan dan saudara anda.
Cara Menuntut Akaun Nama Pengguna Instagram Tidak Aktif

Cara Menuntut Akaun Nama Pengguna Instagram Tidak Aktif

Pasaran untuk Nama Pengguna InstagramSekiranya anda membuat akaun Instagram dan memikirkan nama pengguna yang sempurna yang menggambarkan keperibadian atau misi anda, anda mungkin menyedari bahawa akaun yang tidak aktif mempunyai nama pengguna. Bagi syarikat dan pemengaruh yang berusaha untuk memulakan kehadiran Instagram, mempunyai nama pengguna yang betul adalah berharga.
Kajian Komprehensif mengenai Snoopreport

Kajian Komprehensif mengenai Snoopreport

Internet jauh berbeza hari ini daripada dua puluh tahun yang lalu. Pengguna internet masa kini selalu mengetahui, dari pemasaran dan iklan hingga terus berhubung dengan rakan dan ahli keluarga. Dengan pengetahuan yang tidak terhad datang rasa ingin tahu. Adalah bermanfaat untuk mengetahui apa yang dilakukan orang lain dalam talian, terutamanya di media sosial.
Cara Menghapus Facebook Secara Kekal dan Dapatkan Data Anda Kembali

Cara Menghapus Facebook Secara Kekal dan Dapatkan Data Anda Kembali

Facebook, pada satu masa, merupakan platform yang sangat baik di mana rakan dan keluarga dapat berhubung semula, berhubung, dan berkongsi pengembaraan mereka dengan orang lain. Dalam budaya yang dipolitikkan sekarang ini, banyak pengguna Facebook telah membawa platform media sosial ke dimensi lain yang kurang menyenangkan.
Cara Membuat Boomerang untuk Posting Instagram atau Kisah

Cara Membuat Boomerang untuk Posting Instagram atau Kisah

Terdapat banyak cara menarik untuk berkongsi cerita dan pengalaman anda dengan pengikut Instagram anda. Ciri Boomerang adalah salah satu cara paling popular untuk menambahkan keseronokan pada video Instagram anda dan menjadikannya lebih berkesan. Dalam artikel ini, anda akan belajar bagaimana memperkayakan kisah Instagram anda dengan Boomerangs.